madmaskiner-omtalt

Kuvings B6100S Slow juicer

Kuvings B6000S slowjuicer-1

Effektiv og smart slow juicer fra Kuvings.

Juiceren kan tage hele frugter, hvilket gør det supernemt bare at putte frugten direkte i juiceren og presse den. Man kan blande alle slags frugter samt grøntsager i juiceren og få 100% ren, sund og lækker juice, lige til at drikke. Samtidig kan man lave juice i stedet for at smide mad ud, hvis man for eksempel har nogle frugter eller grøntsager, man ved man ikke får spist.

En slow juicer kan også presse de grøntsager, som en normal saftpresser eller juicemaskine ikke kan få noget saft ud af, som f.eks kål og spinat.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

 

Nem rengøring

Kuvings B6100S Slow juicer har drypstop og en beholder til opsamling af frugtkød, så den er nemmere at rengøre, når man har lavet juice.

Man kan også hurtigt gøre den ren, hvis man vil skifte mellem forskellige grøntsager og frugter under presningen, dette gøres blot ved at køre den igennem med en smule vand i.

Den er også let at skille ad og rengøre, når man er færdig med at bruge den.

Simpel betjening

Slow juiceren har yderligere den fordel, i modsætning til mange andre juicere på markedet, at den tager hele frugter og derved forhindrer oxidering af frugter og grøntsager, hvilket giver en mere næringsrig juice.

Juicen skiller ikke så hurtigt efter at være blevet lavet, fordi den er nænsomt presset og ikke er oxideret under produktionen.

Kraftig støjsvag motor

Juiceren har en kraftig og effektiv 240w motor og et lydniveau helt ned til 30 dB, så man kan presse sin juice uden at været generet af larm.

Juiceren er både let at bære og nem at håndtere, og så kan man købe ekstra udstyr til den, hvis man også gerne vil lave smoothies eller isdesserter.

Den kommer i øvrigt med to kander og en opskriftsbog, hvor man kan lade sig inspirere af lækre opskrifter på sunde og velsmagende juicer.

Specifikationer

 • Hele frugter kan bruges
 • 240 W motor
 • Støjsvag(ned til 30 dB)
 • 2 kander medfølger
 • Drypstop
 • Affaldsbeholder til automatisk opsamling af frugtkødet
 • Slow juicer som giver endnu flere vitaminer fra frugterne
 • Nem og simpel betjening
 • Smart rengøringsbørste medfølger

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Kuvings B6100S slow  juicer

Billeder

Video

4 Comments

 1. Marianne

  februar 13, 2015 at 13:42

  Jeg er meget tæt på at investere i denne, men opdager så en ikke særligt positiv anmeldelse af den på Politiken.

  Hvordan forholder I jer specifikt til de problemer, som her belyses? Fx, at maskinen ikke kan tage hele frugter, virker skrøbelig og tager meget lang tid at rengøre, samt at den er meget svær at samle?

  På forhånd tak for info.

  • Madmaskiner

   februar 13, 2015 at 13:59

   Hej Marianne

   Da vi testede maskinen, havde vi absolut ikke problemer med hverken at samle den eller med at få den til at tage hele frugter. Så mon ikke at det har været en defekt maskine de havde fået fingre i.

   Faktisk er det en af de eneste Slow Juicere som kan tage hele frugter, men det betyder også at den ikke behandler ingredienserne helt lige så skånsomt som de fleste andre slow juicere gør.
   Ang. det med at samle og skille den ad, så var det ikke noget problem for os, men vi læste også brugsvejledningen først 🙂

   Det er klart at du ikke får en maskine i samme kvalitet som f.eks testvinderen i vores slow juicer test, men behandler du den ordentligt, så burde den kunne holde i lang tid.

   Her kan du læse mere om HUROM HU-700, 2ND GENERATION “THE BOSS” SLOW JUICER (Testvinderen)

   Mvh
   MadMaskiner.dk

   • Marianne

    februar 13, 2015 at 18:49

    Tak for dit svar.
    Det er et ultimativt krav, at den skal kunne tage hele frugter, så derfor tiltaler jeres andre testmodeller ikke.
    I henviser her i artiklen til anmeldelser af Kuvings B6000S Slow juicer.
    Den I har testet hedder Kuvings B6100S Slow juicer… Er det en og samme?

    Derudover har jeg intet sted kunne finde info om, hvorvidt delene kan vaskes op i opvaskemaskine?

    • Madmaskiner

     februar 15, 2015 at 14:22

     Hej Marianne

     Vi henviser til anmeldelsen af Kuvings B6000S Slow Juicer da det er forgængeren for denne model og der derfor ikke er den store forskel på dem. ( Vi har fjernet anmeldelserne nu for at undgå misforståelser)

     Mht. til opvaskemaskinen, kan alle de aftagelige dele af plastik tåle en tur i opvaskemaskinen, mens resten bør vaskes i hånden. (Om man vil bruge den medfølgende børste eller ej er valgfrit)

     Mvh
     MadMaskiner.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.