madmaskiner-omtalt

Melissa miniovn

Melissa miniovn mikroovne

Smart lille miniovn fra det velrenommerede mærke Melissa – det oplagte valg til studielejligheden, kolonihaven eller sommerhuset.
Melissa miniovn er simpelt designet i hvidlakeret metal og en fin glaslåge. Den kan let åbnes ved at vippe lågen frem.

Selve ovnrummet er designet i rustfrit stål og kan rumme 16 liter. Et forholdsvis lille ovnrum, men dog stort nok til dig, der bor alene eller til større husholdninger, hvor ovnen skal bruges som sekundær ovn.

Der medfølger en bageplade og en rist, samt en praktisk tang til at tage disse to ud af ovnen. Ovnen er ikke særlig stor, og vejer ikke meget, hvilket gør det let at flytte rundt med den.


Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Brugervenlig ovn

Denne model fra Melissa er super let at betjene. Via de tre drejeknapper, der er placeret i højre side på fronten, kan du indstille temperatur, varmefunktion og timer. Temperaturen kan justeres fra 90-230 grader, og der en praktisk lille indikatorlampe, der lyser, når ovnrummet er varmet op til den ønskede temperatur.

Vælg om du vil tilberede med over- eller undervarme – eller måske begge dele på samme tid. Timeren kan stilles op til 60 min.

Rengøring og vedligeholdelse

Når blot du husker at tørre ovnrummet over med en fugtig klud opvredet i helt almindeligt sæbevand efter brug, kan du i de fleste tilfælde undgå at skulle investere i ovnrens og dyre rengøringsmidler – desuden kan disse midler ofte også gøre mere skade end gavn.

Specifikationer

  • Effekt: 1200 Watt
  • Temperatur: 90-230 grader
  • Over- og undervarme
  • Ovnrum: 16 liter
  • Vægt: 4,8 kg
  • Indikatorlampe
  • Timer: 60 min.
  • Bageplade, rist og tang

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Melissa miniovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Melissa miniovn

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.