madmaskiner-omtalt

Integreret køleskab – Indbygningskøleskab

Integreret køleskab

Integreret køleskab og indbygningskøleskab er køleskabe der i højere grad er bygget til at skulle passe ind i omgivelserne.

Det betyder lidt forskellige ting fra model til model. Rent teknisk så er modellerne bygget på en måde, så udluftningen ikke sidder i siderne, da den højst sandsynlig vil komme til at stå op af andre ting.

Derfor er der tit taget højde for at køleskabet skal have x antal cm i en eller anden retning, så man sikrer at den kan ventilere optimalt.

 

Se også:


Scandomestic BIK 221A+_1

Scandomestic BIK 221A+ integrerbart køleskab

Søger man et billigt integrerbart køleskab, så skal man ikke lede længere.

Scandomestic har nemlig en af de klart billigste modeller, der passer perfekt ind i de fleste skabe. På den måde kan man gemme den lidt væk, hvis man ikke kan lide det klassiske design.

Køleskabet har alle de funktioner man kan forvente af et integrerbart køleskab, hvilket betyder at man kan vende lågen, så den kan åbnes fra den ønskede side i forhold til resten af køkkenet.

Standardmodellen

Her er i den grad tale om en model, der giver lige netop det, man har brug for; Ikke mere, og ikke mindre.

Køleskabet er mekanisk styret i energiklasse A+, men derudover har det ikke noget, der gør den egentlig speciel udover den lave pris. Men man kan naturligvis justere de 5 hylder lavet i sikkerhedsglas, og køleskabet er relativt kraftigt i forhold til, at den kun er ¾ stor.

Størrelsen betyder også at den oftest kan passes ind ovenpå andre ting, så man sparer en masse plads i køkkenet. Selve designet er også uden store overraskelser i klassisk hvis med gennemsigtige blålige kasser, til blandt andet grøntsagerne, så man kan skille dem fra resten, således at de kan holdes friske.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch KIR24V21FF

Bosch KIR24V21FF integrerbart køleskab

Bosch har indtaget køleskabsmarkedet med stor succes, og denne model er et meget godt billede af hvorfor.

Prismæssigt er køleskabet blandt de billigere modeller, men rent designmæssigt bringer køleskabet nytænkning ind, og giver træk af rustfrit stål, der giver en udtrykt kvalitetsfølelse og en renhed ved køleskabet.

Køleskabet er beregnet til at integrere og er kun ¾ stort, så det kan passes ind de fleste steder. Det betyder naturligvis også at lågen er nem at vende, og hvad der nu ellers følger med.

Derudover bringer køleskabet ikke så meget nyt. En standard energiklasse A+, der sikrer, at man ikke skal grave alt for dybt i lommerne når elregningen kommer og en automatisk afrimning, der gør, at man ikke skal bruge unødvendig tid på at holde køleskabet.

Læs hele anmeldelsen af Bosch KIR24V21FF køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Scandomestic BIK 341A+_1

Scandomestic BIK 341A+ indbygningskøleskab

Søger du i stedet et køleskab i fuld størrelse, men stadig til en lav pris, så er Scandomestic stadig et godt sted at kigge hen.

Her er der nemlig stort set altid en solid billig version, der nok skal opfylde de krav man nu har til et køleskab.

Indbygningskøleskab til en fin pris

Køleskabet er til indbygning, hvilket betyder at man også skal montere sin egen køkkenlåge eller front. Selvom det kan lyde som en træls opgave, så er det slet ikke så dyrt som man kan frygte.

Man kan naturligvis også være opfindsom med det og bruge chancen til at give et friskt pust i køkkenet i form af en kontrastfarve. Det er selvfølgelig alt efter, hvordan man vil passe køleskabet ind.

Rent teknisk er der ikke så meget hurlumhej. I stedet får man lige præcis det man ser, hvilket betyder en mekanisk styret blæser, der sagtens kan klare opgaver i at holde en stabil og jævn temperatur i det halvstore køleskab.

Alt i alt er der plads til 316 liter i køleskabet, hvilket burde være nok til de fleste, og med to grøntsags-skuffer, kan man sagtens stable tingene lidt op, så der ikke går for meget plads til spilde.

Derudover er det værd at nævne at køleskabet er en anelse slankere end i fleste modeller, så det er nemt at sætte ind og finde plads til. Det er som nævnt en vigtig detalje i indbygningskøleskabe såvel som for integrerbare køleskabe

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Zanussi ZBA32050SA_1

Zanussi ZBA32050SA integrerbart køleskab

Zanussi er nok mest af alt kendt for vaskemaskiner, men kan bestemt også lave køleskabe.

Modellen her bygger videre på de principper man kender fra fuldintegrerbare køleskabe. Modellen kommer derfor uden forskærm, så man selv kan finde en, der passer godt med resten af køkkenet.

Derudover er den på de klassiske 319 liter i kapacitet og mål, der gør at den nemt kan passe ind i de fleste skabe, så den ikke optager en masse gulvplads, som normale køleskabe kan gøre.

En teknologisk opgradering

Køleskabet er et skridt op fra de foregående modeller i forhold til de teknologiske funktioner.

Blandt andet kan man i modellen her finde en indkøbsfunktion, som man kan slå til når man lige er kommet hjem med en masse nye vare. Når den bliver slået til sænker køleskabet temperaturen kortvarigt, således at nye varer hurtigere bliver kølet ned til den ønskede temperatur.

Derudover er der elektronisk temperatur styring, hvilket oftere er nemmere at styre i forhold til den mekaniske version, der kan være lidt mere upræcis, og sværere at benytte. Køleskabet har et af de laveste lydniveauer, hvilket kan være rart, hvis køkkenet er meget lydt, eller hvis man bruger køkkenet til andet end at spise i.

Sidst, men ikke mindst, har køleskabet et indvendigt LED lys, der giver et nemt og godt overblik over alle varerne i køleskabet, så man på den måde ikke glemmer noget, bare fordi det ligger bagerst.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

AEG SKD71800S1_1

AEG SKD71800S1 integrerbart køleskab

AEG har også meldt sig på banen med et integrerbart køleskab med masser af nyttige funktioner, der gør det nemmere og billigere at have et køleskab.

Køleskabet bringer nemlig nogle af AEG’s bud på funktioner, som man ganske vist også kender fra andre producenter, men det er selvfølgelig lidt en smagssag, hvad man synes der fungerer bedst.

Køleskabet minder på mange måder om andre integrerbare køleskabe og specielt, hvis man kigger på specifikationerne ser man mange punkter, hvor de er ens. Dog er der enkelte steder, hvor denne model skiller sig ud:

Luksuriøs og indbydende

Køleskabet er i fuld størrelse med de klassiske 319 liter køl og derudover kommer man i fuld kontrol over køleskabet ved hjælp af AEG’s Finger-touch system.

Kombineret med et temperaturdisplay, der giver al den information man har brug for, kan man nemt og enkelt indstille de forskellige funktioner, som køleskabet har.

Køleskabet har naturligvis også Dynamisk fordeling af luften, så hele køleskabet er den samme temperatur, og skulle man sætte nye varer ind, kan køleskabet også sagtens klare det nemt og hurtigt.

Det indebærer blandt andet en Feriefunktion, og Coolmatic funktionerne, der hjælper på de forskellige situationer, så man sparer på energien.

Derudover har køleskabet også en indbygget døralarm, der både fungere visuelt og akustisk, så du aldrig mere skal bekymre dig om at glemme at lukke lågen, du skal i hvert fald nok få det at vide, hvis du glemmer det.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

LiebHerr UIK 1550-20

LiebHerr UIK 1550-20 indbygningskøleskab

Ønsker man en lidt anderledes model, som man kan trække ud fra vægen, så kan man overvej denne udgave fra LiebHerr.

Køleskabet er opbygget på en måde, så den ligner et normalt skab eller sådan noget, men i virkeligheden er det et smart opbygget køleskab, der trækkes ud, og som har plads til overraskende meget i forhold til kapaciteten.

Køleskabet kan anvendes som supplement til et middelstort køleskab, hvis det ikke er nok, men også som primære køleskab i mindre lejligheder eller andre steder, hvor man ikke har så meget plads.

Læs hele anmeldelsen af LiebHerr UIK 1550-20 køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Miele K 35422 iD

Miele K 35422iD integrerbart køleskab

En anden mulighed er denne model fra Miele, der har alt hvad man har brug for og lidt til.

Selvom den også er i den lidt dyrere ende af modellerne her, så er alt fra design til opbygning også rigtig godt. Køleskabet renser selv luften, så man får et godt klima i køleskabet, hvilket giver bedre forhold for madvarerne til at holde sig længe.

Der er desuden også touch kontrol så man nemt kan styre de forskellige funktioner, man hurtigt kan danne sig et overblik over.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens KU15RA65

Siemens KU15RA65 integrerbart køleskab

Har man ikke brug for størrelsen, men ønsker man stadig et køleskab, der passer rigtig godt ind i dens omgivelser og er integrerbart, så kan man overvej denne lille model fra Siemens.

Køleskabet er til studielejligheden, kontoret eller andre steder, hvor man blot skal have det mest nødvendige. Den samlede kapacitet er nemlig kun på 137 liter, men samtidig er energiforbruget også så lavt at køleskabet er i energiklasse A++, så den er billig at have til at stå.

Selvom priser for den lille maskine er lidt højere end nogle større modeller køber man bestemt også kvalitet, og køleskabet er også i et lækkert design, der passer godt ind i de fleste køkkener, hvor den også kan stå på borde, eller sættes ind på en hylde, så den ikke optager unødvendig plads.

Læs hele anmeldelsen af Siemens KU15RA65 køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch KIR81AF30

Bosch KIR81AF30 indbygningskøleskab

Bosch er kendt for sit unikke design, der specielt gør den indvendige del af køleskabet til noget helt specielt med det rustfrie stål i mange af elementerne.

Der er bestemt også tilfældigt ved dette yderst energieffektive køleskab, der er blevet sat til energimærke A++ trods dets størrelse. Køleskabet kommer uden frontplade, så man selv kan følge op på designet af resten af køkkenet, så man også er sikker på at køleskabet passer ind.

Alt i alt er køleskabet fra Bosch et rigtig godt bud på et stort køleskab til indbygning, og med en dynamisk ventilator og Superkøl, kan køleskabet klare alle opgaver.

Læs hele anmeldelsen af Bosch KIR81AF30 køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

LiebHerr IK 2310-20_1

LiebHerr IK 2310-20 indbygningskøleskab

LiebHerr er kendt for at lave disse køleskab med en ekstra kvalitet, og denne omgang er nøgleordet energieffektivitet.

Køleskabet er nemlig i Energiklasse A++, og er meget tæt på at opnå det sidste + for at blive en af de mest energieffektive køleskabe overhovedet.

LiebHerr betyder kvalitet

Køleskabet har MagicEye, som er implementeret i næsten alle LiebHerrs modeller, og er en nem måde for ejeren at få et overblik over om alt er som det skal være.

Her kan man nemlig se en digital temperaturvisning, og samtidig er der elektronisk betjening, hvis man ønsker at anvende en funktion som SuperCool, der lynhurtigt kan køle yderligere, i tilfælde af en masse nye ting i køleskabet.

Samtidig kan man se, hvor meget strøm der bruges, og man kan sænke dette på flere måder.

Selve køleskabet har naturligvis automatisk afrimning, og er i det hele taget ekstra nem at rengøre. En af hylderne er desuden GlassLine delbar, hvilket betyder at man kan dele den op, så der er mere plads til større ting.

Derudover skal man selvfølgelig have fat i en ny frontplade, som passer til køkkenet.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

LiebHerr IKB 3550-20

LiebHerr IKB 3550-20 integrerbart køleskab

Den absolutte luksusmodel blandt køleskabene her på listen er dette integrerbare køleskab fra LiebHerr, der er energieffektivt og tilmed har en ZeroZone nederst i køleskabet, hvor grøntsager og frugt kan holdes friskt i meget længere tid, takket være lave temperaturer og høj luftfugtighed.

Alt i alt er dette et rigtig godt køleskab på trods af prisen, og vil man have integrerbare køleskabe, er dette den bedste model i prisklassen.

Læs hele anmeldelsen af LiebHerr IKB 3550-20 køleskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Forskellige typer:

Selvom det ikke altid er tilfældet, så kan man sagtens differentiere mellem integrerbare køleskabe og indbygningskøleskabe:

Integrerbart køleskab: køleskabet er nemt at sætte ind i køkkenet og passer ind i standardopbygningen i de fleste køkkener. Derudover er lågen vendbar, så lige meget hvor den skal stå, kan man åbne køleskabet.

Derudover er der ikke så meget forandret ud over at ventilationen ofte er i toppen, så der bare skal være lidt plads ovenover køleskabet, og man kan derfor som regel bare sætte det ind.

Indbygningskøleskabe: Køleskabene her er byggede til lige netop dette formål og derfor kommer mange af dem også uden frontplade. Det betyder at man helt selv kan vælge, hvordan de skal se ud udefra, og man kan vælge en farve der passer perfekt ind i resten af køkkenet.

Modsat integrerbart, er det bedst for disse køleskabe at blive bygget ind, og selvom de måske kan stå alene, så passer det meget bedre at sætte dem sammen med andre køkkenelementer.