madmaskiner-omtalt

Espressomaskine test – med prissammenligninger

Espressomaskine test_3

Indenfor de sidste par år er espressomaskiner blevet meget populære, og nærmest blevet fast inventar i det danske køkken.

Netop derfor har vi valgt at lave denne espressomaskine test. På den måde kan du finde den espressomaskine der passer bedst til dine behov, samt generelt blive klogere på espressomaskiner.

Testvinderen er fundet på baggrund af forskellige parameter som f.eks smagsoplevelse, funktioner, brugervenlighed, design og pris.

“Bedst til prisen” er den espressomaskine, hvor man får mest for pengene.

 

Se også:


Melitta Caffeo Barista espressomaskine

Melitta Caffeo Barista espressomaskineMed Melitta Caffeo Barista kan du rolig invitere venner og familie over til kaffe.

Er du en sand kaffeelsker, bør du kigge lidt nærmere på denne fine espressomaskine, der hurtigt og let brygger en lækker og helt fejlfri kop kaffe til dig og dem du holder af.

Eksklusivt design

Melitta Caffeo Barista er den ultimative model inden for fuldautomatiske espressomaskiner.

Alene designet fortæller meget om at denne maskine virkelig kan noget ude over det sædvanlige. Sort højglans, rustfrit stål og et overskueligt betjeningspanel med touch – der er bestemt ikke sparet på detaljerne.

Kaffe ved et enkelt tryk

Denne espressomaskine formår at lave flere forskellige typer af kaffe – f.eks caffe latte, cappuccino eller latte macchiato. Op til 18 varianter af kaffeopskrifter kan du finde og sammensætte på denne maskine. Du kan endda gemme op til fire opskrifter i en hurtigmenu.

Juster også gerne styrken på kaffen, temperatur og mængde samt hvor meget mælk der skal i. Mælk eller mælkeskum kommer ud samme sted som kaffen, og espressomaskinen finder selv ud af hvornår den skal i.  Lav op til to kopper ad gangen.

Der er selvfølgelig indbygget kaffekværn med todelt bønnebeholder, så kaffen altid er helt frisk.

Nem rengøring

Som en sidste detalje skal det blot nævnes at mælkeskummeren hurtigt og let kan rengøres med det indbyggede rensningsprogram, hvilket gør det meget lettere at holde en god hygiejne.

Læs hele vores anmeldelse af Melitta Caffeo Barista espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens TK53009 espressomaskine

Siemens TK53009 espressomaskine_5 Den første maskine i denne espressomaskine test er en lille og kompakt espressomaskine, der kan virkelig brygge en god kop kaffe.
Siemens TK53009 espressomaskine har en højtrykspumpe, der pumper vandet ned i kaffen, med det rigtige tryk – dette gør at kaffen får en god og luftig konsistens.

Ligeledes har denne model også en Thermo-blok funktion, hvilket gør at vandet aldrig bliver varmere end 100 grader. Dette er den optimale temperatur til en kop kaffe eller espresso.

Det er værd at nævne at denne espressomaskine også har en mælkeskummer. Mælkeskummeren er god til cappuccino eller cafe macchiato – men kan også bruges til en ganske almindelig kop kaffe.

Denne espressomaskine er løber med “Bedst til prisen”, fordi man får mest for pengene. En fuldautomatisk espressomaskine, som er nem og hurtig at bruge, og som brygger en rigtig velsmagende kop kaffe.

Læs hele vores anmeldelse af Siemens TK53009 espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens TE716211RW espressomaskine

Siemens TE717209RW_5Automatisk kaffemaskine, der brygger den lækreste kaffe ved blot et enkelt tryk på en knap – cappuccino, latte macchiato eller espresso lige som du ønsker det.

Din foretrukne kaffe lavet på et øjeblik

Med en vandpumpe tryk på 19 bar tager det ikke mange øjeblikke at brygge en god kop kaffe.

Kom din favorit blanding af kaffebønner i bønnebeholderen med det aromabeskyttende låg, og oplev den lækre smag af friskmalet kaffe ved hver eneste kop du tager.

Lav kaffen som du ønsker det mht. styrke og smag. Vil du nyde kaffen med mælk, kan du passende bruge mælkeskummeren til at varme eller skumme lidt mælk til den. Det er også muligt at tappe kogende vand fra mælkeskummeren til te eller andet.

Pæn er den også

Siemens TE716211RW er ikke blot god til at lave kaffe, men den er faktisk også ganske nydelig at se på. Indrømmet, den fylder lidt, men hvad gør det, når den har de egenskaber, den har.

Maskinen er indrettet med et moderne display med en interaktiv menu. Her kan de let indstille maskinen til at lave kaffen lige som du ønsker det.

Både kaffe- og mælkedyse kan justeres i højde, så de passer til flere størrelser kopper og glas.

Maskinen har en vandbeholder på 2,1 liter, så der er til en del kopper kaffe inden den skal fyldes igen.

Det er muligt at justere vandtemperaturen både på bryggeenheden og mælkeskummeren.

Det kræver dog lidt arbejde

For at sikre en optimal drift, og ikke mindst en god smag, er det vigtigt at holde en god hygiejne. Bryggeenheden er aftagelig, hvilket gør den udvendige rengøring meget lettere. Maskinen kører automatisk en et lille rensningsprogram ved start og slut af en brygning. Desuden har den en rensning- og afkalkningsprogram, som du kan aktivere lige, når du ønsker det.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvilken espressomaskine skal du købe?

Når du er på udkig efter en espressomaskine er der flere ting du skal overveje, inden du beslutter dig for hvilken model du vil investere i. Derfor har vi lavet en espressomaskine test, så du, let og hurtigt, kan få et overblik over nogle af de bedste espressomaskiner der er på markedet i dag.

Der findes både fuldautomatiske og semiautomatiske espressomaskiner, nogle har indbygget kaffekværn eller en mælkeskummer, andre kan brygge to kopper kaffe ad gangen i stedet for en kop. Det er bare nogle af de muligheder du har at vælge imellem, når du skal finde den rette espressomaskine.

Derfor er det vigtigt at du gør op med dig selv, hvilke muligheder maskinen skal indeholde, samt at du lægger et budget for dit køb. Priserne på espressomaskiner starter helt nede ved omkring 1600 kr. og ender meget højt oppe.

Priserne kan variere en del fra forhandler til forhandler, derfor har vi lavet en prissammenligning hos mere end 10 af de største online forhandlere, så du altid, nemt og hurtigt, kan finde den bedste pris.

Alle de espressomaskiner der har deltaget i vores espressomaskine test har det til fælles at, de laver en rigtig velsmagende kop kaffe, på mere end én måde.

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

 

11 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.