madmaskiner-omtalt

Wilfa BL600 Gourmet blender

Wilfa BL600 Gourmet Blender

Flot og stilfuld blender i højglans, der er en god hjælp i køkkenet.
God og sikker blender – perfekt til hverdagens opgaver.

Klarer flere ting

Blend, hak og miks alt lige fra en lækker og cremet smoothie eller milkshake til kraftfulde supper af kogte grøntsager og rodfrugter. Blend en salsa til salaten eller babymad til den mindste.

Praktisk design

Kanden er lavet af en kraftig plastik, som kan holde til stød og slag fra diverse hårde ingredienser. Desuden har den et ergonomisk udformet håndtag. Midt i låget er der lavet et praktisk hul, så du kan tilsætte flere råvarer under brug.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Effektiv og lydsvag

Med en effekt på 600 watt, kan Wilfa BL600 hurtigt få noget at bestille. Den klarer let de fleste opgaver – selv knusning af isterninger og frosne bær. Motoren er yderst lydsvag – der er kun målt et støjniveau på 74 dB.

Via den trinløse hastighedsjustering kan du let tilpasse motorens omdrejninger til den valgte arbejdsopgave. Desuden er der også installeret et program til knusning af isterninger og blendning af smoothies, samt en puls knap til de hurtige opgaver.

Sikkerheden er i top

En blender er ikke et ufarligt redskab at have i sit køkken. Derfor er der også installeret børnesikring på den, så de små poder ikke kommer til skade.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er let at rengøre blenderen. Kom et par dråber mildt opvaskemiddel i kanden sammen med noget varmt vand. Tænd for maskinen og vent nogle sekunder, så er kanden ren og pæn igen. Husk dog at skille den ad fra tid til anden, så knivene og den antibakterielle gummiring i bunden kan blive helt rene.

Eller se vores test af Wilfa blendere her

Specifikationer

  • Effekt: 600 watt
  • Kande (1,5 liter)
  • Trinløs hastighed
  • Programmer for isknusning og smoothie
  • Puls knap

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Wilfa BL600 Gourmet blender

Billeder

Video

Der findes ingen video til Wilfa BL600 Gourmet blender

 

6 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.