madmaskiner-omtalt

Kaffekværn test – med prissammenligninger

Kaffekværn test_1

At kværne kaffe er noget som flere og flere mennesker gør
En af grundene til dette er at kaffekværne ikke koster særlig meget og nemt kan stå på køkkenbordet.

Der er simpelthen ikke noget kaffe der smager bedre, end hvis bønnerne er friskmalet fra en kaffekværn. En kaffekværn er nem at anvende og du kan altid selv vælge, hvor høj malingsgraden skal være. Prøv at dufte til kaffe fra en kaffepose, samt friskmalet kaffe fra en kaffekværn – der er en verden til forskel.

I denne kaffekværn test har vi fundet 4 forskellige kaffekværne, med hver deres design.

 

Læs også:


DeLonghi KG79 kaffekværn – den simple kaffekværn

DeLonghi KG79 kaffekværn Den næste i denne kaffekværn test er en simpel kaffekværn.
Denne kaffekværn fra DeLonghi har to store beholdere – en til bønnerne og en til den malede kaffe.

Beholderne er så store at, DeLonghi KG69 kan male kaffe op til 12 kopper ad gangen.

Der er ingen grund til at male for meget kaffe, når man, nemt og hurtigt, kan male til et par kopper ad gangen, desuden mister den malede kaffe også aroma og friskhed, hvis den står for længe.

Hele ideen med at man skal have en kaffekværn er at, man skal kunne lave friskmalet kaffe. Derfor kan man også på denne DeLonghi KG79 kaffekværn, sætte et antal kopper på hvor meget kaffe der skal males – fx til 2 eller 12 kopper.

Kaffekværnen er meget simpel og har derfor blot en stor rund knap på fronten. På den knap kan man indstille, hvor fint kaffen skal males.

Bedst til prisen
DeLonghis KG79 kaffekværn vinder titlen “Bedst til prisen” i vores kaffekværn test, da vi synes at man en ganske fin kaffekværn til en meget rimelig pris

Læs hele vores anmeldelse af DeLonghi KG79 kaffekværn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Anfim K2 kaffekværn

Anfim K2 kaffekværn

Denne kaffekværn er umulig at undvære for kaffeelskeren.

Maskinen er udstyret med stærke flade knive, som kværner al kaffe uden problemer. Knivene er lavet af hærdet stål.

Der kan være mange fordele ved at kværne sin egen kaffe. Den største fordel er selvfølgelig at du får frisk kaffe, som smager bedre end det du køber nede i butikkerne.

Du har mulighed for at justere alt efter hvor fin du vil have din kaffe, og udvalget er derfor ligeså stort som ellers.
Denne kaffekværn har 30% flere riller end hvad andre normale kaffekværne har.

Kraftig tung kværn

Som vi nævnte før, har du mulighed for at justere på denne kaffekværn. Dette kan gøres let ved at trykke på en knap, hvorefter du blot drejer på toppen af kaffekværnen.

Hvis du kun bruger en bestemt indstillet behøver du ikke at ændre på maskinen flere gange – du kan nøjes med at lade den stå på den enkelte indstilling.

Kværnen har en kapacitet på 500g, hvilket gør at du har kaffe i lang tid hvis du fylder den helt op. Motoren er 100 W – mere behøves nemlig ikke når du gerne vil kværne en god omgang kaffe.

Kaffekværnen der kan bruges til erhverv

Hvis du har planer om at starte en lille café eller en restaurant, kan du fortsat benytte dig af denne kaffekværn. Mange virksomheder som serverer kaffe bruger allerede denne model.

Derudover kan kaffekværnen matche alle andre kværne på markedet – og ofte bliver den stillet bedre i test end andre kaffekværne.

Læs hele vores anmeldelse af Anfim K2 kaffekværn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 2.526,00 0,00 2.526,00 Læs mere

Moccamaster kaffekværn

Moccamaster kaffekværn En anderledes kaffekværn med et helt nyt og revolutionerende design
Moccamaster kaffekværn kan male kaffe på en helt ny måde.

Hvor ældre modeller ofte larmer en del, så larmer en Moccamaster kaffekværn ganske lidt.

Selve maskinen er meget smal, grundet det runde og højde design. Kaffekværnen kan nemt sættes i et skab efter brug, eller blot skubbes til siden på køkkenbordet.

Denne Moccamaster kaffekværn er ekstra god til at bevare de fantastiske aromaer, der er i den malede kaffe.

Dette skyldes at kaffekværnen suger kold luft ind under malingsprocessen, hvilket gør at kaffen ikke bliver for varm. Hvis kaffen bliver for varm, mindskes aromaerne i den malede kaffe.

Denne proces med at suge kold luft ind i maskinen, gør at der kan købes nogle særlige (og billige) filtre til maskinen. Selvom det er en merudgift, så er det ikke noget man skal tænke på: filterne er billige og giver en meget bedre og anderledes smag til den malede kaffe.

Testvinder
Med en kaffekværn fra Moccamaster er der ingen grund til at gemme maskinen væk. Den støjer meget lidt og har et moderne design. Det er vinderen i vores kaffekværn test.

Læs hele vores anmeldelse af Moccamaster kaffekværn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Krups GVX24 kaffekværn

Wilfa SJ-150A Slow juicer En lille og brugervenlig kaffekværn, model Krups GVX24.
Selvom Krups GVX24 kaffekværnen er lille, så kan den male store portioner kaffe ad gangen – helt op til 12 kopper. Hvis der ikke er behov for kaffe til 12 kopper, så kan man sagtens lave til fx 2 kopper.

Det er altid en fordel at kværne så små mængder ad gangen som muligt. Såfremt den kværnede kaffe ligger i mere end et par dage, forsvinder aromaerne og den friske konsistens. Derefter anbefales det altid blot at kværne/male den mængde kaffe, som man skal bruge i løbet af dagen.

Krups GVX24 kaffekværn maler ikke blot dine kaffebønner på et niveau. Næ, nej – den kan male dine kaffebønner på hele 17 forskellige niveauer.

På den måde kan du finde det rette niveau: grov hakket til kaffe og fint hakket til f.eks espresso.

Kaffekværnen fra Krups er sikker og forsvarlig at bruge. Kaffekværnen kan først tændes når de aftagelige dele er monteret – herunder beholderen til den malede kaffe, samt beholderen til kaffebønnerne.

En lille, billig og professionel kaffekværn.

Læs hele vores anmeldelse af Krups GVX24 kaffekværn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 411,00 0,00 411,00 Læs mere

 

Stort udvalg

Der findes utrolig mange forskellige kaffekværne, og det kan være svært at vælge, hvis man ikke har noget at gå efter. Derfor har vi lavet denne kaffekværn test, så du, nemt og hurtigt, kan finde lige præcis den kaffekværn der passer til dig.

Du kan læse nærmere om 4 forskellige kværne i denne kaffekværn test. De 4 kaffekværne har alle et forskelligt design og ligger i forskellige prisklasser, så der er noget at vælge imellem. De 2 første der bliver anmeldt i vores kaffekværn test er kåret til henholdsvis “Testvinder” og “Bedst til prisen”

God fornøjelse

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere kaffekværne, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarboksen nedenunder.

 

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.