madmaskiner-omtalt

Omega J8228 slow juicer

Udnyt og få glæde af hver en dråbe i diverse frugter, grøntsager, bladgrønt og krydderurter. Lav de lækreste juicer – ekstra rige på enzymer, vitaminer og mineraler.
Den perfekte juicer, til dig, der virkelig sætter pris på en køkkenmaskine af høj kvalitet, der bringer perfekte resultater hver gang.

Robust design

Omega J8228 er en saftpresser af en ganske særlig kaliber. Maskinen er designet i rustfrit stål og brudstærk plastik, og kan derfor holde til en del. Modellen fylder lidt mere end de opretstående juicere, da den ligger ned. Dog fylder den ikke mere, end at den sagtens kan stå fremme på køkkenbordet, så du kan nyde sund og frisk juice hver dag.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 2.485,00 0,00 2.485,00 Læs mere

 

Slow juicer

Ved slow juicing foregår presning i to trin. Først kværnes råvarerne groft, og dernæst presses de grundigt. I og med at maskinen ikke kører med mere end 70-80 omdr./min., sikrer det den bedste og mest optimale presning af alle former for frugt og grønt. Desuden gør det også juiceren yderst lydsvag og du slipper for at drikke juice med skum på toppen.

Omega J8228 giver dig op til 20% mere juice end de opretstående slow juicers.

Det er generelt ikke noget problem at presse diverse frugter og grøntsager, men det anbefales at skære grøntsager med lange fibre i mindre stykker inden presning – det kunne f.eks. være bladselleri og spinat.

Der medfølger seks tyller til at ekstrudere pasta, samt en ekstra si, som kan monteres, hvis du ikke ønsker så meget frugtkød og fibre i din juice.

Rengøring og vedligeholdelse

Da Omega J8228 ikke består af så mange dele, er den let at skille ad og samle igen, når den skal rengøres.

Skyl delene under vandhanen og brug evt. lidt mildt sæbe.

Specifikationer

  • Effekt: 150 watt
  • Omdr./min. 80
  • Mål: H 394 x D 368 x B 165 mm
  • Vægt: 5,9 kg

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Omega J8228 slow juicer

Billeder

Video

Der findes ingen video af Omega J8228 slow juicer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.