madmaskiner-omtalt

KitchenAid køkkenmaskine – Hvilken skal du vælge?

KitchenAid køkkenmaskine

Hvis man er på udkig efter en ny KitchenAid køkkenmaskine til sit hjem, så bør man være klar over, at det bestemt ikke er helt ligegyldigt, hvilken model man vælger at anskaffe sig

Der er nemlig et væld af ting, der kan adskille modellerne væsentligt fra hinanden, og så er det heller ikke alle, der har helt de samme funktioner.

Derfor har vi lavet denne guide over KitchenAid køkkenmaskiner, med prissammenligning, så du, hurtigt og nemt, kan få dig et overblik over de bedste modeller.

 

Læs også:


KitchenAid Artisan 7580 køkkenmaskine

KitchenAid Artisan 7580ECA_5 En af de modeller som helt sikkert hører til i toppen, er denne KitchenAid køkkenmaskine

Hvis man vælger at få anskaffet sig en KitchenAid køkkenmaskine som denne, så får du fat i en lækker og multifunktionel maskine, der har en lang række fede features.

Meget stærk motor

En ting som gør denne model super god er, at du får dig en af de maskiner, der har en ekstrem stærk motor. Det er helt klart noget, som er rigtig rart, når man står og skal bruge maskinen i sit køkken.

Der er tale om en motor, der besidder en effekt på 500 watt, men det er dog ikke noget, som gør, at den larmer. Den er nemlig ganske støjsvag på trods af at motoren har rigtig mange kræfter at gøre godt med.

Motorens effekt på de 500 watt er svarende til 1,3 hestekræfter, og det er en af de ting, som gør, at man godt kan forvente, at denne maskine kan klare væsentligt større portioner end eksempelvis forgængeren til denne model. Dog skal man naturligvis sørge for at indstille hastigheden så den passer til det arbejde, som maskinen skal lave, så du undgår at komme til at overbelaste maskinen.

Nydeligt design

Der er slet ingen tvivl om, at du her vil få dig en maskine, som har et flot design. Rent visuelt kan du være stensikker på, at modellen vil se godt ud i dit køkken. Samtidig er det også sådan, at denne model både er blevet testet og udviklet af yderst professionelle fagfolk, der har et rigtig godt kendskab til deres fag.

Dette gør, at du vil få dig et godt produkt, der designmæssigt er indrettet på en smart og ligeledes også meget praktisk måde.

Nem at gøre ren

En ting som bestemt er vigtigt for dig, som gør brug af en KitchenAid køkkenmaskine er, at du altid har let ved at gøre den ren. Denne KitchenAid køkkenmaskine er nem at skille ad og delene bør vaskes op i hånden, eftersom det slibemiddel der er i opvasketabs kan ridse og ødelægge delene.

Når du vælger at erhverve dig denne model, bør du i øvrigt være klar over, at der vil være mulighed for, at du kan udvide din samling af ekstraudstyr. Der er nemlig blevet produceret en del ekstra udstyr til denne model, som du kan tilkøbe, såfremt du måtte ønske dette.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid Artisan 7580 køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

KitchenAid Artisan 150EOB køkkenmaskine

KitchenAid Artisan 150EOB_6 Prisvindende KitchenAid køkkenmaskine som kan løse virkelig mange forskellige opgaver i køkkenet

Der er tale om en maskine, der er særdeles alsidig, og som du godt kan regne med kan anvendes til en del forskellige ting, når du skal lave mad.

Maskinen er lavet med en meget stærk motor

Hvis man gerne vil have sig en lækker køkkenmaskine, som er meget praktisk, og som samtidig også kan holde til en hel del, så er det helt bestemt værd at overveje denne model, eftersom den har en motor, der er meget stærk.

Hvis du vælger netop denne variant af KitchenAid køkkenmaskine, så vil du få dig en maskine, der har en effekt på intet mindre end 325 watt. Dog er det naturligvis vigtigt, at du ikke overbelaster motoren, så du bør derfor sørge for at indstille den efter hvilken arbejdsopgave, som den skal ud på.

Udover en stærk motor kan du rent visuelt her også få dig en super flot maskine, der er lavet i et nydeligt design, som passer ind i de fleste moderne køkkener.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid Artisan 150EOB køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

KitchenAid Artisan 156EFP køkkenmaskine

KitchenAid Artisan røremaskine Køkkenmaskinen alle drømmer om at have!

KitchenAid Artisan er en yderst populær køkkenmaskine, der særligt blev kendt gennem bageprogrammerne “Det søde liv” og “Den store bagedyst”, hvor den blev brugt til at fremstille smukke kager og andre lækkerier.

Køb den i din yndlingsfarve

Stor set alle KitchenAids køkkenmaskiner fås i op til flere forskellige farver, hvilket betyder at der er noget for enhver smag. Det gælder selvfølgelig også denne populære røremaskine, der kan fås i nærmest alle farver – selv kobber, som er meget in lige nu.

Lad dig ikke narre

Sammenlignet med andre køkkenmaskiner på markedet, er en motor på 300 watt måske ikke meget, men det er lige præcis nok til denne model. KitchenAid kommer nemlig med en udførlig manual om, hvordan hastigheden skal stilles til de forskellige arbejdsopgaver.

Der er noget om snakken

Der er faktisk en grund til at KitchenAid Artisan er blevet så populær – ud over de mange festlige farver og den gode kvalitet. Der findes et væld af tilbehør til den, således at det er muligt at lave alt fra lækker pasta, friskpresset juice til softice og pesto. Lav perfekte vaniljekranse til jul eller riv en lækker salat til aftensmaden.

Tilkøb flere skåle i stål eller glas, så du kan lave flere ting på én gang. Det hele klares på nul komma fem når du har KitchenAid Artisan ved din side.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid Artisan 156EFP køkkenmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvorfor en KitchenAid køkkenmaskine?

KitchenAid har lavet køkkenmaskiner nærmest lige siden at de første køkkenmaskiner så dagens lys. Faktisk har de en model udstillet på et museum i New York, men det er en helt anden historie, som vi ikke vil bruge tid på her.

Når du skal vælge en KitchenAid køkkenmaskine, så har du allerede gjort op med dig selv at, du godt kan lide designet på KitchenAid’s produkter, da det er samme design der går igen over hele linjen. De er verdens berømte for deres retro design, og de har holdt fast i deres stil, hvilket er meget flot efter så mange år, og de bliver ved med at være på mode.

Man må sige at de ramte plet første gang, rent designmæssigt.

Hvis man skal tage et kig på andre ting, end bare de funktioner, som KitchenAid køkkenmaskiner har, så er der også en del andre ting, som man helt klart bør sørge for at få taget med i sine overvejelser, inden et køb foretages.

Det er nemlig særligt vigtigt, at du sørger for at få valgt dig en af de modeller, som stilmæssigt passer ind i noget af det, som du gerne vil have fat i.

Her vil det i meget høj grad være værd at huske på, at der godt kan være stor forskel på, hvordan designet på en køkkenmaskine kan se ud, men det er dog en af de ting, som man helt klart bør få tænkt over inden sit køb.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.