madmaskiner-omtalt

Melitta Caffeo Solo espressomaskine

Lille kompakt og brugervenlig espressomaskine, der kan brygge kaffen lige som du ønsker det med en særlig bryggeteknik – let cremet og meget aromatisk.
Caffeo Solo er en af verdens mindste espressomaskiner, men med en utrolig kapacitet. Maskinen har mange smarte funktioner, og kan brygge op til to kopper ad gangen.

Efterkommer individuelle behov

Det er meget individuelt hvordan den enkelte person foretrækker sin kaffe. Det er derfor muligt at justere både styrke og temperatur via betjeningspanelet. Desuden kan du justere mængden via en praktisk drejeknap, så den passer til den valgte kopstørrelse. På den måde er du næsten 100% sikker på at få lige den type kaffe du ønsker dig.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
CD ON 2.490,00 0,00 2.519,00 Læs mere

 

Særlig bryggeteknik

For at opnå en maksimal kaffenydelse, har Caffeo Solo en særlig før-bryggefunktion, hvor kaffebønnerne vædes med vand. Herved frigøres der endnu mere aroma til kaffen allerede inden selve brygningen er gået i gang.

Caffeo Solo har desuden installeret en memoryfunktion, som kan huske dine foretrukne indstillinger, så du er fri for at taste de samme indstillinger ind forfra, hver gang du trænger til en kop.

Inden du sætter maskinen i gang med at brygge, kan du justere kaffedispenseren op eller ned således at den passer til den valgte kopstørrelse.

Nem rengøring

Caffeo Solo er let at rengøre. Alle aftagelige dele tåler at komme i opvaskemaskinen. Maskinen kan tørres over med en fugtig klud. Bryggeenheden kan tages ud og rengøres under let løbende vand.

Energibesparende funktion

Der er installeret autosluk på maskinen, hvorved den automatisk slukker efter noget tids inaktivitet. Det er selvfølgelig også muligt at slukke manuelt på tænd/sluk knappen på fronten. Memory indstillingerne går ikke tabt ved at afbryde maskinen.

Specifikationer

  • Espressomaskine
  • Højtrykspumpe, 15 bar
  • Aftagelig vandbeholder (1,8 liter)
  • Energibesparende
  • Autosluk
  • Mål: H 325 x L 455 x B 200

Anmeldelser

Anmeldelse af Melitta Caffeo Solo espressomaskine hos apartmenttherapy.com

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.