madmaskiner-omtalt

Amerikaner køleskab test – Køl og frys i ét

Amerikaner køleskab-test

Mange har en drøm om at få installeret et vaskeægte side by side køleskabe i deres køkken – og måske er der noget om snakken, da disse modeller af køleskabe, ud over at være yderst rummelige, kan en del forskellige ting, der kan vise sig praktiske for en husstand.

Vi har kigget nærmere på amerikaner køleskabe og fundet de 4 bedste frem til dig.

Samtidig har vi gjort det nemt for dig at finde den bedste pris på dem, da vi har sammenlignet priserne hos nogle af de mest kendte forhandlere.

Forhandlere som gør en dyd ud af god kundeservice og billige priser, og som du trygt kan handle med.

 

Se også:

Samsung RS7567THCSR amerikaner køleskab

Samsung RS7567THCSR Støjsvagt side by side køleskab med dynamisk kølesystem i energiklasse A+.

Lys over land

Indretningen er simpel og ligetil med hylder og skuffer både i køle- og fryseskab. Køleskabskapaciteten er på 361 liter og frysekapaciteten ligger på 176 liter.

Med alt den plads, kan de måske være lidt svært at overskue hele indholdet på en gang. Derfor har Samsung valgt at installere en lang LED-lysskinne på hele bagvæggen. Dermed sikres du det bedste overblik på alle hylder fra top til bund.

Dispenser med isterninger og vand

En ekstra lille service, der giver dig mulighed for at tappe dejligt koldt vand og isterninger døgnet rundt.

Twin Cooling System – smart thinking, simple living!

Dette helt unikke system fra Samsung gør det muligt at indstille temperaturene i køleskabet og fryseskabet helt uafhængigt af hinanden. Luftfugtigheden i fryseren holdes nede, mens den holdes stabil i køleskabet – dette for at sikre en længere holdbarhed af dine madvarer.

En alarm vil lyde, hvis du glemmer at lukke lågerne og temperaturen stiger.

Multi Flow

Kølesystemet er dynamisk og fungerer ved at den kolde luft cirkuleres rundt i hele skabet via nogle små ventiler ved hver hylde. Herved sikres en jævn temperatur over hele fladen.

En god pris

Amerikanerkøleskabe er generelt noget dyrer end almindelige køle-fryseskabe, men skulle man vælge, er prisen på denne model ganske fornuftigt i forhold til, hvad du får: masser kølekapacitet, der er godt indrettet, en vand- og isterningsdispenser, samt et velfungerende kølesystem med to kompressorer.

Se hele anmeldelsen af Samsung RS7567THCSR amerikaner køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

LG Side by Side GSL325PZCVD

lg-side-by-side-gsl325pzcvd_3

Flot amerikaner side-by-side skab med isterningmaskine og NoFrost

Dette side-by-side køle- og fryseskab fra LG er smukt designet med to døre i et stainless steel look, med isterningmaskine integreret i døren til fryseskabet. Skabet er meget energivenligt, er placeret i gruppe A+ og bedst til prisen. Det gør skabet økonomisk i drift på trods af en fantastisk ydeevne. Alene kompressoren har 38 procents lavere forbrug end andre konkurrenter, og støvniveauet er meget lavt.

Isterning og vanddispenser lige ved hånden

Det smarte ved et amerikaner skab er at man har isterning- og koldt vanddispenser indbygget i skabsdøren. Der er lidt luksus over det, når du bare kan gå til skabet, og tanke rigtigt koldt drikkevand lige fra hanen. Og på samme måde, når du lige har brug for et par isterninger til iste, drinks og cocktails, og ikke behøver at bakse med isposer og besvær, men bare lige kan trykke og så er der serveret.

NoFrost og afrimningsfrit skab

LG skabet gør bare livet meget nemmere og sjovere. Der er ikke noget mere irriterende end rengøring af køleskabe og fryseskabe. Det tager lang tid, og det er besværligt. Det sker ikke med LG´s model GSL325PZCVD. Køleskab er kondensfrit og fryseskab er afrimningsfrit, så du skal kun tænke på almindelig hygiejne rengøring af skabet.

Kvalitet og garanti

LG er overbeviste om, at deres køleskab og fryseskab er i verdensklasse, både i design og kvalitet. Derfor er der ti års garanti på kompressoren, og den sikkerhed vil du som kunde helt sikkert ikke undvære. Med denne smarte LG model får du et skab, der kan passe ind de fleste steder, med kun 90 cm i bredden.

Læs hele anmeldelsen af LG GSL325PZCVD amerikansk køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Smeg FQ55FXE amerikaner køleskab

SMEG FQ55FXE-1 Anderledes, moderne amerikaner køleskab i energiklasse A+.

Ikke en typisk amerikaner

Det klassiske amerikaner køleskab er opstillet side by side, men denne model er noget anderledes i og med at der både er side by side foroven og to skuffer forneden.

Overdelen er køleskabsdelen, og denne har en kapacitet på 396 liter. De to skuffer er til frys og har samlet en kapacitet på 154 liter.

Et minus ved denne model er, at der ikke er vand- og isterningsdispenser, som der typisk er ved andre amerikaner køleskabe.

Elektronisk temperaturstyring

Temperaturen kan indstilles individuelt via det lille digitale display på frontens af køleskabsdelen. Køleskab og fryser kører med to uafhængige kølesystemer.

Feriefunktion

Skal du på ferie og har tømt køleskabet kan du sætte skabet på feriefunktion, hvor det kompressoren kører ned på laveste niveau med et minimalt energiforbrug. Funktionen sikrer at der ikke dannes mug eller dårlig lugt i køleskabet imens det ikke er i brug.

Extra fresh zon

Et aktivt blåligt lys i grøntsagsskufferne bevirker at frugt og grønt, der er opbevaret her, holder sig længere end ellers.

Fryser med SuperFrys og alarm

Brug SuperFrys til at nedfryse større partier nyindkøbte varer. Funktionen sikrer hurtig nedfrysning og dermed et mindre energiforbrug end der ellers ville skulle bruges ved almindelig nedfrysning.

Ændrer temperaturen sig markant til den varmere side – måske fordi du har glemt at lukket fryseren – lyder der en alarm.

NoFrost

Denne tidsbesparende funktion er stort set uundværligt. Den sørger nemlig for at afrime din fryser helt automatisk, hvilket er tidsbesparende for dig og på sigt bedre for din elregning, da fryseren ikke skal bruge energi på at holde eventuelle forstbelægninger kølige også.

Se hele anmeldelsen af Smeg FQ55FXE amerikaner køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Liebherr SBSesf 7212-24 amerikaner køleskab

LiebHerrSBSesf 7212-24-1 Skab god orden og masser af plads med denne amerikaner i energiklasse A+.

VarioSpace

Rosinen i pølseenden af vores amerikaner køleskab test er denne flotte model fra Liebherr med to store låger i AntiFingerprint rustfrit stål.

Indretningen er med VarioSpace, der giver dig mulighed for at tage hylder og skuffer ud, hvis der er behov for mere plads.

Køleskabet har en kapacitet på 391 liter og fryseskabets kapacitet ligger på 261 liter, hvilket gør den til klart den mest rummelige i denne test.

Én af grundene til at der også er så god plads i fryseren er bl.a. fordi der ikke er nogen vand- og isterningsdispenser til at fylde på lågen. Et plus for nogen, og en stor mangel for andre. Begge skabe er belyst med små LED-lamper for at skabe et bedre overblik.

Dynamisk kølesystem

Indstil temperaturen  som det passer dig via de små digitale betjeningspaneler – både på køleskabsdelen og fryseren med de to uafhængige kølesystemer. Kølingen er dynamisk, hvilket betyder at den kolde luft cirkuleres over hele fladen for at sikre en jævn temperatur.

Smarte funktioner

SuperKøl og SuperFrost kan vise sig nyttige, når du har været på indkøb og købt en masse, der har brug for at blive nedkølet omgående.

Glemmer du at lukke lågen, lyder der en alarm fra amerikaner køleskabet, når temperaturen begynder at ændre sig for meget.

NoFrost

Med NoFrost er det no problem at holde både fryser og køleskab fri for frostbelægninger. Det automatiske afrimningssystem sørger for at du ikke skal bruge alt din kostbare tid på afrimning, og at elregningen ikke løber løbsk, fordi amerikaner køleskabet bruger energi på at holde isbelægningerne kolde også. Cirkulationen mindsker tilmed forekomsten af kondens, mug og dårlig lugt.

Se hele anmeldelsen af Liebherr SBSesf 7212-24 amerikaner køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Vand- og isterningsdispenser

De fleste amerikaner køleskabe har denne smarte gadget siddende på en af lågerne. En praktisk detalje, der altid sørger for at du kan få kolde drinks. For en god hygiejne er det dog vigtigt at gøre den ren.

Simpel rengøring

Afmonter beholderen til vand- og isterningdispenseren en gang om ugen og rengør den grundigt indvendigt. Monter beholderen igen og fylde den med isterninger. De første 5-6 glas vand og isterninger, der tappes efter rengøring bør smides væk, da de kan være fyldt med bakterier.

Pakninger, filtre og afløb

Når du køber dig et amerikaner køleskab med vand- og isterningsdispenser er det vigtigt at være opmærksom på om de nødvendige pakninger og filtre følger med. Det er nemlig tit her, der kan komme unødigt mange bakterier ind og forurene drikkevandet.

Et amerikaner køleskab skal ikke tilsluttes et afløb, men der skal selvfølgelig være en vandtilførsel.

Lidt for enhver smag

Vi har nu demonstreret at der findes amerikaner køleskabe i flere forskellige afskygninger.

Testens vinder er selvfølgelig en af luksus modellerne, hvor der gås all in på diverse smarte funktioner med vand- og isterningsdispenser, dynamisk kølesystem, NoFrost, SuperKøl og -Frost, samt fugtighedsregulerende grøntsagsskuffer. Mindre kan selvfølgelig også gøre det i for mange personer.

Kig dig lidt omkring og se, hvad der passer bedst til dig og din familie.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.