madmaskiner-omtalt

Ismaskine test – Stor guide med prissammenligninger

ismaskine test

Is nydes året rundt af de fleste mennesker. Om det er en varm sommerdag eller en romantisk aften, så er is altid lækkert og forfriskende.

Når man skal finde en ismaskine er det desværre ikke altid lige til. Der er rigtig mange forskellige modeller og behovet kan være forskelligt.

Vi har valgt at inkludere maskiner både med og uden kompressor i denne test. Er der kompressor i ismaskinen betyder det at, du ikke behøver at lægge skålen i fryseren dagen før at du vil lave is. En ismaskine med kompressor, fryser skålen mens den arbejder.

Vi har samlet de bedste og mest populære ismaskiner og fundet de billigste forhandlere, så du, let og hurtigt, kan finde den model der passer til netop dig, og samtidig til den bedste pris. Læs resten af vores ismaskine test og find din ismaskine i dag.

 

Se også:


Wilfa ICM-C15 ismaskine

Wilfa ICM-C15 Wilfa’s smarte og lækre model, løber afsted med titlen som vores ismaskine testvinder.

Maskinen er ikke særlig stor, men den har alligevel en indbygget kompressor, der gør produktionstiden og forberedelsestiden meget kort.

Den er utrolig let at betjene, både børn og vokse kan nemt og hurtigt lave sin egen hjemmelavede is.

Den er også en af de billigste ismaskiner med kompressor, som holder en høj kvalitet og er let at rengøre. Wilfa er et godt valg, som sikrer dig lækkert og nemt hjemmelavede is.

Læs hele vores anmeldelse af Wilfa ICM-C15 ismaskine med kompressor her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
CD ON 1.329,00 0,00 1.358,00 Læs mere
KitchenOne 1.490,00 0,00 1.490,00 Læs mere

Nemox Ismaskine Dolce Vita – Hvid 1,5 L.

Nemox Ismaskine Dolce Vita - Hvid 1,5 L.

Alle elsker is – og forestil dig, at du både nemt og hurtigt kan nyde din egen hjemmelavede is eller sorbet.

Det kan faktisk lade sig gøre, det kræver bare en ismaskine, det kunne for eksempel være denne fra Nemox.

Dolce Vita Ismaskine fra Nemox

Maskinen kører med 30 W, og den kan rumme op til 1,5 liter. Det tager kun omkring 20 – 30 minutter at producere den hjemmelavede is, så der er ikke langt fra lækkersult til hyggestund.

Sådan fungerer maskinen

Der følger en dobbeltbundet skål med ismaskinen, den sættes i fryseren, så den kan holde en temperatur på omkring -10 grader. Skålen kan holde temperaturen i et par timer, så den har den perfekte temperatur, når maskinen skal arbejde med din hjemmelavede ismasse.

Efter en lille halv times tid er din is klar til at blive nydt. Det kan faktisk ikke blive meget nemmere. Og når den kan rumme op til 1.5 liter, er der nok til hele familien – og måske også til når der er lækkersultne gæster på besøg.

Designet

Ismaskinen fra Nemox er designet til at være nem at arbejde med og nem at gøre ren efter brug. Når en køkkenmaskine er nem at betjene og nem at gøre ren, så er man mere tilbøjelig til at få den brugt.

Det gælder også for din ismaskine. Den kan nemt gå hen at blive familiens yndlingsmaskine – både sommer og vinter er det jo super lækkert at spise hjemmelavet is og sorbet.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 892,00 0,00 892,00 Læs mere

Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine

Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine Nemox er en rigtig god producent af ismaskiner, og havde denne været en smule billigere havde den vundet testen.

Det er noget af det tætteste du kommer på en professionel maskine, både hvad ang. motor, reduktionsgearkasse og kompressoren på 4,10 cc.

Den rummer hele 1,7L is i skålen og kan derfor producere meget store mængder is døgnet rundt.

Kan også bruges til mindre arrangementer og fester, samt private som kun vil have det bedste.

Læs hele vores anmeldelse af Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Stort udvalg

Vi har lavet denne ismaskine test fordi at der er et kæmpe udvalg af forskellige ismaskiner på markedet i dag.

Det store udvalg gør det svært at vælge hvilken ismaskine man skal anskaffe sig. Med vores ismaskine test kan du få et hurtigt overblik over de mest populære maskiner, samtidig med at du kan finde den bedste pris på netop den ismaskine.

Vi har valgt at kåre en “Testvinder” og en “Bedst til prisen” i denne test. Det er de 2 øverste ismaskiner på siden. De udmærker sig begge to, i hver deres kategori, ved at lave hurtigt og lækkert is, på en nem og simpel måde.

Ismaskine med kompressor?

Når du skal vælge en ismaskine, skal du først gøre op med dig selv om den skal være med eller uden kompressor. Har maskinen en kompressor betyder det at du ikke behøver at fryse isskålen før brug, fordi det ordner kompressoren under brug.

Har maskinen derimod ikke en kompressor betyder det at du skal lægge skålen i fryseren dagen før du vil lave is, så skålen kan nå at blive ordentlig kold.

Du kan også en ismaskine som ekstra tilbehør til visse køkkenmaskiner.

Mange betegner en ismaskine med kompressor, som en professionel ismaskine. Det er ikke helt rigtigt mere. Nu til dags, hvor ismaskiner er blevet så populære, er en ismaskine med kompressor, ikke nødvendigvis en professionel ismaskine mere.

En professionel ismaskine koster væsentligt mere end de modeller som de fleste private køber og fylder også en del mere. En ismaskine med kompressor støjer noget mere end en uden kompressor, da ismaskinen uden kompressor ikke laver andet end at køre rundt med den rette hastighed.

Træf det rette valg første gang!

Konklusionen må altså være at, skal det gå hurtigt og uden planlægning, så skal det være en ismaskine med kompressor. Betyder tiden ikke noget for dig, og har du ikke noget imod at skulle tage stilling til det om du vil lave is dagen før, så er en ismaskine uden kompressor et fint valg for dig. Du kan finde begge slags ismaskiner i vores ismaskine test.

God fornøjelse

 Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

 

5 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.