madmaskiner-omtalt

KitchenAid foodprocessor – Smart i form og funktion

KitchenAid foodprocessor

Hvis du elsker at lave god mad, men ofte synes, at tiden er knap, kan du overveje om en foodprocessor kan være en hjælp i din hverdag.

Med mulighederne for at røre, hakke, piske og skære kan den aflaste dig fra de tunge og lidt kedelige opgaver, mens du koncentrerer dig om noget andet eller tager et øjebliks pause.

Retro design

Med en KitchenAid foodprocessor er du sikker på at kvaliteten er i top og du får samtidig et design, som vil hæve værdien af ethvert køkken. Det er et unikt retro-look, som samtidig er enkelt i sit udtryk og derfor passer godt ind i mange stilarter.

To modeller af KitchenAid foodprocessor

Vi har her udpeget to forskellige modeller af KitchenAid foodprocessor og beskriver dem her enkeltvis, så du kan danne dig et indtryk af de forskelle, der er, og samtidig blive klogere på, hvordan en KitchenAid foodprocessor kan hjælpe dig.

 

Læs også:


KitchenAid 1335EER foodprocessor


Den første KitchenAid Foodprocessor er en køkkenmaskine af meget høj kvalitet.

Her får du både gode funktioner og lækkert design, som vil øge værdien af ethvert køkken.

Skift kande efter behov

Motoren i denne KitchenAid foodprocessor har en effekt på 300 watt og skulle det ikke lige sige dig noget, kan du være helt tryg ved, at det er nok til at klare alle de mest almindelige opgaver i et køkken.

Der er to kander med, som kan skiftes efter behov. Den ene kan rumme hele 3,1 liter mens den anden er noget mindre og rummer 0,95 liter.

Riv og snit både tykt og tyndt

Til at snitte, hakke og udføre andre ønskelige gøremål følger der også to rive- og snitte-skiver med.

Tilbehøret gør, at du nemt kan snitte lækre grønsager og andet og du kan selv indstille den ønskede tykkelse på en skala fra 1 til 6 millimeter.

Kan også piske og røre dej

Med til denne KitchenAid foodprocessor følger endvidere både piskeris og dejkrog, så du også kan piske flødeskum og røre bolledej.

Der er således rigtig mange muligheder med denne maskine i køkkenet! Efter brug er det bedst at vaske de aftagelige dele op i hånden, så de ikke lider skader af slibemidlet i opvasketabs.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid 1335EER foodprocessor her
find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Coop.dk 2.999,00 0,00 2.999,00 Læs mere

KitchenAid 1644EMS Pro Line 16-Cup foodprocessor

KitchenAid 1644EMS Pro Line 16-Cup foodprocessor
Med den anden KitchenAid foodprocessor får du en ekstra stærk motor, der med en effekt på 650 watt kan klare alle opgaver.

Også basen er ekstrem solid, hvilket gør, at du kan føle dig helt sikker på, at maskinen står fast selv ved hårde og krævende opgaver.

Tre kander i kraftigt plast

Tre kander får man med til denne KitchenAid foodprocessor og de rummer henholdsvis 4, 2,4 og 1 liter.

Der er således god mulighed for at skifte alt efter behov og alle kander er fremstillet af kraftigt plast, som tåler stød fra eksempelvis isterninger eller frosne bær.

Hver kande har desuden et tætsluttende låg, så alle ingredienser bliver i kanden og ikke sprøjter ud fra vægge og borde.

Fire snitteskiver

De mange muligheder med denne KitchenAid foodprocessor afspejler sig også i et stort udvalg af knive. Her følger hele fire knive med til at skære tern, parmesan, pommes frites samt en vendbar rive- og snitteskive. Skiverne kan justeres manuelt på to forskellige indstillinger til enten groft eller fint.

Foruden at snitte kan denne KitchenAid foodprocessor også røre dej, piske og presse citrusfrugter til en dejlig juice.

Form og funktion i top

Med det kendte KitchenAid design og de mange funktioner får man her en foodprocessor, som vil skabe glæde i både form og funktion.

Det anbefales, at vaske alle aftalelig dele op i hånden og tørre maskinen og ledning af med en fugtig klud.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid 1644EMS Pro Line 16-Cup foodprocessor her
find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvilken KitchenAid foodprocessor er bedst?

Efter at have beskrevet begge modeller er det nærliggende at sammenligne de to og kåre en vinder. Det vil dog ikke være tilfældet her. Det afhænger nemlig rigtig meget af dine behov, hvilken KitchenAid foodprocessor der er bedst for dig.

Den første model er en rigtig god maskine til dig, der måske ikke er vant til at have en foodprocessor og fornemmer, at den kan hjælpe med helt grundlæggende hverdagsting i køkkenet.

Til hverdagsbrug eller kreativ udfoldelse?

Den anden model byder på flere muligheder og særligt i forhold til de forskellige snittemuligheder er der lagt op til, at man kan være kreativ i køkkenet og er vant til at lave nogle lidt specielle ting. Det kan være, at man allerede har en ældre foodprocessor, som kan de almindelig ting, og nu ønsker sig mere.

Pointen er, at det er op til dig at vurdere dine behov og derefter træffe det bedste valg for dig. Og uanset hvilken model, du vælger af disse to, vil du med garanti få god kvalitet og noget pænt at kigge på i dit køkken.

På vej mod 100 års erfaring

KitchenAid har en erfaring med producere elektriske husholdningsapparater, som går langt tilbage. Det amerikanske firma blev grundlagt allerede i 1919 og det første produkt var en røremaskine, som også den dag i dag er meget populær.

I de sidste årtier er det også særligt designet, som har været med til at fremhæve KitchenAid blandt de mange køkkenmaskiner på markedet. Og dette er bestemt ikke uden grund, for hvor mange røremaskiner kan bryste sig af at være udstillet på MOMA (Museum og Modern Art) i New York?

Et stykke designhistorie

Vælger du at købe en KitchenAid køkkenmaskine, får du således samtidig et stykke designhistorie og du bidrager til at hæve designoplevelse i dit køkken. Stilen fra de første designs er bibeholdt, hvilket giver alle maskinerne et retro-look, hvilket er populært i dag, Og med muligheden for at vælge mellem stort set alle regnbuens farver er der også mulighed for at signalere noget personligt i sit valg af KitchenAid maskine.

Farverne giver således et  dejligt frisk modspil til mange klassiske køkkenmaskiner og understreger, at en KitchenAid foodprocessor ikke bare er en køkkenmaskine: det er en stil, der også udtrykker en personlighed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.