madmaskiner-omtalt

Siemens køle-fryseskab – Så går du ikke galt i byen

Siemens køle-fryseskab_1

Siemens blev grundlagt i 1847 i Tyskland og har siden vokset sig til den gigant, vi kender dem som i dag. Faktisk spænder produkterne helt fra Atomkraftværker til kaffemaskiner og næsten alt elektronisk, som ligger ind derimellem.

Det betyder blandt andet også at Siemens har sat stort ind i produktionen af køleskabe, og har bragt mange nye ting til branchen generelt.

De modeller som vi skal se nærmere på i artiklen her, er en af de ting som Siemens har satset stort på, og som har været med til at revolutionere køleskabsbranchen: Køle-fryseskabe. Mange fejlbetegner dem af en eller anden grund som Amerikanerkøleskabe, og de deler da også et par funktioner.

Ideen med en kombination af køleskab og fryser er i hvert fald en grundlæggende ting, som der er set rigtig mange versioner af. Siemens køle-fryseskab modeller er helt bestemt nogle af de bedste og ikke mindst billigste versioner på markedet, og det kan godt betale sig at kigge efter det mærke, hvis man søger et nyt køle-fryseskab.

Læs også:

Siemens KG36VVI32 køle-fryseskab

Siemens KG36VVI32_3

Siemens er som nævnt specialister på dette område, og dette køleskab bærer i høj grad præg af den gode teknologi og ingeniørvidenskab.

Det betyder blandt andet at man får begge dele til under 4500 kroner, og med dette får man teknologier som SuperFrys, der kan sænke temperaturer helt ned til -30 grader, når man smider nye vare ind, og LowFrost, der samtidig sørger for, at man ikke behøver at afrime fryseren så ofte, som man normalt bør gøre.

Derudover øger den også ydeevnen i forhold til, hvor meget energi der skal til, og det gør køleskabet til energiklasse A++.

Læs hele anmeldelsen af Siemens KG36VVI32 køle-fryseskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens KG36EBW40 køle-fryseskab

Siemens KG36EBW40_1

Modellen her kan stort set det hele, og er udefra set et af de bedste køb for pengene overhovedet.

Man måde desværre affinde sig med lidt mindre plads, men kan man det, får man utroligt meget værdi for pengene, med blandt andet en CrisperBox, der holder grøntsagerne friske i længere tid og mange andre teknologier, og det er ikke uden grund at TÆNK kaldte den for ”Bedst i test” i Dec. 2014.

Til de miljøbeviste

Faktisk er denne model også blandt de mest energieffektive modeller overhovedet på markedet.

Med et energiforbrug pr. år på kun 149 kWh findes der mange normale køleskabe, der faktisk ligger over dette køle-fryseskab, og det har givet den A+++ energimærket, der kun gives til de bedste modeller.

Det skyldes blandt andet en fantastisk isolering, og selvom fryseren også kan klare ting som SuperCooling, så forsvinder meget lidt af kulden ud fra kombi-skabet.

Udover Crisperboxen som vi har nævnt, så har køleskabet også en kasse mere. CoolBoxen som den hedder, er 2-3 grader koldere end resten af køleskabet, og her kan du lagre ting som kød og frisk, og det har vist, at det kan øge holdbarheden op mod 3 gange, hvilket må siges at være noget af en bedrift, og det vil helt sikkert kunne spare flere familier for en masse madspild.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens KG39EBI40 køle-fryseskab

Siemens KG39EBI40_5

Siemens er generelt bare foran konkurrenterne når det kommer til udnyttelse af energien.

Dette flotte Siemens køle-fryseskab i rustfrit stål er også af energimærket A+++ og har en udmærket kapacitet til de fleste familier og naturligvis alle de teknologier man har brug for i et moderne køleskab.

En CoolBox til at holde på kød og fisk og en CrisperBox til at holde på grøntsagerne, så de begge øger deres holdbarhed markant.

Derudover er køleskabet en opgradering i størrelse i forhold til den overstående model.

Læs hele anmeldelsen af Siemens KG39EBI40 køle-fryseskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens KG49EBI40 køle-fryseskab

Siemens KG49EBI40_1

Har man brug for den samme model, men lige en tak større endnu, så kan man overveje ”49” modellen, der har yderligere tilført plads i køleskabet, så man får en køler på lidt over 300 liter og en fryser på lidt over 100 liter.

Det burde være nok til de fleste; i hvert fald i forhold til, at man vælger et Siemens køle-fryseskab frem for to separate elementer.

Køleskabet er stadig A+++ og udnytter alle de smarte teknologier, som Siemens har lavet til denne type, både en CrisperBox og en CoolBox og hurtig afkøling med SuperFreeze og Cool.

Læs hele anmeldelsen af Siemens KG49EBI40 køle-fryseskab her

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens KG36NAW32 køle-fryseskab

Siemens KG36NAW32_1

Siemens modellen her med det indviklede navn er bestemt et produkt man skal overveje.

I 2013 vandt den TÆNKs bedst i test, hvor den udmærkede sig som det bedste køle-fryseskab, både i forhold til kvalitet og pris.

Kvalitet for alle pengene

Køleskabet blander det klassiske hvide design, der passer ind over alt, med nye elementer i form af rustfrit stål på blandt andet håndtagene og flere dele inde i køleskabet.

Samtidig har man et nemt overblik over, hvad der sker i køleren med displayet udenpå køle-fryseskabet, der også er passet godt ind, og skaber noget kontrast i designet.

Selve køleskabet er ikke helt så stort, men med 219 liter køleplads og 66 liter fryseplads, der er sat optimalt op, burde man nok kunne finde plads til de ting man har brug for. I den plads er der en CoolBox, der øger holdbarheden på frisk og kød på op til 100 % og en HydroFresh Skuffe, der gør det samme for grøntsager, ved hjælp af at kombinere den rette luftfugtighed med den rette temperatur.

Sidst, men ikke mindst, er der både Superkøl og Superfrys, som nok skal sørge for, at nye varer hurtigt opnår den rette temperatur, og samtidig kan begge dele automatisk stille tilbage, når resultatet er opnået. På den måde skal man slet ikke tænke over processen. Generelt er systemet smart og kan selv fornemme, hvad der sker ved hjælp af sensorer i køleskabet.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens KG36NAI32 køle-fryseskab

Siemens KG36NAI32_1

Dette Siemens køle-fryseskab er en tro kopi af den overstående model helt ned til to detaljer:

Pris og materiale. Selve indholdet er nemlig præcis det samme som i modellen der vandt Tænks pris for bedst i test tilbage i 2013. Denne model er en anelse dyrere, men ønsker man køleskabet i rustfrit stål i en lys nuance, så er dette en af topmodellerne fra Siemens.

Selve specifikationerne er identiske til modellen ovenfor, men det er dog værd også at nævne at køle-fryseskabet har et indbygget Airfilter, der holdet luften inde i køleskabet frisk, så man undergår at madvarerne ”smitter” hinanden både i form af smag og bakterier.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens KG38QAL30 køle-fryseskab

Siemens KG38QAL30_1

Denne Siemens model er endnu et skridt op prismæssigt, men i hvert fald også et skridt eller to op rent designmæssigt.

Selve skabet er kun en ¾ på den måde at den ikke er utroligt stor. Samtidig tager det slanke design også lidt plads fra køleren, men kan man klare sig med 176 liter køl og 84 liter frys, så er dette absolut et køb, der er værd at overveje!

Alt det gode fra Siemens

Siemens laver generelt en masse gode teknologiske nyskabelser. Det betyder blandt andet også at ting som en IceTwister er kommet med i fryseren og en vakuum-zone, der ikke lige er set så mange andre steder i forhold til køleskabe eller frysere for den sags skyld.

Vakuum teknologien lover faktisk at kunne holde maden frisk i op til 5 gange så lang tid, når den bliver kombineret med 0 grader.

Derudover finder man også en VitaFresh skuffe i køle-fryseskabet, der kan klare 95 % luftfugtighed, så man er helt sikker på at frugt og grønt heller ikke går til spilde. Alt i alt et væld af nye teknologier, og man kan selvfølgelig styre det hele hver for sig, ved hjælp af det elektroniske display udenpå køle-fryseskabet.

Kølefryseskabet læner sig derudover op af A+++, men de nye teknologier er desværre ikke helt blevet udviklet nok, når det kommer til energieffektivitet, så man må nøjes med et plus mindre, hvilket stadig er imponerende i forhold til mange andre mærker og modeller.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens KI38VA50 køle-fryseskab

Siemens KI38VA50_1

Ønsker man broren til den overstående model, kan man overveje dette Siemens køle-fryseskab, der har omkring 20 liters kapacitet mere til køl, men mister så også omkring det samme i frysekapacitet.

Prisen er omkring den samme for de to modeller, så det kommer ned til, hvor meget fryseplads man ønsker, kontra hvor meget køleplads man ønsker.

Et hav af teknologier

Som nævnt er Siemens toppen af poppen indenfor næsten alle de områder de arbejder indenfor.

Specielt det teknologiske niveau er utroligt højt, og det viser de også med dette køle-fryseskab, der ligesom modellen ovenover, har ting som Superfrys, der lynhurtigt kan fryse nye varer ned, så de holder længere, og samtidig har de ikke nogen betydende effekt på de frosne varer, der allerede er i fryseren.

Derudover kan man som noget nyt styre, hvornår man skal fryse hvor meget, og forudbestemme det med en frysekalender. Fryseren er utrolig godt isoleret, og skulle der komme strømsvigt kan den faktisk klare sig op til 22 timer, hvor den stadig giver en ok temperatur til opbevaring.

Modsat modellen ovenfor, så er den desværre kun energiklasse A+, men tallene, når alt kommer til alt, er stadig relativt gode for en model i denne prisklasse.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens KG36NSB40 køle-fryseskab

Siemens KG36NSB40_1

Topmodellen fra Siemens når det gælder køle-fryseskabe, er noget helt for sig selv. Køleskabet har ikke mest kapacitet, hverken på frys eller køl.

Den har heller ikke nogle helt ud-af-boksen ideer, som den forsøger at presse ned over hovedet på folk. I stedet er den bare kvalitet på alle måder.

Køle-fryseskabet har nemlig formået at kombinere de teknologier, som folk nu har brug for, og sat det samme på en måde der skulle passe helt perfekt. Det giver også i sidste ende, at køleskabet er kommet i det eksklusive selvskab med A+++ energimærket.

Designmæssigt er den helt unik, i en blank sort farve, der passer rigtig godt ind i især et moderne eller lidt mørkere køkken kombineret med det rustfrie stål i en fin kontrast.

Indvendigt er det også rustfrit stål og enkelte forkromede elementer der dominere opsætningen, der alt i alt skaber plads til meget mere, med 2 kasser der er designede til at kunne klare henholdsvis grøntsager og kød, og derudover er der en speciel forkromet flaskeholder, der giver meget mere plads i blandt andet lågen, så man nemt kan udnytte kapaciteten fuldt ud.

”Super” og brugervenlighed

Det er selvfølgelig også værd at nævne Superkøl og Superfrys, der er de smarte teknologier, der hjælper dig, når du har købt stort ind. Når disse er slået til, sænkes temperaturen på varerne meget hurtigt, så de i sidste ende holder længere, og når temperaturen er nået, så slået det automatisk fra.

Derudover er der masser af brugervenlighed i form af en dørlukningshjælp, så man ikke glemmer lågen.

Find cheapest

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere