madmaskiner-omtalt

HUROM HU-700, 2ND GENERATION “THE BOSS” SLOW JUICER

Den absolutte topmodel fra Hurom, i en ny og endnu mere effektiv version

HUROM HU-700 er en endnu nyere udgave af HU-700 slow juicer serien. Denne udgave kommer med en forbedret induktionsmotor, som roterer med bare 45 omdrejninger i minuttet og altså derfor er endnu mere skånsom mod de råvarer, der presses.

Med et nyudviklet kværnesystem forhindrer denne juicepresser kværnen i at stoppe til under presning. Desuden kan du med ’pulp-control’ – funktionen selv regulere, hvor meget frugtkød du ønsker, der skal være i din juice. Dette er en lækker detalje at have med, hvis man godt kan lide en tykkere og mere mættende juice.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Støjsvag og effektiv

HUROM HU-700 findes i sølvgrå og rød, så den kan matche dine andre køkkenelementer lige som du ønsker. Denne juicepresser har desuden ingen problemer med at, presse bladgrønt, ananas eller selleristænger på grund af den nye kværneteknik. Denne finesse gør også rengøringen en hel del nemmere.

Smart og sikker

Juiceren her er ligesom de andre Hurom slow juicere også udstyret med et smart og praktisk gribehåndtag og har en tromle, der kan indeholde op til 500 ml juice. Juiceren bliver også leveret med både den fine såvel som den grove filtersi, så man har noget at vælge imellem. Desuden findes der et støvlåg til at lægge over tragten på juiceren, når man ikke bruger den.

Ekstra sund

Juice er lækkert, sundt og næringsrigt. Og når man selv har muligheden for at lave det hjemme i køkkenet, kan man lege med sin kreativitet og presse præcis de frugter og grøntsager man bedst kan lide, for at få en helt unik juice, der falder i ens smag.

Desuden bevarer hjemmepresset juice fra HUROM HU-700 meget bedre de næringsstoffer, vitaminer, enzymer, farven og smagen fra frugterne og grøntsagerne, end juice fra supermarkedet eller andre “almindelige” saftpressere.

HUROM HU-700 vejer kun 6,2 kg, har en produktgaranti på 6 år på motoren og 3 år på de øvrige dele, hvilket gør den til et fantastisk godt valg, hvis man skal lave meget juice.

Specifikationer

  • 150 W motor
  • Næsten lydløs(helt ned til 23 dB)
  • Både fin og grov si medfølger
  • 6 år garanti på motoren og 3 år på øvrige dele
  • “pulp control” funktion
  • 500 ml kapacitet

Anmeldelser

Anmeldelse af HUROM HU-700, 2ND GENERATION “THE BOSS” SLOW JUICER hos findtheneedle.co.uk

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.