madmaskiner-omtalt

Philips saftpresser – Hjemmepresset juice er saft’suseme sagen!

Philips saftpresser_1

Har du hang til de lækre juices og friskpressede safter, som er sprængfyldte med vitaminer, men som også nemt kan ruinere madbudgettet?

Så skal du overveje at investere i din egen saftpresser. Det koster selvfølgelig noget nu, men pengene vil snart være tjent ind igen og du vil kunne glæde både dig selv og venner med hjemmelavet saft i lange baner.

Philips saftpresser test

Philips er blandt de førende mærker indenfor forskellige elektriske køkkenapparater. Virksomheden har eksisteret i over 100 år og har altid været kendt for både kvalitet, men også innovation og produktudvikling.

Dette gør sig også gældende for deres saftpressere, som vi her vil kigge nærmere på i vores Philips saftpresser test. Først anmeldelses tre forskellige Philips saftpressere og dernæst sammenlignes de og der kåres en vinder.

Læs også:


Philips HR1871 saftpresser

Philips HR1871 saftpresser_9 Hvis du er sikker på, at du vil have noget af det bedste på markedet, så er det Philips HR1871 Saftpresser, du skal vælge.

Med denne maskine kan du presse saft til mange, den er let at gøre ren og du slipper for at bruge tid på at skære frugten ud i stykker.

Meget saft fra hver en frugt

Med en motor på 800 Watt er der masser af kraft i maskinen og det er da også en af de største modeller fra Phillips.

Med den nyeste teknologi sørger den for, at du får mest muligt ud af ingredienserne, så hvis du vil lave større portioner, er dette en god investering.

Ingen forberedelse

Med det helt specielle XXL påfyldningsrør slipper du endda for at skulle skære frugt og grønt ud i mindre stykker. Du behøver end ikke fjerne kernehus. Det eneste, du skal gøre, er at vaske ingredienserne og putte dem ned i påfyldningsrøret. Tryk indholdet ned med stangen og vupti: frisk og lækker juice er på vej.

To indstillingsmuligheder

Når juicen skal presses, har du mulighed for at vælge mellem to forskellige indstillinger. Den ene er til de hårde grønsager, mens den anden er til lette eller bløde grønsager og frugter. På den måde justeres motoren bedst muligt til at håndtere den enkelte opgave.

Let at gøre ren

Philips HR1871 Saftpresser har et såkaldt easy clean system, hvilket gør det virkelig nemt at gøre maskinen ren efter brug. Systemet tæller blandt andet en ny og innovativ si samt en frugtkødsholder. Alle dele kan gå i opvaskemaskinen.

Se hele anmeldelsen af Philips HR1871 saftpresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Philips HR1863 saftpresser

Philips HR1863 saftpresser_8 Den anden model i denne Philips saftpresser test kan ligeledes presse meget juice på én gang og bruge hele stykker frugt og grønt, så du selv slipper for at skære ud og fjerne sten og kernehus.

Slip for at skære frugtstykker

To liter juice kan produceres i én omgang med denne Philips HR186300 Saftpresser, som har en motor på 700 Watt.

Derved kan du nemt lave juice til hele familien og særligt også fordi du ikke behøver at skære ingredienserne i mindre stykker. Brug dem, som de er og nyd den friske juice kort efter.

Gøres ren på under 1 minut

Efter brug gør den såkaldte ’QuickClean-teknologi’ det muligt at rengøre saftpresseren på mindre end ét minut!

Hvis du før har været vant til en si med huller, bliver det altså nu meget nemmere, da denne si har glatte sider og samler al frugtkødet det samme sted. Slut med at stå og fjerne små rester – smid resterne ud på én gang og derefter kan alle delene smides en tur i opvaskemaskinen.

Moderne design

Philips HR186300 er skabt i et moderne design, hvor sort og rustfrit stål er dominerende farver. Derfor vil frugtpresseren passe godt ind i mange køkkener og den er lynhurtig at samle, hvis du vælger at opbevare den i et skab.

Se hele anmeldelsen af Philips HR1863 saftpresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Coop.dk 749,00 0,00 749,00 Læs mere

Philips HR1869 saftpresser

Hele 2,5 liter juice kan man få på en enkelt gang med denne tredje model i Philips Saftpresser test.

Også denne model har en kraftig motor og er nem at gøre ren.

Masser af motorkraft

Det gælder bare om at fylde godt med frugt og grønt på denne saftpresser, for motoren har en effekt på 900 Watt og arbejder derfor sikkert og hurtigt.

Du slipper for at skære ingredienserne ud i små stykker, hvilket gør hele processen endnu hurtigere og nemmere for dig.

Udnytter ingredienserne godt

Når juicen skal presses, er der to indstillinger at vælge imellem. De små og bløde ingredienser presses hurtigt og de større stykker presses mere langsomt for at skåne motoren.

Uanset hvilken styrke, du vælger, kan du altså presse hele 2,5 liter juice ud på en enkelt gang. Og med en innovativ form for si, som vender på hovedet, udnyttes ti procent mere frugt og grønt end normalt.

Tåler opvaskemaskine

QuickClean teknologi gør saftpresseren nem at rengøre og alle dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen efter brug.

Selve maskinen og ledningen skal tørres af med en fugtig klud. Designet er både flot og praktisk i mørke farver og tuden har drypstop, så du undgår juice på bordet, når du fjerner glasset eller kanden.

Se hele anmeldelsen af Philips HR1869 saftpresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 929,00 0,00 929,00 Læs mere

 

 

Vinder af Philips saftpresser test

Der er lagt hårdt ud i denne Philips saftpresser test, hvor de tre modeller har mange fællestræk. Derfor kan du være sikker på at få en god maskine, uanset hvilken model du vælger, og det vil være detaljer, som bliver afgørende for dette valg af testvinder.

Bedst i test

Philips HR1871 Saftpresser er den største model af de tre og den overgås ikke funktionsmæssigt af de andre. Derfor har vi valgt at kåre denne saftpresser til at være ’Bedst i test’. Desuden er designet holdt overvejende i rustfrit stål, som er både holdbart og giver udtryk af høj kvalitet.

Bedst til prisen

Hvis en juiceproduktion på to liter er nok til at dække dine behov, er den anden model i Philips saftpresser test også værd at overveje. Her får du også en høj kvalitet og mange af de samme funktioner, som testvinderen. Med en pris, der er noget lavere, vinder denne model derfor titlen som værende ’Bedst til prisen’.

Juice gør godt

Hvis du efter denne Philips saftpresser test synes, at det lyder spændende men lige mangler de sidste argumenter for at gå ud og investere i endnu en maskine til køkkenet, får du her et par gode grunde til at drikke hjemmelavet juice hver dag – eller næsten hver dag.

Seks om dagen

Vi kender sikkert alle det udbredte budskab om, at vi skal spise 600 gram frugt og grønt om dagen. Det kan bare være rigtig svært at nå. Et æble eller en banan ryger måske ned i løbet af arbejdsdagen foran computeren og til aftensmad er der måske salat eller ovnbagte rodfrugter, men meget bliver det ikke til – på en god dag. Og grønne grønsager og den vigtige variation i sammensætningen bliver der sjældent plads til.

Med en Philips saftpresser kan du nemt mikse alle de ingredienser, du har lyst til og som det fremgik i denne Philips saftpresser test behøver du ikke spilde tid på at skære ud og fjerne kernehus og lignende. På den måde bliver det nemt at få rødbede, gulerod og meget andet hver dag. Og så er smagen oven i købet rigtig god!

Undgå madspild

En anden fordel ved selv at have en saftpresser er, at du nu har mulighed for at bruge al den frugt og grønt, som måske har ligget et par dage og ikke længere ser helt så appetitlige ud. Smagen fejler stadig intet, men en rynket æbleskræl er ikke altid særlig attraktivt at sætte tænderne i.

Med en saftpresser kan du omdanne selv de kedeligste frugter og grønsager til en lækker juice, som stadig vil være frisk og skøn i smagen. Og så kan du måske nyde den ekstra meget ved tanken om, at du udnytter ressourcerne på den bedst mulige måde.

Spar penge

Er du allerede afhængig af de lækre juices, ved du også, at det kan være en dyr affære. En friskpresset juice koster som regel minimum 30 kr. og drikker du en juice hver dag, bliver det således til 900  kr. på en måned! Altså rigtig mange penge og næsten nok til at kunne købe en hel saftpresser for.

Du skal naturligvis stadig have frugt at lave juice af,  men som nævnt vil du kunne bruge noget af det, som du køber i forvejen og smider ud. Andre gange kan du måske være heldig at få en stor sending frugt fra familie og venner, som er beriget med frugttræer i haven. Husk at man sagtens kan fryse det meste frugt og grønt.

Gi et godt alternativ

En saftpresser i hjemmet kan også være et rigtig godt alternativ til at byde gæster på sodavand, øl eller alkoholiske drikke. Mange børn vil sikkert synes, at det er super sjovt at være med til at lave deres egen juice og med et sugerør og en isterning i glasset, har du hurtigt en både sund og skøn børne-cocktail.

Til voksne vil en frugtjuice være et godt alternativ til måske en øl, en kop kaffe eller noget. Det vil være anderledes, hvilket i sig selv kan være en kvalitet, og når de først har smagt juicen, vil de samtidig også føle sig rigtig godt tilpas med den sunde og lækre sundhedsdrik.

Find din personlige favoritjuice

Der er således mange gode grunde til at investere i en saftpresser. Det varer ikke længe, inden du vil have tjent din investering hjem, hvis du allerede er vant til at købe juices. Er du ikke vant til friskpressede juices, vil du helt sikkert hurtigt få smag for sagerne.

Uanset om du vælger én af modellerne i vores Philips saftpresser test eller noget andet, kan du finde masser af inspiration til at lave juices på nettet. Det er kun fantasien, der kan sætte grænser for kombinationerne af frugt og grønt, og derfor kan det være en god idé at hente nye idéer blandt andre. Inden længe vil du sikkert have fundet en personlig favorit.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.