madmaskiner-omtalt

Retro køleskab – Flotte køleskabe i retrostil

Retro-køleskab

Er det på tide at få anskaffet et nyt køleskab? Og vil du gerne have design og funktionalitet til at gå hånd i hånd?

Så er et topmoderne retro køleskab lige sagen! Vi har her samlet en hel række forskellige retro køleskabe, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvilket der passer bedst til dine behov.

 

 

 

 

Se også:


Scandomestic RKB 200 Matt retro køleskab

Scandomestic RKB 200 Matt_1 Stilet, sort køle-fryseskab i energiklasse A+ fra mærket Scandomestic

Perfekt til den mindre husstand

Med en kølekapacitet på 168 liter og en frysekapacitet på 40 liter er dette køle-fryseskab helt ideel til den mindre husstands madbeholdning.

Køle-fryseskabet passer også godt ind i små hjem med trængt plads, da det kun måler 1497 mm i højden  og 545 mm i bredden.

Flot og funktionelt design

Køle-fryseskabet har et flot design og lever virkelig op til forventningerne til et retro køleskab. Overfladen er ru og i en matsort farve, som er let at holde pæn

Ikke nok med at køle-fryseskabet er flot og stilrent, det er også praktisk og meget funktionelt. Køleskabet indeholder tre justerbare hylder samt en stor skuffe i bunden til frugt og grønt.

God pris

Du får et super velfungerende og flot køle-fryseskab for pengene, som med sit retro look vil passe perfekt ind i de fleste moderne køkkener.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Witt Aviator FR122L retro køleskab

Witt Aviator FR122L_1 Witt Aviator køleskab med kølekapacitet på 222 liter

Anderledes design i funktionel og energibesparende kvalitet

Søger du et anderledes køleskab, som ikke er at finde i ethvert hjem? Så tag et kig på denne model fra mærket Witt. Køleskabet har et anderledes design og er lavet i aluminium som er let at holde pænt. Køleskabet vil især passe godt ind i et køkken opført i et minimalistisk og råt design.

Skabet er lavet med henblik på at spare på energien og har derfor en energiklasse på A++, hvilket er væsentlig mindre strøm end mange tilsvarende køleskabe.

Så godt som lydløs

Man kan blive helt ør i hovedet af at sidde og lytte til et brummende køleskab hele aftenen, men med denne model er det heldigvis slet ikke et problem. Skabet har et meget lavt støjniveau, som ikke overstiger 39 decibel og det er således et af de mere støjsvage modeller på markedet.

Til den lille familie

Med en kølekapacitet på 222 liter er køleskabet velegnet til den lille familie og deres madbeholdning.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

SMEG FAB30RX1 retro køleskab

SMEG FAB30RX1_1 Flot retro køle-fryseskab fra producenten SMEG i energiklasse A++

Perfekt til den almindelige husstand

Dette flotte retro køle-fryseskab fra SMEG passer perfekt til en almindelig husstands madbeholdning. Det har en kølekapacitet på 229 liter og en frysekapacitet på 64 liter.

Derudover er køleskabet energibesparende, hvilket efterhånden er et must i enhver husstand, hvor der er mere spændende ting at bruge pengene på.

Retro udenpå, nyt og lækkert indeni

Køle-fryseskabet har et flot retro look, som vil pryde ethvert hjem. Farven er grå metallic som passer godt ind i de fleste køkkener og stilarter.

Køleskabet er udstyret med tre justerbare glashylder, en flaskeholder i krom, en gennemsigtig grøntsagsskuffe og en glashylde over skuffen.

I døren er der en flaskehylde, en dørhylde, en ost- og smørbakke med låg, æggebakke og en mindre dørhylde. Kort sagt er køleskabet indrettet som et moderne køleskab med plads til hele familiens madbeholdning.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

SMEG FAB5LUJ retro køleskab

SMEG FAB5LUJ_1 Når det skal være anderledes, vildt og trendy

Måske man ikke kan opbevare sin English tee i køleskabet, men designet vil i hvert fald lede tankerne hen på det.

Der er virkelig kredset for detaljerne ved dette lækre retro køleskab, som er et superfedt alternativ i forhold til almindelige, kedelige, hvide køleskabe. Køleskabet tilføjer charme og personlighed til hjemmet, som er svært at finde i andre køleskabe.

Så godt som lydløs

Der er intet værre end et køleskab der står og brummer i baggrunden, når man sidder og nyder en hyggelig middag i stearinlysets skær. Dette er dog overhovedet ikke noget, du skal bekymre dig om, hvis du køber et SMEG FAB5LUJ køleskab.

Køleskabet har et lydniveau på 29 decibel og kan dermed kvalificeres som en af de mere støjsvage modeller der er at finde på markedet.

Lige til at tage med

Køleskabet har en kapacitet på 40 liter og er dermed tiltænkt til mindre madbeholdninger. Det måler 730 mm i højden og 404 mm i bredden og er derfor med sin lille størrelse ideel at tage med ud i campingvognen, i klubhuset, i garagen, eller hvor man nu lige ellers mangler et lille køleskab.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

SMEG FAB10HLP retro køleskab

Smeg FAB10HLP Retro køleskab med fokus på design i energiklasse A+.

Retro design

SMEG er kendt for at lave mange atypiske køle-fryseprodukter og dette er ikke en undtagelse. Designet er gennemført og køleskabet har det fede retro udseende med bløde former, kraftigt metalhåndtag og den lækre cremede farve, som er super moderne i dag.

Til den mindre husbeholdning eller til festen

Med sin kapacitet på 130 liter passer køleskabet perfekt ind hos en mindre husbeholdning.

Køleskabet er også velegnet til at fylde med drikkevarer til den helt store havefest, da den rummer en flaskehylde i krom, to justerbare hylder til dåser, en hylde til vinflasker og yderligere en hylde til dåser.

I lågen er der en flaskehylde, en mindre hylde hvorpå der også kan stå dåser og en hylde med låg øverst, hvor der er plads til citroner, snacks og hvad der nu ellers hører en rigtig fest til.

Så godt som lydløs

Dagen derpå, hvor hovedet trænger til fuldstændig ro, er det ikke til at holde ud at høre på et køleskab, der står og brummer. Det skal du dog ikke frygte ved køb af denne model, da lydniveauet ikke vil overstige 37 decibel.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Gorenje RB60299ORD-L retro køleskab

Gorenje RB60299ORD-L_1 Superfunktionelt og rummeligt køle-fryseskab fra Gorenje i energiklasse A++

Gorenje har fremstillet dette køleskab i et flot retro-rødt design. Køleskabet har kapacitet på 255 l. samt en frostboks med kapacitet på 26 l.

I kølesektionen er der fire glashylder, en flaskehylde, en stor grøntsagsskuffe i køleskabets bund, en æggebakke med plads til 12 æg i døren, en hylde til mejeriprodukter, todelt flaskehylde med fordybning og en flaskeholder.

Fryseboksen består af todelt flaskehylde med fordybning, et kuldefang og en isterningbakke.

SuperCool funktion

Køleskabet er udstyret med en SuperCool funktion, hvilket er en rigtig god funktion, der sørger for, at dine madvarer holder sig bedst muligt. SuperCool funktionen kan slås til, når du har handlet ind og forsynet dit køleskab med en masse nye varer. SuperCool funktionen sørger for, at de nye madvarer bliver kølet ned lynhurtigt og at temperaturen i køleskabet ikke stiger, således at varerne tager skade.

Automatisk afrimning

Der er helt sikkert langt sjovere og vigtigere ting at tage sig til her i livet, end at afrime sit køleskab. Derfor har Gorenje gjort det let for dig ved at installere automatisk afrimning, så det aldrig er noget, du skal bekymre dig om.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

SMEG FAB28LNE1 retro køleskab

SMEG FAB28LNE1_1 Energibesparende retro køleskab i flot design

Køleskabet af mærket SMEG ligger i energiklasse A++ og er dermed super energibesparende. Samtidig er det et stilet køleskab i sort, som er i gennemført retrostil og passer perfekt ind i det moderne køkken.

Med plads til det hele

Køleskabet har en kapacitet på 222 liter og er derudover udstyret med en fryseboks i toppen, som rummer 26 liter.

Køleskabet indeholder tre justerbare glashylder, en flaskeholder i krom, en grøntsagsskuffe i bunden, samt en glashylde over grøntsagsskuffen.

I døren er der en flaskehylde, to dørhylder, en ost- og smørbakke med gennemsigtigt låg og en æggebakke. Der er dermed god plads til en almindelig families madbeholdning i dette flotte SMEG køleskab.

Holder maden frisk med ventileret køl

Du har sikkert førhen oplevet, at dine fødevarer ikke bliver kølet lige meget ned i toppen og bunden af dit køleskab. Det problem slipper du for, med dette SMEG køleskab, som er udstyret med ventileret køling, hvilket er en funktion der sikrer, at der er en konstant og ens temperatur overalt i køleskabet.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Gorenje RF60309OC-L retro køleskab

Gorenje RF603090C-L_1 Kvalitets køle-fryseskab fra Gorenje i energiklasse A++

Køleskabet der har det hele

Er du på udkig efter et kvalitets køle-fryseskab med mange funktioner, er dette absolut et godt bud. Køleskabet som har en kølekapacitet på 229 liter samt frysekapacitet på 65 liter er stort og rummelig og passer til en almindelig husstands behov.

Det har fuldautomatisk afrimning og det er derfor ikke noget, du som forbruger skal bekymre dig om.

Derudover er køleskabet udstyret med SuperCool funktion, som kan slås til, når du har fyldt køleskabet med nye varer. SuperCool funktionen sørger for, at dine madvarer bliver nedkølet på et øjeblik og derved holder sig bedre og længere.

Moderne retro stil

Når man er på udkig efter et nyt køleskab, er det ikke kun funktionaliteten man kigger på. Køleskabet må gerne være pænt at se på, da det jo har en central plads i alle køkkener.

Denne model fra Gorenje har lavet et køle-fryseskab i et flot retro design, som passer ind i de fleste moderne hjem. Der er kredset for detaljerne og de bløde former og den flotte crem farve, som køleskabet er fremført i vil tage sig godt ud i ethvert køkken.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Gorenje RB 60299 00 retro køleskab

Gorenje RB 60299 00_1 Super fedt Gorenje køle-fryseskab i energiklasse A++ og auto-afrimning

Køle-fryseskabet der skiller sig ud

Er du klar på at der skal ske noget vildt i dit køkken? Så skal du da anskaffe dig dette superfede køle-fryseskab fra Gorenje i orange. Det er et virkelig flot køle-fryseskab som ikke vil gå ubemærket hen blandt dine besøgende og som helt sikkert vil få et par rosende kommentarer med på vejen.

Slut med afrimning

Du slipper helt for at bruge tid på afrimning af dette køleskab, da det er udstyret med auto-afrimning. Det betyder at skabet selv klarer arbejdet, mens du får mere tid til at nyde det lækre design.

Velegnet til en almindelig husstand

Skabet har en kølekapacitet på 255 liter og en frysekapacitet på 26 liter, så der skulle gerne være plads til hele familiens kølevarer. Køleskabet har fire glashylder, en flaskehylde og en frugt- og grøntsagsskuffe, så det bliver let og overskueligt at holde orden i skabet.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

SMEG FAB50PS retro køleskab

SMEG FAB50PS_1 Stort og rummeligt køle-fryseskab i flot retro design

Opfylder den store husstands behov

Har man en stor familie skal der ofte købes lidt ekstra mælk og pålæg og det er derfor også nødvendigt med et køleskab med plads til det.

Dette køle-fryseskab fra SMEG har en kølekapacitet på 362 liter og dermed plads til store madbeholdninger. Frysekapaciteten er på 107 liter, så der skulle være god mulighed for at handle stort ind og smide nogle varer på frost også.

I en stor husstand er der allerede nok huslige gøremål og der er nok ingen forældre som klapper i hænderne, når det igen er tid til at afrime køleskabet. Det skal du heldigvis ikke bekymre dig om, hvis du køber dette køle-fryseskab. Skabet har nemlig en automatisk afrimningsfunktion, der sørger for, at der aldrig dannes rim på frysesiderne eller på madvarerne.

Ventileret køl og 0-zone skuffe

Det har flere lækre funktioner at byde på, som sikrer at din hverdag bliver lettere og at dine kølevarer holder sig friske. Skabet har ventileret køling, som sørger for, at temperaturen og luftfugtigheden i køleskabet forbliver ens – både foroven og forneden.

Det har to skuffer i bunden med plads til frugt og grønt. Disse skuffer er 0-zone skuffer, hvilket betyder at fødevarer bliver opbevaret ved den optimale temperatur. Det betyder også at dit frugt og grønt holder sig 2-3 gange så lang tid og du undgår dermed madspild.

Flot retro design

Udover køle-fryseskabets mange praktiske funktioner er det også lavet i et moderne 50’er retro design i en creme farve, som vil passe godt ind i de fleste køkkener. Stilen er gennemført med bløde kanter og autentiske håndtag i stål.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Marshall Fridge retro køleskab

Marshall Fridge_1 Når der skal skrues op for designet

Marshall design

Lever og ånder du for musik? Bruger du hellere fredag aften på at stå og jamme med gutterne end at bikse en 3-retters menu sammen?

Med dette super fede køleskab, som har lånt sit design fra Marshall, bliver det lige pludselig lidt mere festligt at opholde sig i køkkenet. Designet på køleskabet er fuldendt og falder helt i hak med den velkendte Marshall forstærker.

Marshall Fridge er det helt ideelle køleskab at have stående i øvelokalet, klubhuset, i baren, osv.

Kan holde øllene kolde

Du kan roligt ligge fyraftensøllene på køl i Marshall Fridge og hente dem iskolde. Køleskabet har en samlet kapacitet på 124,6 liter, hvoraf 12 liter er fryserum øverst i køleskabet.

Køleskabet er perfekt til mindre madbeholdninger, som for eksempel fyraftensøllene, da det måler 82 cm i højden og  52 cm i bredden.

Dekorativt og funktionelt

Køleskabet er uden tvivl et dekorativt produkt, som vil pryde de fleste rum. Samtidig er køleskabet også funktionelt med justerbare hylder, autentiske knapper som på en Marshall forstærker, der kan regulere køle- og fryseeffekt.

Det er i energiklasse A+, så forstærkeren til bassen kan sagtens være sat til samtidig.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.