madmaskiner-omtalt

Slow juicer test – med prissammenligninger

Slow juicer test_1

En slow juicer bruges til det samme som en juicepresser – at lave et godt glas friskpresset juice.
En slow juicer gør det dog på en anderledes måde. Slow juiceren kværner frugten (eller grøntsagerne), i stedet for at presse dem. Dette gør at man ofte får mere frugtkød og ’de sunde ting’ fra frugten med i sin juice.

Hvad man foretrækker er forskelligt. En slow juicer er dog uden tvivl den sundeste løsning og samtidig får du også mere saft ud af frugterne og grøntsagerne end du gør med en almindelig saftpresser.

Herunder ses vores slow juicer test. Vi har valgt at teste de mest moderne og anerkendte slow juicere, så du kan få et hurtigt overblik – og finde den slow juicer der passer til dine behov.

 

Se også:


HUROM HU-700, 2ND GENERATION “THE BOSS” SLOW JUICER

HUROM HU-700, 2ND GENERATION En effektiv, robust og holdbar slow juicer.
HUROM HU-700 er en fantastisk slow juicer, da man helt selv bestemmer hvordan ens juice skal presses/kværnes. Dette skyldes at denne model har den såkaldte ’Pulp-control’, som gør at man kan styre hvor meget frugtkød der skal være i juicen.

Der kan presses alle former for frugter og grøntsager – alt fra appelsiner til forskellige former for kål.

HUROM HU-700 er en opdateret udgave af den ældre model, HU-Slow Juiceren.

Motoren i denne model er ikke særlig kraftig, men den mangler absolut ikke kræfter. Dette er en god ting, da det skåner frugten – og dermed bevarer så meget af vitaminerne og enzymerne som muligt.

Læs hele anmeldelsen af HUROM HU-700, 2ND GENERATION, THE BOSS SLOW JUICER her

find billigste

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

Juicepresso WJPS-1 slow juicer

Juicepresso WJPS-1 slow juicer  En moderne og elegant slow juicer.
Slow juiceren har en ganske fair pris og et elegant dansk design, som kan stå i stort set alle køkkener.

Med en slow juicer som denne kan du lave et godt glas juice – med blandt andet frugtkød.

Denne slow juice fylder ikke særlig meget og vejer ikke mere end 7.8 kg.

Den kan derfor nemt pakkes sammen, hvis man ikke bruger den hver dag – eller hvis man bare ikke vil have den til at stå fremme i køkkenet.

Læs hele anmeldelsen af Juicepresso WJPS-1 Slow juicer her

find billigste

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

Kuvings B6100S Slow juicer

Kurvings B6000S Slow juicer  En moderne slow juicer fra Kuvings i virkelig god kvalitet.
En slow juicer er stort set som en normal saftpresser – blot mere effektiv og sundere.

En slow juicer presser nemlig ikke frugten på samme måde – den nærmest kværner frugten (eller grøntsagerne), hvilket gør at der også kommer frugtkød med. Lækkert & sundt.

Denne slow juicer har en kraftig motor, men alligevel et lydniveau helt ned til 30 DB.

Det lave lydniveau er en stor fordel, da man nemt kan lave et glas friskpresset juice om morgenen eller sent om aftenen – uden at irritere andre af boligens beboere.

Læs hele anmeldelsen af Kuvings B6100S Slow juicer her

find billigste

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

 

Hvad kan en slow juicer?

En slow juicer kan få væsentligt mere saft ud af frugterne og grøntsagerne, end en almindelig saftpresser kan, grundet den skånsomme behandling af ingredienserne. Dermed beholder saften flere af de gode og sunde ting der er i ingredienserne, samtidig med at saften bliver mere lækker.

Hvis du vil lære mere om dem, kan læse vores slow juicer test eller du kan klikke på linket øverst i testen.

I denne slow juicer test har vi anmeldt 3 forskellige slow juicere, som alle er i rigtig god kvalitet.

Vi har kåret en “Testvinder” og en “Bedst til prisen”, som du begge kan finde øverst i testen. Den sidste og nederste maskine, i denne slow juicer test, er fra Kuvings og er et godt alternativ til de 2 andre modeller.

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere slow juicere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarboksen nedenunder.

 

18 Comments

 1. Gitte Bech

  december 11, 2014 at 20:09

  Hej, jeg har ikke haft en juicemaskine før, men er nu på udkig efter en til min mand i julegave. Valgmulighederne er kogt ned til disse to: Juicepresso WPJW-1 slowjuicer (1999,-) samt Philips HR 1871 (1179,-). Jeg er godt klar over , at det er en slow juicer vs en juicepresser, og jeg foretrækker umiddelbart en slow juicer, især fordi den lader til at være støjsvag, men ser man bort fra dette, hvilken af de to maskiner kan I så anbefale? Hvor får jeg mest for pengene?
  Mvh Gitte

  • Madmaskiner

   december 11, 2014 at 20:57

   Hej Gitte

   Det er svært at sætte dem op mod hinanden mht. til hvor man får mest for pengene, Det kommer an på hvad du prioritere højst.

   Du får nogle fordele ved at vælge en slow juicer fremfor en almindelig saftpresser. En slow juicer er, som du selv er inde på, støjsvag samtidig med at du bevarer flere vitaminer og enzymer i juicen, og du slipper for meget af det skum som lægger sig på toppen af juicen fra en saftpresser. Desuden får du også mere saft ud af frugterne og grøntsagerne med en slow juicer.

   En saftpresser arbejder, i stedet for, hurtigere end en slow juicer gør.

   I bund og grund kan man koge det ned til at en slow juicer giver bedre og mere juice, samtidig med at den er støjsvag, hvorimod en saftpresser presser juicen hurtigere.

   Vi synes at Juicepresso slow juiceren giver rigtig meget for pengene og at det er en god maskine, som kan holde i mange år.

   Du kan læse mere om de forskellige typer juicepressere og se en video med en slow juicer kontra en saftpresser her https://madmaskiner.dk/saftpresser-juicepresser/

   God fornøjelse

   Med venlig hilsen
   MadMaskiner.dk

 2. Kirsten Karkov

  januar 4, 2015 at 09:51

  Hej
  Vi er også i gang med at anskaffe en slowjuicer.
  Men jeg har et spørgsmål som vi taler meget om her.
  Hvad er forskellen imellem en horizontal og en vertical juicer.
  Jeg kan ikke finde det på nettet hvad er fordele og ulemper ved hver af disse maskiner, kan du hjælpe mig med dette spørgsmål?

  Med venlig hilsen

  Kirsten Karkov

  • Madmaskiner

   januar 4, 2015 at 14:18

   Hej Kirsten

   Horizontale Slow juicere er bedre til at arbejde med bladgrønt og hvedegræs, og i visse tilfælde er de også udstyret med filtersier og tyller, så man f.eks kan lave jordnøddesmør, babymos og ekstrudere pasta og lignende.

   Vertikale Slow juicere – de opretstående, optager mindre plads og kan dermed være nemmere at få plads til i skabet eller på køkkenbordet.

   Vi håber at det hjælper jer til at tage den beslutning der er bedst for jer.

   Mvh
   MadMaskiner.dk

 3. helle Pedersen

  januar 24, 2015 at 23:40

  hej

  jeg har et spørgsmål i forbindelse med valg af slowjuicer.
  Kan Juicepresso WJPS-1 slowjuicer tage hele æbler/appelsiner eller skal jeg skære fugten i mindre stykker og skal jeg skrælle appelsiner ind jeg putter dem i maskinen

  mvh Helle

  • Madmaskiner

   januar 25, 2015 at 12:18

   Hej Helle

   Juicepresso slow juiceren kan ikke tage hele æbler/appelsiner, de skal skæres ud før de kommer i juiceren. Den nederste slow juicer i vores test, Kuvings juiceren, kan tage hele frugter, som f.eks æbler og appelsiner.

   Mvh
   MadMaskiner.dk

 4. Pia Rotbøl

  februar 2, 2015 at 20:51

  Jeg er på udkig efter en slow juicer, men har ikke et kæmpe budget. Mit spørgsmål er, kan jeg godt få en god slow juicer, selvom jeg ikke har 2000 kr+ til at købe for. I jeres gennemgang af slow juicere har I Wilfa SJ-150W Slow juicer med, den er væsentligt billigere end de andre testvindere. Når den slet ikke de andre til sokkeholderne, eller er det en ok slow juicer?

  • Madmaskiner

   februar 2, 2015 at 22:59

   Hej Pia

   Wilfa slow juiceren er en ok slow juicer, men så heller ikke mere end det. Den har sine begrænsninger og får f.eks ikke nær så meget saft ud ingredienserne, som de noget dyrere modeller gør.

   Når det så er sagt, så vil vi også gerne tilføje at, man kan sagtens bruge den, og du vil stadig kunne lave dejlig og lækker friskpresset juice med den.

   Mvh
   MadMaskiner.dk

 5. Lone Bjerg

  april 5, 2015 at 08:10

  Hej
  Hvad er Jeres vurdering af Kitchen Aid slow juicer. – Har en saft pressser men ønsker at investere i en slow juicer. Venlig Hilsen Lone

 6. Bina Vainer

  april 14, 2015 at 14:32

  Hej hvordan vil I vurdere Kichenaids slowjuicer tilbehør til artisan?

  • Madmaskiner

   april 14, 2015 at 18:01

   Hej Bina

   Det er en udmærket slow juicer, som sagtens kan bruges, men skal du bruge den ofte, så vil en “rigtig” slow juicer være at foretrække.

   En rigtig slow juicer er både mere effektiv og brugervenlig, men har du allerede en KitchenAid køkkenmaskine, og juicer du ikke så ofte, så er deres slow juicer tilbehør oplagt.

   Mvh
   MadMaskiner.dk

 7. Bonnie Thurø

  april 17, 2015 at 21:19

  Hej

  Kan Hurom slow juicerne tage rå rødbeder? Kan den tage hele grøntsager som f.eks æbler eller skat det skæres i mindre stykker?

  Pft.

  Mvh
  Bonnie

  • Madmaskiner

   april 19, 2015 at 15:07

   Hej Bonnie

   Hurom slow juicerne kan ikke tage hele æbler. De fleste større frugter og grøntsager, skal skæres i mindre skiver. Rødbederne kan den klare, hvis de har den rette størrelse.

   Den nederste i vores test, Kuvings 6100 slow juicer, kan tage hele frugter. Det er en af de eneste på markedet, der formår det.

   Det skal dog tilføjes at den ikke er helt lige så forsigtig med ingredienserne som f.eks en Hurom slow juicer er det. Det betyder at du ikke får den samme mængde juice ud af den, samt at vitaminerne og alt det andet sunde, ikke bliver bevaret helt lige så godt.

   Mvh
   MadMaskiner.dk

 8. Sajjad

  maj 2, 2015 at 23:45

  Hi,

  I am looking for the ‘best juicer out there’ for veges and fruits alike retaining the highest nutrients and minimal wastage, good cleaning and warranty for parts. Also good customer service. Should be perfect for greens as well as hard fruits. Maximum variety.

  I would like two options at least please.

  Thanks!

 9. Mette

  maj 17, 2015 at 16:29

  Hej
  Jeg vil anskaffe mig en slowjuicer og vil høre hvilken model som er nemmest at rengøre. Angel juiceren er ikke et emne pga. prisen 😀

  • Madmaskiner

   maj 17, 2015 at 19:13

   Hej Mette

   Der er ikke den store forskel på rengøringen af de forskellige modeller. De kan skilles ad og løsdelene kan for det meste sættes i opvaskemaskinen.

   De 3 slow juicere du kan se i denne test er alle 3 rigtig gode slow juicere, med hver deres fordele.

   Kuvings slow juiceren har den fordel at den kan tage hele frugter, hvilket de andre ikke kan.

   Juicepresso slow juiceren er væsentlig billigere end de andre.

   Hurom slow juiceren er den bedste til at bevare de forskellige vitaminer og enzymer, samtidig med at den nærmest også kan få alt saften ud af de forskellige ingredienser.

   Rengøringen på de 3 maskiner er der ikke den store forskel på.

   Mvh
   MadMaskiner.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.