madmaskiner-omtalt

Saftpresser test – med prissammenligninger

Saftpresser test_1

Har du problemer med at finde rundt i saft-junglen, og har du svært ved at beslutte dig for hvilken saftpresser du rent faktisk skal investere i?
Så er der hjælp at hente her.

Vi har her hos madmaskiner.dk har vi valgt at gøre brug af vores store erfaring indenfor saftpressere, og den bedste måde vi syntes vi kunne hjælpe dig, som forbruger, var simpelthen ved at lave en saftpresser test med billeder, anmeldelser og prissammenligninger, så du let kan finde den der passer perfekt til dig og din familie.

Vi har testet de mest populære saftpressere og valgt at vise de 3 bedste.

 

Læs også:


Philips HR1871 saftpresser

Philips HR1871 juicemaskine_5 Saftpresseren til dig, der elsker at lave meget juice på én gang.

Philips HR1871 er ud og ar være en super flot maskine udformet i rustfrit stål også en ganske effektiv saftpresser.

Den er den største model af Philips’ saftpressere, og dermed også skabt til at være den, der kan lave mest juice ad gangen. Har du derfor en stor familie, eller drikker du bare rigtig meget juice til daglig, er dette helt sikkert maskinen for dig.

Optimal udnyttelse

Ud over at Philips HR1871 er gearet til at producere større mængder juice end de øvrige saftpressere i samme serie, så udnytter den også ingredienserne endnu bedre – dvs. at den får endnu mere juice ud af den samme mængde frugt og grønt, hvilket jo bestemt ikke er en dårlig ting.

De fleste råvarer kan selvfølgelig smides i maskinen uden at skulle skrælles eller skæres i stykker først takket være det ekstra store påfyldningsrør.

Maskinen kan stilles til to hastigheder, alt efter om det er hårde eller bløde frugter og grøntsager, der skal presses. Dette mhp. at skåne motoren, så den kan holde i mange år frem i tiden.

Rengøring intet problem

Efter at have været i gang med at presse frugter og grøntsager til den helt store guldmedalje, kommer den kedelige del, hvor der skal til at ryddes op og gøres rent. Heldigvis er det ganske hurtigt overstået med det smarte easy clean system.

De aftagelig dele kan desuden tåle at gå i opvaskemaskinen.

Læs hele vores anmeldelse af Philips HR1871 saftpresser her

find billigste

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

Bosch MES3500 saftpresser

Bosch MES3500 juicer_5

Dette er saftpresseren med de mange funktioner – og gode tilbud.

Da det er en af de nyeste modeller på markedet har du mulighed for at få pengene tilbage efter at du har prøvet den i 60 dage – det kræver dog at du køber saftpresseren det rigtige sted.

Saftpresseren fra Bosch er udstyret med en meget stærk motor. Denne stærke motor gør det muligt at få saft fra selv de tykkeste og største frugter eller grøntsager.

Du behøver heller ikke at findele frugterne – Bosch MES3500 Saftpresser er nemlig udstyret med en stor beholder, som kun skal bruges til hele frugter.

Gør det nemt for dig selv

En anden stor fordel er at du kan gøre det meget nemmere for dig selv, når det kommer til rengøring. Denne maskine er meget let at rengøre, da alle dens dele tåler at komme i opvaskemaskinen.

Har du ikke en opvaskemaskine, men i stedet gør det i hånden er det nemt at skille den ad, og rengøre hver del. Der medfølger ligeledes en børste til at rengøre med.

Saftpresseren udskiller ligeledes frugtkødet selv ved hjælp af en beholder, som du nemt kan tage af og tømme i en skraldespand.

Hvis vi skal gå lidt væk fra rengøringen, har den også kun 2 hastigheder, og du skal derfor ikke tænke for meget over hvilken en du skal bruge.  Er du ligeledes en af dem som hader rod på grund af ledninger, kan du ligge ledningerne inde i maskinen i beholderen til ledningerne.

find billigste

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
KitchenOne 874,00 0,00 874,00 Læs mere

Magimix Duo XL saftpresser

magimix duo xl saftpresser Eksklusiv flot og effektiv saftpresser fra Magimix

Magimix Duo XL er en virkelig flot saftpresser i et super lækkert design og i en kvalitet, der ikke kan måle sig med nogen andre i samme kategori.

Magimix lover dig op til 20 års garanti på motoren og tre års garanti på diverse dele. Magimix Duo XL er din saftpresser for livet.

Induktionsmotoren kører med 400 watt, og i modsætning til så mange andre saftpressere går den selv om og ned i hastighed alt efter der skal presses hårde eller bløde frugter og grøntsager.

Nem rengøring

Maskinen er let at samle, og alle aftagelig dele kan i rengøres i opvaskemaskinen.

Med Magimix Duo XL er det muligt at presse alle former frugter og grøntsager – de fleste helt uden at skulle skrælle eller skære dem i mindre stykker først takket være det ekstra store påfyldningsrør.

Foruden saftpresseren, følger der også en citruspresser med. Skær hvilken som helst citrusfrugt i to dele og pres dem til en lækker juice, som både kan drikkes som den er, bruges i dressing eller til noget helt tredje.

Læs hele vores anmeldelse af Magimix Duo XL saftpresser her

find billigste

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

 

Mange forskellige modeller at vælge imellem

Der findes rigtig mange forskellige modeller når snakken falder på saftpressere, og det kan virkelig være svært at finde rundt i, hvis man ikke har nogen forudsætninger for det, derfor har vi lavet denne saftpresser test, så du ikke står på bar bund, når du skal anskaffe dig en saftpresser.

Vi har testet de mest populære modeller og fundet de bedste frem til dig, med billeder, beskrivelser og prissammenligninger, så du, nemt og hurtigt, kan få dig et overblik over markedet.

Hvis du kigger lidt videre her på madmaskiner.dk vil du også kunne finde lækre opskrifter på sund og hjemmelavet juice, så du hurtigt kan komme i gang med at eksperimentere lidt med frugt og grønt i din saftpresser. Der findes utallige varianter af hjemmepresset juice, og det er kun din fantasi der sætter grænsen.

I vores saftpresser test har vi kåret en “Testvinder” og en “Bedst til prisen” så du hurtigt kan se hvilken saftpresser der er bedst.

Saftpresseren der er blevet kåret som testvinder er en virkelig god og effektiv saftpresser til en meget rimelig pris, mens saftpresseren der er blevet kåret til bedst til prisen, er væsentlig billigere, og ikke helt så effektiv og brugervenlig som testvinderen, men man får et fint produkt for ikke særlig mange penge, og det er hovedårsagen til at den vinder den titel.

God fornøjelse!

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder

 

14 Comments

 1. Mikkel

  juni 5, 2014 at 08:59

  Hvilken en af de 5 laver hurtigst en god saft?

  • admin

   juni 5, 2014 at 14:29

   Hej Mikkel.

   Magimix Duo XL Var klart den der hurtigst pressede en god saft.

 2. Inge Frandsen

  august 4, 2014 at 10:54

  Efter vores jeg tabte vores gamle philips som vi har været rigtige glade for herhjemme, har jeg besluttet vi endnu engang skal have en philips og fandt så den HR1871 i har som testvinder.

  Hvis vi er en familie på 2 voksne og 1 barn, vil vi så kunne presse juice hurtigt og let i hverdagen?

  • admin

   august 4, 2014 at 17:22

   Hej Inge.

   Vi er kede af du fik tabt jeres gamle saftpresser 🙁
   Vi kan kun anbefale Philips HR1871, og den vil passe perfekt til jeres familie, samt når i får gæster på besøg.

 3. Gitte

  oktober 14, 2014 at 08:33

  Søger en støjsvag saftpresser der kan lave saft til 2-4 pers.
  Den SKAL være nem at rengøre. Hvordan er Magimix Duo XL at rengøre?
  Har hørt at de fleste sprutter saft ud over det hele, er der en af disse der sviner mindre end andre?
  🙂 Gitte

 4. Per

  oktober 23, 2014 at 14:52

  hvad siger I til en kenwood at641 saftpresser? den drives jo af den kraftige motor i kenwood maskinen.

  • Madmaskiner

   oktober 23, 2014 at 13:33

   Hej Per

   Det er en udmærket saftpresser som passer til Kenwood maskinen, som du selv nævner, men skal du bruge den ofte, vil vi anbefale dig en “selvstændig” saftpresser, da den er mere effektiv.

   Med venlig hilsen
   MadMaskiner.dk

 5. Manuel

  februar 9, 2015 at 19:39

  jeg har kig på en OBH NORDICA 6749 SAFTPRESSER hvad siger i til det ??

  • Madmaskiner

   februar 10, 2015 at 09:39

   Hej Manuel

   Det er en ganske udmærket saftpresser til prisen, men den er langtfra lige så effektiv som f.eks vores testvinder. Umiddelbart vil jeg anbefale dig Bosch MES20AO saftpresser i stedet for. Kvaliteten af den virker bedre end OBH’s saftpresser, og der er ikke den store forskel på prisen.

   Mvh
   MadMaskiner.dk

 6. Cecilie

  april 16, 2015 at 13:36

  Hvad siger I til den her?
  Philips Juicer HR1836

  Min kæreste og jeg står og ville købe en juicepresser, vi har aldrig haft en før og kunne godt tænke os en hvor vi lige kan lave en hurtig juice om morgen.

  • Madmaskiner

   april 16, 2015 at 19:08

   Hej Cecilie

   Vi har desværre ikke haft mulighed for vurdere Philips HR1836 saftpresser endnu.

   Vi kan anbefale dig Philips HR1855 saftpresser som du kan få til ca. samme pris.

   Hvis i kunne tænke jer at prøve noget andet, så er denne Gastroback 40117 Vital Pro saftpresser måske værd at kigge nærmere på. Den er en lille smule dyrere, men ikke meget.

   Mvh
   MadMaskiner.dk

 7. Betina

  juni 7, 2015 at 14:48

  Vi er en familie på 6. Vi vil gerne have os en juicepresser. Den skal være nem at bruge og løse dele skal kunne gå i opvaskeren. Den skal kunne presse alt fra bløde appelsiner til hårde gulerødder og rødbeder. Hvad anbefaler I?

  • Madmaskiner

   juni 7, 2015 at 15:06

   Hej Betina

   Det kommer helt an på budgettet og hvilken type juicepresser det drejer sig om, men umiddelbart vil vi anbefale jer testvinderen, Philips 1871 saftpresseren.

   Det er en centrifugal saftpresser, som giver god værdi for pengene.

   Alle løsdelene kan tåle opvaskemaskine og den har en kraftig motor på 1000 W.

   Den kan uden problemer presse både appelsiner og gulerødder, men med rødbeder er det begrænset hvor meget saft du får ud af det. Der vil en slow juicer være mere effektiv.

   Mvh
   MadMaskiner.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.