madmaskiner-omtalt

Citruspresser test – med prissammenligninger

Citruspresser-test_1

At finde rundt i de mange citruspresser produkter kan være svært

Her hos MadMaskiner.dk har vi lavet en stor test af citruspressere.

En citruspresser test giver forbrugerne (dig) et overblik over de mange citruspressere på det danske marked, så du nemt og hurtigt kan finde den citruspresser der passer til dig og din familie.

Alle dem vi har testet i denne citruspresser test, ligger i ’den gode ende’ af skalaen.

Testens vinder er den citruspresser der er mest brugervenlig, har det flotteste design, er effektiv og har en rimelig pris.

God fornøjelse.

Læs også:

Gastroback Electric Citruspresser

Gastroback Electric Citruspresser

Hvis du søger et godt tilbud på en god citruspresser er denne Gastroback Electric Citrus lige det du leder efter.

Citruspresseren er fra det klassiske tyske metalhus Gastroback, og du kan derfor være sikker på at kvaliteten er skruet helt i vejret.

Ligesom nogle andre citruspressere starter denne også automatisk, når du presser frugterne ned i keglen – og når først den er gået i gang, er du sikker på at du får det maksimale ud af dine citrusfrugter.

Det er nemt at rengøre denne citruspresser. Du kan skille den i flere dele og manuelt vaske den op, ligesom at du også kan få en opvaskemaskine til at klare rengøringen for dig.

Citruspresseren med den kraftige motor

Denne citruspresser har en meget kraftig motor. Den kan trække 80 watt, hvilket svarer til 120 omdrejninger pr. minut. Bedre bliver det ikke.

Dens mål er 170 x 210, hvilket gør at der også er plads til lidt af hvert. Uanset hvor store frugter du propper i, vil den dog altid kunne lave det om til juice nemt og uden problemer.

Det er en lidt tung – men lille citruspresser. Den har en vægt på 2,9 kg. Da den ikke er stor kan den passe ind i de fleste hjem, uanset om du ønsker at have den opbevaret i et skab, på køkkenbordet eller et helt tredje sted.

Maskinen kommer i sølv, hvilket igen er med til at gøre at den kan passe ind overalt. Vi anbefaler at du slår til i dag – for tilbuddet bliver måske ikke ved med at være der.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Barlife 899,00 0,00 899,00 Læs mere

WMF Stelio citruspresser

WMF Stelio citruspresser Den første i denne citruspresser test er en lille og kompakt citruspresser med aftagelig kegle og si.
WMF Stelio har et moderne design, som passer ind i ethvert køkken.

Materialet er mat stål, som mange andre køkkenprodukter også fås i – fx komfur, køleskabe, samt andet småt udstyr.

Citruspresseren har et smart ’dryp stop’. Dette betyder at når citruspresseren vurderer at ’alt’ saften er ude af den pågældende citrusfrugt, så lukkes der for ’udgangen’ – der hvor saften kommer ud.

Den føles stabil og langtidsholdbar, samtidig med at den er effektiv ved brug.

Læs hele vores anmeldelse af WMF Stelio citruspresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

OBH 6755 Citruspresser

OBH 6755 Citruspresser

Leder du efter en smart citruspresser til at lave din juice om morgenen inden du tager på arbejdet?

Hvis ja bør du tage et kig på denne OBH 6755 Citruspresser.

Med citruspresseren følger der to kegler med, som du kan bruge alt efter hvilken juice du gerne vil lave. Den ene kegle egner sig bedst til appelsiner og grapefrugt, mens den anden kegle egner sig bedst til citroner og lime.

Citruspresseren der starter automatisk

Det smarte ved denne citruspresser er at den er kompakt, samtidig med at den starter automatisk i det sekund at frugten bliver presset mod den kegle du bruger.

For at undgå griseriet og den besværlige oprydning efter at du har lavet juice med denne citruspresser får du også en praktisk hældetud med. Når du bruger denne hældetud vil juicen komme direkte ned i glasset, som du selvfølgelig sætter under tuden.

Når citruspresseren først er startet får du en motor som har en styrke på 100 watt – og så er motoren selvfølgelig også dobbeltroterende, hvilket betyder at den kan køre begge veje.

Nem at opbevare

En af de andre store fordele, som du får med OBH 6755 citruspresser er at den er nem at opbevare. Du har mulighed for at opbevare ledningerne inde i selve maskinen, og du har derfor ikke ledninger overalt i køkkenet.

Derudover er den også lille og simpel, og du har mulighed for at have den i dine skabe, på hylden eller på bordet uden at det ser rodet ud.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

FRITEL CP3070 Citruspresser Piano Black

FRITEL CP3070 Citruspresser Piano Black

Synes du også, at friskpresset juice er noget af det lækreste og friskeste, der findes, så kunne du passende kaste et ekstra blik på denne gode citruspresser fra Fritel.

Frugtpresseren er nem at håndtere

Man skal ikke gøre det sværere end højst nødvendigt. Med denne saftpresser vil du så nemt som ingenting kunne få lavet dig den dejligste, friskpressede juice, for den er så enkelt konstrueret, at den er pærenem at håndtere.

Derfor risikerer denne køkkenmaskine ikke den skæbne, som overgår mange, at den har nyhedens interesse til at begynde med, og senere glemmes lidt.

Fakta om citruspresseren

Saftpresseren er sort, og den er lavet af plastic og rustfrit stål. Den vejer 2,2 kilo, og den måler 17,5 cm x 17,5 cn x 25 cm. Det er altså en forholdsvis lille og let udgave af en frugtpresser, men så er der måske også en større chance for, at den oftere bliver taget frem. Eller måske kan den endda få lov til at stå fremme på køkkenbordet, så den lige er klar til brug i en fart.

Der følger to preshoveder med, og det er jo vældig praktisk, hvis du skal lave forskellige typer juice, eller den ene af dem er til vask.

Så med denne lille, handy frugtpresser kan du meget nemt lige få lavet dig et glas friskpresset frugtsaft. I maskinen med frugten, glasset under tryk på knappen, og du har et glas friskpresset juice. Nemt. Lad frugtpresseren stå fremme, så du nemmere kommer i vane med at bruge den.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

ALESSI CITRUSPRESSER

ALESSI CITRUSPRESSER

Den vel nok mest ikoniske citruspresser til dato kommer fra Alessi og er designet af Philippe Starck.

Den er fuldstændig analog, og dens design klæder ethvert køkken. Der ud over så er den virkelig god til det, som den egentlig er skabt til, nemlig at presse citrusfrugter.

Fakta om citronpresseren

Presseren er lavet af aluminium, og den fremstår skarpt i sit stål-look. Den måler 29,2 cm i højden, hvilket er med til at give den den særlige høje, slanke silhuet. Højden er også praktisk, fordi den lige passer til, at der kan stå et glas under presseren, så juicen kan rende direkte ned i glasset.

Den er designet af den legendariske designer, Philippe Starck, der her har skabt er køkkenredskab, der er en lille skulptur i sig selv. Det dekorative og det praktiske går her smukt hånd i hånd.

Alessi har flere andre citruspressere i sortimentet, men lige netop denne model er absolut klassikeren over dem alle.

Et praktisk stykke brugskunst

Holder du af godt design og af friskpresset citrus, så kan du her slå to fluer med ét smæk. Med en Alessi, Philippe Starck, citruspresser får dels en presser, der er effektiv, og et stykke designer brugskunst. Der er ikke meget køkkenudstyr, der i den grad er så velegnet til at stå fremme.

Desuden bruger den ikke strøm, så den er så absolut bæredygtig. Der er således mange gode argumenter for, at denne citruspresser er så udbredt, som den er.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 447,00 0,00 447,00 Læs mere
Barlife 649,00 0,00 694,00 Læs mere

BOSCH MCP72GMB CITRUSPRESSER

BOSCH MCP72GMB CITRUSPRESSER

Denne citruspresser fra Bosch er en både effektiv og elegant maskine, der både er en frugtpresser og en glaskande på én gang.

Fakta om Bosch’s citruspresser

Maskinen er sort, og den tilhørende kande er af klart glas. Den måler 17,9 cm x 17,9 cm, og den er 31 cm høj. Kanden kan rumme 1 liter, og motoren er på 40 watt.

Den vejer 1,9 kilo, og den er alt i alt en lille, kompakt maskine, der både er effektiv, praktisk og dekorativ. Der følger et låg og et dække til maskinen med. Den indbyggede motor gør, at den kan presse frugterne både effektivt og hurtigt.

Det er nemt og hurtigt

Citruspresseren er meget nem at betjene, og motoren gør sit til, at det går meget hurtigt at presse et frisk glas juice. Når du presser din friske citrusfrugt, render saften direkte ned i den glaskande, som presseren hviler på. Efter presningen er kanden klar til brug eller til at sætte i køleskabet med det medfølgende låg på, så du kan gemme den friske juice til senere.

Få en god vane

Denne lille, elegante citruspresser er dekorativ nok til at stå fremme på køkkenbordet, og den arbejder godt og hurtigt. Derfor er den medvirkende til, at det er nemt for dig at holde fast i den gode vane, det er at drikke friskpresset juice hver dag. Det er også praktisk, at du kan presse en hel kande ad gangen og sætte den i køleskabet til senere – eller byde hele familien på frisk morgenjuice.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

SAGE BCP800 THE CITRUS PRESS PRO

SAGE BCP800 THE CITRUS PRESS PRO

Her får du en citruspresser, der er meget kraftig og meget effektiv, samtidig med, at den designmæssigt er speciel.

Fakta om Sage BCP800 citruspresser

Maskinen er lavet af støbt metal, der ser ud som rustfrit stål, den måler 18 cm x 20 cm, og den er 45 cm høj. Den vejer 6 kilo og er således en maskine med en vis tyngde.

Den effekt er på 110 watt, hvilket også siger noget om, at vi her har en maskine, der har nogle kræfter.

Den er let at skille ad, og alle delene kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Citruspresserens design

Maskinens særprægede design er udviklet i samarbejde med den verdensberømte kok, Heston Blumenthal, der især har haft fokus på dens evne til at presse alle former for citrusfrugter. Dens kraftige pressearm gør det muligt at presse det hele ud af en frugt, uden at du skal lægge mange kræfter i det.

Derfor får du her en presser, der er både smuk at se på og virkelig stærk til at presse alle slags citrusfrugter.

Den er nem og hurtig at bruge

Selv om maskinen er både tung og stærk, så er den meget nem at betjene. Desuden arbejder den hurtigt, så du kan meget nemt og hurtigt få presset dig et glas juice. Den er nok lidt tung at bakse med, men til gengæld fylder den ikke så meget, og den er pæn at se på, så du kan sagtens have den stående fremme.

Det gør det svært at finde nogen gode argumenter for ikke at få presset nogle frugter og serveret noget lækkert friskpresset juice til hele familien.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 1.811,00 0,00 1.811,00 Læs mere

Hvilken citruspresser skal du vælge?

Vi har lavet denne citruspresser test, for at du kan få et hurtigt overblik over nogle af de muligheder der er på markedet. Hvis du ikke har haft en citruspresser før, så kan det være svært at finde rundt i alle de forskellige modeller der findes. Heldigvis er langt de fleste citruspressere meget simple, og forholdsvis lette at betjene.

Du kan få citruspressere med eller uden motor. De 3 citruspressere vi har med i denne citruspresser test har alle en lille, men effektiv motor, som hjælper brugeren med at presse frugterne. Vi har valgt ikke at teste citruspressere uden motor, da det er begrænset hvad man kan forvente af sådan en sag.

Øverst i denne citruspresser test, kan du finde vores testvinder og lige under den, er citruspresseren som vi har kåret til “Bedst til prisen” Vores citruspresser test giver dig et hurtigt overblik over de mest populære pressere der er på markedet netop nu.

God fornøjelse

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.