madmaskiner-omtalt

KitchenAid stavblender test – Stilsikre stavblendere

KitchenAid stavblender test_1

En stavblender er ikke længere kun en stavblender. Mange modeller har efterhånden udviklet sig til små køkkenmaskiner, der både kan hakke, piske og selvfølgelig blende.

Og når man så endda kan tage nogle modeller med rundt uden at skulle tænke på ledning og strømstik, er der rigtig mange muligheder med en god stavblender.

Kendt for et godt design

KitchenAid er et amerikansk mærke, som snart har over 100 år på bagen.

Der ligger derfor meget erfaring bag produktionen af de forskellige køkkenmaskiner og ikke mindst er KitchenAid blevet kendt for at skabe et unikt og prisbelønnet design. Det er amerikansk retro, når det er bedst, og ofte fås modellerne også i flere forskellige farver.

KitchenAid stavblender test

Er du til godt design og høj brugsværdi er en stavblender fra KitchenAid et sikkert valg. Der er dog mange forskellige modeller at vælge imellem og vi har her samlet vores bud på de tre bedste i en KitchenAid stavblender test. Først vil de hver især blive anmeldt og derefter kan du læse mere om hvilken model, der er ’Bedst i test’ og ’Bedst til prisen’.

 

Læs også:


KitchenAid 3581ECA Stavblender

KitchenAid 3581ECA Stavblender_5 Hvis du elsker at jonglere i køkkenet, vil du med denne ledningsfrie KitchenAid stavblender få ultimativ frihed til at slå dig løs.

Her skal du ikke bekymre dig om afstande, for stavblenderen er ledningsfri, og  mulighederne er utallige.

Kraftig motor med fem hastigheder

Motoren i denne KitchenAid 3581ECA har hele 180 Watt og kan derfor klare alle typer af opgaver. Med fem forskellige indstillinger af hastigheden er det nemt at vælge den funktion, som passer bedst til den pågældende opgave.

Tre knive til flere formål

Med til stavblenderen følger tre knive, som hver især har en særlig funktion – S-knivsblad, stjerneknivsblad samt en mælkeskummer. Således er der rig lejlighed for at bruge stavblenderen i mange forskellige sammenhænge.

Opladeligt batteri

Det er samtidig også nemt at hive blenderen med rundt i køkkenet, fordi der ikke er nogen ledning, og fordi der ikke skal tages hensyn til, hvor der er en stikkontakt. I stedet er der et 12V Li-ion batteri, som holder i cirka tre timer, inden det kan lades op i den medfølgende oplader.

Samlet i praktisk kuffert

KitchenAid 3581ECA Stavblender kommer med en masser ekstraudstyr, der blandt andet tæller et piskeris og en gradueret kande på 1 liter. Det hele leveres samlet i en flot og praktisk kasse.

Se hele anmeldelsen af KitchenAid 3581ECA stavblender her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

KitchenAid 2571 Stavblender

KitchenAid 2571 Stavblender_5 Med KitchenAid 2571 Stavblender får du en yderst stabil og brugervenlig stavblender med mange funktioner og ekstraudstyr.

Klarer alle opgaver

Der er kraft i motoren, som med sine 180 Watt nemt klarer svære opgaver. Der er fem mulige hastigheder at vælge imellem, så man hurtigt kan vælge præcis den indstilling, som passer bedst til den aktuelle opgave.

Tre knive og to blenderfødder

Hvad man også kan vælge imellem, er de tre medfølgende knive. Der er knivblad, s-knivblad og stjerneknivblad og hvert knivblad kommer i en særlig beskytter, så der ikke er risiko for at skære sig. Desuden er der to forskellige blenderfødder, én på 20 og én på 33 centimeter.

Mikserkande, piskeris og meget mere

KitchenAid 2571 Stavblender kommer med en masse ekstraudstyr. Eksempelvis får man også en mikserkande med dobbeltlåg og hældetud. Kanden er super god til at mikse smoothies eller andre drikke i og derefter nemt hælde indholdet på glas uden at spilde.

Der er også minihakker og piskeris med og det hele er pakket i en flot og funktionel kasse, så det er nemt at holde styr på enkeltdele.

Behageligt gummigreb

Stavblenderen er ergonomisk udformet og med et gummigreb er det både rart og sikkert at holde om.

Stavblender og tilbehør er i klassisk design og udført i holdbart materiale. Ledningen er 125 centimeter lang og alt inklusiv vejer kassen med stavblender og tilbehør 3,5 kilo.

Se hele anmeldelsen af KitchenAid 2571 stavblender her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 1.399,00 0,00 1.399,00 Læs mere
Coop.dk 1.999,00 0,00 1.999,00 Læs mere

KitchenAid 3583EOB Stavblender

Har du brug en god stavblender, som er nem at tage med rundt i køkkenet eller måske i udekøkkenet, er KitchenAid 3583EOB et fornuftigt valg.

Klarer alt fra is til suppe

Med denne stavblender for du fuld kraft med en motor på 180 Watt og fem forskellige hastigheder, som er hurtige og lette at skifte imellem. Du kan derfor blende både isterninger og frosne bær til en lækker smoothies eller grønsager til en skøn suppe – alt muligt andet.

Batteri, der holder tre timer

At denne stavblender er ledningsfri giver stor frihed i forhold til at bruge den mange forskellige steder i køkkenet og eventuelt i andre rum eller i baren til en sommerfest. I stedet for strøm bruger stavblenderen et udskifteligt 12V Li-ion batteri, som kan holde i op til tre timer.

Et LED-lys i blenderen giver automatisk signal, når det er tid til at oplade batteriet, hvilket sker i den medfølgende oplader.

Stilsikker sort model

KitchenAid 3583EOB Stavblender er ergonomisk udformet, så den er rar at arbejde med, også i længere tid ad gangen. Den sorte farve er stilsikker og passer godt ind i alle køkkener. Stavblenderen vejer 1,1 kilo, og der ydes hele tre års garanti på dette produkt.

Se hele anmeldelsen af KitchenAid 3583EOB stavblender her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Vinder af KitchenAid stavblender test

Tre forskellige KitchenAid stavblendere er nu præsenteret, og det er alle tre gode modeller. Der er også flere fællestræk, som eksempelvis en kraftig motor og forskellige indstillinger af hastighed. Der er dog enkelte ting, som gør, at én af modellerne hæver sig over de andre.

Bedst i test

KitchenAid 3581ECA stavblender er både ledningsfri og der følger så meget ekstraudstyr med, at denne stavblender nærmest kan fungere som eneste køkkenredskab i et helt køkken. Blenderarm og knive kan varieres og man kan hakke og piske. Der er derfor fuld valuta for pengene, når du vælger denne model, som hermed kåres til at være ’Bedst i test’.

Bedst til prisen

Går man efter de mange funktioner men er ligeglad med at skulle sætte ledning i kontakt, er det værd at kigge nærmere på den anden model i denne KitchenAid Stavblender test, nemlig KitchenAid 2571 Stavblender. Den kan stort set det samme som modellen, der blev ’Bedst i test’ men har altså en ledning. Denne stavblender får derfor titlen som værende ’Bedst til prisen’.

Inspiration til brug

Uanset hvilken model, du vælger, vil du kunne bruge en stavblender til mange ting i dit køkken. Smoothies har allerede været nævnt nogle gange, og her kommer derfor et par gode tips, når du selv vil kaste dig over at lave hjemmelavede smoothies.

Hit blandt børn og voksne

Vil du servere en smoothie, som både børn og voksne med garanti vil holde af, kan du prøve at blende bananer med frosne bær, som eksempelvis jordbær eller blåbær. Tilsæt så skyr, mælk og et par mandler for at banke proteinniveauet helt i vejret. Nam nam, så er der serveret en skøn og sund drik, som kan nydes både sommer og vinter.

Guf for sundhedselskere

Vil du have en endnu sundere smoothie, kan du prøve med grønne ingredienser som babyspinat, avokado og agurk. Tilsæt et par bananer for at give en naturlig sødme og isterninger for at gøre den dejlig kold. Brug eventuelt mandel- eller soyamælk, hvis du gerne vil undgå den traditionelle mælk.

Der er uanede kombinationsmuligheder og kun fantasien sætter grænser for at lave en god smoothie. Brug et par frugter og husk at bananer giver en god og sød smag. Om du tilsætter juice, almindelig mælk eller soyamælk er også helt op til dig. Der findes også særlige “smoothie blendere”

Festlig aften med vennerne

Skal du holde fest, fødselsdag eller blot have et par gæster på besøg en lørdag aften, kan du hurtigt imponerer dem med en hjemmelavet ’strawberry daiquiry’ – en cocktail baseret på jordbær og rom, som er både lækker at se på og ikke mindst skøn i smagen.

Brug friske eller frosne jordbær (husk at koge dem først, hvis de er frosne for at undgå bakterier) og blend dem sammen med isterninger. Tilsæt herefter rom, lime og sukkersirup og bland det hele sammen. Nu er du klar til at servere en dejlig cocktail! Du kan i øvrigt selv justere på frugterne, hvis du for eksempel hellere vil lave den med hindbær eller noget andet.

Utraditionel søndagskaffe

  • Ønsker du en variation over en traditionel søndagskomsammen, kan du udskifte den almindelige kaffe med en is-kaffe. Dette er naturligvis ekstra lækkert om sommeren og fungerer altså også godt i varm stue på en vinterdag. Blend is og mælk og tilsæt et espresso-shot. Dette er den simple version af is-kaffe, som hurtigt bliver lidt bedre, hvis du også bruger lidt sirup eller sukker. Vil du gå længere endnu og serverer noget, der minder mere om en dessert, kan du også tilsætte vaniljeis.

Uundværligt redskab til babymad

  • Har du selv en baby – eller kender du nogle, som du gerne vil forkæle med en god gave til dem selv og deres baby – er en stavblender et virkelig godt redskab at have i køkkenet. Når babyen skal til at indtage mere fast føde, er det nemlig vigtigt, at maden har en fin og næsten flydende konsistens. Dertil kan en stavblender hjælpe! Den gør det nemt at lave, da den både kan gå i gryde, i skålen eller hvor man nu tilbereder babys mad.

Skab selv erfaring med en stavblender

  • Med en god stavblender ligger der således mange gode oplevelser forude. Fordi den er så nem at bruge og ikke fylder meget eller kræver megen rengøring, vil man hurtigt vænne sig til at bruge en stavblender til både stort og småt. Og vælger du en stavblender fra KitchenAid, får du desuden et stykke designhistorie, som er flot at se på og vil pifte ethvert køkken op.
  • Med denne KitchenAid stavblender test har du forhåbentlig fået øjnene op for nogle af de muligheder, der er på markedet, og samtidig set hvad man kan bruge en stavblender til. Derfor er der blot tilbage at ønske held og lykke og forhåbentlig mange gode stavblender-oplevelser i fremtiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.