madmaskiner-omtalt

Kuvings B6100S Slow juicer

Kuvings B6000S slowjuicer-1

Effektiv og smart slow juicer fra Kuvings.

Juiceren kan tage hele frugter, hvilket gør det supernemt bare at putte frugten direkte i juiceren og presse den. Man kan blande alle slags frugter samt grøntsager i juiceren og få 100% ren, sund og lækker juice, lige til at drikke. Samtidig kan man lave juice i stedet for at smide mad ud, hvis man for eksempel har nogle frugter eller grøntsager, man ved man ikke får spist.

En slow juicer kan også presse de grøntsager, som en normal saftpresser eller juicemaskine ikke kan få noget saft ud af, som f.eks kål og spinat.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Nem rengøring

Kuvings B6100S Slow juicer har drypstop og en beholder til opsamling af frugtkød, så den er nemmere at rengøre, når man har lavet juice.

Man kan også hurtigt gøre den ren, hvis man vil skifte mellem forskellige grøntsager og frugter under presningen, dette gøres blot ved at køre den igennem med en smule vand i.

Den er også let at skille ad og rengøre, når man er færdig med at bruge den.

Simpel betjening

Slow juiceren har yderligere den fordel, i modsætning til mange andre juicere på markedet, at den tager hele frugter og derved forhindrer oxidering af frugter og grøntsager, hvilket giver en mere næringsrig juice.

Juicen skiller ikke så hurtigt efter at være blevet lavet, fordi den er nænsomt presset og ikke er oxideret under produktionen.

Kraftig støjsvag motor

Juiceren har en kraftig og effektiv 240w motor og et lydniveau helt ned til 30 dB, så man kan presse sin juice uden at været generet af larm.

Juiceren er både let at bære og nem at håndtere, og så kan man købe ekstra udstyr til den, hvis man også gerne vil lave smoothies eller isdesserter.

Den kommer i øvrigt med to kander og en opskriftsbog, hvor man kan lade sig inspirere af lækre opskrifter på sunde og velsmagende juicer.

Specifikationer

  • Hele frugter kan bruges
  • 240 W motor
  • Støjsvag(ned til 30 dB)
  • 2 kander medfølger
  • Drypstop
  • Affaldsbeholder til automatisk opsamling af frugtkødet
  • Slow juicer som giver endnu flere vitaminer fra frugterne
  • Nem og simpel betjening
  • Smart rengøringsbørste medfølger

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Kuvings B6100S slow  juicer

Billeder

Video

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.