madmaskiner-omtalt

DeLonghi KG79 kaffekværn

DeLonghi KG79 kaffekværn

Simpel kaffekværn fra DeLonghi, der er let og lige til at anvende.
Elsker du også duften og smagen af helt frisk kaffe? Nu kan du få lige netop dette i dit eget hjem.

Let at anvende

Kom din foretrukne blanding af bønner i beholderen, indstil malingsgraden, og evt. antal kopper, og tænd på knappen øverst på fronten. Det tager ingen tid.

Praktisk timerfunktion

På fronten af maskinen kan du indstille den til at kværne kaffe, til et bestemt antal kopper, via en praktisk drejeknap. Når den ønskede mængde kaffe er blevet malet, stopper maskinen af sig selv. DeLonghi KG79 kan maksimalt male kaffe til 12 kopper ad gangen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

12 niveauer

Det er en smagssag, hvordan du ønsker din kaffe malet. Via drejeknappen på siden af kaffekværnen kan du indstille malingsgraden fra fin til medium og grov.
Jo længere tid en kaffe har brug for at trække, des grovere skal den males. Således skal du bruge en grov blanding, hvis du ønsker at lave kaffe på en stempelkande, da den har en forholdsvis lang trækningstid.

Ønsker du derimod at brygge filterkaffe eller espresso skal du bruge en finere blanding, da vandet her presses hurtigt igennem kaffen.

Anvendes der en grov blanding til en kaffe med kort trækningstid, bliver kaffen bitter, da kun en lille del af aromaen kan nå at trække ud i drikken.

Mal kun den mængde kaffe du skal bruge fra gang til gang, og gerne lige før brygning, så får du det bedste resultat. Overskydende kaffe bør opbevares i en mørk og lufttæt beholder, da malet kaffe hverken tåler ilt eller lys. Disse to faktorer gør nemlig at aromaen lidt efter lidt forsvinder fra blandingen.

Specifikationer

  • Kværn i rustfri stål
  • Bønnebeholder (120 g)
  • Aftagelig beholder til malet kaffe
  • Timerfunktion
  • Variabel malingsgrad, 12 niveauer
  • Manuel afbryderknap

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af DeLonghi KG79 kaffekværn hos reviews.argos.co.uk og hos testfreaks.co.uk

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.