madmaskiner-omtalt

Smoothie blender test – Nu kan du ta’ sundhedsdrikken med dig

Smoothie blender_1

Det er ikke mange år siden, at ’smoothie’ var noget, de færreste havde hørt om og kun få kunne udtale.
I dag er det tilgængeligt på mange caféer i hele landet, i supermarkederne og til både børnefødselsdag og firmafrokost.

Lav derhjemme og ta’ med

Et nyt initiativ i udviklingen indenfor smoothies er de såkaldte ’Smoothie blendere’. Selvom du naturligvis kan lave en smoothie i en almindelig blender, gør en særlig smoothie blender det endnu lettere at lave. Samtidig kan du tage drikken med på din vej i samme flaske, som du fremstillede den i.

Smoothie blender test

Der er allerede flere smoothie blendere på markedet og har du interesse for sagen, vil du forhåbentlig finde stor værdi i denne smoothie blender test. Vi har nemlig valgt tre forskellige modeller, fra tre forskellige producenter, som her vil blive beskrevet og tilslut sammenlignet for at finde frem til den smoothie blender, der er ’bedst i test’.

 

Læs også:


WMF KULT PRO POWER GREEN SMOOTHIE BLENDER

WMF KULT PRO POWER GREEN SMOOTHIE BLENDER

WMF Kult Pro Power Green Smoothie Blender laver de sundeste smoothies

Denne blender er testvinder og specialiseret i at lave sunde smoothies til dig og din familie. De seks-bladede knive kan klare selv de hårdeste grøntsager, hvor andre blendere ofte må give op. Derfor kan du med denne blender lave sunde smoothies med for eksempel rodfrugter, bladgrønt og squash uden problemer.

Blenderen er også lavet i et sofistikeret, stilfuldt design.

En kraftfuld og stærk blender

KULT pro Power Green Smoothie blender har en kraftfuld motor med en tophastighed. Den enorme motorkraft kan blende alt – også isterninger.

Uanset om du vil lave smoothies, supper eller saucer får du et perfekt, ensartet resultat hver gang. Den BPA-fri kande har en kapacitet på 2 liter, så du kan lave smoothie til hele familien på én gang.

Nem at rengøre

Når du og din familie laver sunde smoothies eller bruger Kult Power Green i madlavningen, så skal I heller ikke bekymre jer om besværlig rengøring, da kanden efter afskylning i varmt vand også tåler maskinopvask, og så er den klar til næste sundhedsindsprøjtning.

Udnyt de gratis glæder

Sunde smoothies behøver ikke at være en bekostelig affære. Gem rester i fryseren til smoothieblandinger, og udnyt de gratis glæder med frugt- og bærplukning på offentlige steder – dem er der mange af. Opskrifter kan være fri fantasi, eller dem som du kan finde hos venner, familie og på internettet.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Severin SM3735 Smoothie Blender

Severin SM3735 smoothie blender Kvalitet i friske farver kunne være titlen på denne næste model i vores Smoothie blender test
Med Severin som producent af maskinen, ligger der mere end 60 års erfaring bag udviklingen og fremstillingen af denne blender og du kan derfor føle dig sikker på at få et godt produkt med hjem i dit køkken.

Mange muligheder

Du kan fylde ingredienser i flasken efter ønske – hvad enten du skal lave en lækker smoothie, en sund vitamindrik eller læskende is-kaffe. Herefter skruer du blenderknivene på og sætter flasken fast på maskinen. På få sekunder er din drik færdig.

Fleksibel i brug

Du kan tage din smoothie med på vejen, som den er i flasken. Låget har en drikketud og er der andre, der skal bruge smoothie blenderen, mens du er væk, kan de benytte den anden flaske, som også følger med til maskinen. Dette giver også mulighed for at lave to portioner på samme tid eller sætte den ene i opvaskemaskinen, mens den anden er i brug.

Et friskt design

Designet er enkelt og farverne frisker op. Den hvide og grønne farve understreger det sunde valg, som du kan træffe med en smoothie-blender i hjemmet. Maskinen fylder heller ikke mere, end at du nemt kan finde plads på enten bord eller i skab.

Nem rengøring

Både flaske og låg kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Knivene skal vaskes op i hånden for at undgå unødigt slid fra slibemidlet i opvaskemaskinen. Selve maskinen og ledningen kan tørres af med en fugtig klud efter behov.

Se hele anmeldelsen af Severin SM3735 Smoothie blender her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
WhiteAway 318,00 0,00 318,00 Læs mere

ELECTROLUX ESB2500 Sportsblend , Blender

ELECTROLUX ESB2500 Sportsblend , Blender

Her får du den lille, gode blender, der lige kan lave dig en flaskefuld smoothie eller anden drik. Du blender den direkte i den medfølgende drikkedunk, som du så kan snuppe med dig i farten.

Blenderens kapacitet

Blenderen kører ved 300 W, er lavet af rustfrit stål og den har en indholdskapacitet på 0,6 liter. Den fylder ikke alverden, og der medfølger 2 flasker a 600 ml, så du hele tiden har en ekstra flaske at gøre med. Den har et praktisk ledningsoprul, så du ikke har en irriterende ledning til at ligge og rode.

De praktiske drikkedunke

De medfølgende drikkedunke er vældig praktisk designet. Det er nemlig i dem, at blenderens indhold er. Det vil sige, at du med det samme kan sætte et låg på drikkedunken og sætte den direkte i køleskabet eller lægge den i din taske. Flaskerne er lavet af BPA-frit plastik, og den optager hverken lugt eller smag. Det er trygt og praktisk for den travle person, der gerne lige vil have en smoothie med på farten. Flaskerne og deres låg kan gå i opvaskemaskinen.

Er du aktiv og tit på farten, og har du stor lyst til lige at have en hjemmelavet smoothie med i tasken eller med ud i haven, så vil du blive rigtig glad for en sportsblender fra Electrolux. Den kan nemlig nemt og hurtigt give dig netop det. De medfølgende to plastikflasker, der kobles direkte på blenderen, gør det så let som en leg at få det ønske til at gå i opfyldelse.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvem er bedst – i Smoothie blender test?

Med flere gode modeller i kategorien Smoothie blender test kan det være vanskeligt at udpege en enkelt vinder. Alle blendere kan næsten det samme og ligner også hinanden i formen. Der er dog en enkel som skiller sig ud, både på design og kvalitet.

Titlen som ’Bedst i test’ går til WMF kult pro power green smoothie blender, fordi den er stabil, af høj kvalitet og skabt i et enkelt og eksklusivt design, som vil se godt ud i ethvert køkken.

Dit valg, din smag og dine idéer 

Uanset hvilken smoothie blender du vælger, vil du have uanede muligheder for at gå kreativt til værks. For alle modeller det gælder det nemlig, at de ikke kun kan bruges til smoothies men også til milkshakes, is-kaffe, drinks og meget mere.

En sommer bliver lige lidt bedre, når muligheden kommer for at nyde en kølig og læskende is-kaffe på terrassen eller på altanen. Og i vinterhalvåret kan vitaminindholdet nemt boostes med en energidrik fyldt med nærende grønsager og årstidens frugter.

Find din personlige favorit

Når først du har fået fingrene i en smoothie blender er det kun din egen fantasi og kreativitet, der sætter grænser for resultaterne. Du vil også opdage personlige favoritter, som måske vil overraske eller indeholde ting, du normalt ikke ynder at spise i rå tilstand.

En almindelig blender kan selvfølgelig også lave smoothies.

Et sundt valg i en aktiv hverdag

Det er bestemt heller ikke uden grund, at smoothie og hjemmelavede juices er blevet så populære.

Det er nemlig super sundt, fordi det er fyldt med frugt og vitaminrige grønsager.

Selv krævende ingredienser er nemme at mixe i en blanding med mere kendte frugter, så smagen bliver god og vitaminindholdet meget højt.

Frugternes naturlig indhold af sukker gør drikken sød og der er uanede muligheder for at blande frugt med juice, yoghurt eller mælk.

Fra børnefødselsdag til sundhedsguru

Skalaen for smagsoplevelser er bred.

I den ene ende har vi favoritten til børnefødselsdag, som kunne være noget med jordbær, banan, mælk, isterninger – og vaniljesukker eller is, hvis der virkelig skal forkæles.

I den anden ende ligger sundhedsaktivistens tro væbner, som vil holde enhver snue på afstand og give kroppen fuld power fra første morgenfærd.

Prøv eksempelvis at blende avocado (kun kødet), spinat eller grønkøl (eller begge dele), ananas og agurk. Du har måske svært ved at tro det, men det er blot indtil du oplever, hvor skønt sundhed kan smage.

Vil du give drikken lidt ekstra power, kan du tilsætte et kosttilskud eller vitamintilskud. Det vil ikke kunne smages – kun mærkes.

Hent opskrifter online

Har du brug for mere inspiration til at komme i gang med nogle forskellige smoothies eller andre drikke på din nye smoothie blender, findes der efterhånden mange gode bøger skrevet alene om smoothies og juices.

Du kan naturligvis også finde meget inspiration på nettet, hvor der er både opskrifter og gode tips og tricks at hente.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.