madmaskiner-omtalt

Blender test – med prissammenligninger

Blender test

I hele verden har man lige nu stor fokus på sundhed.
Der er mange flere overvægtige og dette skyldes primært, at mange vælger madlavningen fra og tager den hurtige løsning i form af fastfood. Det gør vi primært fordi vi har meget travlt og har meget fokus på job og karriere.

Vi har simpelthen ikke tid til at stå flere timer i køkkenet hver dag. Det er bare vigtigt, at man har styr på sin kost og at man spiser sundt, specielt hvis man har en meget travl hverdag.

Der findes flere maskiner, som kan hjælpe til i køkkenet og spare dig for en masse dyrebar tid. En af disse maskiner er blenderen.

I denne blender test har vi testet de mest populære modeller og fundet de 3 bedste blendere frem til dig.

 

Læs også:


KitchenAid Artisan blender

KitchenAid Artisan blender KitchenAid laver alverdens lækkert udstyr til køkkenet.
Blendere er en af de maskiner, som de er rigtig gode til at lave. En af deres bedste og mest populære blendere er deres Artisan blender.

Det er en meget effektiv og robust blender, som kan tåle det meste. Den kan holde til mange slag og stød. Den kan samtidigt også klare de høje temperaturer uden problemer.

Den kommer i et ret fedt og stilrent design, som alt i alt giver et lidt retro lignende look. Det lækre og stilrene design gør, at man sagtens kan have blenderen stående fremme.

Knivskarp kvalitet

KitchenAid Artisan blenderen kommer med en 1,5 liter klar glaskande, som kan holde til det meste. Den kan tage nogle tæsk og klare de høje temperaturer. Det smarte ved denne kande er blandt andet også at den tåler maskinvask og det er jo noget de fleste godt kan lide.

Udover den store 1,5 liters kande, så medfølger der også en mindre 0,75 liters kande som er lavet i kunststof- glas.

Der er følger et tætsluttende låg med til begge kander.

Nederst i blenderen sidder der naturligvis en skarp kniv. Den kniv der sidder i Artisan er en helt speciel kniv, som kun sidder i KitchenAid’s blendere. Den er lavet i rustfrit stål og den kan skære de fleste ting i stykker på få sekunder.

Kraftfuld motor og flere hastigheder

Denne Artisan model er en af de nyeste fra KitchenAid. Den er derfor spækket med en masse ny teknologi.

Den er udstyret med en kraftig 550 watt motor, som giver blenderen en masse power. Motoren kan kører på 5 forskellige hastigheder og sammen med ”pulse”-funktionen giver det 10 kombinationsmuligheder. Der sidder også en elektronisk sensor, som sikrer konstant omdrejning af den stærke og skarpe kniv.

Alle disse smarte funktioner kan nemt og hurtigt styres fra det smarte clean touch-betjeningspanel, som er integreret i et glat, afrundet design.

Blenderen kan nemt skilles ad og delene kan gøres rent separat. Selve motoren og betjeningspanelet kan tørres af med en våd klud.

Vi har valgt denne blender til at være den bedste i vores blender test. Man får rigtig meget for pengene, både designmæssigt og med hensyn til hvad maskinen kan yde.

KitchenAid Artisan er en blender der kan spare dig for en masse tid og besvær. Den kan skære igennem de fleste ting og den er spækket med smart teknologi.

Blenderen kan fås i mange forskellige farver og du kan helt sikkert finder en, som passer dig og dit køkken.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid Artisan blender her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 1.798,00 0,00 1.798,00 Læs mere

Bosch Silent Mixx bordblender MMB64G3M

Bosch Silent Mixx bordblender MMB64G3M

Denne bordblender kan klare alle de opgaver som du sætter den til at klare.

Den har nemlig en motor på hele 800 W, hvilket gør at den også kan knuse is til drinks – helt uden problemer.

Bosch Silent Mixx bordblender MMB64G3M er desuden udstyret med sikkert glas, hvilket gør at du kan bruge den til både varme og kolde retter, ingredienser og drinks uden at der sker noget med din bordblender.

Når du køber denne blender får du et målebæger, ligesom at der også er en belyst knap hvor du kan skifte hastighed på blenderen.

Bordblenderen der er nem at gøre ren

Denne bordblender er meget nem at gøre rent. Udviklerne bag bordblenderen ved nemlig hvor irriterende det kan være for de mange brugere at skulle slås med rengøring – noget som man skal gøre hver gang bordblenderen er blevet brugt.

Bordblenderen kan blive sat i en opvaskinemaskine, efter at man har skilt den ad i kande, låg og målebæger.

Blenderen der er lavet af det bedste kvalitet

Produkter fra Bosch er altid lavet af de bedste produkter – og det er selvfølgelig ingen undtagelse når det kommer til deres bordblendere.

Denne bordblenders kabinet er lavet af rustfrit stål. Der er mange fordele, når man køber køkkenudstyr med rustfrit stål. Et køkken er oftest fyldt med damp, hvilket kan være med til at forårsage rust.

Derudover går Bosch også meget op i sikkerhed, og alle de dele der er lavet af kunststof som kommer i kontakt med selve maden er BPA fri.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Waring PB30BKE blender

Den sidste blender vi kigger på i vores blender test er fra Waring.
De er kendt for at lave rigtig gode og solide køkkenmaskiner, som også ligger i de høje prisklasser.

Med en blender fra Waring er du sikker på, at du får en af markedets bedste blendere, men du kommer også til at betale lidt ekstra for det. Denne blender fra Waring kan stort set knuse og mikse alt – og den gør det meget hurtigt og effektivt.

Waring har ikke sparet på noget og PB30BKE blenderen er således lavet i de bedste materialer. Designet skiller sig ud fra det man normalt ser på blendere. Selve motordelen er støbt i zink og den er derfor epoxy pulverlakeret. Det giver et helt unikt og eksklusivt look.

Kanden er udformet i rillet glas, så den også får et specielt og eksklusivt udtryk. Selve kanden kan rumme 1,25 liter og den har en sort låg som matcher motordelen. Waring PB30BKE er en blender, som vil passe perfekt ind i de fleste danske køkkener.

Enkelt og elegant

Waring PB30BKE er dog ikke kun en flot blender. Det er også en meget kraftig og effektiv blender, som kan spare dig for en masse tid i køkkenet. Den har en 370 watt motor, som er kraftigere end man lige tror. Den kan næsten klare alle former for arbejdsopgaver og den skarpe kniv skære igennem det meste.

Hastigheden kan indstilles til forskellige niveauer og dette gøres foran på blenderen.

Rengøring af blenderen har Waring gjort nemt.

Man kan nemt og hurtigt skille blenderen ad, og derefter rengøre delene hver for sig.

Waring PB30BKE er en blender af højeste klasse, men prisen er så også derefter. Hvis man er villig til at betale prisen for en virkelig god blender, så er denne fra Waring helt sikkert et perfekt valg.

Læs hele anmeldelsen af Waring PB30BKE blender her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

En blender kan bruges til det meste

Blenderen er gennem de seneste år blevet mere og mere populær. Man ser mere og mere at vi danskere bruger blenderen aktivt i køkkenet. En blender kan spare en for en masse tid og den kan være til stor hjælp i køkkenet.

Mange bruger blenderen til, at lave sunde smoothies med. Smoothies er dog ikke det eneste man kan bruge en blender til. Den kan bruges til stort set alt og den kan sætte skub i madlavningen, så man sparer en masse tid – og det kan vi jo godt lide!

Stort udvalg

Blenderens stigende popularitet har også gjort, at udvalget er vokset markant. I dag findes der et hav af forskellige blendere, som kan alle mulige fantastiske ting.

Der findes en blender som passer til ethvert behov og ethvert budget. Der findes nemlig blendere i alle prisklasser, men det kan være svært at gennemskue hvilke blendere der kan hvad og hvor god kvaliteten er.

Derfor har vi valgt at lave denne blender test, hvor vi har udvalgt tre forskellige blendere, som vi tager et nærmere kig på. Gennem testen vil du finde prissammenligninger, så du hurtigt kan finde den forhandler der tilbyder den omtalte blender til den bedste pris.

Vi håber at denne blender test kan hjælpe dig til, at vælge den helt rigtige blender. Husk altid at gå efter en blender som passer til dine behov og dit budget. Disse tre blendere har hver især deres forskellige kvaliteter og funktioner.

Vi har gjort det nemt for dig ved at finde de forskellige blendere hos udvalgte forhandlere, så du hurtigt kan få overblik over, hvor man finder den bedste pris. Disse forhandlere er nøje udvalgt, så du trygt og sikkert kan købe din nye blender hos dem. Lige meget hvilken af disse blender du vælger, så vil du helt sikkert ikke blive skuffet.

Hvis du synes, at prisen for den blender du ønsker, er for høj lige nu, kan du vente på at den kommer på tilbud. Der er ofte gode blender tilbud fra de forskellige forhandlere, og en god blender på tilbud er værd at vente på.

Finder du f.eks testvinderen fra KitchenAid på tilbud, så er du sikret en god handel. Der kan være mange penge at spare, hvis du falder over et godt tilbud. Et godt eksempel på dette er, at blenderen i skrivende stund er på tilbud hos Coop. Der er den nedsat med 500 kr.

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.