madmaskiner-omtalt

Cappuccino maskine test – med prissammenligning

Cappuccino maskine test

Kaffe er i dag noget de fleste voksne drikker. Kaffe kan drikkes på mange måder og der findes et hav af forskellige typer af kaffe.
Der er stor forskel hvilken type kaffe folk bedst kan lide. De fleste kan godt lide at drikke sort kaffe, men det kan godt blive en smule ensformigt i længden. Derfor er der mange der vælger, at gå over til at drikke nogle mere specielle typer af kaffe, f.eks. cappuccino eller espresso.

Det er dog ikke altid lige nemt, at lave de forskellige typer af kaffe. De fleste vælger den nemme løsning med en pulverblanding eller også køber de deres kaffe på en kaffebar. Problemet er bare, at pulverblandinger ikke smager specielt godt og kaffe fra en kaffebar er meget dyrt. Det kan derfor være en rigtig god idé, at investere i en god espressomaskine.

En espressomaskine er det samme som en cappuccino maskine. Den kan lave alle de typer af kaffe man ønsker og så er kaffen samtidigt rigtig lækker. Det kan spare en for en masse penge, som man ville have brugt på en kaffebar.

 

Læs også:


Siemens TE717209RW espressomaskine

Siemens TE717209RW Det behøver ikke at være besværligt at få en helt frisk kop kaffe – prøv bare at se dette vidunder fra Siemens.

Altid frisk kaffe

Grunden til at de fleste går på kaffebar, er fordi de elsker smagen af helt friskbrygget kaffe. Denne model fra Siemens fungerer med kaffebønner, der bliver malet lige inden brygning, så kaffen bliver så frisk som mulig.

Justér styrke og smag, og skum evt. lidt mælk til kaffen til for en mere rund og cremet smagsoplevelse.

Det er muligt at bruge mælkeskummeren til at lave te-vand også.

Moderne design

Selve maskinen er super flot designet og vil bestemt tages sig godt ud i de fleste køkkener – også selvom den måske fylder lidt. Den er let at bruge med det smarte digitale display, hvor du både kan programmere og følge med i brygningen.

Nem rengøring og vedligeholdelse

Med denne type af kaffemaskiner er det vigtigt at de rengøres og afkalkes ofte – både for at sikre en længere levetid af maskineriet og bevare den gode smag. Siemens TE717209RW kommer med et automatisk rengørings- og afkalkningsprogram, hvor du blot skal trykke på en knap, så klarer maskinen selv resten.

Bryggeenheden kan tages ud for en lettere ekstern rengøring, og drypbakken, der også indeholder opsamling af kaffegrums, kan også let tømmes og rengøres.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens TK53009 espressomaskine

Siemens TK53009 espressomaskine_5 Denne espressomaskine fra Siemens kan lave alle de forskellige kaffer du ønsker.
Den har et smart kompakt design, så den nemt kan stå i dit køkken. Designet er meget klassisk og enkelt, hvilket får maskinen til at passe perfekt ind i de fleste køkkener. Selvom den er lille, så indeholder den alt det du skal bruge for at, brygge en perfekt kop kaffe.

Med ét enkelt tastetryk kan du sætte den lynhurtige maskine i gang med, at brygge to kopper kaffe af gangen. Maskinen klarer det hele for dig, du skal bare trykke på knappen.

Den smarte Thermo-blok funktion sørger for, at kaffen får den helt rigtige temperatur.

Maskinen indeholder bl.a. også en indbygget mælkeskummer og en smart kopvarmer, som kan forvarme koppen inden brygning.

Med denne maskine kan du lave dig en frisk kop kaffe på ingen tid. Den er meget let at gøre ren, da den nemt kan skilles ad og tørres af. Den har også et automatisk renseprogram, som sørger for at holde maskinen ren indvendig efter hver brygning.

Med denne espressomaskine fra Simens kan du altså nemt og hurtigt brygge en kop kaffe lige efter din smag.

Læs hele vores anmeldelse af Siemens TK53009 espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens EQ.7 Plus aroma Sense Z-series espressomaskine

Siemens EQ.7_02  Siemens EQ.7 er en espressomaskine som kan det meste.
Den indeholder flere innovative elementer, som giver dig alt hvad du skal bruge for, at servere en perfekt kop kaffe til venner og familie.

Espressomaskinen er fuldautomatisk, så du skal egentlig bare vælge indstillinger og så sætte den i gang. Den er meget effektiv, så der vil meget kort tid efter stå en eller to kopper frisk og lækker kaffe klar til dig.

Maskinen indeholder et hav af forskellige indstillinger, som er meget nemme at betjene med de forskellige knapper og den smarte LCD skærm. Du kan bl.a. justere på styrken, mængden og temperaturen på kaffen og alle disse valg kan du nemt følge på den overskuelige LCD skærm.

Det kan være en smule irriterende at indtaste de samme indstillinger hver gang og derfor har Siemens installeret en smart memoryfunktion, så du kan gemme dine seneste valg.

Siemens EQ.7 er en meget intelligent espressomaskine, som selv siger til hvis vandbeholderen skal fyldes eller beholderen med brugt kaffe skal tømmes.

Det innovative varmesystem sensoFlow giver en meget hurtig opvarmning af kaffen. Det smarte AromaPressure System giver samtidigt det optimale tryk for udtræk af aroma.

Hver kop kaffe kan tilpasses individuelt efter kopstørrelsen, således at koppen bliver fyldt som ønsket.

Maskinen indeholder bl.a. også en mælkeskummer og kopvarmer.

Siemens EQ.7 indeholder alt det du skal bruge for, at brygge den perfekte kop kaffe. Du kan indstille den som det passer dig og gemme dine valg med memoryfunktionen. Med denne maskine kan du på få sekunder have den lækreste kop kaffe klar, som oveni købet er lavet så den passer perfekt til din smag.

Maskinen kan nemt skilles ad og gøres rent.

Den har også et automatisk renseprogram, som holder den indvendige del ren.

Læs hele vores anmeldelse af Siemens EQ. 7 espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Melitta Caffeo Gourmet espressomaskine

Melitta Caffeo Gourmet espressomaskine  Caffeo Gourmet er en fuldautomatisk espressomaskine af højeste kvalitet.
Den er meget betjeningsvenlig og yderst effektiv, så du hurtigt og nemt kan brygge op til to velsmagende kopper kaffe ad gangen.

Espressomaskinen kommer i et enkelt og meget stilrent design. Maskinen er overvejende sort og den kan derfor nemt stå i et køkken uden at den kommer til at ”fylde” for meget.

Denne maskine giver dig en helt masse muligheder og funktioner. Den er udstyret med en smart drejeknap og et lækkert display, så du nemt kan bladre rundt i de mange funktioner den indeholder.

Du kan bl.a. vælge hvilken variant af kaffe du ønsker, justere styrken på kaffen og justere på temperatur, vand og kaffemængde. Du kan altså selv finde frem til lige netop den kombination du synes bedst om og på den måde skabe din yndlings kaffe.

Maskinen har en indbygget mælkeskummer, som gør din kaffe ekstra lækker, blød og cremet. Med den smarte todelte bønnebeholder har du samtidigt mulighed for, at vælge mellem to forskellige typer af bønner. Du kan også vælge at bruge formalet kaffe.

Caffeo Gourmet kan det meste og den giver dig alle de funktioner, du skal bruge for at skabe den perfekte kop kaffe.

Maskinen kan let rengøres og alle aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen.

Der er installeret et automatisk rensnings- og afkalkningsprogram, som sørger for at holde maskinen ren indvendig.

Læs hele vores anmeldelse af Melitta Caffeo Gourmet espressomaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvorfor købe en cappuccino maskine?

Med en cappuccino maskine kan du lynhurtigt brygge en perfekt kop kaffe, som er lavet efter din smag. De fleste espressomaskiner har en rigtig god holdbarhed, så de kan sagtens bruges i rigtig mange år.

Vi har samlet de bedste og mest populære espressomaskiner og fundet de billigste forhandlere, så du let og hurtigt kan finde den model der passer til netop dig, og samtidig finde den forhandler der tilbyder den bedste pris. Læs resten af vores cappuccino maskine test og find din espressomaskine i dag.

Gå altid efter en cappuccino maskine, som passer til de behov du har. Når du først har fået en cappuccino maskine, så kan du helt sikkert ikke leve uden den. Du kan nemt og hurtigt brygge den perfekte kop kaffe og spare dig selv for mange dyre kopper kaffe fra den lokale kaffebar.

Vi har gjort det nemt for dig, i denne cappuccino maskine test,  ved at, finde de forskellige maskiner hos udvalgte forhandlere, så du hurtigt kan få overblik over, hvor man finder den bedste pris. Disse forhandlere er nøje udvalgt, så du trygt og sikkert kan købe din nye cappuccino maskine hos dem. Lige meget hvilken af disse maskiner du vælger, så vil du helt sikkert ikke blive skuffet.

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere espressomaskiner, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarboksen nedenunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.