madmaskiner-omtalt

Coca-Cola køleskab

Coca-Cola køleskab

Du kender det sikkert. Du er kørt til Tyskland og har fyldt bilen med billige dåsesodavand. Men hvor skal du egentlig gøre af alle de sodavand?

For der er jo ikke plads til alle dem i dit almindelige køleskab. Og hvis de bare bliver placeret i et skab, ja så er det jo lidt kedeligt at servere sådan en lunken sodavand for dine gæster. Men bare rolig, vi har løsningen på problemet. Er du på udkig efter et køleskab til alle drikkevarerne i klubhuset, til festen, gildesalen eller bare et anderledes køleskab til hjemmet, skal du ikke lede længere.

Vi har samlet tre flotte Coca-Cola køleskabe som vil pryde ethvert rum og sætte lidt kulør på hverdagen. Tag et kig på modellerne og find din favorit – vi garanterer, at den bliver et hit!

 

Læs også:


Scandomestic Coolcube Coca-Cola køleskab

Scandomestic Coca-Cola Coolcube_1 Flot Coca-Cola køleskab fra Scandomestic

Holder drikkevarerne kolde

Til enhver sommerfest hører der kolde drikkevarer til og hvorfor ikke have et smart Coca-Cola køleskab til at køle drikkevarerne?

Dette Coca-Cola køleskab fra Scandomestic vil passe perfekt til enhver festlig begivenhed og sørge for, at dine drikkevarer kan serveres og nydes i den helt rigtige temperatur.

Det vil også tage sig godt ud i dit hjem, da det har et flot design og skiller sig ud fra almindelige køleskabe. Samtidig er du sikret, at du altid har kolde drikkevarer at tilbyde dine gæster.

Flot design og god indretning

Køleskabet er i et flot rødt design med Coca-Colas logo på siderne og glaslågen. Køleskabet måler 510 mm i længden og 430 mm i bredden og har en kølekapacitet på 50 liter, så der kan være en del drikkevarer deri.

Køleskabet har en flaskehylde, så du let kan holde styr på dine forskellige drikkevarer.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Scandomestic HighCube Coca-Cola køleskab

Scandomestic High Cube_1 Scandomestic køleskab i Coca-Cola design

En sikker vinder til festen

Skal du holde fest i år? Mangler du et sted at opbevare dine drikkevarer? Så kommer løsningen her!

Scandomestic har designet et Coca-Cola køleskab, som kan rumme 115 liter, så der skulle gerne være rigelig af plads til både øl, sodavand, vin og andre drikkevarer, som hører sig en rigtig fest til.

Skabet sætter kulør på festen i sit flotte, røde design med hvid Coca-Cola skrift på siderne og på glaslågen.

Skabet har tre trådhylder, så du har mulighed for at holde orden i dine drikkevarer. Samtidig kan det sagtens stå i baren, da det kun måler 840 mm i højden, 540 mm i bredden og 565 mm i dybden.

Det vil også tage sig godt ud på teenagerens værelse, som ønsker at have et par kolde drikkevarer lige ved hånden, når der hygges med vennerne.

Køleskabet overdøver ikke musikken

Det ville være en rigtig festdræber, hvis køleskabet stod og brummede så højt at det overdøvede musikken. Det skal du dog slet ikke være bekymret for med denne model. Skabet har nemlig et lydniveau på 39 decibel og er derfor et af de mere lydsvage køleskabe, der er at finde på markedet.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Drink O Matic – Retro sodavandsautomat og køleskab

Drink O Matic – Retro sodavandsautomat og køleskab_1 Retro sodavandsautomat som køler dine drikkevarer

Et must til hjemmet

Hvor sejt kunne det ikke lige være at have sin egen sodavandsautomat? Det har du mulighed for at få nu!

Denne superfede retro sodavandsautomat vil klæde ethvert hjem og vi garanterer en masse rosende kommentarer fra dine gæster.

Sodavandsautomaten har seks vinduer med tilhørende knapper, så du har mulighed for at opbevare seks forskellige typer drikkevarer i automaten og dermed frit kan vælge hvilke drikkevarer du ønsker, når tørsten melder sig.

Nederst i automaten er der en glaslåge, hvor sodavanden kommer ud og kan nydes frisk og nedkølet. Der er i alt plads til to dåser bag hvert vindue, så det vil sige 12 dåser i sodavandsautomaten i alt.

Flot design

Automaten er lavet i et flot retro design, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Automaten ligner en gammeldags Coca-Cola automat og vil med garanti klæde ethvert hjem. Derudover medfølger der kabel og stik, så du kan tage automaten med i bilen og sætte den til cigarettænderen.

Perfekt at have med på picnic eller en tur til stranden. Produktet er både praktisk og flot designet, så du får både en flot pyntegenstand og en praktisk og anderledes sodavandsafkøler, som ingen af dine bekendte ejer og som de vil komme til at misunde noget så gevaldigt.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sådan vælger du køleskabet der passer til dine behov

Der findes mange forskellige typer køleskabe fra mange forskellige producenter, og det kan derfor virke som et uoverskueligt projekt at finde det køleskab, der passer til lige præcis dine behov.

Vi har forsøgt at gøre det lidt lettere for dig, ved at vælge seks kriterier ud, som er vigtige at tage i betragtning, når du vælger et køleskab.

1. Energimærkning

Hvis du gerne vil spare lidt penge på din elregning, er det en god ide at se på, hvilken energimærkning dit nye køleskab har. Energimærkningen går fra A++ til G, hvoraf A++ er de mest energibesparende køleskabe, der er at finde på markedet.

Et køleskab med en god energimærkning er ofte lidt dyrere end et med en dårligere mærkning, men det kan også ses på din elregning og derfor sparer du penge på sigt.

2. Kapacitet

Der er stor forskel på, hvor stort et køleskab du har brug for alt afhængig af, om du bor i en husstand med mange mennesker eller om du bor alene.

Tommelfingerreglen er, at man som enkeltperson har brug for en kapacitet på 100 liter og derefter 50 liter yderligere pr. person.

3. Lydniveau

Du vil formentlig gerne undgå et køleskab som holder dig vågen det halve af natten med sin konstante brummen og derfor er lydniveauet også en vigtig faktorer, når du skal vælge dit køleskab.

Lydniveau måles i decibel og et køleskab med et lydniveau under 40 anses som lavt. En samtale i et almindeligt toneleje er cirka på 60 decibel.

4. Modeltype

Der findes mange forskellige varianter og det er derfor en god ide at overveje hvilket slags køleskab du skal have og som passer ind i dit hjem.

Tænk over om du ønsker et fritstående, indbygget eller integreret køleskab og mål efter hvor høj, bred og dyb køleskabet maksimalt må være for at passe ind i dit køkken.

5. Pris

Du må gøre op med dig selv, hvad du er villig til at give for et køleskab. Et køleskab i den dyrere ende af skalaen har ofte flere funktioner, er mere energibesparende og større rummelighed end de billigere modeller.

Det er derfor vigtigt at finde ud af, hvilke funktioner du finder nødvendige før du afgør hvilken pris køleskabet maksimalt må koste.

6. Design

Der findes uendelig mange køleskabe i forskellige farver og former. Find ud af, hvilket køleskab du synes om og hvilken farve du ønsker dit køleskab skal være. Hvis du brænder efter et sort køleskab er det jo ærgerligt at have fået øje på en smart model som kun fås i hvid.

Hvis du tager disse seks kriterier op til overvejelse når du skal vælge dit køleskab, mindsker du risikoen for at købe et køleskab, som ikke passer til dine behov eller lever op til dine forventninger.

Med så mange forskellige modeller på markedet, skulle det gerne være muligt at finde en der passer perfekt til dig og dine behov.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.