madmaskiner-omtalt

Den bedste espressomaskine – Vi har kåret årets bedste espressomaskine.

Den bedste espressomaskine

Kaffe er virkelig blevet populært igen de senere år.
En af de største årsager til det er at, café livet har gjort sit indtog i Danmark. På caféerne er der mulighed for at få en masse forskellige typer kaffe, og derfor er der mange der har taget de “nye” typer kaffe til sig.

Fordelen ved at anskaffe sig sin egen espressomaskine er at, man bliver fri for at betale en mindre formue for en enkel kop kaffe, samt at du kan lave alle de mange forskellige typer kaffe, lige når det passer dig.

Vi har derfor testet espressomaskiner i 3 forskellige prisklasser, og sammenlignet priserne hos mere end 10 af de største online forhandlere.

 

Læs også:


Rocket Cellini espressomaskine

Rocket Cellini espressomaskine Vi lægger hårdt ud med med den bedste espressomaskine i år på tværs af alle prisklasserne
Her har vi valgt en semiautomatisk espressomaskine fra Rocket, som brygger en utrolig velsmagende kop kaffe.

Der er ingen tvivl om at kaffen bare smager lidt bedre når den kommer fra denne maskine, end når den kommer fra de lidt billigere modeller.

Kvalitet og stabilitet

Maskinen ligger absolut i den høje ende af prisskalaen, men du får virkelig også noget for pengene. Der er ingen af de andre maskiner som vi har testet, der kan tilbyde en kop kaffe på niveau med denne her.

Den er udstyret med en HX kedel og et bryghoved forkromet i messing, som holder temperaturen på det rette niveau konstant, og dermed sikrer at kaffen får den bedst mulige aroma.

På fronten af maskinen er der et dobbelt manometer, som viser dig både trykket i kedlen, samt hvor mange bar vandet bliver presset igennem med.

Den har en indbygget mælkeskummer, som du kan bruge til at give kaffen det sidste touch.

Desuden har den også en indbygget kopvarmer, hvilket giver dig mulighed for at varme din kop op før du skænker kaffen, og dermed kan du holde kaffen varm i længere tid.

Med denne maskine får du en bedre kaffe end du gør på mange caféer.

Læs hele anmeldelsen af Rocket Cellini espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens TK53009 espressomaskine

Siemens TK53009 espressomaskine_5 Den sidste maskine vi kårer til den bedste espressomaskine i 2015, er fra den laveste prisklasse.
Det betyder dog ikke at det er en dårlig espressomaskine, tværtimod, så er denne espressomaskine fra Siemens i en overraskende god kvalitet, og den brygger en fin kop kaffe, som man ikke kan sætte en finger på.

Smarte funktioner

Den er udstyret med en indbygget mælkeskummer, så du kan give din kaffe det sidste touch for at hæve kvaliteten et niveau mere.

Den er fuldautomatisk, hvilket betyder at du ikke skal lave noget når du brygger kaffe på maskinen.

Desuden har den en smart Thermo Block funktion, hvilket gør at den altid brygger kaffen ved den rigtige temperatur.

Den er bygget med en professionel højtrykspumpe, som sikrer at vandet bliver presset igennem med det helt rigtige tryk, hver gang.

Udover de smarte funktioner som vi allerede har nævnt, så har den også en indbygget kaffekværn, så du kan brygge helt frisk kaffe.

Nem rengøring

Der er installeret et automatisk rengøringsprogram som holder maskinen ren indvendig, derudover er det også muligt at tage bryggeenheden ud og skylle den under vandhanen. Kan det blive nemmere!

Læs hele anmeldelsen af Siemens TK53009 espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Melitta Caffeo Gourmet espressomaskine

Den næste maskine vi har kåret som den bedste espressomaskine i år, er fra prisklassen lige imellem de 2 andre espressomaskiner vi har kåret.
Den koster lidt mere end maskinen fra Siemens, men de ekstra penge er godt givet ud med denne model.

Simpelt og smart

Melitta har virkelig gjort deres hjemmearbejde, med denne fuldautomatiske espressomaskine, godt, med stor vægt på brugervenlighed.

Den er udstyret med en smart drejeknap, hvor du kan vælge imellem de forskellige indstillinger.

Den giver desuden også mulighed for at justere både temperatur på vandet, styrken på kaffen og vandmængden.

Der er indbygget mælkeskummer, så du kan brygge den helt perfekte kop kaffe, ligesom du får den på caféerne.

Den høje kvalitet på maskinen sørger for at, den brygger en rigtig velsmagende kop kaffe, hver gang, som de fleste vil være mere end tilfreds med.

Maskinen kan brygge op til to kopper ad gangen, og den arbejder hurtigt, uden at det går udover kvaliteten.

Du kan desuden justere udløbet, så det passer perfekt til den kopstørrelse du har valgt.

Automatisk rengøring og afkalkning

Espressomaskinen kommer med et indbygget rense- og afkalkningsprogram, som du kan bruge den smarte drejeknap til at aktivere.

Vandbeholderen er aftagelig for nem rengøring, og beholderen er udstyret med en sensor der holder styr på vandmængden.

Der er en energibesparende funktion, så den ikke bruger for meget strøm.

Læs hele anmeldelsen af Melitta Caffeo Gourmet espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Hvor skal du købe en espressomaskine henne?

Der kan være stor forskel på priserne hos forhandlerne, og derfor har vi sammenlignet priserne hos mere end 10 af de største online forhandlere. Samtidig kan man få espressomaskiner der starter helt nede ved omkring 1700 kr. og op til mange tusind kroner.

Derfor har vi kåret den bedste espressomaskine i tre forskellige prisklasser.

Vi har, som sagt, fundet den bedste espressomaskine i tre forskellige priskategorier, og det har vi gjort, så der er en maskine der passer til alle budgetter.

Når du brygger kaffe på en espressomaskine, så har du utrolig mange muligheder for forskellige smagsvarianter. Dog er der nogle grundregler, som du bør holde dig til. Brug 7 g kaffe til en almindelig kop espresso og brug 14 g kaffe til en dobbelt espresso.

Hvis du holder dig til de mål, så er der nærmest ingen grænser for de smagsoplevelser du kan få med en espressomaskine. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Her hos madmaskiner.dk går vi højt op i at finde det bedste køkkenudstyr til vores besøgende, og i den forbindelse har vi kåret den bedste espressomaskine i år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.