madmaskiner-omtalt

Start dagen ud på den bedst mulige måde

Solopgang med kvinde i forgrunden

Det kan ødelægge hele din dag, hvis du ikke har en god morgen

Hvis du starter dagen med at være i dårligt humør, kan det være svært at blive glad igen.

Derfor har vi i denne korte artikel samlet en række gode tips til, hvordan du hver dag kan få en hyggelig og afslappet stund, før arbejdsdagen skydes i gang.

Vær veludhvilet, når du vågner

Det første tip starter allerede om aftenen. Du skal nemlig sørge for at komme i seng i god tid, hvis du vil have en god og produktiv dag, når du vågner næste morgen.

Har du sovet for lidt, er der ikke noget ekstra energi at øse ud af, og det vil komme til udtryk både i dit humør og din evne til at udføre dit arbejde på en ordentlig måde.

Tag dig god tid om morgenen

Det er de færreste mennesker, der bryder sig om at have travlt. At løbe ud af døren med kun én vante på vel vidende at kogepladen med havregrøden ikke er slukket, og at referatet af mødet i går ligger på køkkenbordet.

Når du er stresset, er du ikke i godt humør, og dermed kan du spænde ben for hele dagen ved ikke at have tid nok om morgenen. Har du tendens til at komme for sent ud af døren, kan en idé derfor være at stå et kvarter tidligere op.

På den måde har du bedre tid til at læse avisen, lytte til radionyhederne eller vande planterne i vindueskarmen, før du skal afsted.

Drik en god kop kaffe

Når du får en kop kaffe om morgenen, får du mulighed for at vågne op ganske stille og roligt, mens du sidder med den varme kop mellem hænderne. Det er efterhånden blevet en hel videnskab at brygge en god kop kaffe, og hvis du vil, kan du fylde hele dit køkken op med udstyr, der kan frembringe den koffeinholdige drik.

LÆS OGSÅ: Kaffekværn test

Hvad end du er til pulverkaffe, en maskine med kapsler, eller du hellere vil bruge den bedste kaffekværn, du kan finde, vil du med garanti få en bedre morgen, når du får lidt kaffe indenbords. Koffein i en kop kaffe hjælper dig med at vågne op stille og roligt, så du har mere overskud og god energi, når du møder ind på arbejde.

Gør dig klar dagen før

Hvis du har en dårlig vane med at sove lidt for længe, eller du bare er i dårligt humør før klokken otte om morgenen, kan det måske hjælpe dig at være godt forberedt på næste dag.

I stedet for du på rekordfart skal have smurt fire madpakker til hele familien og finde ud af, hvad du skal have på – og desuden være sikker på, at du har gemt den rigtige præsentation på USB-stikket, skal du gøre det hele færdigt om aftenen.

På den måde har du bedre overskud til at tænke det hele igennem, så du ikke bytter rundt på madpakkerne, tager en plettet bluse på eller gør noget andet, der kan være en stressende faktor i løbet af dagen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.