madmaskiner-omtalt

Citruspresser test – med prissammenligninger

Citruspresser-test_1

At finde rundt i de mange citruspresser produkter kan være svært

Her hos MadMaskiner.dk har vi lavet en stor test af citruspressere.

En citruspresser test giver forbrugerne (dig) et overblik over de mange citruspressere på det danske marked, så du nemt og hurtigt kan finde den citruspresser der passer til dig og din familie.

Alle dem vi har testet i denne citruspresser test, ligger i ’den gode ende’ af skalaen.

Testens vinder er den citruspresser der er mest brugervenlig, har det flotteste design, er effektiv og har en rimelig pris. God fornøjelse.

 

 

 

Læs også:


WMF Stelio citruspresser

WMF Stelio citruspresser Den første i denne citruspresser test er en lille og kompakt citruspresser med aftagelig kegle og si.
WMF Stelio har et moderne design, som passer ind i ethvert køkken.

Materialet er mat stål, som mange andre køkkenprodukter også fås i – fx komfur, køleskabe, samt andet småt udstyr.

Citruspresseren har et smart ’dryp stop’. Dette betyder at når citruspresseren vurderer at ’alt’ saften er ude af den pågældende citrusfrugt, så lukkes der for ’udgangen’ – der hvor saften kommer ud.

Den føles stabil og langtidsholdbar, samtidig med at den er effektiv ved brug.

Læs hele vores anmeldelse af WMF Stelio citruspresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris
308,00 DKK 29,00 DKK 337,00 DKK
357,00 DKK 0,00 DKK 357,00 DKK

OBH 6753 chilli citruspresser

OBH 6753 chilli citruspresser En lille og moderne citruspresser.
Denne citruspresser fra OBH Nordicas serie, ’Chilli’, har et anderledes og frækt design.

Citruspresseren fås i rød, sort og hvid og har en kapacitet på hele 0,6 liter, hvilket er rigeligt til et stort glas friskpresset citrus-juice.

Citruspresseren er god til hverdagsbrug, da den er meget let at rengøre – og bliver meget sjældent fedtet og lignende.

Den har desuden den efterhånden velkendte funktion, ’Drypstop’, som sikrer at der ikke drypper saft på bordet.

Læs hele vores anmeldelse af OBH 6753 chilli citruspresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris

Gastroback Electric Citruspresser

Gastroback Electric Citruspresser

Hvis du søger et godt tilbud på en god citruspresser er denne Gastroback Electric Citrus lige det du leder efter.

Citruspresseren er fra det klassiske tyske metalhus Gastroback, og du kan derfor være sikker på at kvaliteten er skruet helt i vejret.

Ligesom nogle andre citruspressere starter denne også automatisk, når du presser frugterne ned i keglen – og når først den er gået i gang, er du sikker på at du får det maksimale ud af dine citrusfrugter.

Det er nemt at rengøre denne citruspresser. Du kan skille den i flere dele og manuelt vaske den op, ligesom at du også kan få en opvaskemaskine til at klare rengøringen for dig.

Citruspresseren med den kraftige motor

Denne citruspresser har en meget kraftig motor. Den kan trække 80 watt, hvilket svarer til 120 omdrejninger pr. minut. Bedre bliver det ikke.

Dens mål er 170 x 210, hvilket gør at der også er plads til lidt af hvert. Uanset hvor store frugter du propper i, vil den dog altid kunne lave det om til juice nemt og uden problemer.

Det er en lidt tung – men lille citruspresser. Den har en vægt på 2,9 kg. Da den ikke er stor kan den passe ind i de fleste hjem, uanset om du ønsker at have den opbevaret i et skab, på køkkenbordet eller et helt tredje sted.

Maskinen kommer i sølv, hvilket igen er med til at gøre at den kan passe ind overalt. Vi anbefaler at du slår til i dag – for tilbuddet bliver måske ikke ved med at være der.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris
349,00 DKK 45,00 DKK 394,00 DKK

OBH 6755 Citruspresser

OBH 6755 Citruspresser

Leder du efter en smart citruspresser til at lave din juice om morgenen inden du tager på arbejdet?

Hvis ja bør du tage et kig på denne OBH 6755 Citruspresser.

Med citruspresseren følger der to kegler med, som du kan bruge alt efter hvilken juice du gerne vil lave. Den ene kegle egner sig bedst til appelsiner og grapefrugt, mens den anden kegle egner sig bedst til citroner og lime.

Citruspresseren der starter automatisk

Det smarte ved denne citruspresser er at den er kompakt, samtidig med at den starter automatisk i det sekund at frugten bliver presset mod den kegle du bruger.

For at undgå griseriet og den besværlige oprydning efter at du har lavet juice med denne citruspresser får du også en praktisk hældetud med. Når du bruger denne hældetud vil juicen komme direkte ned i glasset, som du selvfølgelig sætter under tuden.

Når citruspresseren først er startet får du en motor som har en styrke på 100 watt – og så er motoren selvfølgelig også dobbeltroterende, hvilket betyder at den kan køre begge veje.

Nem at opbevare

En af de andre store fordele, som du får med OBH 6755 citruspresser er at den er nem at opbevare. Du har mulighed for at opbevare ledningerne inde i selve maskinen, og du har derfor ikke ledninger overalt i køkkenet.

Derudover er den også lille og simpel, og du har mulighed for at have den i dine skabe, på hylden eller på bordet uden at det ser rodet ud.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris
549,95 DKK 0,00 DKK 549,95 DKK

Hvilken citruspresser skal du vælge?

Vi har lavet denne citruspresser test, for at du kan få et hurtigt overblik over nogle af de muligheder der er på markedet. Hvis du ikke har haft en citruspresser før, så kan det være svært at finde rundt i alle de forskellige modeller der findes. Heldigvis er langt de fleste citruspressere meget simple, og forholdsvis lette at betjene.

Du kan få citruspressere med eller uden motor. De 3 citruspressere vi har med i denne citruspresser test har alle en lille, men effektiv motor, som hjælper brugeren med at presse frugterne. Vi har valgt ikke at teste citruspressere uden motor, da det er begrænset hvad man kan forvente af sådan en sag.

Øverst i denne citruspresser test, kan du finde vores testvinder og lige under den, er citruspresseren som vi har kåret til “Bedst til prisen” Vores citruspresser test giver dig et hurtigt overblik over de mest populære pressere der er på markedet netop nu.

God fornøjelse

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vind et gavekort på 1.500 kr.

gavekort

Tilmeld dig nu og deltag i konkurrencen.

Måske bliver du den heldige vinder...

x