madmaskiner-omtalt

Induktionskogeplade til dit køkken

Induktion er en ret så ny, effektiv og smart teknologi. Du kan på stort set ingen tid, varme pander og gryder op.

Det er faktisk sådan, at varmen den opstår i panden eller gryden, i modsætning til eksempelvis normal el- eller gasblus. Ved el der opstår varmen, som du nok er bekendt med, på selve pladen. Ved gas der er det også ret tydeligt, at varmen opstår under panden eller gryden. Det er jo ikke panden der brænder.

Det er her imod anderledes ved induktion. Det betyder en enormt effektiv opvarmning, der kun sker, når du putter panden eller gryden på pladen.

Alle der før har prøvet en induktionsplade, ved med sikkerhed hvor effektivt en teknologi det er. De vil derfor nok også foretrække denne lidt mere moderne løsning.

Du er nok allerede klar over det, dog nævner vi det lige alligevel. Det er nødvendigt med pander og gryder designet til induktion, når du benytter dig af denne teknologi. Det er selvfølgelig ikke sådan at det er fuldkommen umuligt at finde og nødvendigvis koster en bondegård, det er simpelthen bare nødvendigt for at varmen kan opstå.

Du får tilgengæld en hurtigt og effektiv opvarmning uden lige.

De her pander og gryder de har svære ved at brænde på, end de fleste andre pander og gryder. Så er de og selve kogepladen tilmed også lettere at rengøre, hvilket kan spare dig for lang tid med opvaskningen.

En induktionskogeplade reagerer enormt hurtigt, så du kan skrue op og ned på ingen tid.

Alt i alt er der enormt mange fordele, ved at vælge en induktionskogeplade. Det er ny og smart teknologi og ved ny og smart teknologi, der medfølger nye og smarte fordele!


Voss DIK3462-FR_1

Voss DIK3462-FR

Uimodståelig og ekstremt praktisk induktion kogeplade fra Voss. Dette produkt har et utal af fordele og kan sagtens være, netop den induktionskogeplade du skal have installeret hjemme i dit køkken!

Den er produceret i en flot sort farve og har et væld af lækre ekstra funktioner i sig. Du finder styrer kogepladen ved hjælp af et Direct Touch system, der nemt og enkelt lader dig kontrollere temperatur og meget mere.

Kogepladen har fire zoner i sig og i hver af de zoner, finder du også boostere. Der er altså i alt fire boostere, så du kan få varmet din mad op så hurtigt som muligt.

Målene på de forskellige zoner er som følger:

 • Venstre frontzone måler 210 mm i diameter.
 • Venstre bagzone måler 180 mm i diameter.
 • Højre frontzone måler 145 mm i diameter.
 • Højre bagzone måler 180 mm i diameter.

Alt i alt en stor variation og massere muligheder, der sikrer at zonerne passer ind til enhver pande og gryde.

Den har endda formået at vinde en pris i forbrugermagasinet TÆNK. Det var i Juni 2012 og det er ikke noget du bør se gennem fingre med, når du vælger hvilken induktionskogeplade du helst vil have.

I kogepladen finder du endda også en øko-timer, der med en smart udnyttelse af strøm giver dig et reduceret energiforbrug.

Du finder også en velfungerende børnesikring, automatisk gryderegistrering, funktionsløs, Stop ‘n Go, automatisk afbryderfunktion og meget mere.

Eltilslutningen er på 230 V og total effekten er på 7,4 kW.

 • Bredden er 600 mm.
 • Dybden er 520 mm.
 • Højden er 59 mm.
 • Indbygningsmål bredde er 560 mm.
 • Indbygningsmål dybde er 490 mm.
 • Indbygningsmål højde er 59 mm.

Der skal en autoriseret fagmand til at installere denne kogeplade.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Voss DIK5480FR_1

Voss DIK5480FR

Eksklusiv induktionskogeplade fra Voss i smukt og sort design.

Den har en hel del fordele og nye lækre teknologiske påfund, som der skiller dette produkt lidt ud, fra så mange andre produkter. Den er facetslebet og resultatet er enormt smukt at se på, holdbart og effektivt til madlavning.

Læg da også mærke til, at denne smukke induktionskogeplade er lidt større end den typiske standard, hvilket jo sagtens kan være netop hvad du søger efter!

Den er produceret i en helt sort farve og i den finder du Direct Touch betjening. Denne betjening er baggrundsbelyst og kommer først til syne, når du tænder for pladen. Kogezonerne er endda også baggrundsbelyst og de vil derfor også først komme til syne, når du tænder for apparatet. To små ekstra ting, der gør denne kogeplade endnu mere udsøgt, end den allerede er i forvejen.

Den har fire zoner og hver af de her zoner har booster-funktionen i sig. De måler alle sammen 210 mm i diameter, hvilket er en stor og passende størrelse, der uden tvivl vil fungerer optimalt med dine pander og gryder.

Den har en lang række funktioner du kan nyde fordel af blandt andet Stop ‘n Go, Øko Timer, OptiHeat Control, automatisk gryderegistrering, børnesikring, funktionslås, automatisk sluk funktion, samt meget mere.

Eltilslutningen er på 230 V og total effekten er 7,4 kW. Denne passer både til to og tre faser.

 • Bredden er 780 mm.
 • Dybden er 520 mm.
 • Højden er 50 mm.
 • Indbygningsmål bredde er 750 mm.
 • Indbygningsmål dybde er 490 mm.
 • Indbygningsmål højde er 50 mm.

Der skal en autoriseret fagmand til at installere denne kogeplade.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Miele KM6342_1

Miele KM6342

Eksklusiv og flot induktionskogeplade fra Miele, der måler hele imponerende 86 cm. Kæmpe stor kogeplade, der kan klare enormt mange og store pander og gryder på en gang.

Det her er et produkt, for dig der vil have noget af højeste kvalitet, du kan være helt sikker på holder i mange år. Miele produkter er testet til at holde i hele 20 år.

Den har fire kogezoner der alle har et utal af lækre funktioner i sig. Du finder i alle fire blandt andet automatisk opkog, automatisk registrering af gryde samt grydestørrelse, effektive boostere og varm-holdefunktion.

Kogezonernes mål er som følgende:

 • Venstre forzone måler 160-230 mm i diameter.
 • Venstre bagzone måler 100-160 mm i diameter.
 • Højre forzone måler 140-200 mm i diameter.
 • Højre bagzone måler også 140-200 mm i diameter.

Det er dejlige fleksible størrelser, der helt automatisk tilpasser sig alt efter hvilken pande eller gryde du sætter på. Det her er uden tvivl et genialt ekstra energibesparende påfund!

I midten af kogepladen kan du betjene den, ved hjælp af et praktisk touchpanel. Her er der i alt 10 effekttrin og en masse muligheder for endda at indstille det her touchpanel, blandt andet kan du vælge mellem flere forskellige tastelyde.

Den funktioner strækker sig lige fra Stop ‘n Go, låsefunktion, kontrollamper til selvfølgelig en børnesikring, køleblæser, samt meget mere.

Eltilslutning er de ganske normale 230 V og total effekten er 7,4 kW.

 • Bredden er 860mm.
 • Dybden er 510 mm.
 • Højden er 47 mm.
 • Indbygningsmål bredde er 750 mm.
 • Indbygningsmål dybde er 490 mm.
 • Indbygningsmål højde er 47 mm.

Der skal en autoriseret fagmand til at installere denne kogeplade.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

AEG HDP54106FB_1

AEG HDP54106FB

Induktionskogeplade fra AEG designet i flotte sorte farver, der gemmer på et utal af lækre funktioner, der kan gøre din madlavning så let som en leg. Her har vi et produkt af den bedste kvalitet, til dig der gør højt op i din madlavning og vil have det bedste udstyr dertil.

Denne kogeplade har fire kogezoner, dog besidder den FlexiBridge teknologien. Dette giver dig en hidtil ikke kendt fleksibilitet, du kan nyde godt af, når du står med madlavningen.

Du er med denne moderne og smarte teknologi, altid sikret at du har plads til selv de største af dine gryder og pander.

Den har en af de her store Flex-zoner, der tilpasser sig størrelsen på dine pander og gryder automatisk. I den her flex-zone får du tilmed også ProCook funktionen. ProCook funktionen er en funktion, hvor du kan forudbestille varmen, så du kan gå fra simren til høj varme, uden at trykke på nogle knapper. Det kan gøres hurtigt og elegant, bare ved at rykke på panden eller gryden.

Den her funktion og flexzonen sidder til venstre på kogepladen. Til højre sidder der to Maxi Sense zoner, på 18 cm og 14,5 cm. Den har tilmed to effektive boostere, så du kan varme din mad op på no-time.

Den betjenes ved hjælp af Direct Touch og har endda 3-trins restvarmeindikator på kogezonerne.

Eltilslutningen er på de vante 230 V og total effekten er på 7,4 kW.

 • Bredden er 590 mm.
 • Dybden er 520 mm.
 • Højden er 55 mm.
 • Indbygningsmål bredde er 560 mm.
 • Indbygningsmål dybde er 490 mm.
 • Indbygningsmål højde er 50 mm.

Der skal en autoriseret fagmand til at installere denne kogeplade.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Electrolux HOB850F_1

Electrolux HOB850F

Stor og elegant induktionskogeplade, der i sig har massere gode funktioner. Dette produkt besidder den bedste af den bedste kvalitet og med denne kogeplade i dit køkken, så har du det bedste udstyr til din madlavning.

Den er fremstillet i et udsøgt og lækkert design, med klare sorte farve i stærke og holdbare materialer, så du er sikret en kogeplade, der kan holde til lidt af hvert.

Den har i sig fire kogezoner, der har enormt mange fordele, som du glad kan benytte dig af, hver evigt eneste gang at du laver mad. Kogesektionen besidder også den smarte boosterfunktion, så du kan varme maden op enormt effektivt og på stort set ingen tid.

Du får smarte elektroniske funktioner, såsom Stop ‘n Go, Øko-timer, 3 trins restvarmeindikator, timer, børnesikring og meget mere, i dette vidunder af en kogeplade. Alt sammen noget, der kan hjælpe dig når du står og skal lave mad.

De her funktioner kan let og effektivt betjenes, ved hjælp af en brugervenlig og moderne betjening. Direct Access touch gør det let og intuitivt at vælge varmetrin, lækker lille ekstra funktion til denne kogeplade.

Denne kogeplade kan let renses, fordi den ikke bliver så let varm. Så besidder den også den smarte Hob2Hood teknologi, der automatisk tænder for lys og udsugning i emhætten, samt vurderer hvilken styrke udsugningen skal have. Alt dette skal du ikke tænke på, du skal blot koncentrere dig om madlavningen.

 • Eltilslutningen er på 230 V og total effekten er 7,4 kW.
 • Bredden er 800 mm.
 • Indbygningsmål bredde er 750 mm.
 • Indbygningsmål dybde er 490 mm.
 • Indbygningsmål højde er 50 mm.

Der skal en autoriseret fagmand til at installere denne kogeplade.

Det her var så de 10 induktionsplader, som vi har fundet til dig. Det er de 10 bedste bud vi har kunnet finde, efter en gennemsøgning af internettet. En af dem må næsten helt sikkert passe til dig og dine behov, det er i hvert fald alt sammen populære produkter, der hidtil har gjort mange tilfredse.

Vi tror på at du har fundet hvad du søger og vi er overbeviste om, at du vil være mere end godt tilfreds, hvis du vælger et af de 10 omtalte produkter!

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Scandomestic WIP 64_1

Scandomestic WIP 64

Her har vi en klassisk induktionskogeplade fra Scandomestic. Den er designet i flotte former og er samtidigt praktisk og nem at rengøre.

Det er et produkt i en god kvalitet, der sagtens kan vise sig at være et godt valg. Den er fremstillet i udsøge klare og sorte farver.

Den har fire effektive zoner, hvoraf to af dem måler 16 cm i diameter og de to sidste måler 18 cm i diameter. Det er en passende løsning, der er som skabt til stort set alle pander og gryder.

Den er både udstyret med smart touch betjening og en god børnesikring. På den måde kan du let og enkelt indstille varmen, som du finder passende og være sikker på de små ikke brænder sig.

Eltilslutningen er op 230 V og den besidder en total effekt på 6,4 kW. Produktet er designet til 3 faser.

 • Bredden er 590 mm.
 • Dybden er 520 mm.
 • Højden er 55 mm.
 • Indbygningsmål bredde er 560 mm.
 • Indbygningsmål dybde er 490 mm.
 • Indbygningsmål højde er 55 mm.

Der skal en autoriseret fagmand til at installere denne kogeplade.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Whirlpool ACM 804_NE

Whirlpool ACM 804/NE

Her har vi en enormt udsøgt og lækker induktionskogeplade fra Whirlpool. Denne kogeplade har en hel del fordele i sig og her tænker jeg ikke kun på dens flotte og stilrene design.

Du finder på induktionskogepladen her fire zoner og så har den også en klassisk sort farve.

Den betjenes ved hjælp af et smart touch panel, der har en praktisk slider funktion i sig, du hurtigt vil opleve fordelene af.

Så besidder den også en boosterfunktion på alle kogepladerne, så du let og hurtigt kan få skruet helt op for varmen. Det er enormt effektivt og også en energibesparende løsning, der automatisk slår fra efter 10 minutter.

Den har oven i købet en timer på hver enkelt af kogepladerne, så du kan holde orden og tid på hele madlavningen på én gang, samt en energibesparende og praktisk slumrefunktion.

Eltilslutningen er på 230 V og total effekten er 7,2 kW.

 • Bredden er 600 mm.
 • Dybden er 510 mm.
 • Højden er 56 mm.
 • Indbygningsmål bredde er 560 mm.
 • Indbygningsmål dybde er 490 mm.
 • Indbygningsmål højde er 56 mm,

Der skal en autoriseret fagmand til at installere denne kogeplade.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Gram KKI 6441-90 T_1

Gram KKI 6441-90 T

Flot induktionskogeplade fra Gram med stilrene og lige kanter. Den er produceret i en lækker sort farve og har fire effektive zoner, der kan varme din mad op på ingen tid.

Størrelserne på de her zoner, det er henholdsvis 2×22 cm og 2×18 cm. De to zoner på 22 cm sidder forrest.

Den har TouchControl med et digital display og du får endda separat betjening af kogezonerne. Enormt smart teknologi og den registrerer endda automatisk gryderne.

Du får også en børnesikring, så du ikke skal bekymre dig om de små og deres udforskende fingre.

Der er installeret timere på alle fire kogezoner og en af dem besidder den smarte boosterfunktion, så du her kan få varmet maden op super hurtigt og effektivt.

Eltilslutningen er som sædvanlig på 230 V og total effekten er på 7,4 kW. Den fungerer endda både ved to og tre faser, så den passer til det meste.

 • Bredden er 560 mm.
 • Dybden er 490 mm.
 • Højden er 50 mm.
 • Indbygningsmål bredde er 576 mm.
 • Indbygningsmål dybde er 490 mm.
 • Indbygningsmål højde er 50 mm.

Der skal en autoriseret fagmand til at installere denne kogeplade.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Siemens EH611BE18E

Siemens EH611BE18E_1

Induktionskogeplade i et eksklusivt glaskeramisk design fra Siemens. Super lækkert produkt og alt i alt en fantastisk kogeplade med mange gode egenskaber, som du kan nyde godt af hver evigt eneste dag, når du står og laver mad.

Farven er sort og den har i alt fire zoner. Den besidder også smart Touch Control, så du kan skrue hurtigt op og ned for temperaturen..

Du finder endda boosterfunktion på alle fire kogeplader, der derfor effektivt ud over det sædvanlige, kan varme din mad op. Den har i sig hele 17 effekttrin, så du kan styre varmen enormt præcist.

Noget helt specielt ved denne induktionskogeplade, det er at du finder den såkaldte PowerManagement funktion i den. Ved hjælp af denne smarte funktion, så kan du selv styre hvor stor en effekt du ønsker at bruge af den enkelte kogeplade og kan derfor undgå at bruge unødvendig meget energi.

Den har endda både auto sluk, timer, minutur, sikkerhedsafbryder, børnesikring, gryderegistrering, quickStart, reStart samt restvarmeindikator for alle fire kogezoner. Enormt mange ekstra lækre funktioner, der gør dette produkt ekstra oplagt, når du er på udkig efter en induktionskogeplade.

Det er med andre ord en induktionskogeplade, der kan stort set det hele. I hvert fald stort set alt, hvad du kan drømme om en kogeplade skal kunne.

Eltilslutningen er som sædvanen tro på 230 V og total effekten er på 4,6 kW. Det er altså et yderst energibesparende produkt.

 • Bredden er 592 mm.
 • Dybden er 522 mm.
 • Højden er 57 mm.
 • Indbygningsmål bredde er 560 mm
 • Indbygningsmål dybde er 490 mm.
 • Indbygningsmål højde er 51 mm

Der skal en autoriseret fagmand til at installere denne kogeplade.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch PIB675N27E_1

Bosch PIB675N27E

Enormt lækker induktionskogeplade, fremstillet i gode materialer og i et sort glaskeramisk design fra Bosch. Den har også en stor oval dobbeltzone, som du kan nyde godt af.

Denne induktionsplade har i alt fire zoner, der alle besidder både automatisk gryderegistrering og den smarte Booster-funktion. De er topmoderne og også udstyret med tilsvarende moderne teknologi.

Den har enormt mange ekstra funktioner, som du kan nyde godt af, når du står og laver mad derhjemme. Du styrer den ved hjælp af SliderTouch og du har hele 17 effekttrin at styre imellem.

Hver kogeplade har også  restvarmeindikator i to niveauer og du kan aktivere en PowerManagement effekt, så du bruger energien så effektivt som muligt. Alle kogepladerne har også en timer med slukfunktion og der er et minutur installeret oven i købet.

I denne kogeplade er der elektronisk børnesikring og en hovedafbryder for alle zoner, med en smart og praktisk stopfunktion. Udover dette er der også hele ni forskellige indbygget stege programmer, der kan hjælpe dig gevaldigt i din madlavning.

Eltilslutning er som vanen tro på 230 V og total effekten er 7,2 kW.

 • Bredden er 600 mm.
 • Dybden er 527 mm.
 • Højden er 56 mm.
 • Indbygningsmål bredde er 560 mm.
 • Indbygningsmål dybde er 490 mm.
 • Indbygningsmål højde er 50 mm.

Der skal en autoriseret fagmand til at installere denne kogeplade.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.