madmaskiner-omtalt

Ismaskine test – Stor guide med prissammenligninger

ismaskine test

Is nydes året rundt af de fleste mennesker. Om det er en varm sommerdag eller en romantisk aften, så er is altid lækkert og forfriskende.

Når man skal finde en ismaskine er det desværre ikke altid lige til. Der er rigtig mange forskellige modeller og behovet kan være forskelligt.

Vi har valgt at inkludere maskiner både med og uden kompressor i denne test. Er der kompressor i ismaskinen betyder det at, du ikke behøver at lægge skålen i fryseren dagen før at du vil lave is. En ismaskine med kompressor, fryser skålen mens den arbejder.

Vi har samlet de bedste og mest populære ismaskiner og fundet de billigste forhandlere, så du, let og hurtigt, kan finde den model der passer til netop dig, og samtidig til den bedste pris. Læs resten af vores ismaskine test og find din ismaskine i dag.

 

Se også:


Wilfa ICM-C15 ismaskine

Wilfa ICM-C15 Wilfa’s smarte og lækre model, løber afsted med titlen som vores ismaskine testvinder.

Maskinen er ikke særlig stor, men den har alligevel en indbygget kompressor, der gør produktionstiden og forberedelsestiden meget kort.

Den er utrolig let at betjene, både børn og vokse kan nemt og hurtigt lave sin egen hjemmelavede is.

Den er også en af de billigste ismaskiner med kompressor, som holder en høj kvalitet og er let at rengøre. Wilfa er et godt valg, som sikrer dig lækkert og nemt hjemmelavede is.

Læs hele vores anmeldelse af Wilfa ICM-C15 ismaskine med kompressor her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris
1.329,00 DKK 0,00 DKK 1.329,00 DKK
1.329,00 DKK 0,00 DKK 1.329,00 DKK
1.399,00 DKK 0,00 DKK 1.399,00 DKK
1.990,00 DKK 29,00 DKK 2.019,00 DKK

OBH 6616 ismaskine inklusiv to skåle

obh-6616-ismaskine-inklusiv-to-skale

OBH 6616 ismaskine til hjemmelavet is er et kæmpe hit i hele familien

OBH 6616 ismaskine, som er bedst til prisen, er bare uundværlig for den moderne og kræsne familie i dag. Med få ingredienser kan familien nu lave deres helt egen favorit-is på meget kort tid. Der findes et hav af nemme opskrifter på hjemmelavet is, men uden en ismaskine er processen ret besværlig.

Is på lyntid

Med OBH´s ismaskine er alting noget nemmere. Ingredienserne kommes i skålen, timeren indstilles, og så går der kun 30 minutter, så har I den lækreste is, som er cremet og lige til at spise. Ananas-is, hindbær-is, chokolade-is og mange flere. Frisk frugt, fløde, vanilje, æg og eventuelt sukker, mere skal der ikke til.

Når du skal lave jeres egen hjemmelavede is, skal du læse vejledningen grundigt, i forhold til holdbarhed og opbevaring.

Det er nemt, og ingenting kan gå galt

OBH 6616 ismaskine er udført i et enkelt og klassisk design i lyseblå, med et transparent låg og påfyldningshul. Betjeningspanelet er meget enkelt, med timer og start. Ingenting kan gå galt, når du bare følger vejledningen.

To skåle og flere portioner

Ismaskinen bliver leveret med to skåle, hvilket gør, at du kan lave flere portioner. Når den første er færdig, sættes den i fryseren, mens den anden bliver lavet i maskinen. Så er der is til hele den store familie, som helt sikkert vil blive super glade for din nyerhvervelse.

Læs hele vores anmeldelse af OBH 6616 ismaskine inklusiv to skåle

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris

Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine

Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine Nemox er en rigtig god producent af ismaskiner, og havde denne været en smule billigere havde den vundet testen.

Det er noget af det tætteste du kommer på en professionel maskine, både hvad ang. motor, reduktionsgearkasse og kompressoren på 4,10 cc.

Den rummer hele 1,7L is i skålen og kan derfor producere meget store mængder is døgnet rundt.

Kan også bruges til mindre arrangementer og fester, samt private som kun vil have det bedste.

Læs hele vores anmeldelse af Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris
2.999,00 DKK 0,00 DKK 2.999,00 DKK
4.199,00 DKK 0,00 DKK 4.199,00 DKK

 

Stort udvalg

Vi har lavet denne ismaskine test fordi at der er et kæmpe udvalg af forskellige ismaskiner på markedet i dag.

Det store udvalg gør det svært at vælge hvilken ismaskine man skal anskaffe sig. Med vores ismaskine test kan du få et hurtigt overblik over de mest populære maskiner, samtidig med at du kan finde den bedste pris på netop den ismaskine.

Vi har valgt at kåre en “Testvinder” og en “Bedst til prisen” i denne test. Det er de 2 øverste ismaskiner på siden. De udmærker sig begge to, i hver deres kategori, ved at lave hurtigt og lækkert is, på en nem og simpel måde.

Ismaskine med kompressor?

Når du skal vælge en ismaskine, skal du først gøre op med dig selv om den skal være med eller uden kompressor. Har maskinen en kompressor betyder det at du ikke behøver at fryse isskålen før brug, fordi det ordner kompressoren under brug.

Har maskinen derimod ikke en kompressor betyder det at du skal lægge skålen i fryseren dagen før du vil lave is, så skålen kan nå at blive ordentlig kold.

Du kan også en ismaskine som ekstra tilbehør til visse køkkenmaskiner.

Mange betegner en ismaskine med kompressor, som en professionel ismaskine. Det er ikke helt rigtigt mere. Nu til dags, hvor ismaskiner er blevet så populære, er en ismaskine med kompressor, ikke nødvendigvis en professionel ismaskine mere.

En professionel ismaskine koster væsentligt mere end de modeller som de fleste private køber og fylder også en del mere. En ismaskine med kompressor støjer noget mere end en uden kompressor, da ismaskinen uden kompressor ikke laver andet end at køre rundt med den rette hastighed.

Træf det rette valg første gang!

Konklusionen må altså være at, skal det gå hurtigt og uden planlægning, så skal det være en ismaskine med kompressor. Betyder tiden ikke noget for dig, og har du ikke noget imod at skulle tage stilling til det om du vil lave is dagen før, så er en ismaskine uden kompressor et fint valg for dig. Du kan finde begge slags ismaskiner i vores ismaskine test.

God fornøjelse

 Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

 

4 Comments

 1. Lise A

  juni 5, 2014 at 08:58

  Hej Madmaskiner

  Først vil jeg gerne sige tak for jeg super hjemmeside om køkkenmaskiner. Jeg ledte efter en ismaskine som ville passe perfekt til vores lille familie. Efter en hurtigt søgning på google kom jeg herind og jeg fandt hurtigt ud af at det var en Wilfa ICM-C15 som var den rigtige og jeg har kun været glad for mit køb.

  Hilsen Lise

  • admin

   juni 5, 2014 at 14:30

   Mange tak for de pæne ord 🙂

   Wilfa modellen er et rigtig godt valg, er jo også testvinderen.

 2. Martin

  august 4, 2014 at 10:57

  Den wilfa som i omtaler kan den lave alle slags is? altså sorbet, softice, osv?

  • admin

   august 4, 2014 at 17:20

   Hej Martin.

   Ja, Wilfa ICM-C15 kan lave alle de istyper du efterspørger. Det hele handler om ingredienser og indstillingerne på ismaskinen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vind et gavekort på 1.500 kr.

gavekort

Tilmeld dig nu og deltag i konkurrencen.

Måske bliver du den heldige vinder...

x