madmaskiner-omtalt

Fuldautomatisk espressomaskine – Vi har fundet de 3 bedste

Frituregryde tes

Bryg den mest velsmagende kop kaffe med den rette espressomaskine.
Vi garanterer dig en rigtig god kop kaffe, hvis du brygger den på en af de 3 nedenstående fuldautomatiske espressomaskiner.

Når du er på udkig efter en fuldautomatisk espressomaskine, er det vigtigt at du får anskaffet dig den rigtige i første forsøg. En fuldautomatisk espressomaskine er ikke billig, derfor er det vigtigt at du ikke laver et fejlkøb.

Du kan bruge denne guide til at, finde den maskine der passer bedst til dig.

Vi har fundet de 3 bedste fuldautomatiske espressomaskiner frem til dig, og samtidig har vi gjort alt arbejdet for dig, så du kan få den til den bedste pris, hos en godkendt forhandler.

 

Læs også:


Siemens TK53009 fuldautomatisk espressomaskine

Siemens TK53009 espressomaskine_5 Den første model vi viser er fra Siemens og er en meget populær fuldautomatisk espressomaskine.
Det er med god grund at den er populær, fordi den brygger en rigtig fin kop kaffe, som man absolut ikke kan sætte en finger på.

Den kan brygge to kopper kaffe ad gangen, og har en indbygget mælkeskummer, så du kan lave alle de forskellige typer kaffe, på den helt rigtige måde.

Smart og simpelt

Maskinen er desuden udstyret med en professionel højtrykspumpe, som presser vandet igennem med det helt rigtige tryk, samtidig har den også en Thermo Block funktion, som sikrer at vandet altid har den rette temperatur. Når vandet har den rette temperatur, så kommer kaffens aroma bedre frem, og giver dermed en bedre smagsoplevelse.

Der er installeret en varmeplade i maskinen til at holde din kop varm, den kan du også bruge til at varme koppen op, inden du brygger kaffen, så kaffen kan holde den rette temperatur i længere tid.

Friskmalet kaffe

Denne Siemens TK53009 fuldautomatiske espressomaskine har også en indbygget kaffekværn, så du kan kværne dine egne bønner og efterfølgende brygge en helt frisk kop kaffe. Kværnen fungerer fint, ligesom resten af maskinen.

Nem rengøring

Maskinen er nem at rengøre og vedligeholde, og dét sammenholdt med den fine kaffe den brygger, og alle de smarte funktioner maskinen indeholder, gør at det er vores foretrukne fuldautomatiske espressomaskine i denne prisklasse.

Læs hele vores anmeldelse af Siemens TK53009 fuldautomatisk espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365M fuldautomatisk espressomaskine

DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365M Den sidste fuldautomatiske espressomaskine vi vil anbefale i denne omgang, er fra DeLonghi og den har simpelthen bare alt hvad en fuldautomatisk espressomaskine bør indeholde.
Den har sin egen kaffekværn, så den færdig bryggede kaffe kan være så frisk som overhovedet muligt. Kværnen giver dig mulighed for at kværne bønnerne på hele 13 forskellige måder.

Der er kopvarmer, så du kan varme din kop op, inden at du fylder kaffe i den.

Den brygger en rigtig god kop kaffe, som de fleste vil være mere end tilfreds med, og kaffen smager altså bare lige en tand bedre, end kaffe fra de billigere maskiner.

Automatisk rengøring og afkalkning

Der er installeret et renseprogram til mælkeskummeren, så du slipper for at gøre den ren selv, og du kan tage mælkebeholderen af og sætte den i køleskabet, hvis du ikke får brugt det hele. Der er også et automatisk afkalkningsprogram, som selv advarer dig, når det er ved at være tid til at sætte det i gang.

Intelligent maskine

Denne fuldautomatisk espressomaskine er virkelig simpel at betjene. Der er en knap til de forskellige typer kaffe, og samtidig er den også udstyret med en hukommelsesfunktion, så den kan huske hvilken type kaffe du foretrækker, og hvordan den skal brygges.

Det smarte display giver dig mulighed for at justere styrke, temperatur og mængden af kaffe blot ved nogle enkle tryk på knapperne, og efterfølgende kan du bede maskinen om at huske dine indstillinger.

Læs hele vores anmeldelse af DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365M fuldautomatisk espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Philips Essence Duo Coffee & Espresso HD8841/01

philips-essence-duo-coffee-espresso-hd8841-01

Philips Essence Duo Coffee & Espresso HD8841/01 – fuldautomatisk espressomaskine i særklasse

Der findes nok ikke noget bedre end en super kop morgenkaffe, brygget på friskkværnede bønner – med den helt rigtige granuleringsgrad, og med en gennemløbstid, der frembringer den bedste aroma og smag i kaffen.

Det bliver ikke nemmere

Det er hvad du har i vente med denne suveræne fuldautomatiske espressomaskine fra Phillips. Er der vand i beholderen og kaffebønner i maskinen, så giver dine egne personlige indstillinger med et enkelt tryk verdens bedste kaffe. Intet mindre.

Når du kender maskinen, bliver du kaffe, espresso og cappuccino ekspert på ingen tid, og kan servere super kvalitet til dig og din omgangskreds.

Espressomaskinen der gør dig til familiens barista

Philips Essence Duo Coffee & Espresso HD8841/01 har keramisk kværn til bønnerne, vandbeholder, mælkeskummer, og god plads til flere størrelser kopper eller glas, op til 15 cm i højden.

Espressomaskinen er med sit betjeningspanel noget af det nemmeste at indstille, når du skal lave din yndlingskaffe, og du kan læse alt om det i den medfølgende brugervejledning.

Fra amatør til barista

Når du har fundet dine favoritbønner – prøv dig frem, så får du med et enkelt tryk fantastisk kaffe, som du ikke en gang finder bedre på en kaffebar, lavet af en professionel barista.

Du bliver en barista med denne fantastiske espressomaskine fra Phillips, og det vil imponere alle i familien.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Stort udvalg

Det var vores bud på de bedste fuldautomatiske espressomaskiner i 3 prisklasser. Alle tre maskiner er virkelig gode og skiller sig ud fra mængden, ved altid at leverer en perfekt brygget kop kaffe.

Der er flere prisklasser indenfor fuldautomatiske espressomaskiner, derfor har vi fundet den bedste maskine i tre prisklasser, så der er noget til enhver smag. Fælles for alle 3 maskiner er at, de alle laver en rigtig god kop kaffe, på mere end én måde.

Det er vigtigt at den fuldautomatiske espressomaskine brygger kaffen med den helt rette temperatur, da kaffens aroma ellers hurtigt kan blive ødelagt. Alle de 3 maskiner vi viser her, brygger kaffen ved den rette temperatur, og skulle du foretrække kaffen ved en anden temperatur, så kan den sidste af maskinerne indstilles manuelt, til din foretrukne temperatur.

Nogle af de ting vi vurdere på en fuldautomatisk espressomaskine, før at vi anbefaler den, er bl.a smag, effektivitet, design, brugervenlighed og om prisen passer til kvaliteten. De tre maskiner er alle sammen topscorere på de parametre, og derfor har de fundet vej frem til denne side.

Vi håber at du vil tage imod vores råd og finde plads til en af disse maskiner i dit køkken. De er bestemt pladsen værd, og du kan ikke finde andre fuldautomatiske espressomaskiner i samme prisklasse, som gør et bedre stykke arbejde end de tre vi anbefaler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.