madmaskiner-omtalt

Kenwood køkkenmaskine test – Hvilken er bedst?

WhyKenwood

Kenwood er et brand, som har mange år på bagen som en velkendt producent af forskellige typer af køkkenudstyr.
Kenwood har altid været kendt for at bygge kvalitetsprodukter til en rimelig pris.

Igennem mange år har denne producent gjort sig særligt bemærket indenfor køkkenmaskiner ved at, producere lækre køkkenprodukter i en særdeles god kvalitet.

Vi har testet en række forskellige Kenwood køkkenmaskiner, for at se om de lever op til den velkendte Kenwood kvalitet.

 

Læs også:


Kenwood Major Titanium KMM020 køkkenmaskine

Kenwood Major Titanium KMM020_8 Med denne maskine Kenwood køkkenmaskine har du både mulighed for at ælte, piske og røre.
Ligeledes vil du også have mulighed for at blende flere forskellige råvarer, så du kan få dig en sammensætning af delikate retter, bagværk og desserter.

Desuden giver den også mulighed for at lave lettere drikke som eksempelvis en velsmagende grøntsagssmoothie.

En køkkenmaskine i et flot design

Designmæssigt vil du med denne køkkenmaskine få dig et produkt, som har et rigtig lækkert design. Maskinen udstråler på lang afstand kvalitet, og du får dig her en køkkenmaskine, der er særdeles robust.

Ved køb af netop denne køkkenmaskine vil der desuden medfølge en røreskål, som er lavet i rustfrit stål. Den medfølgende skål kan rumme 6,7 liter.

Blenderkanden som er en del af maskinen er desuden lavet i meget kraftig glas, hvilket gør, at den kan klare de fleste udfordringer i køkkenet. Samtidig er den i øvrigt også modstandsdygtig overfor både slag og stød, og så kan den i øvrigt også sagtens tåle meget høje temperaturer.

Eftersom der er installeret 4 kraftudtag, har man mulighed for at montere forskellige former for ekstraudstyr på denne køkkenmaskine fra Kenwood, såfremt dette måtte ønskes.

Du får en maskine, som er effektiv, og med et elegant design – derfor testvinder

Vi har besluttet os for at lade denne maskine løbe afsted med sejren som testvinder i vores Kenwood køkkenmaskine test. Årsagen til at denne maskine får lov til at løbe afsted med titlen som testvinder er, at man uden tvivl får sig en ganske fremragende maskine.

Man får sig en tro følgesvend i køkkenet, der er særdeles alsidig, og som du kan være stensikker på kan tåle den hårde most, den fra tid til anden utvivlsomt vil blive udsat for i løbet af de mange timer, hvor den vil være i brug i køkkenet.

Udover maskinen robusthed er der dog også en anden ting, som gør, at den får lov til at løbe afsted med testvinder-titlen.

Selvom maskinen er særdeles praktisk er der dog bestemt ikke gået på kompromis med det designmæssige – tværtimod. Faktisk vil man her få sig en formidabel maskine, som kan holde til lidt af hvert, og som samtidig har et smukt design.

Designet i titanium gør, at maskinen lyser langt væk af kvalitet, og det ligger derfor urokkeligt fast, at man får sig en maskine med et meget smukt design.

Kombinationen af det flotte design, samtidig med den høje effektivitet som maskinen besidder gør at, denne maskine vinder vores Kenwood køkkenmaskine test.

Læs hele anmeldelsen af Kenwood Major Titanium KMM020 køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Kenwood Chef KM357 køkkenmaskine

Kenwood Chef KM357_5 Blandt de forskellige modeller af køkkenmaskiner som Kenwood har lavet, kan man også finde denne model – nemlig Chef KM357.
Hvis prisen spiller en stor rolle når du skal træffe dit valg af køkkenmaskine, så er der slet ingen tvivl om, at et oplagt valg kunne være denne model fra Kenwood.

Kraftig maskine med et nydeligt og stilfuldt design

Med en motor på intet mindre end 800 watt, er der slet ingen tvivl om, at maskinen yder et godt stykke arbejde i forbindelse med madlavningen i køkkenet.

Du skal blot sørge for at indstille den korrekt, således den ikke vil blive overbelastet.

Der er flere forskellige indstillingsmuligheder, og det er let og hurtigt at skifte hastighed på maskinen. Trinløs hastighed samt pulsfunktion er nogle af de ting, som denne maskine kan byde på.

Nem vedligeholdelse af køkkenmaskinen fra Kenwood

En af de mange fordele du kan finde ved en køkkenmaskine som denne fra Kenwood er, at det er utrolig let og hurtigt at gøre den ren.

Det kræver blot at man tager alle de aftagelige dele af maskinen, som er lavet af plast, og sætter det i opvaskemaskinen. Dog skal de øvrige dele som ikke er lavet af plast ikke sættes i opvaskemaskinen. Disse dele skal vaskes af i hånden med varmt vand og en smule rengøringsmiddel.

Sørg for at væld mild opvaskemiddel i denne forbindelse da du ellers godt kan risikere at delene kan tage skade af det slibemiddel, der er i opvasketabs.

Vinder af bedst til prisen

Vi har valgt at give denne maskine titlen som det bedste valg til prisen i vores Kenwood køkkenmaskine test.

Dette skyldes, at man til en ganske glimrende pris vil få sig en køkkenmaskine, der er særdeles kraftig, og som helt sikkert kan anvendes i masser af situationer.

Du vil med denne maskine få rig mulighed for at folde dig ud i køkkenet, hvor det bliver let som en leg eksempelvis at røre dej til kager, boller og pizza.

En god og robust maskine til en fornuftig pris gør, at denne maskine vinder som værende bedst til prisen i vores Kenwood køkkenmaskine test

Læs hele anmeldelsen af Kenwood Chef KM357 køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

KENWOOD KM286 PROSPERO KØKKENMASKINE

Daewoo KOR-6L36 mikroovn

Med denne lille kompakte køkkenmaskine har du en alt-i-et-løsning, der gør, at du ikke behøver andre maskiner i dit køkken.

Kompakt, stærk og multifunktionel

Denne køkkenmaskine kan erstatte det meste af din maskinpark i køkkenet. Den fylder ikke mere end 29 X 24 X 31 cm, og den vejer 9 kilo. Til gengæld er den meget fleksibel og effektiv. Den kører med hele 900 watt og har tre kraftudtag.

Hvad kan den?

Den kan alt det, som du kan forvente af en køkkenmaskine – plus lidt mere. Den er en foodproccessor med tre forskellige rivejern, den er en blender, en citruspresser, en kødhakker og en juicer. Med andre ord, så kan du med denne Kenwood KM286 Prospero køkkenmaskine tilberede det meste.

Hvad leveres den med?

Ud over det tidligere nævnte, så får du også både en K-spade, et piskeris og en dejkrog med i pakken. Der følger også en stor stålskål på 4,3 liter med, og til den får du også et praktisk stænklåg.

Ønsker du dig en solid og mulitifunktionel køkkenmaskine, der kan erstatte de fleste af dine andre køkkenmaskiner, så er denne maskine fra Kenwood det rigtig gode bud. Der følger en del udstyr med, så du skulle være godt dækket ind. Her får du absolut value for money.

 

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
CD ON 1.906,00 0,00 1.935,00 Læs mere

 

Kenwood køkkenmaskine test – Hvilken er bedst?

Der er ingen tvivl om, at Kenwood er et respekteret brand, når det kommer til køkkenmaskiner. Virksomheden så dagens lys tilbage i 1947, hvorfor de snart har 70 års erfaring med fremstilling og design af køkkenmaskiner. I alt deres levetid har de altid været kendt for at designe og fremstille banebrydende, stilfulde og effektive køkkenmaskiner, der passer ind i ethvert hjem.

Hos Kenwood finder du en lang række personer på deres lønningsliste, der kan kategoriseres som eksperter i madlavning, og de hjælper Kenwood med at holde et særligt fokus på at sikre, at alle produkter, der forlader en Kenwood fabrik kan være med til at gøre din oplevelse med madlavning til noget helt særligt.

Du kan dertil også være helt sikker på, at du får en ensartet høj kvalitet ved hvert eneste Kenwood produkt, som du vælger at investere i og stille hjem i køkkenet.

Desuden vil en køkkenmaskine fra Kenwood kunne hjælpe dig med at opdage nye idéer, nye retter og nye opskrifter samtidig med at maskinen vil kunne pryde dit køkken flere generationer frem, da de har fokus på at lave tidløse og elegante produkter, der ser rigtig godt ud.

Kenwood – køkkenmaskiner i højeste kvalitet

Kenwood har altid været kendt på verdensplan for at levere køkkenmaskiner, der er af absolut højeste kvalitet og som samtidig også har en meget kraftfuld ydeevne.

Det betyder, at hvis du vælger at investere i en køkkenmaskine fra Kenwood (hvilket anbefales på kraftigste vis), så er du sikret, at du ikke bare får en almindelig køkkenmaskine, men derimod én, der er kraftig og som kan holde til alt, hvad du kunne finde på at udsætte en køkkenmaskine for i forbindelse med madlavning.

Ikke nok med det, så findes der også et bredt spektrum af muligheder, når det kommer til at skulle købe tilbehør til maskinerne fra Kenwood, hvilket betyder, at du nærmest vil kunne erstatte alle andre og mindre småapparater i køkkenet med én køkkenmaskine fra Kenwood.

Du har eksempelvis mulighed for at bruge din køkkenmaskine til at blende, piske, hakke, snitte, skrælle, presse, kværne, røre og meget mere, hvorfor det ikke er vanskeligt at se, at der er tale om en særdeles brugbar maskine, som kan erstatte mange andre maskiner i køkkenet.

Du skal dog være opmærksom på, at når du vælger en køkkenmaskine fra Kenwood, så er der en hel del forskellige ting, du skal overveje, inden du beslutter dig.

En af dem er kraften i motoren, da du skal have en kraftigere motor, hvis du eksempelvis skal bruge den til at bage tunge deje (det kunne eksempelvis være til rugbrød) og ligeledes også, hvis du ofte skal lave store portioner.

Valg af Kenwood køkkenmaskine

Når du står og skal vælge mellem de mange forskellige køkkenmaskiner fra Kenwood, der efterhånden er at finde på markedet, så skal du være opmærksom på, at den ikke blot dækker over den klassiske Kenwood køkkenmaskine, men faktisk også en Kenwood foodprocessor.

Men du skal selvfølgelig sørge for at træffe din valg med udgangspunkt i dine behov, for der er ikke nogen grund til, at du ender med at bruge en masse penge på en maskine fra Kenwood, der er fyldt med en lang række funktioner, som du reelt set ikke har behov for, men på den anden side, så er det heller ikke smart at være for nærig og bruge penge på en køkkenmaskine, som ikke dækker dine behov og dermed bare kommer til at stå på dit køkkenbord.

Det har altid været udbredt viden, at en Kenwood køkkenmaskine er særdeles god til at røre større masse sammen, hvorfor du sagtens vil kunne bruge en køkkenmaskine fra Kenwood til at røre dej eller fars sammen, hvis det er noget, som du ofte eller bare sommetider har behov for.

Som nævnt ovenfor, så findes der også en række maskiner fra Kenwood, der har en foodprocessor funktion, der gør det muligt for dig at bruge din køkkenmaskine til at hakke nødder eller blende mad. Det betyder selvfølgelig også, at du ikke bør købe en decideret foodprocessor fra Kenwood, men derimod investere penge i en køkkenmaskine, som er mere all-round og kan dække flere behov end en almindelig foodprocessor kan.

Du skal dog være opmærksom på, at en Kenwood køkkenmaskine naturligvis er en hel del større end en foodprocessor, så hvis du ikke er interesseret i at have en stor køkkenmaskine stående på bordet, men derimod hellere vil have en mindre foodprocessor, som nemmere kan gemmes væk, så skal du selvfølgelig ikke vælge en køkkenmaskine.

Derfor er det vigtigt, at du tænker det hele igennem, inden du køber nogen af delene.

Kapacitet og størrelse på din køkkenmaskine

Der er – som sagt – mange forskellige køkkenmaskiner fra Kenwood på markedet, hvilket selvfølgelig også betydet at kapaciteten for de forskellige maskiner svinger en smule, og det er vigtigt, at du sørger for at vælge en maskine, der har den rigtige størrelse og kapacitet.

Der er mange af deres maskiner, der har en samlet kapacitet, der lyder på 4 liter, men hvis du har brug for mere end dét, så er der også en række af køkkenmaskiner fra Kenwood, der kan rumme helt op til 8 liter.

Du skal desuden også være opmærksom på, at der vægtmæssigt er forskel på maskinerne, hvilket har betydning, hvis du har intentioner om at gemme din køkkenmaskine væk i et skab, hvorfor du også vil skulle finde dem frem igen, når den skal bruges til at røre dej eller lignende.

Størrelsen på motoren har – naturligvis – også en stor betydning, da der selvfølgelig er mere power i en motor, der har en høj effekt. Du skal være opmærksom på, at des kraftigere en motor, du vælger, des mere vil den kunne yde og håndtere på én gang.

Hvis du allerede nu er klar over, at du kommer til at bruge din Kenwood køkkenmaskine til at ælte en masse drøje dejmasser, så bør du bestemt ikke gå på kompromis med motoren, da det i en sådan sammenhæng er meget vigtigt at den har en kraftfuld motor, som rent faktisk kan ælte den meget drøje dejmasse, der kan være meget tung at røre i.

Sørg derfor hele tiden for, at have dine behov in mente, når du kigger på de forskellige specifikationer og funktioner på en køkkenmaskine – og det gør sig gældende uanset om det er fra Kenwood eller ej.

Masser af tilbehør til din køkkenmaskine fra Kenwood

Du har med garanti før hørt om den devise, der hedder “man må aldrig gå ned på udstyr” – og det gør sig naturligvis også gældende i forhold til tilbehør til din Kenwood køkkenmaskine, og der er heldigvis et bredt spektrum af forskellige muligheder for at finde tilbehør til din køkkenmaskine fra verdenskendte Kenwood, så du får endnu flere muligheder i forbindelse med din madlavning, end hvad du har i forvejen.

Der er dog også nogle enkelte af maskinerne fra Kenwood, der bliver leveret med mere tilbehør end andre køkkenmaskiner fra Kenwood, hvorfor det faktisk kan være en fordel at holde øje med de maskiner, der kommer med mest tilbehør, eftersom du oftest får tilbehøret til en langt billigere pris end den separate købspris for hvert enkelt af de stykker tilbehør, der er med i pakkeløsningen.

Af muligheder for tilbehør kan blandt andet nævnes kødhakker, K-spade og ekstra skåle. Der er derfor rigtig mange muligheder for at finde noget tilbehør, som kan være med til at gøre din madlavning mere enkelt og som samtidig også kan hjælpe dig med at lave andre madretter, som du før i tiden ikke havde mulighed for at lave, da du ikke havde det rigtig udstyr til det.

Det er blandt andet også de mange muligheder for at tilkøbe yderligere tilbehør til Kenwood køkkenmaskinerne, der er med til at gøre dem ekstremt multifunktionelle, for hvis du bare har det rigtige tilbehør, så har du faktisk mulighed for at bruge en ganske almindelig køkkenmaskine fra Kenwood som alle nedenstående maskiner.

Det betyder – som sagt – at du får kraftigt forøget dine muligheder for at eksperimentere med nye madretter og opskrifter, som du før i tiden ikke havde mulighed for at lave, da du ganske enkelt blev begrænset af det udstyr, som du havde til rådighed på pågældende tidspunkt.

Med en Kenwood køkkenmaskine og det rigtige tilbehør, så er det dog slut at blive begrænset af manglende udstyr!

  • Kødhakker
  • Blender
  • Kartoffelskræller
  • Røremaskine
  • Pastamaskine
  • Foodprocessor
  • Saftpresser
  • Ismaskine
  • Puréringsmaskine
  • Citruspresser

Som du kan se, så er der rigtig mange fordele ved at anskaffe sig en Kenwood køkkenmaskine, der i øvrigt er langt bedre end en KitchenAid køkkenmaskine, hvilket af flere omgange er blevet bevist i prominente tests og det er ligeledes også blevet udtalt af aviser som Søndagsavisen og Politiken, der har lavet en række tests af forskellige køkkenmaskiner, der er fremstillet af populære og prominente Kenwood.

Der er heldigvis mange køkkenmaskiner at vælge imellem, så du kan med garanti også finde en Kenwood køkkenmaskine, der matcher dine behov, uden at den kommer til at koste dig en formue.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.