madmaskiner-omtalt

Stavblender test – med prissammenligninger

Stavblender test

Til køkkenet skal du naturligvis kunne arbejde under de bedst mulige forhold.
I den forbindelse vil det helt afgjort være en fordel at anskaffe sig nogle gode køkkenredskaber, som kan anvendes til netop dette formål.

En stavblender er bestemt et godt redskab at have ved sin side. Den kan du nemlig anvende i et utal af sammenhænge og til et væld af forskellige lækre retter og drikke.

At vælge en stavblenderen skal naturligvis gøres med omhu. På markedet indenfor stavblendere vil du nemlig kunne finde en bred vifte af varianter fra flere forskellige producenter, og det kan sagtens være en anelse vanskeligt at vælge det helt rette produkt.

Derfor har vi her lavet denne stavblender test af nogle af markedets absolut bedste produkter, hvor vi både har testet funktionaliteten af de pågældende produkter samt lavet prissammenligning på alle produkterne.

 

Læs også:


Bamix SwissLine stavblender

Bamix Swissline Stavblender_7 Efter en række forskellige stavblendere er blevet testet, har denne Bamix Swissline stavblender vundet titlen som testvinder.
Her er der nemlig tale om en stavblender i en fænomenal kvalitet.

Dette produkt er desuden blevet testet af erfarne og professionelle folk, hvilket sikrer, at du får et fremragende produkt, der både vil kunne sikre dig en god kvalitet og ikke mindst en høj effektivitet.

Designmæssigt skal man bestemt heller ikke sætte spørgsmålstegn ved vores testvinder. Bamix SwissLine stavblenderen er nemlig udført i et lækkert ergonomisk design. Den ligger fantastisk godt i hånden, og så er der derudover mulighed for at du både vil kunne anvende stavblenderen stationært samt til at røre rundt med.

En af de ting som er kendetegnene for en Bamix SwissLine stavblender er desuden også, at man får et produkt med en særdeles kraftig motor. Faktisk er der tale om en motor med hele 200 watt, hvilket giver dig muligheden for at kunne tilberede et væld af forskellige retter på meget kort tid.

Ved køb af en stavblender fra Bamix vil der desuden medfølge tre forskellige knive, som du kan anvende i en række forskellige sammenhænge i køkkenet.

Multifunktionelt blad

  • Den første type af kniv som vil medfølge er et multifunktionsblad. Som navnet naturligvis også antyder, så vil du kunne anvende dette blad til flere ting – blandt andet kan dette knivblad anvendes til at knuse isterninger samt frosne bær, som du eksempelvis kan blande op med mælk eller juice alt efter ønske.

Piskeblad

  • Det næste blad der medfølger er et piskeblad. Et piskeblad kan man gøre brug af, hvis man eksempelvis skal skumme mælk eller fløde til sin kaffe. Derudover anvendes piskebladet desuden også til at piske æggehviderne stive.

Blenderblad

  • Blenderbladet er naturligvis det blad, som du kan anvende, når du skal blende forskellige typer af madvarer. Dette kunne eksempelvis være kogte grøntsager, hvis du skal lave en suppe eller lignende.

Alle disse 3 forskellige typer af blade er naturligvis i en fremragende kvalitet, hvilket er et meget stærkt kendetegn for samtlige af de produkter, som kommer fra Bamix.

Rengøring af Bamix stavblenderen er let som en leg!

I mange tilfælde kan det godt være en anelse besværligt at skulle rengøre en stavblender, men sådan er det helt bestemt ikke med en stavblender fra Bamix – tværtimod. Blenderfoden kan man nemlig sagtens sætte i opvaskemaskinen, hvilket naturligvis er praktisk.

Det er bestemt ikke på alle maskiner, hvor denne mulighed forelægger. Når det kommer til selve knivene, så kan det dog ikke anbefales, at du sætter dem i opvaskemaskinen. Som med rigtig mange andre knive, kan de godt blive sløve, hvis de ikke bliver vasket op i hånden. En anbefaling herfra må derfor være, at du ikke sætter knivene i opvaskemaskinen.

Læs hele anmeldelsen af Bamix SwissLine stavblender her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
WhiteAway 1.475,00 0,00 1.475,00 Læs mere

Braun MQ745 stavblender

braun-mq745-stavblender_1Braun MQ745 stavblender er markedets bedste til prisen med de fleste muligheder

Braun MQ745 stavblender er testvinder hos TÆNK, og ikke uden grund. Det er klassens bedste stavblender, og den kan løse alle blender opgaver uden problemer. Når du åbner for kassen får du ikke bare en blender, men et blendersæt.

Blender alt

Du kan blende, snitte og mixe alt hvad fantasien er fyldt med. Din Braun MQ745 stavblender, hakker grøntsager, frugt og for eksempel chokolade.

Smoothies og piskefløde

Skal du lave en smoothie, så er det bare at komme frosne bær, juice og andet i mixerbeholderen, og så har du få sekunder efter den dejligste smoothie. Men også som grøntsagshakker er stavblenderen suveræn både i den lille og store hakker.

Du kan også piske flødeskum eller mixe pandekagedej med piskeriset. Alt i alt en perfekt stavblender til alle formål, og som jo virker som en lille foodprocessor.

Stavblender med sensor i grebet

Braun MQ745 stavblender på 750 watt er udført i et smukt sort design, hvor staven er i rustfrit stål, der har et ergonomisk greb, og sensor i betjeningsgrebet, der betyder at jo mere du trykker, des højere hastighed – Det kalder de smart hastighedskontrol.

Hele sættet

Blendersættet består af en stavblender, en minihakker på 300 milliliter, en stor hakker på 1,2 liter, et bæger på 600 milliliter, og et piskeris. Du får en meget detaljeret brugervejledning med til Braun MQ745 stavblender, og så er det bare at komme i gang.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
CD ON 745,00 0,00 774,00 Læs mere
Coop.dk 899,00 0,00 899,00 Læs mere

KitchenAid 2571ESX stavblender

KitchenAid er et forholdsvis kendt brand inden for køkkenmaskiner. Producenten har igennem årene lavet en række fremragende produkter, hvor et gennemgående fællestræk helt klart har været, en fabelagtig kvalitet.

KitchenAid har her produceret en stavblender, der på en række måder adskiller sig fra en del af konkurrenternes.

Når du køber en stavblender som kommer fra KitchenAid, så vil du få fingrene i et produkt i en god kvalitet, og du vil desuden få en hel del tilbehør med, hvis valget falder på modellen 2571ESX.

Til denne stavblender medfølger 3 blade, hvilket praktisk talt giver dig muligheden for mere eller mindre at kunne tilberede alle tænkelige retter.

Der vil både medfølge en minihakker, der blandt andet kan gøres brug af, hvis man har i tankerne, at man skal hakke chokolade, nødder, grøntsager mm., og så medfølger der et godt piskeris, som du blandt andet kan bruge, når der skal piskes flødeskum til en lækker dessert.

Design og funktionalitet

Der er ingen tvivl om, at stavblenderen har et flot og eksklusivt design. Den har en skridsikker og blød gummibelægning, hvilket er meget behageligt, eftersom dette sikrer en meget let og nem betjening af maskinen. Motoren er særdeles kraftig og har hele 5 hastighedsmuligheder, hvilket er væsentligt mere, end langt de fleste øvrige modeller man kan finde.

Muligheden for selv at kunne indstille hastigheden efter hvor hurtigt man gerne vil have det er helt klart et stort plus. På nogle af de andre modeller kan man godt savne en lignende mulighed, eftersom der ikke er hele 5 forskellige hastigheder, som man kan vælge imellem.

Stavblenderens bedømmelse i test

KitchenAid 2571ESX er helt klart en god stavblender. Man får sig et fint produkt, som man ikke er i tvivl om er kvalitet.

Prismæssigt må bedømmelsen dog alligevel være, at man får mindst lige så meget for sine penge, hvis man eksempelvis vælger at erhverve sig en Bamix SwissLine stavblender, hvilket også er årsagen til at det netop er den, som blev vinder i denne stavblender test.

Kvalitetsmæssigt og i forhold til de fleste funktioner læner disse to sig relativt tæt op ad hinanden, men ergonomisk er stavblenderen fra Bamix dog at foretrække.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid 2571ESX stavblender her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 1.399,00 0,00 1.399,00 Læs mere
Coop.dk 1.999,00 0,00 1.999,00 Læs mere

 

Hvilken stavblender skal jeg vælge?

I denne stavblender test har vi haft fokus på de mest populære stavblendere, og derefter udvalgt de 3 bedste stavblendere, som vi har beskrevet nærmere ovenfor.

Der findes et hav af forskellige stavblendere, som, i bund og grund, egentlig kan det samme. Der kan selvfølgelig være stor forskel på kvaliteten af stavblenderne, og derfor har vi i denne stavblender test kun fremhævet de stavblendere som er i en god og solid kvalitet.

Den første stavblender i denne stavblender test har vi givet sejren, da vi synes at det hele går op i en højere enhed med den Bamix stavblender.

Den næste i stavblender testen har fået titlen “Bedst til prisen” da den giver rigtig god værdi for pengene.

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.