madmaskiner-omtalt

Køle-fryseskab test – De 4 bedste køle-fryseskabe

Køle-fryseskab test_1

Tid til at anskaffe sig et nyt køle-fryseskab? Vi har målt og vejet et par modeller fra de mest populære mærker på det danske marked; Bosch, Scandomestic og Liebherr. Se, hvad vi kom frem til.

Nedenfor kan du læse vores køle-fryseskab test med fyldige beskrivelser af hvert køle-fryseskab. Du kan også benytte dig af prissammenligningen til at finde den bedste pris.

Vi har sammenlignet priserne hos mere end 10 af de største online forhandlere, så du ikke behøver at bruge tid på det.

 

 

 

Se også:


Bosch KGE36BW40 køle-fryseskab

Bosch KGE36BW40_5 Yderst energivenligt A+++ køle-fryseskab med dynamisk kølesystem og LowFrost.

Smart indretning

Bosch KGE36BW40 er meget rummeligt. Køleskabsdelen er udstyret med fire hylder, en ChillerBox og en CrisperBox i selve skabet.

Der er endnu koldere i ChillerBoxen end i resten af køleskabet, hvilket er godt til at holde fisk og kød frisk i dobbelt så lang tid.

CrispBoxen til frugt og grønt er med fugtregulering for en længere holdbarhed.

Fryseskabet er udstyret med tre skuffer, heraf en BigBox med ekstra god plads.

Lavt energiforbrug

Denne model er virkelig et godt køb, hvis du ønsker at tænke lidt mere på miljøet, samt generelt mindske dit energiforbrug. Bosch KGE36BW40 er lavet i energiklasse A+++, og er dermed et af de suverænt mest energivenlige modeller på markedet.

Elektronisk temperaturstyring

Indstil temperaturen helt præcist både i køleskabet og fryseren via det lille digitale betjeningspanel, der er placeret øverst på køleskabsdelen.

Brug gerne SuperKøl og SuperFrys med automatisk tilbagejustering til hurtig nedkøling af nyindkøbte varer.

Dynamisk kølesystem

Det dynamiske kølesystem med AirFreshFilter sørger for at den kolde luft bliver cirkuleret i køleskabsdelen, hvorved der sikres en jævn temperatur og luftfugtighed i hele skabet.

Filteret sørger for at mindske forekomsten af dårlige lugte, samt nedsætter overførsel af smag og lugt fra en fødevare til en anden.

LowFrost system

LowFrost systemet sørger for at det is, der uundgåeligt danner sig over tid i loft, sider og bunden af fryseren bliver holdt til et minimum. Således skal køle-fryseskabet ikke bruge ekstra energi på at nedkøle dette også. Systemet beskytter også dine fødevarer mod frostbelægninger.

En sand vinder

Bosch KGE36BW40 vinder denne test, da der er et godt sammenhæng mellem kvalitet og pris. Modellen har en masses smarte funktioner, der gør det nemt at nedkøle nærmest alle former for fødevarer. Desuden er det et yderst støjsvagt køle-fryseskab.

Se hele anmeldelsen af Bosch KGE36BW40 køle-fryseskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Scandomestic SKF 306A+ køle-fryseskab

Scandomestic SKF 306A+_5 Simpelt køle-fryseskab, der opfylder dine basale behov.

Standard køle-fryseskab

Den næste model i vores køle-fryseskab test er Scandomestic SKF 306A+ der er et ganske almindeligt køle-fryseskab designet i en klassisk hvid farve, sådan som du sikkert også kender det fra mange andre lignende modeller.

Indretningen er simpelt og ligetil. I køleskabsdelen findes tre højdejusterbare hylder i brudsikker glas, samt en grøntsagsskuffe i selve skabet. Lågen er indrettet med fire hylder. Fryseren er udstyret med tre skuffer, heraf en bigbox med ekstra god plads.

Modellen er designet som et fritstående køle-fryseskab, men kan selvfølgelig også passes ind imellem de øvrige køkkenelementer.

Kølesystemet

En stærk kompressor sørger for at holde temperaturen nede på det ønskede niveau – både i køleskabet og i fryseren. Kulden bliver dog ikke ventileret, som det er tilfældet med mange andre modeller, og der kan derfor være en lille forskel i temperaturen fra top til bund. Temperaturen kan justeres mekanisk.

Bedst til prisen

Med Scandomestic SKF 306A+ får du et godt og solidt køle-fryseskab, med massere af plads, til en overkommelig pris. Designet er simpelt, velkendt og praktisk med en god indretning.

Vær opmærksom på at dette køle-fryseskab er uden automatisk afrimning.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch KGN36AW32 køle-fryseskab

Bosch KGN36AW32_1 Stort køle-fryseskab i energiklasse A++ med Multi-Airflow og NoFrost.

Lang holdbarhed af fødevarer

Bosch KGN36AW32 er generelt ganske praktisk indrettet med god plads til fødevarer i alle former og størrelser.

Køleskabsdelen to højdejusterbare hylder i brudsikker glas, en forkromet flaskeholder, en HydroFresh skuffe til frugt og grønt, samt en ChillerSafe skuffe til fisk og kød.

Skufferne er specielt designede til at få de pågældende fødevarer til at holde i op til dobbelt så lang tid som normalt.

Lågen er indrettet med tre hylder i.

Fryseskabet er udstyret med tre skuffer, heraf en BigBox.

Multi-Airflow-System

Den dynamiske ventilation med AirFreshFilter sørger for at den kolde luft bliver cirkuleret i hele køle-fryseskabet for en jævn temperatur.

AirFreshFilteret filtrerer de dårlige luftpartikler fra, således at der ikke lugter i køleskabet, samt at maden ikke optager smag eller lugt fra andre retter.

Temperaturen kan justeres via det lille display med touch på fronten af køleskabslågen.

Brug SuperKøl og SuperFrys funktionerne til hurtig nedkøling og diverse nye varer. Systemerne stiller selv tilbage på alm. køl efter noget tid.

NoFrost

Tid er penge – eller kvalitet. Bosch KGN36AW32 har et særligt NoFrost system, der automatisk sørger for at afrime fryseren, så du kan bruge tiden på noget andet. Afrimningen sikrer at køle-fryseskabet bibeholder et stabil energiforbrug og en god ydeevne.

Se hele anmeldelsen af Bosch KGN36AW32 køle-fryseskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Liebherr CBNesf 3733-21 køle-fryseskab

Liebherr CBNesf 3733-21 0_1 Økonomisk A+++ køle-fryseskab med NoFrost.

En af de større modeller

Den sidste model i vores køle-fryseskab test er en Liebherr CBNesf 3733-21 der er designet således at det både kan stå frit i rummet eller passes ind mellem de øvrige køkkenelementer.

Vær opmærksom på at det er lidt højere end standardmodellerne i denne klasse med sine 2011 mm (standardmodel; 1860 mm).

Lågerne er lavet i rustfrit stål med AntiFingerprint, som er nemt at holde rent og pænt. De er begge højrehængte, men kan selvfølgelig vendes ved behov.

BioFresh

Køleskabet har to BioFresh skuffer, som er placeret i bunden. Takket være de særlige temperatur- og luftfugtighedsforhold, der er i disse skuffer, kan fødevarer opbevaret her holde op til to eller tre gange så lang tid som ellers.

Den øverste skuffe med DrySafe er med særlig lav luftfugtighed og derfor godt egnet til fisk, kød og mælkeprodukter.

Den nederste er med HydroSafe, hvor det er muligt at justere luftfugtigheden. Her anbefales det at opbevare frugt og grønt.

Optimalt kølesystem

Juster temperaturen elektronisk på hhv. køleskab og fryser via det smarte touchpanel øverst på køleskabsdelen. De dynamiske kølesystem vil herefter sørge for at den kolde luft bliver ligeligt fordelt over hele køleskabet og fryseren.

NoFrost

Både køleskabet og fryseren bliver automatisk afrimet, hvilket sikrer den bedste ydeevne med det mindst mulige energiforbrug. Det er bl.a. takket være denne NoFrost funktion at dette er en A+++ model.

Se hele anmeldelsen af Liebherr CBNesf 3733-21 køle-fryseskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Tænk mere energivenligt

Skal du alligevel snart ud og købe nyt, kan du lige så godt kigge efter en model med nogle af de nedenstående funktioner. Der er nemlig penge at spare på den lange sigt – og ja, du skåner da også miljøet for en masse CO2.

NoFrost

En tiliset fryser bruger betydeligt mere energi end en nyligt afrimet fryser, da den også skal bruge energi på at holde rimfrosten kølig. NoFrost systemet sørger for at afrime fryseren automatisk, således energiforbruget bliver ved et minimum. Samtidig slipper du for at bruge din tid på afrimning. En fryser uden dette system bør afrimes mindst tre gange årligt.

Mange køleskabe er ligeledes med automatisk afrimning på bagvæggen for at sikre en god ydeevne og et mindre energiforbrug.

LowFrost system

Dette fungerer lidt på samme måde som NoFrost systemet ved at holde rimfrosten nede, således at der bruges mindre energi. Ingen frostbelægninger hverken i fryseren eller på frostvarerne.

SuperKøl og SuperFrost

Med disse to funktioner kan du lynhurtigt nedkøle større partier af nyindkøbte varer. Smart, fordi temperaturen holdes mere stabil uanset om der er kommet nye varer eller ej. Desuden skal køle-fryseskabet ikke bruge flere og en større mængde energi på at holde temperaturen. Funktionerne slår selv tilbage på almindelig kølefunktion efter noget tid.

BioFresh, 0-zone, ChillerBox..

Kært barn har mange navne. Hovedessensen med disse specialudviklede skuffer er, at dine madvarer kan holde i meget længere tid, når de kommes heri. Husk derfor af bruge dem ordentligt. Så undgår du måske at smide så meget ud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.