madmaskiner-omtalt

Bosch køleskab – 8 køleskabe fra Bosch i god kvalitet!

Bosch køleskab_1

Bosch er en af de absolut største spillere på køleskabsmarkedet. Ikke nødvendigvis målt på køleskabe solgt, men på størrelse af virksomheden. Bosch er nemlig langtfra kendt fra at sælge køleskabe.

I stedet er det ting til bilindustrien og elektriske apparater til hjemmet, som værktøj og barbermaskiner. Virksomheden er faktisk den største producent af bil-apparater ifølge en undersøgelse lavet i 2011 og tager derfor kompetencer med fra blandt andet det unikke design.

Det er dog langt fra ensbetydende med at køleskabsindustrien er et lille fokusområde for Bosch. Specielt de senere år, har Bosch for alvor meldt sig ind i markedet, med det solide høje tekniske grundlag, der har gjort, at Bosch har haft succes på utallige andre områder.

Virksomheden blev stiftet tilbage i 1886, og har siden spredt sig ud i alle retninger. Fokusset har været på kvalitet, og det er blandt andet derfor at de hovedsagelig har leveret til de tyske bilproducenter som Audi.

Køleskabene fra Bosch bærer i høj grad præg af nytænkning. Designet er moderne og ofte lidt væk fra den klassiske hvide model med hvidt eller blåt interiør. I stedet er det børstet stål og den karismatiske sølvfarve der går igen i et minimalistisk design, som man bestemt også kan se på det første køleskab vi ser på.

 

Læs også:

Bosch KIR24V21FF køleskab

Bosch KIR24V21FF Dette lækre køleskab fra Bosch er nemt at finde plads til i alle køkkener, da det er integrerbart, hvilket blandt andet betyder, at det kommer uden frontplade.

På den måde kan man selv vælge farven og typen, så man kan passe den ind i omgivelserne. Det er en lækker detalje, men lige meget hvilken farve man vælger, vil den kunne stå godt til indmaden, der består af en blanding af rustfrit stål og en klassisk hvid farve.

Lågen og hylderne kan naturligvis rykkes lidt rundt, som man nu ønsker det, og køleskabet er blandt de større ¾ køleskabe med en kapacitet på 224 liter, uden at sprænge målene for denne type. Samtidig er støjniveauet blandt de absolut laveste modeller med kun 36 dB, så man slipper for larm fra køleskabet. Alt sammen til en middel pris.

Læs hele anmeldelsen af Bosch KIR24V21FF køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch KSV29NW30 køleskab

Bosch KSV29NW30_1 Ønsker man en mellemting mellem ¾ skabet, der ofte er bygget til at blive integreret og det normale store køleskab, der sagtens kan stå alene, så kan man overveje denne model fra Bosch.

Den er lavet efter ”Du får hvad du ser” princippet og har lige præcis det man normalt har brug for i et køleskab. Med plads til 290 liter er det et sted midt i mellem, som passer mellemstore familier på 3-4 stykker rigtig godt.

Yderst energivenlig og økonomisk

Når man køber et køleskab kan man lave to regnestykker. Det simple, hvor man siger: ”Så mange penge har jeg, og så mange vil jeg bruge”. Eller det andet lidt mere avancerede: ”Hvad er prisen for at have køleskabet i x antal år?”. Hvis man bekymrer sig lidt om fremtiden, eller miljøet for den sags skyld, bør man nok stille spørgsmål nr. 2.

Her tager du nemlig både pris og strøm med i udregningen, og på den måde kan du faktisk finde den billigste model, hvis du har køleskabet i fx 10 år. Køleskabet her er nemlig helt nede på et energiforbrug pr. år på 107 kWh, hvilket næsten er nok til at trække den op i A+++, men ikke helt. Dog er det stadig en af de mest energirigtige modeller på markedet, og man kan derfor kombinere det, med den gode pris og spare mange penge på køleskabet.

Udover dette har køleskabet et lidt klassisk look, der er lidt unormalt fra Bosch, men passer fint, hvis man ønsker en simpel model, der kan det, som køleskabe skal kunne; holde maden og andre ting kolde.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch KSV36VW30 køleskab

Bosch KSV36VW30_1 Kommer man alligevel til at mangle lidt plads i køleskabet, kan man overveje denne Bosch model, der har mange af de samme funktioner som køleskabet nævnt ovenfor, men med 56 liters kapacitet mere.

Derudover er der blevet plads til en funktion, som utroligt mange nye store køleskabe har fundet nødvendigt; Ganske vist er navnet forskelligt, og der er da også forskellige features som binder sig til modellerne, men når alt kommer til alt, så er det en boks nederst i køleskabet, hvor man normalt vil have grøntsager og frugt. Dog har man valgt at sænke temperaturer yderligere for at give en bedre holdbarhed til det man putter derned.

Der er dog den ulempe at når man næsten fryser grøntsager, så kan de miste nogle ernæringsstoffer. Derfor benytter man et øget luftfugtighed til at holde på saften i grøntsagerne, og på den måde holder dem friske i længere tid.

Klassisk nytænkning

To ord der kan ses som modsætningspar, men forklarer meget godt, hvordan Bosch har lavet køleskabet her. Den klassiske hvide farve og opbygning blandet med den moderne chrome-farve på nogle af elementerne som flaskeholderen og de lækre håndtag, gør køleskabet moderne trods de mange klassiske træk.

Derudover er der som nævnt ChrisperBoxen, som Bosch har valgt at kalde deres teknologi til at holde grøntsagerne friske.

Der er naturligvis dynamisk afkøling, fra en stærk kompressor og ventilator, men faktisk har køleskabet også formået at holde sig i energiklasse A++ med et energiforbrug helt nede på 112 kWh pr. år. Indvendigt får du meget ud af pladsen, hvor blandt andet en flaskehylde, sparer dig for store ting, der op tager meget vertikalt plads, og på den måde er de 346 liter udnyttet fuldt ud.

Pladsen er fordelt på 7 glashylder, hvoraf det er muligt at ændre positionen på 5 af dem, hvis man ønsker det.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch KSV36VW40 køleskab

Bosch KSV36VW40_1 Søger du det mest energirigtige køleskab, som du kan få til en rimelig pris.

Så skal du bestemt overveje dette Bosch køleskab. Specifikationerne er ens med køleskabet, som vi nævnte ovenfor – dog med den lille ændring at blæseren er udskiftet og flere ting er optimeret en smule, så vi har bevæget os op i den eksklusive A+++ klub, som meget få køleskabe kan være med i.

Man får de samme funktioner som ChrisperBox og sådan noget, i det samme design og størrelse. Der er blot omkring 40 kWh pr år til forskel, og det er til trods for, at prisen kun varierer med omkring 600 kroner.

Køleskabet kan naturligvis passes ind over det hele og har en vendbar dør, men er som udgangspunkt venstrehængt.

Læs hele anmeldelsen af Bosch KSV36VW40 køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch KSV36VB30 køleskab

Bosch KSV36VB30 Så bevæger vi os væk fra normerne indenfor køleskabsdesign og ud i et af de områder, hvor man ser en stor forskel på Bosch og de andre konkurrenter.

Bosch har nemlig valgt at læse dette køleskab i sort højglans, der passer rigtig godt ind i specielt et moderne køkken, og kan naturligvis også stå alene. Det sorte farve skiller sig mere ud fra normen, men er krydret med en lækker finish med små detaljer i rustfrit stål, der skaber en kontrast.

Udover det rent designmæssige, så er køleskabet i energiklasse A++ og der er plads til hele 346 liter til en god pris. Desuden hjælper Superkøl og FreshSense med at skabe den perfekte temperatur hele vejen gennem køleskabet, så man altid opnår det ønskede resultat uanset, hvor man putter varerne ind i køleskabet.

Læs hele anmeldelsen af Bosch KSV36VB30 køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch KSV36BI30 køleskab

Bosch KSV36BI30_1 Dette køleskab fra Bosch er en anelse dyrere end nogle af de andre modeller nævnt her, men til gengæld får man også kvalitet for pengene.

Køleskabet har de klassiske 346 liters kapacitet, som de fleste Bosch skabe, og derudover er der alle de teknologier, man har brug for, for at holde ens mad i de perfekte forhold.

Et fokus på brugervenlighed

Køleskabet her skiller sig i høj grad også ud ved en øget brugervenlighed, hvilket blandt andet betyder et udvendigt elektronisk display med Touch Control, der giver et godt overblik over situationen i køleskabet. Det bliver blandt andet vigtigt, når man har handlet stort ind, eller skal servere noget hurtigt. Med displayet har man nemlig fuld kontrol, så man hurtigt kan sænke temperaturen.

Derudover er der en alarm, der går i gang, hvis temperaturen bliver for høj, eller hvis man har glemt at lukke døren helt. På den måde kan man spare en masse penge i strøm på et allerede energirigtigt køleskab. Køleskabet er i et lækkert moderne design i rustfrit stål, der passer specielt godt til moderne køkkener.

Indretningen af køleskabet er desuden med en fleksibel hylde, der kan anvendes til flasker, og 2 skuffer nederst der kan bruges til frugt og grønt. Den ene er naturligvis udstyret med HydroFresh der kan holde varen frisk i op til dobbelt så længe.

Køleskabet er generelt intelligent designet, da sensorer i teknologien FreshSense og AirFreshFilter sørger for at al luften og lugten i køleskabet holdes ren. Det gør overraskende meget for alle varerne, at de ikke kan tage smag fra noget ildelugtende, eller komme til at ligge i et sted, der er for varmt.

Sidst, men ikke mindst, har Bosch også integreret en effektiv LED belysning, der sørger for at man ikke mister overblikket, og på den måde risikerer, at visse ting bliver gemt og begynder at rådne. Det er naturligvis en vigtig del af at have et køleskab, at man sørger for at skifte de gamle varer ud, så de omkringliggende ikke bliver ”smittet”.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch KSV36AI41 køleskab

Bosch KSV36AI41_1 Den sidste model fra Bosch er blandt deres absolutte topmodeller indenfor normale køleskabe, og selvom prisen er 1.000 kroner under mange af de andre mærkers topmodel, så er det ikke noget man ser, hverken på kvaliteten, energiforbruget eller nogle af de andre parametre, man normalt måler køleskabene på.

Teknologier der holder køleskabet for dig

Bosch har specialiseret sig i at gøre det nemt for dig som bruger, og de har derfor implementeret en lang række sensorer, der nok skal sørge for at temperaturen er jævn og god, og at der samtidig er frisk luft i selve køleskabet, så man slipper for dårlige lugte, der kan gå i andre madvarer. Dette klares med AirFreshFilter, der er Bosch’ egen version af et luftfilter til køleskabet.

Derudover har køleskabet en funktion der gør, at når man har handlet stort ind, bliver temperaturen hurtigere sænket med SuperKøl-funktionen, der naturligvis også selv slår fra, når madvarerne har opnået den ønskede temperatur.

På den måde skal du ikke bekymre dig om noget i forhold til køleskabet. Du kan blot nyde at køleskabet klarer det hele, og med det utroligt lave elforbrug skal du heller ikke bekymre dig for meget om regningen.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch KIR81AF30 køleskab

Bosch KIR81AF30 Ønsker man i stedet selv at sætte sit designmæssige præg på, hvordan køleskabt skal se ud, kan man overveje denne model fra Bosch der er integrerbart, i den forstand, at man selv skal vælge frontpladen og dermed er det frit, hvilket farve man ønsker for at køleskabet skal passe ind i resten af køkkenet.

Selve lågen er desuden vendbar, så man kan få den passet ind, der hvor der er plads.

Køleskabet er en lille smule mindre i forhold til nogle af de overstående modeller med en kapacitet på 319 liter. I stedet er der dog blevet plads til 2 grøntsags-skuffer, hvoraf den ene er HydroFresh, hvilket betyder at den holder grønsagerne friske længere ved hjælp af luftfugtighed. Køleskabet er dog stadig i energiklasse A++, og Bosch er generelt kendte for lavenergi køleskabe, der stadig har en stor funktionalitet i blæser- og kølesystemet.

Læs hele anmeldelsen af Bosch KIR81AF30 køleskab her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere