madmaskiner-omtalt

Køleskab med fryseboks

Køleskab med fryseboks_1

Mangler du køle- og fryseskab i din bolig, men er pladsen lidt trang?

Så er det godt at du kan få et køleskab med indbygget fryseboks for at spare på pladsen.

Disse køleskabe med fryseboks er ideelle til mindre boliger, lejligheder, kollegieværelser, sommerhuse, osv. hvor der kun er behov for at fryse og køle mindre madbeholdninger.

Her har vi samlet en række køleskabe med fryseboks, så du kan finde lige præcis det produkt, som passer bedst til dine behov.

Du kan bruge vores prissammenligning til at finde den bedste pris.

 

Læs også:


FrigorFCH85 køleskab med fryseboks

Frigor FHC85 Køle/fryseskabet til den lille husstand

Køleskabet med indbygget fryseboks fra producenten Frigor har plads til 103 liter køl og 15 liter frys og er derfor ideel til de små behov for fryse- og køleplads.

Køleskabet er udstyret med en vendbar låge, så den passer ind i alle køkkener.

I køleskabet finder du to justerbare hylder og en rummelig grøntsagsskuffe. I døren er der tre hylder, hvoraf den ene har låg.

God energiklasse

Frigor køle/fryseskab er i energiklasse A+ og er derfor meget energibesparende og sørger for, at din elregning ikke stiger til vejrs, når du har anskaffet dig køleskabet. Køleskabet har blot et energiforbrug på 205 kWh om året.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Gram KF 3135-90 køleskab med fryseboks

Gram KF 3135-90 Kvalitetskøleskab til det mindre hjem

Er du på jagt efter et nyt køle/fryseskab, men uden alverdens plads i dit køkken? Så har producenten Gram udviklet dette køle/fryseskab som har en kapacitet på 101 liter køl og 13 liter frys og dermed ideel til husstande på 1-2 personer.

Dette køleskab har tre glashylder, samt stor og rummelig grøntsagsskuffe i bunden.

I lågen finder du yderligere tre hylder, som er ideelle til at opbevare flasker, mejeriprodukter, glas og lignende.

God energiklasse og lavt støjniveau

Grams køle/fryseskab er yderst konkurrencedygtig på markedet, da det er i energiklasse A+ og dermed super energibesparende. Derudover har skabet et støjniveau på 37 decibel, som ligger i den lavere ende af skalaen for køle/fryseskabe.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Gram KF 3145-90 køleskab med fryseboks

Gram KF 3145-90 køle-fryseskab1 Køl og frys i et smart produkt fra Gram

Når det er småt med pladsen, er det smart med et to-i-en produkt. Det får du i dette køleskab med fryseboks fra producenten Gram.

Skabet har plads til 118 liter køl og 30 liter frost og er derfor helt ideel til lejligheden, kolonihavehuset, eller bare en husstand på 1-2 personer.

Køleskabet har fire glashylder, stor grøntsagsskuffe og yderligere tre hylder i lågen. Det er derfor let for dig at holde orden i dine kølevarer.

Energibesparende model

Når du køber et nyt køle/fryseskab bør du altid tjekke energiforbruget, så du ikke får et chok, når du lige pludselig står med en kæmpe elregning i hånden.

Du skal dog ikke være nervøs for at der kan ses store forandringer på elforbruget, hvis du anskaffer dig denne model. Skabet er nemlig i energiklasse A+ og derfor en af de mere energibesparende modeller på markedet.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Zanussi ZQA12430DA køleskab med fryseboks

Zanussi ZQA12430DA Køleskabet til det lille køkken

Bor du i en lejlighed med et køkken på 7 kvadratmeter? Så har du brug for køle/fryseskab i et for at spare på pladsen.

Dette lækre skab fra producenten Zanussi har en kølekapacitet på 100 liter og en frysekapacitet på 17 liter og har derfor en helt perfekt størrelse til en husholdning på 1-2 personer.

Køleskabet er udstyret med vendbar låge, så den passer ind i ethvert køkken. Derudover er der tre hylder i skabet og to i lågen, hvoraf den ene er med låg og derfor helt ideel til smør, æg, gær, osv.

God energiklasse og lavt støjniveau

Dette Zanussi køle/fryseskab er yderst konkurrencedygtig på markedet, da det er i energiklasse A+ og dermed energibesparende.

Derudover har skabet et støjniveau på 38 decibel, som ligger i den lavere ende af skalaen for køleskabe med fryseboks.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

LiebHerrTPesF 1714-21 køleskab med fryseboks

LiebHerr TPesF 1714-21 Køle-fryseskab til den mindre husholdning, der passer ind overalt
Denne model fra LiebHerr er helt perfekt til det mindre køkken. Skabet kan både stå selv eller sættes ind i et skab.

Derudover er der table-top på skabet, og det kan derfor bruges som bord, hvilket er utrolig smart i et lille køkken.

Skabet har en kølekapacitet på 127 liter og en frysekapacitet på 18 liter og er derfor en god størrelse til en husholdning på 1-2 personer.

Der er to hylder og to grøntsagsskuffer i selve skabet. Derudover er der tre hylder i lågen som kan bruges til mejeriprodukter, flasker og glas.

Spar på energien

Denne model er i klasse A++ som er en af de mest energibesparende klasser på markedet.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Bosch KIL82AF30 køleskab med fryseboks

Bosch KIL82AF30 Super energibesparende køle/fryseskab til den mindre husholdning
Dette Bosch køle/fryseskab er et super fint køleskab til en husholdning på 2-3 personer. Køleskabet har en kapacitet på 252 liter køl og 35 liter frys.

Køleskabet har fem glashylder, to grøntsagsskuffer, hvoraf den ene skuffe har HydroFresh som gør at frugt og grønt kan holde sig i dobbelt så lang tid som normalt.

SuperCool funktion

Køleskabet er udstyret med en SuperCool funktion, hvilket er en rigtig god funktion, der sørger for, at dine madvarer holder sig bedst muligt.

SuperCool funktionen kan bruges, når du lige har fyldt køleskabet med en nye varer. Funktionen sørger for, at de nye madvarer bliver kølet ned lynhurtigt og at temperaturen i køleskabet ikke stiger.

God energiklasse og lavt støjniveau

Dette Bosch køleskab med fryseboks er i energiklasse A++ og dermed er det meget energibesparende.

Desuden har det et støjniveau på 36 decibel, som ligger i den lavere ende af skalaen for køle/fryseskabe.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

LiebHerr IK 3514-20 køleskab med fryseboks

LiebHerr IK 3514-20

Fuldintegreret køleskab med frostboks i energiklasse A++

LiebHerr IK 3514-20 er et flot køleskab med mange moderne funktioner med god plads til alle dine madvarer på en gang. Der burde endda være nok plads til madvarer til en familie på 3-4 personer. Køleskabet har en kølekapacitet på hele 286 liter og en frysekapacitet på 28 liter. På trods af den store kapacitet, så formår skabet kun at bruge 217 kWh per år, hvilket putter det i energiklasse A++.

Køleskabet har elektronisk betjening. Elektronisk betjening er et must i nyere køleskabe som dette, da det lader dig styre temperaturen helt præcist i modsætningen til gammeldags drejeknapper. Via den elektroniske betjening kan du desuden aktivere SuperCool, som hurtigt lader dig køle fødevarer eller drikkevarer ned.

Frugt- og grøntsagsskuffer med teleskopudtræk

Inde i skabet finder du praktiske frugt- og grøntsagsskuffer med teleskopudtræk, æggebakke, GlassLine hylder og comfort GlassLine dørhylder. De er naturligvis super lette at rengøre, da de kan afmonteres så let som ingenting. Dørene i det her smarte køleskab fra LiebHerr kan åbnes helt op til 115 grader og er vendbare. Derudover så har køleskabet ben, som er justerbare i højden.

Skabet er ydermere udstyret med recirkuleret luftkøling, hvilket sørger for at fordele temperaturen i skabet så optimalt som muligt. Temperaturen er derfor den samme både i top og bund. LiebHerr IK 3514-20 afrimer desuden sig selv og bliver belyst med moderne LED-pærer.

Lydniveauet på køleskabet er 37 dB(A). Højden på køleskabet er 1.772 mm, bredden er 600 mm og dybden er 550 mm. Det bruger omtrent 0,6 kWh i døgnet og har en enkelt kompressorer i sig.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

LiebHerr KBPes 3864-20 køleskab med fryseboks

LiebHerr KBPes 3864-20

Moderne fritstående køleskab med frostboks i energiklasse A+++

LiebHerr KBPes 3864-20 er et super flot og praktisk køleskab, som besidder en masse smarte funktioner, som du kan nyde godt af i hverdagen. Det er produceret i lækre materialer af rustfrit stål, som falder godt ind i ethvert køkken.Køleskabet har en kølekapacitet på hele 306 liter, hvilket er mere end tilstrækkelig plads til en hel families madvarer. Derudover har det 30 liters frysekapacitet.

Blandt køleskabets mange funktioner er automatisk afrimning, en automatisk SuperCool funktion og recirkuleret luftkøling. De her funktioner er et klart tegn på god kvalitet og noget du vil have svært ved at undvære, så snart du har prøvet det. Recirkuleret luftkøling sikrer en jævn fordeling af temperaturen i køleskabet, mens den automatisk SuperCool funktion køler nyindkøbte madvarer ned på rekordtid.

GlassLine, HydroSafe og DrySafe hylder

Køleskabet er indrettet med GlassLine hylder, som har både flaske og konserves holder i sig. Hylderne har også en æggebakke, samt en integreret flaskehylde. Skabet har også BioFresh hylder i sig, som blandt andet er udstyret med teleskopudtræk. Derudover DrySafe hylder med lav luftfugtighed og HydroSafe hylder med justerbar luftfugtighed, som tilsammen giver nye og unikke muligheder for at opbevare madvarer i lang tid. Dertil kommer en VarioBoks, som er tiltænkt pålæg, ost og lignende. Hylderne kan naturligvis let afmonteres, hvilket gør rengøringen legende let. Frostboksen er desuden udstyret med en isterningebakke.

Køleskab er i energiklasse A+++ og bruger blot 157 kWh per år, eller 0,43 kWh per døgn. Det er rekordlavt og sikrer dig en lav elregning. Skabets lydniveau er på 38 dB(A). Højden måler 1.852 mm, bredden er på 600 mm og dybden er på 630 mm.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Gorenje RB60299ORD-L køleskab med fryseboks

Gorenje RB60299ORD-L Praktisk køle-fryseskab i flot design
Dette lækre køle-fryseskab har både en masse super lækre funktioner og er samtidig i et super flot og stilet design. Skabet er i sort retrostil med sine runde former og autentiske metalhåndtag.

Skabet har en kølekapacitet på 255 liter køl og 26 liter frys og er derfor perfekt til en husstand på 2-3 personer.

Det har fire glashylder, flaskehylde i forkromet glas, stor og rummelig grøntsagsskuffe og fire hylder i lågen.

SuperCool funktion

Køleskabet er udstyret med en SuperCool funktion, hvilket er en rigtig god funktion, der sørger for, at dine madvarer holder sig bedst muligt.

SuperCool funktionen bruges til at køle nye madvarer hurtigt ned, således at temperaturen i skabet ikke stiger når der kommer nye varer i det.

Energibesparende model

Det er altid en god ide at tjekke strømforbruget på køleskabe. Denne model er A++ og det betyder, at det er blandt dem der ikke bruger særlig meget strøm.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

SMEG FAB28LBL1 køleskab med fryseboks

Smeg FAB28LBL1 Praktisk køle-fryseskab i flot design
Dette lækre køle-fryseskab har både en masse super lækre funktioner og er samtidig i et super flot og stilet design. Skabet er i en super flot blå farve og i rigtig retrostil med sine runde former og autentiske metalhåndtag.

Skabet har en kølekapacitet på 222 liter køl og 26 liter frys og er derfor perfekt til en husstand på 2-3 personer.

Det har fire glashylder, flaskehylde i forkromet glas, stor og rummelig grøntsagsskuffe og fire hylder i lågen.

SuperCool funktion

Køleskabet er udstyret med en SuperCool funktion, hvilket er en rigtig god funktion, der sørger for, at dine madvarer holder sig bedst muligt.

Energibesparende model

Når du køber et nyt køle/fryseskab bør du altid tjekke energiforbruget, så du ikke får et chok, når du lige pludselig står med en kæmpe elregning i hånden. Du skal dog ikke være nervøs for at der kan ses store forandringer på elforbruget, hvis du anskaffer dig denne model. Skabet er nemlig i energiklasse A++, som er en af de mest energibesparende modeller på markedet.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Gram KF 3205-90 køleskab med fryseboks

Gram KF 3205-90 Praktisk køleskab i energiklasse A+

Dette køle/fryseskab fra producenten Gram passer perfekt til en husstand på 1-2 personer. Det har en kapacitet på 164 liter køl og 20 liter frys.

Skabet er indrettet med fire hylder, grøntsagsskuffe og yderligere fire skuffer i lågen og det er derfor let for dig at holde orden i dine kølevarer. Køleskabet er udstyret med en vendbar låge, så den passer ind i alle køkkener.

Lavt energiforbrug

Husk altid at kigge efter strømforbruget, når du er på udkig efter et nyt køleskab med fryser, så du ikke lige pludselig får en ubehagelig hilsen fra el selskabet.

Det er dog ikke noget du kommer ud for med denne model. Det er nemlig i energiklasse A+ og det er derfor ikke meget strøm det bruger.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.