madmaskiner-omtalt

Isknuser – Se de bedste til de billigste priser

Isknuser_5

Det er begyndt at blive mere og mere populært at man knuser is til diverse drinks, læskedrikke, kaffedrikke osv. Så hvorfor stå med en hammer og knuse is, når man kan få en isknuser.
Der findes allerede flere forskellige slags isknuser, alt efter hvor meget is de kan knuse ad gangen og om det skal være til professionelt eller privat brug.

Når man skal ud og investerer i en isknusere er det vigtigt man er opmærksom på nogle få punkter.

Først og fremmest er prisforskellen fra de billigste til de dyre modellere stor, man skal derfor finde ud af hvor meget man vil ofre på en isknuser.

Nogle elektroniske isknusere kan lave rigtig meget is på kort tid, men det er ikke altid ens behov. Nogle kan også lave flere forskellige slags is.

Sidst men ikke mindst skal man huske på at isknuseren ret ofte er en af de køkkenmaskiner der fylder en del, så pris, behov og størrelse er en faktor når man skal vælge isknuser.

Læs også:

Ice Appliance – Elektrisk isknuser

Elektrisk isknuser_6
Ice Appliance isknuser er til det mere professionelle brug eller til hjemmebaren som skal kunne det hele.
Denne isknuser kan på få sekunder knuse isen.

Det flotte design og stilrene udseende i børstet og rustfrit stål gør at den også er flot at have stående fremme, derudover har isknuseren gummi sugekop fødder hvilket får den til at stå sikkert på bordet uden at rutsje rundt.

Isknuseren er nem at anvende og med en aftagelig opbevarings spand der kan rumme 3 liter isterninger i flere forskellige størrelser, er denne isknuser også perfekt når der skal knuses is til nedkøling af mad- eller drikkevarer.

Med isknuseren medfølger der en ske til at komme isterningerne i knuseren, samt en ske til at benytte når isen er knust.

 • Ydeevne: 12kg/timen (max.)
 • Beholder Kapacitet: 1,75 kg
 • Spænding: 220/240V
 • Frekvens: 50/60Hz
 • Watt: 60/80W
 • Dimensioner:H:470mm B:180mm D:280mm
 • Nettovægt: 3,6 kg
 • Bruttovægt: 4,5 kg

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Barlife 1.399,00 0,00 1.399,00 Læs mere

Gastroback elektronisk isknuser

Gastroback elektronisk isknuser_6

Vil du lave den helt perfekte cocktail eller en kold og læskende sommerdrik til familiefesten, er en isknuser ideel til at skabe de små, rigtige stykker is
Med denne isknuser fra Gastroback er det både nemt og hurtigt.

Effektiv motor

Motoren har en effekt på 100 watt og det tager ikke med end 15 sekunder at lave små stykker is til en cocktail.

Isstykkerne opsamles i en beholder, som er nem at tage ud af maskinen, så man kan hælde isen fra beholderen over i drinken. Beholderen kan også sættes direkte på bordet, så gæsterne selv kan tage is efter behov.

Futuristisk design

Designet af isknuseren er flot og futuristisk. Der er brugt en hård forkromning og plastic, som tilsammen giver et maskulint udtryk, der vil passe godt ind i mange køkkener eller minibarer.

Maskinen måler 15 (B) x 24 (D) x 24 (H) centimeter, så den fylder ikke mere end, at man normalt vil kunne finde plads på bordet eller i skabet.

Tjener mange formål

Der er naturligvis mange muligheder for at bruge isknuseren. Den vil eksempelvis også være et hit til børnefødselsdagen, teenagefesten eller til en varm dansk sommerdag, hvor det nærmest kun er helt kold limonade, som kan fordøjes.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Barlife 549,00 0,00 594,00 Læs mere

Elektronisk isknuser fra Andrew James

Andrew James Isknuser

Andrew James’ elektroniske isknuser er perfekt til privat brug.
Den vejer ikke meget og er derfor nem at flytte rundt på, om den skal stå i køkkenet eller ude i teltet til sommerens mange fester.

Brugervenlig

Denne isknuser er nem at bruge, man skal blot komme isterningerne i toppen af den 600 ml gennemsigtige beholder og derefter begynder den rustfrie stål klinge at knuse isen med en 55 watt motor.

Isknuseren kan knuse op til 300 gram is i minuttet. Så det er bare med at fylde fryseren med is som kan blive knust til de mange lækre cocktails såsom daiquiris, mojitos, de mange vodka drinks, og alle de mange gode læskedrikke som iste, smoothies, slush-ice og iskaffe.

Med denne elektroniske isknuser medfølger der en is-scoop og et gennemsigtigt sikkerhedslåg.

Derudover er isens beholder nem at fjerne, hvilket gør rengøringen nemmere og hygiejnen bedre.

 • Dimensioner: 15.0L x 15.0B x 24.8H
 • Nettovægt: 1,8 kg.
 • Spænding: 220v-240v

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Barlife 11.999,00 0,00 11.999,00 Læs mere

Isknuser fra Bredemeijer

Isknuser fra Bredemeijer

Det har aldrig været nemmere at knuse is. En isknuser fra Bredemeijer klare det hårde arbejde for dig og knuser is på et splitsekund. Den har et flot og stilrent design i gennemsigtigt akryl.

Det er efterhånden blevet utroligt populært at bruge knust is til flere og flere ting. Nu er det ikke kun drinks, som man putter knust is i, men også læskedrikke, kaffedrikke og meget mere. Der er ingen grund til, at stå med en hammer og et viskestykke for at knuse is. Det kan gøres meget smartere!

En isknuser fra Bredemeijer er den perfekte løsning. Den kan spare dig for meget tid og energi ved at knuse is for dig. Det bliver ikke nemmere. Du skal bare putte is ned i den, dreje håndtage og lade de kraftige klinge klare arbejdet for dig.

Isknuser her er i høj kvalitet, hvilket især kan ses på håndtaget og knivene.

Overvej grundigt inden du vælger en isknuser

Når du leder efter en isknuser, så er det værd at overveje præcist hvilket produkt du vil have. De findes i mange forskellige slags og i mange forskellige prisklasser. Den billigste og dyreste isknuser varierer oftest meget i pris og det er med god grund. De dyreste isknusere er elektriske og kan knuse store mængder af is på en gang. Det er ikke sikkert, at du har behov for det.

Den her isknuser er tiltænkt til hverdagsbrug og ved festlige lejligheder. Den kan knuse en del is på en gang, dog er det ikke nok til professionelt brug. Den her isknuser er med andre ord til dig, som gerne vil have en isknuser af høj kvalitet hjemme i stuen.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 239,00 0,00 239,00 Læs mere

 

Hvad skal jeg vælge?

Hvis det er sjældent at du knuser is, så skal du nok vælge Lacor isknuser, den er billig og gør det den skal, hverken mere eller mindre. Hvorimod hvis det er til lidt større brug, så er det nok Ice Appliance isknuser som du skal vælge. Her får du lækre detaljer som rustfrie stålknive og stor kapacitet, så du altid har nok. Den er også anbefalet af mange restauranter.

Skal man kun knuse is en gang imellem til et par drinks er der ikke nogle grund til at købe de store elektroniske. Hvis man ved med sig selv at, det er noget man kommer til at bruge ofte, kan man lige så godt fra start af, købe en god elektronisk isknuser som passer til ens behov.

Er den ikke svær at rengøre?

Rengøring er ikke noget problem i disse maskiner. Som regel er det kun vand, så den skal bare skylles godt med lidt sæbe og vand. Sørg for at få sæben godt af, da isterningerne næste gang vil smage af sæbe, hvis resterne ikke er skyllet godt af.

Hvorfor købe en isknuser

Der er mange gode grunde til at du skal købe en isknuser. I dag bliver is bare dyrere og dyrere at købe i supermarkederne, så derfor er der masser af penge at spare ved at købe din egen isknuser. Derudover kan du altid låne den ud til en bekendt eller et familie medlem og få et lille beløb for det. På den måde kan du hurtigt tjene isknuseren hjem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.