madmaskiner-omtalt

Mælkeskummer test – Hvilken mælkeskummer er bedst?

Mælkeskummer test

At drikke kaffe er noget de fleste voksne holder af.
Det har mest været noget voksne har gjort, men gennem de senere år er flere unge også begyndt at drikke kaffe.

Dette skyldes primært, at der er kommet så mange forskellige kaffe varianter. I dag vil man helt sikkert kunne finde en kaffe variant, som har den smag man ønsker. Nogle er mere til den stærke kaffe og andre er mere til den lidt mildere kaffe med tvist af kakao.

De fleste tror at det er svært, at lave de forskellige kaffe varianter selv. Man køber dem ofte på en café eller en kaffebar, men de kan faktisk også sagtens laves hjemme – også uden brug af pulverblandinger.

En af de vigtigste ingredienser i de her special kaffer er mælk. Den mælk man bruger skal ofte være skummet, så kaffen bliver ekstra cremet og lækker. For at kunne skumme mælken ordentligt skal man helst bruge en mælkeskummer. Den kan lave mælken om til en cremet og lækker skum på ingen tid. En mælkeskum som er perfekt til, at lave lækker kaffe med.

 

Læs også:


Phillips CA6500/60 Senseo Milk Twister

Phillips CA6500/60 Senseo Milk Twister Phillips kan noget med køkkenmaskiner og de fleste kender nok også deres ”kaffemærke” Senseo.
Det er navnet på alle deres maskiner, som har noget med kaffe at gøre.

Senseo maskinerne er altid i høj kvalitet og designet er lækkert og minimalistisk. Prisen er for det mest også overkommelig. De samme ting gælder for denne Senseo Milk Twister fra Phillips, som har et super flot design, en god kvalitet og så er prisen også overkommelig for de fleste.

Testvinder

Denne mælkeskummer kan på ingen ting give dig cremet og lækker mælkeskum, så du kan forkæle dig selv, din familie eller dine gæster med lækker kaffe.

Designet er meget stilfuldt og minimalistisk. Størstedelen af mælkeskummeren er sort og man kan betjene den via den ene tænd/sluk knap der sidder foran på mælkeskummer.

Den er lavet med en isolerende yderside, som sikrer at mælkeskummeren ikke blive varm udenpå.

Denne mælkeskummer vil helt sikkert passe ind i de fleste køkkener og den fylder næsten heller ingenting. Den kan hjælpe dig meget i køkkenet og gøre mælkeskumning til en leg.

Indersiden har en non-stick belægning som gør, at mælken ikke brænder fast inde i kanden. Selve kanden kan drejes 360 grader nede i basen, så man kan betjener den fra alle sider. Kanden kan rumme op til 120 ml mælk og den er perfekt skummet efter cirka 2 minutter og 10 sekunder.

Nem rengøring

Rengøringen af mælkeskummeren er gjort til en leg og det eneste man skal er at skylle indersiden af kanden under vandhanen og tørre ydersiden over med en fugtig klud.

Med denne Senseo Milk Twister fra Phillips får du altså rigtig meget for pengene. Mælkeskummeren ser godt ud og den er yderst effektiv – derfor er en også blevet udnævnt som testvinder i denne mælkeskummer test.

Læs hele anmeldelsen af Phillips CA6500/60 Senseo Milk Twister her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Melitta Cremio mælkeskummer

Melitta Cremio mælkeskummer Melitta har gennem mange år lavet forskellige kaffemaskiner og de er efterhånden blevet specialister på området.
De laver maskiner i kompromisløs kvalitet til rigtig gode priser.

Denne Melitta Cremio mælkeskummer er bestemt ingen undtagelse. Prisen er på et meget fornuftigt niveau, specielt målt i forhold til hvor meget kvalitet og effektivitet man får for pengene.

Melitta Cremio kan lave en let og lækker mælkeskum på meget kort tid. En lækker mælkeskum som du kan bruge til at give din kaffe lidt kærlighed, så den bliver ekstra god.

Designet er simpelt og hele kanden er lavet i en neutral hvid farve, så den nemt kan passe ind i dit køkken.

Den anvender one-touch betjening, så man altså kan starte og stoppe den med et enkelt tryk.

Selve kanden kan rumme op til 200 ml mælk og den er belagt med en smart non-stick overflade indvendigt, så man er sikker på at mælken ikke brænder fast.

Bedst til prisen

Selve kanden kan roteres 360 grader når den står på basen. På den måde kan man betjene mælkeskummeren lige meget hvor man står eller sidder. Den har en praktisk størrelse som gør, at den både kan stå fremme, men den kan også nemt sættes ind i skabet.

Rengøring af mælkeskummeren er intet problem. Non-stick overfladen indvendigt gør, at der ikke er noget der sidder fast indvendigt. Derfor kan man egentlig bare skylle den indvendige side under vandhanen og tørre ydersiden over med en fugtig kluden – så er mælkeskummeren klar til brug igen.

Man får meget mælkeskummer for pengene med denne Melitta Cremio og derfor har den fået titlen, som den bedste mælkeskummer til prisen i denne mælkeskummer test.

Læs hele anmeldelsen af Melitta Cremio mælkeskummer her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Coop.dk 499,00 0,00 499,00 Læs mere
KitchenOne 534,00 0,00 534,00 Læs mere

Caso CS1656 Fomini Creme mælkeskummer

Caso CS1656 er den perfekte kombination mellem et effektivt produkt og et super lækkert design.

Denne model klarer både at skumme varmt og koldt skum til f.eks. en forfriskende græsk frappé eller en lækker og cremet cappuccino.

Designet er simpelt for en endnu lettere betjening, og kanden er udstyret med et varmeisoleret non-slip greb. Desuden vejer den kun 0,7 kg. Den tilhørende 360 graders base gør det muligt at betjene mælkeskummeren fra alle sider.

Mælkeskummeren er virkelig let at bruge. Hæld den ønskede mængde mælk i kanden – op til 100 ml, hvis det skal være skum, og maksimalt 200 ml, hvis du blot ønsker at varme mælken. Tryk på en knap, så stopper mælkeskummeren selv, når mælken er klar.

Det er næsten umuligt at brænde mælken på med auto-sluk funktionen, men også fordi indersiden af kanden er belagt med en non-stick belægning.

Læs hele anmeldelsen af Caso CS1656 Fomini Creme mælkeskummer her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Stort udvalg

Det kan være lidt svært, at finde ud af hvilken mælkeskummer man skal vælge. Det lyder umiddelbart meget simpelt at vælge en mælkeskummer, fordi den jo ”bare” skal kunne skumme mælken. Der er dog også nogle andre ting man skal tænke på, bl.a. pris, kvalitet osv.

Vi har lavet denne mælkeskummer test som forhåbentligt kan hjælpe dig lidt på vej, så du kan finde en mælkeskummer der passer til dine behov og dit budget. Vi har taget et nærmere kig på 3 forskellige mælkeskummere og der er prissammenligninger ved dem alle sammen, så du hurtigt kan finde den forhandler der tilbyder den bedste pris.

Nu har du læst vores mælkeskummer test og den har forhåbentlig hjulpet dig en hel del. Du har måske allerede bestemt dig for, hvilken en mælkeskummer du skal have. Husk at find en mælkeskummer, som passer til dine behov og dit budget.

Med vores prissammenligninger har vi gjort det nemt for, at finde hver enkelt mælkeskummer til den bedste pris.

De forhandlere som er nævnt i prissammenligningerne er alle sammen nøje udvalgt, så du er sikret en god pris og en sikker handel. Tak fordi du læste denne mælkeskummer test – held og lykke med købet af din nye mælkeskummer!

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere kaffekværne, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarboksen nedenunder.

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.