madmaskiner-omtalt

Krups Espresso EA9010PN Automatic espressomaskine

Fuldautomatisk one touch espressomaskine
Krups EA9010PN er let at betjene. Den kommer med indbygget kaffekværn og mælkeskummer for en ekstra frisk og cremet kaffeoplevelse. Maskinen kan brygge en kop ad gangen.

One Touch-teknologi

Krups EA9010PN er udstyret med en smart TFT touch skærm på fronten, hvor du kan vælge mellem flere varianter af drikke; cappuccino, caffe Latte, almindelig kaffe, espresso eller ristretto, samt om drikken skal laves på varm mælk eller vand. Styrken på kaffen justeres automatisk efter den valgte drik, men kan også justeres manuelt sammen med temperatur og vandmængde. Der kan gemmes op til 8 sammensætninger af kaffevarianter med den smarte memoryfunktion.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Ekstra kræs for kaffeelskere

For at give dig en helt frisk kaffeoplevelse, er der en integreret kaffekværn. Kværnen kan justeres automatisk i forhold til hvor fint kaffen skal males – den indbyggede motor tilpasser kværningsgraden til den valgte drik.

Der er desuden installeret en kopvarmer, hvilket sikrer at kaffen taber mindre varme under brygningen. Herved bevares aromaen bedre.

Integreret mælkeskummer

Den integrerede mælkeskummer, kan være med til at gøre din kaffeoplevelse ekstra blød og cremet. Dampdysen sænkes automatisk ned i koppen når maskinen startes. Mælken varmes op og skummes under en særlig to trinsproces. Når maskinen er færdig med at hælde mælk i koppen, hældes kaffen automatisk ned efterfølgende.

Der er installeret et specielt rensesystem, hvor dampdysen automatisk skylles efter brug for at sikre en optimal hygiejne. Du slipper herved for at bruge alt din tid på at rengøre dyse og mælkeskummer.

Nem rengøring

Det er let at rengøre Krups EA9010PN. Alle aftagelige dele kan vaskes op i hånden og maskinen kan tørres over med en fugtig klud.

Økonomisk

Krups EA9010PN Automatic er mærket med energimærke A.

Specifikationer

  • Espressomaskine
  • Indbygget mælkeskummer
  • Aftagelig vandbeholder (1,8 liter)
  • Højtrykspumpe, 15 bar
  • Kopvarmer
  • Memoryfunktion
  • Kaffebønnebeholder (250 g)

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Krups Espresso EA9010PN Automatic espressomaskine

Billeder

Video

Der findes ingen video af Krups Espresso EA9010PN Automatic espressomaskine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.