madmaskiner-omtalt

Saftpresser tilbud – find de billigste priser

Saftpresser tilbud

Saftpressere er meget populære og uundværlige i et køkken, og hvem kan ikke lide et lækkert og sundt glas friskpresset juice direkte fra saftpresseren
En saftpresser kan bruges til mange forskellige formål, men det primære formål er naturligvis til at lave juice og andre kolde drikke.

En saftpresser er meget simpel at bruge. Det eneste man som sådan skal gøre, er at finde de frugter eller grøntsager, som man gerne vil presse saften ud af. Smid frugten eller grøntsagerne i maskinen, hvorefter maskinen selv ordner resten.

Det er en enkel og smart måde at lave friskpresset juice på. Det tager få minutter, så den kan sagtens tages i brug i de hektiske morgentimer.

I denne artikel har vi fundet 3 saftpresser tilbud. De 3 maskiner udmærker sig på den måde, at de alle er i god kvalitet – og ikke er noget ’billigt skrammel’. Trods den gode kvalitet, er priserne i den lave ende af skalaen.

 

Læs også:


Philips HR1855/30 saftpresser

Philips HR1855/30 Vi starter ud med en simpel og smart saftpresser fra Philips, model HR1855/30.
Denne saftpresser udmærker sig ved at være meget simpel, lille og kompakt, og det er en ganske udmærket saftpresser, prisen taget i betragtning.

En saftpresser som denne, er fantastisk at have stående i sit køkken.

På ingen tid kan man lave et glas frisklavet juice, billigt og nemt. Derudover ved man også, at det ikke er fyldt med en masse tilsætningsstoffer – det er ren frugt eller grøntsager.

Philips HR1855/30 gør det betydeligt nemmere at presse frugt og grøntsager – for næsten ingen penge.

Nem rengøring

Philips HR1855/30 er nem at rengøre, grundet de aftagelige dele. Selve maskinen er primært lavet af glas og hårdt plastic, hvilket gør den meget nem at gøre ren.

Det tager 2 minutter at rengøre den – og man kan nemt holde den ren, blot ved at køre en våd klud over den. Nemt!

Læs hele anmeldelsen af Philips HR1855/30 saftpresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Bosch MES3500 saftpresser

Bosch MES3500 saftpresser

Dette er en saftpresser i flot stål. Den har et flot og unikt design, der gør at den passer ind i køkkenet.

Da den er formet som den er, kan du stille den i hjørner hvor du ikke vil lægge mærke til den.

Når du skal bruge den for første gang, vil du lægge mærke til at den har en aluminums lukning, som forhindrer at saften bliver sprøjtet ud over det hele. Samtidig er sikkerheden også skruet helt i vejret, og du vil faktisk ikke kunne benytte dig af saftpresseren medmindre den er monteret korrekt på.

Da sikkerheden er så høj som den er, kan selv børn benytte sig af denne saftpresser. Den har ligeledes kun 2 forskellige hastigheder, hvilket igen gør det nemt for børn, hvis de elsker at drikke saft om morgenen eller når de kommer hjem fra skole.

Kraftig motor der kan presse alt

Som overskriften så fint antager, vil denne saftpresser kunne klare alle typer frugt og grøntsager. Den kan trække helt op til 700 Watt, og ingen opgave er derfor for lille.

Kniven som denne saftpresser er udstyret med er desuden af hærdet rustfri stål, og når først du har set den i aktion vil du ikke fortryde dit køb. Mange af delene på denne saftpresser er desuden lavet af stål, og vægten kan derfor være noget højere end ved andre saftpressere.

Når du skal rengøre maskinen kan du vælge at bruge den børste som følger med, eller du kan skille den ad og derefter lægge den ind i opvaskemaskinen.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 873,00 0,00 873,00 Læs mere

Wilfa JE-400S saftpresser, alu

Wilfa JE-400S saftpresser, alu

Dette er en saftpresser som har mange fordele og lækre features.

Den har en meget nem transportabel størrelse, og du kan derfor nemt transportere den fra A til B, ligesom at du også altid kan finde plads til saftpresseren i dit køkken.

Når du bruger denne smarte Wilfa JE-400S saftpresser har du mulighed for at bruge drypstop. Drypstop er med til at gøre at saften forbliver inde i juiceren, og du slipper derfor for at saften løber ud på bordet og laver en stor svinesti.

Da det er en moderne saftpresser har den mulighed for at tage alle typer frugt. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at skære æbler over, for at få mest saft ud af din frugt.

Simpel rengøring

Det er nemt at rengøre denne model fra Wilfa. Ligesom mange andre producenter, ved de at det er noget som kan tage meget tid, hvis ikke saftpresseren er nem at skille ad. Wilfa har i mange år gjort det muligt deres kunder, at skille deres maskiner ad.

Rengører du den lige efter brug er du også sikker på at der ikke sidder tørret saft i maskinen. Da du har mulighed for at skille den af, kan du komme rundt i alle hjørner og andre gemmesteder, som ellers ville være et paradis for bakterier.

Når en maskine er let at gøre rent slipper du også for at spilde din tid, og du kan bruge den nyvundne tid til andre ting, som du hellere vil.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvor kan man finde det bedste saftpresser tilbud?

Du er på udkig efter et godt saftpresser tilbud, hvorfor det giver god mening, hvis vi fortæller dig lidt om, hvor du kan købe din kommende saftpresser billigst.

Lad os starte med at slå fast, at der ikke er et sted der generelt set er billigere end andre.

Det svinger, fra produkt til produkt, hos hvilken forhandler du kan finde det billigst, og derfor sammenligner vi altid priserne hos mere end 10 af de største online forhandlere. På den måde er vi sikre på at vi finder de bedste saftpresser tilbud til dig.

Der er derimod nogle fordele ved at finde dit saftpresser tilbud online:

Fordele ved køb af saftpresser online:

  • Du får min. 14 dages fuld returret.
  • Du kan hurtigt og nemt sammenligne priser hos de forskellige forhandlere.
  • Du slipper for at slæbe varen hjem selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.