madmaskiner-omtalt

Foodprocessor test – med prissammenligninger

Foodprocessor test

At lave mad skal helst være sjovt og nemt.
Danskerne har for tiden meget travlt og der er ikke meget tid til at få lavet mad.

Der findes dog en enkel maskine, som kan løse mange af problemerne. Den smarte maskine hedder en foodprocessor og dens funktion ligger lidt i navnet. Den kan nemlig lave mad og den kan gøre det hurtigt og nemt.

Med en foodprocessor bringer man det sjove tilbage til madlavningen, fordi det hele pludselig bliver så nemt og man får overskud til at lave ting som udfordrer en selv lidt mere.

I denne foodprocessor test kan du læse om de bedste foodprocessorer vi har testet.

 

Læs også:


KitchenAid 1335 foodprocessor

KitchenAid 1335 foodprocessor KitchenAid er kendt for deres fantastisk gode køkkenmaskiner, som altid er i rigtig god kvalitet.
De står også for at producere en af markedets bedste foodprocessorer.

KitchenAid 1335 er en foodprocessor der kan det hele og den arbejder meget effektivt og hurtigt. Den fås samtidigt til en overkommelig pris. Det er den perfekte hjælper til dig når du går i køkkenet og den kan uden tvivl spare dig for en masse tid i køkkenet.

Som så mange andre KitchenAid maskiner så er denne foodprocessor designet med det klassiske retro look. Det er noget man ser på de fleste KitchenAid maskiner og de fleste synes at det er ret fedt.

Selve maskinen er lavet i hårde og solide materiale som kan modstå fleste slag og stød. Den er udstyret med smarte gummi-fødder, som sikrer at den står fast under brug. Det er meget vigtigt at den står ordentligt fast, når man sætter den kraftige 300 watt motor i gang med at arbejde.

De 300 watt er rigeligt til at kunne klare de fleste madlavningsopgaver uden problemer. Den klarer opgaven meget hurtigt og yderst effektivt, så du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt.

Ekstra tilbehør

Med til foodprocessoren får man to kander i robust plast. De kan uden problemer modstå stød og slag fra de hårde råvarer man putter i maskinen. Kanderne kan rumme hhv. 3,1 og 0,95 liter. Med til kanderne får man to tætsluttende låg, som sikrer at der ikke opstår nogle lækager.

Med den smarte 3-i-1 tragt kan man nemt tilsætte ingredienser mens maskinen kører.

Du får et snittekit med når man køber denne foodprocessor fra KitchenAid. Det består af 2 vendbare rive- og snitteskiver, som gøre det meget nemt at rive og snitte grøntsager, frugter, nødder osv.

Du får også et piskeris og en dejkrog med, så foodprocessoren kan bruges som køkkenmaskine/røremaskine.

Rengøringen af maskinen har KitchenAid også gjort virkelig nem. De fleste dele kan tages af og hurtigt vaskes op i hånden. Der er også enkelte dele som kan komme i opvaskeren og selve maskinen kan blot tørres over med en fugtig klud.

KitchenAid 1335EER er den bedste foodprocessor i denne foodprocessor test og du får rigtig meget kvalitet for pengene, hvis du vælger at købe den.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid 1335 foodprocessor her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Coop.dk 2.999,00 0,00 2.999,00 Læs mere

Braun FP3010 foodprocessor

braun-fp3010-foodprocessor_2

Braun FP3010 foodprocessor er din bedste køkkenhjælp

Braun FP3010 foodprocessor er en robust og sikker køkkenmaskine, der er i klassisk hvidt design. Braun er kendt for det sikre valg, når det handler om kvalitet og holdbarhed. Med denne foodprocessor, som også er testvinder, får du et køkkenredskab, som er din højre hånd i køkkenet, og assisterer dig ved både bagning og madlavning.

Klarer alle opgaver

Om det er kødfars eller pizzadej der skal røres, så klarer Braun FP3010 foodprocessor alt med bravour. En stor fordel hos Braun er enkeltheden, som giver dig de bedste arbejdsbetingelser, og som gør rengøringen af maskinen noget nemmere.

Det er som regel det, der gør at en foodprocessor alt for ofte bliver i skabet – det er for besværligt. Men ikke med denne maskine. Nemt og bekvemt.

Braun FP3010 er en af markedets bedste foodprocessorer

Braun FP3010 foodprocessor snitter, hakker, river, pisker og ælter lige det du har lyst til. Find en opskrift på din yndlingskage, og rør dejen sammen i maskinen, stil eventuelt til hævning, og så i ovnen. Friskbagt kage på ingen tid.

Hele sættet

Pakken er spækket med maskine og udstyr, som består af piskeris, disk til hakke, diske til snitning, dejkrog til æltning, og den store to liters skål, som rummer de fleste familieopskrifter. Maskinen yder 600 Watt, som er mere end rigeligt til de opgaver du vil udsætte den for.

 

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 676,00 0,00 676,00 Læs mere
CD ON 758,00 0,00 787,00 Læs mere

Braun FX3030 foodprocessor

Braun er et meget kendt mærke inden for bl.a. produktion af køkkenmaskiner.
De leverer altid køkkenmaskiner i 100% god tysk kvalitet og de overholder altid alle de krav der nu findes.

Braun FX3030 er en af de bedre foodprocessorer på markedet. Det er også en af dem, hvor prisen ligger i den høje ende. Du får så til gengæld også en solid og yderst effektiv foodprocessor, som helt sikkert kan hjælpe en meget i køkkenet.

Multitasking

Denne foodprocessor fra Braun er lavet med to kander. Den ene er en foodprocessor og den anden er en minihakker. Det betyder altså at man kan multitaske med denne maskine og lave to ting på én gang.

Den store foodprocessor kan rumme op til to liter, mens den lidt mindre hakker kan rumme op til 0,75 liter.

Der sidder en 800 watt motor i maskinen, som sagtens kan klare at begge ting kører på en gang. På den måde kan man hurtigt og meget effektivt lave aftensmaden og spare en masse tid samtidigt.

Maskinen er designet til at den skal stå fremme. Den er lavet i et flot hvidt design, som vil passe perfekt ind i de fleste køkkener. Man kan også ligeså godt lade den stå fremme, fordi den kommer til at blive brugt hele tiden.

Maskinen kan fungere som saftpresser, så man kan lave juice og der medfølger bl.a. også en dejkrog og et piskeris.

Man får meget kvalitet og mange muligheder med denne maskine.

Prisen er dog lidt højere end prisen på de andre to i denne test, hvilket gør at den ikke modtager nogen titler i denne foodprocessor test, men man får også lidt ekstra kvalitet for pengene, hvis man vælger at købe en Braun FX3030 foodprocessor.

Læs hele anmeldelsen af Braun FX3030 foodprocessor her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvorfor en foodprocessor?

En foodprocessor kan uden tvivl spare dig for en masse tid i køkkenet. Tid som du så kan bruge på andre ting f.eks. din familie eller dit arbejde.

Foodprocessoren kom til verden, fordi der var nogle der mente at det ville være smart, hvis man samlede alle køkkenmaskiner i én enkel maskine. Det var en rigtig god idé. Foodprocessoren sparer nemlig både dig for tid, penge og plads.

Når man snakker om plads, så mener man altså at man kan skille sig af med alle de små køkkenmaskiner og i stedet erstatte dem med én enkel foodprocessor – meget smart!

Stort udvalg

Foodprocessoren er naturligvis blevet meget populær og der udvalget er også enormt. Der findes et hav af forskellige foodprocessorer, som hver især kan alt muligt smart. Der findes en foodprocessor som passer til ethvert behov og ethvert budget.

En foodprocessor er en sikker investering, som man helt sikkert vil blive glad for på den lange bane. Den kan holde i mange år og den kan som nævnt spare dig for en masse tid og penge – og så frigør den også en masse plads i køkkenet.

Der er altså ingen tvivl om, at et køb af en foodprocessor er en rigtig god idé. Den kan spare dig for en del tid i køkkenet – tid som du så kan bruge på andre ting, f.eks. din familie eller dit arbejde.

En foodprocessor kan erstatte mange af de køkkenmaskiner du har i forvejen, så du i stedet har det hele i én enkel maskine. Gå altid efter en foodprocessor som passer til de behov du og din familie har. Den skal selvfølgelig også passe til det budget du nu engang har.

De tre foodprocessorer vi har kigget på i denne foodprocessor test er meget forskellige med hensyn til funktioner og specielt pris.

Vi har gjort det nemt for dig ved at finde de forskellige foodprocessorer hos udvalgte forhandlere, så du hurtigt kan få overblik over, hvor man finder den bedste pris. Disse forhandlere er nøje udvalgt, så du trygt og sikkert kan købe din nye foodprocessor hos dem. Du vil blive glad for din foodprocessor og efter et par ganges brug, så kan du helt sikkert ikke undvære den.

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.