madmaskiner-omtalt

Juicepresso WJPS-1 slow juicer

Juicepresso slow juicer er ganske enkelt eminent, hvis du gerne vil lave dine helt egne lækre og sunde juicer til at nyde derhjemme.

Du kan bruge alle dine yndlingsfrugter og grøntsager til at komponere din favoritjuice med denne slow juicer. Det er både nemt og enkelt, du skal blot putte ingredienserne i maskinen og trykke på start. Slow juiceren kan med sin stærke DC-motor presse både bælgfrugter og nødder foruden grøntsager og frugter.

Med denne Juicepresso slow juicer kan du således få 100% naturlig, sund og hjemmelavede juice direkte i dit køkken. Samt du har muligheden for at bruge frugter og grøntsager, du ellers ikke ville få spist, til i stedet at lave en juice af.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sund og effektiv

Friskpresset juice indeholder fibre og næringsstoffer, der styrker dit immunsystem og som hjælper med at forebygge sygdomme.

Antioxidanterne i friskpresset juice hæmmer aldringsprocessen og tilfører din krop vigtige enzymer, vitaminer og mineraler, så det er på mange måder en rigtig god investering, når man anskaffer sig en slow juicer.

Juicepresso WJPS-1 slow juicer laver desuden næsten dobbelt så meget juice af ingredienserne i forhold til en traditionel juicepresser, da den er designet med en unik saftpresserskrue, som udvinder den maksimale mængde saft. Samtidig bibeholdes op til 68% af næringsstofferne i grøntsagerne og frugten ved brug af denne juicepresser mod kun 17% af næringsstofferne ved brug af en traditionel juicepresser. Dette gør den til et fantastisk godt alternativ til at købe færdiglavet juice.

Nem at rengøre

Slow juiceren har yderligere den fordel, at den er let at skille ad og gøre ren, når man er færdig med at presse juice. Juicepresso har en unik saftpresserskrue, der gør, at man får det fulde udbytte af ingredienserne og altså en maksimal mængde saft.

Den har DC-motor og vejer kun 7,8 kg, så den er let at håndtere. Den har en effekt på 150W og en sølvgrå farve, der let passer sammen med andre køkkenmaskiner.

Specifikationer

  • 150 W motor til nænsom behandling af frugt og grønt
  • Unik saftpresserskrue som er patenteret
  • Den special designede motor er stærk nok til også at presse nødder, gulerødder og bælgfrugter.
  • 1,2 m ledning
  • Giver dobbelt så meget saft i forhold til en traditionel saftpresser

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Juicepresso WJPS-1 slow juicer

Billeder

Video

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.