madmaskiner-omtalt

Minihakker test – med prissammenligninger

Minihakker test

En minihakker til køkkenet er noget, som de fleste mennesker godt kunne tænke sig at få fat i.
Dette skyldes naturligvis, at anvendelsesmulighederne er mange, og du kan være helt sikker på, at der vil kunne erhverves en god minihakker i en god kvalitet til en fornuftig pris, såfremt du vælger at købe den hos den rette forhandler.

Inden du går ud til en forhandler og køber dig dette smarte produkt, er det dog en forudsætning, at du ved hvilket produkt du skal have fat i. Minihakkere findes der en del varianter af, og vi har lavet en minihakker test med nogle af de bedste modeller, der findes på markedet.

Denne minihakker test har til formål at kunne give dig mulighed for at få dannet et overblik over muligheden for at købe en ny minihakker til en fornuftig pris samtidig med at kvaliteten og funktionaliteten er, som den skal være.

Vi har valgt at teste 3 forskellige varianter. Disse 3 forskellige varianter kommer alle fra forskellige producenter, og de ligger alle sammen i forskellige prisklasser.

 

Læs også:

Kenwood CH250 minihakker

Kenwood CH250 minihakker Kenwood er et kendt brand indenfor køkkenmaskiner af forskellig art.
Producenten har lavet denne fremragende og praktiske lille maskine, som helt klart er effektiv at gøre brug af i sit køkken til flere ting som f.eks små lækre pestos og hjemmelavede dressinger.

Der gives samtidig også mulighed for at knuse is, hvilket kan være særdeles effektivt og smart, hvis man godt kunne tænke sig at få knust is enten i sine drinks, eller sodavand.

Hvis vi skal kigge på denne minihakkers design, så har Kenwood fået produceret et fremragende produkt, som besidder et godt og robust design.

Motoren i maskinen har hele 500 watt, hvilket giver rig mulighed for at kunne anvende maskinen til lidt af hvert.

Hakkeren har du mulighed for at indstille i to forskellige hastigheder, alt efter hvad du skal hakke.

Denne hakker har et smart plastikbeholder, som er i en rigtig god kvalitet. Der er tale om en meget kraftig og brudsikker plastik, som kan rumme et indhold på op til en halv liter.

Knivskarp kvalitet fra Kenwood

For at kunne give dig det allerbedste resultat, er maskinen blevet udstyret med knive i højeste kvalitet.

Dette er med til at sikre, at du kan anvende minihakkeren til så godt som alt. Du skal blot vaske, skrælle eller forberede de ting, som du gerne vil have i den mad, du skal tilberede. Herefter skal disse ting kommes i beholderen og lukkes tæt og derefter tænder du blot for minihakkeren i det ønskede tempo, og ganske kort tid herefter vil du have fået det ønskede resultat – let, hurtigt, nemt og meget effektivt!

Nem rengøring

Efter brug kan du sætte selve beholderen ind i din opvaskemaskinen. Beholder kan nemlig sagtens klare at få en tur i din opvaskemaskine, men du bør dog være opmærksom på, at det ikke er nogen særlig god idé at sætte knivdelen i din opvaskemaskine. Dette kan nemlig være med til at gøre knivene sløve, og du skal derfor sørge for at vaske knivdelen af i hånden.

Alt i alt får man her en fremragende minihakker, hvor der faktisk ikke er noget at sætte en finger på. Produktet fungerer fuldstændig efter hensigten og kører som den skal.

Kenwood CH250 Minihakker ender derfor med at være det produkt, som løber afsted med den flotte titel som testvinder i vores minihakker test, da man får et lækker produkt – både i forhold til funktionalitet og design.

Læs hele anmeldelsen af Kenwood CH250 minihakker her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

OBH Nordica minihakker

OBH Nordica 6720 minihakker I denne minihakker test har vi besluttet os for at kåre en minihakker fra OBH Nordica som det produkt, der er bedst til prisen.
OBH Nordica minihakker er et lille, men alligevel særdeles stærkt produkt.

Anvendelse af dette lille og smarte produkt kan helt klart spare dig for en masse tidsspild, og så kan det derudover også lette arbejdsbyrden for dig i køkkenet væsentligt.

Der er her tale om en minihakker, som er blevet lavet i et meget simpelt design. På trods af det meget simple design, er det dog alligevel et produkt, som kan finde anvendelse i utallige sammenhænge.

Sådan benytter du dig af den smarte minihakker fra OBH Nordica

Anvendelse af minihakkeren er bestemt ikke særlig svært. Den er nemlig lavet meget brugervenligt, så alle kan finde ud af at anvende dette fantastiske og smarte køkkenredskab.

Når du skal benytte dig af maskinen, så skal du blot forberede og proppe de ingredienser i, som du ønsker. Her er det vigtigt, at du sørger for at lukke låget godt til, hvorefter du sørger for at montere den på motordelen. Nu skal du faktisk blot starte maskinen og ganske få sekunder herefter, vil retten være færdig. Super smart og ganske let!

Denne fremgangsmåde er den korrekte at bruge, uanset hvad du godt kunne tænke dig at komme i maskinen.

Du kan både benytte chokolade, urter, frugt, grøntsager og flere forskellige andre ting i maskinen. Faktisk vil der også være mulighed for at bruge denne maskine som kaffekværn, hvilket kan give en fantastisk duft i hjemmet. Med andre ord er mulighederne mange med en minihakker fra OBH Nordica.

Når du har brugt maskinen skal du bare sætte beholderen i opvaskemaskinen. Knivene tåler ikke at komme i opvaskemaskinen. Sådan er det praktisk talt med alle minihakkere, eftersom dette i meget høj grad kan være medvirkende til at gøre knivene dårlige og sløve. Samtidig kan opvasketabs desuden også være medvirkende til at ridse knivene, så derfor skal du sørge for, at knivene altid bliver vasket i hånden.

Bedst til prisen

OBH Nordica 6720 minihakker løber afsted med titlen som bedst til prisen i vores minihakker test, fordi at funktionaliteten er ganske fremragende. Der er faktisk mere eller mindre ikke noget at sætte en finger på i forhold til de funktioner, som maskinen har.

Så hvis du ikke er typen, som går særlig meget op i design, og du i stedet for er mere fokuseret på at få fat i et godt og effektivt produkt, som kan løse opgaverne for dig i køkkenet, så er denne minihakker helt sikkert et godt valg. Man får faktisk et rigtig godt produkt til prisen.

Læs hele anmeldelsen af OBH Nordica minihakker her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

WMF Lineo minihakker

WMF Lineo minihakker er en god minihakker.
Madlavning bliver helt sikkert væsentligt lettere, og du kan slippe for en del tidskrævende arbejdsbyrder, hvis du anskaffer dig en god minihakker.

Den kan blandt andet hjælpe dig med at hakke grøntsager, chokolade og flere forskellige andre ting. Der er talrige muligheder for, hvad produktet kan benyttes til.

WMF Lineo er et produkt, som er lavet i plast, der er brudsikkert. Beholderen til minihakkeren kan rumme et indhold på op til 0,5 liter.

Kraftig motor

Der er en del forskellige ting, som netop denne minihakker kan blive brugt til. Der er nemlig monteret en motor, som har 500 watt, hvilket betyder, at der mere eller mindre ikke findes den/de råvarer, som denne minihakker ikke kan klare.

Fordelen ved dette produkt er, at det er super let og enkelt at gøre brug af, og det tager kun ganske få sekunder, før du har fået det resultat, som du godt kunne tænke dig.

Funktionaliteten er som man gerne vil have den til at være, og så har den også et nydeligt design, som gør at maskinen kan pynte i dit køkken.

Produktet er godt, og det er desuden ganske nemt at rengøre det.

Både låg og beholder kan du trygt sætte ind i opvaskemaskinen, da det sagtens kan holde til at blive rengjort her.

Selve knivene bliver du dog nød til at gøre rene i hånden, såfremt du gerne vil undgå, at knivene bliver sløve og ridsede.

Produktet vinder hverken titlen som testvinder eller som bedst i test i denne minihakker test, og det er der en grund til. Selvom man her får et ganske godt produkt i et flot design, så er der slet igen tvivl om, at prisen godt kan være afskrækkende. Man betaler lidt for meget ved dette produkt sammenlignet med den pris, som man skal give for de to andre modeller.

Læs hele anmeldelsen af WMF Lineo minihakker her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

I denne minihakker test har vi taget udgangspunkt i de mest solgte minihakkere, og derefter udvalgt de 3 bedste minihakkere, som vi har beskrevet længere oppe i teksten.

Vi har også kåret en “Bedst i test” og en “Bedst til prisen” i vores minihakker test, så du, hurtigt og nemt, kan finde den minihakker der passer til dit behov.

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.