madmaskiner-omtalt

Siemens komfur – 5 komfurer fra Siemens der er pengene værd!

Siemens komfur

Siemens har over de seneste år vundet godt indpas på mange områder – også i køkkenet, hvortil de både leverer diverse køkken apparater, samt hårde hvidevarer.

Vi har samlet nogle af de mest populære modeller af Siemens komfurer – alle i et rimeligt prisleje – mhp. at gøre det lettere for dig at sammenligne dem.

 

 

 

 

Læs også:

Siemens HA723520U komfur

Siemens HC723523U komfur
Søstermodellen til Siemens HA723520U.

Som to dråber vand

Siemens HC723523U ligner til forveksling Siemens HA723520U. Forskellen ligger i at denne model er udformet i rustfrit stål, hvilket giver et anderledes sofistikeret look til trods for at designet er magen til modellen ovenfor.

De smarte push-pull knapper kan trykkes ind for en lettere rengøring af betjeningspanelet.

Ovnlågen er af glas, der går ud i et, således at den er nem at rengøre.

Glasset er varmeisoleret og bliver maks. op til 40 grader på ydersiden, så du ikke brænder dig.

Madlavningen på den lette måde

Ovnen, der har et ovnrum på 66 liter, besidder alle basale funktioner til optøning, tilberedning, bagning og stegning.

Det smarte 3D-varmluft plus system giver dig op til 15% bedre udnyttelse af varmen. Faktisk er det så godt at du kan bage op til tre plader kage eller boller på én gang uden at der er nogen af dem der komme ud rå eller brændte.

HighSpeed kogezonerne er hurtige til at varme op og er hver udstyret med en restvarmeindikator, således at risikoen for at brænde sig på dem, når de lige er slukket, nedsættes.

Gør selv rent efter sig

Når du er færdig med at lave aftensmad til familien, og I skal til at spise, kan du passende sætte ovnen til at gøre sig selv ren i mellemtiden – den har nemlig et særligt emaljelag til katalyse på indersiderne. Indstil på maksimal temperatur og lad den stå i et halv times tid. Sluk herefter og lade den afkøle. Fedt og snavs er nu omdannet til aske, der let kan fjernes med en fugtig klud.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Siemens HA723220U komfur

Siemens HC723223U komfur

Klassisk, brugervenligt energiklasse A Siemens komfur.

Hurtig og nem madlavning

Siemens HA723220U er enkelt designet og yderst brugervenlig for en hurtig og nem madlavning.

Der er fire glaskeramiske HighSpeed kogezoner, hvoraf den ene er en dobbeltzone, som kan tilpasses både små og store gryder.

Ovnrummet er på 66 liter. Der er derfor god plads til at tilberede diverse retter. Bag op til tre plader kager på én gang med 3D-varmluft plus systemet.

Ovnen har i alt otte forskellige funktioner til optøning, tilberedning, stegning og grill.

Gode sikkerhedsforanstaltninger

Det er ikke muligt at se om selve kogezonen er varm, når først den er slukket, da lyset i varmeelementet går ud, når kogezonen slukkes. Derfor har alle zonerne en restvarmeindikator, der lyser, hvis de er varme.

Ovnlågen bliver aldrig mere end op til 40 grader varm på ydersiden, selvom ovnen er langt varmere på indersiden. Således undgår du at brænde dig, hvis du skulle komme i berøring med den, når ovnen er i tændt.

Lågen er desuden udstyret med en mekanisk børnesikring.

Et kølesystem i ovnen køler de elektriske komponenter, så disse ikke overophedes, når ovnen kører.

Delvis katalyse for nem rengøring

Ovnrummet er delvist belagt med en speciel emalje, der nedbryder fedt og snavs til aske, hvis temperaturen overstiger 200 grader. Asken kan let fjernes med en fugtig klud, når ovnen er kølet af.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Siemens HA744530U komfur

Siemens HA744530U

Samme design og stadig energiklasse A, dog mere avanceret.

Flot design

Designet er meget lig de to ovenstående modeller på dette Siemens komfur. Rustfrit stål og med push-pull knapper. Dog er der kommet lidt ekstra små knapper til, således at der både er ur/timer til ovnen og til kogepladerne.

Ovnlågen med SoftClose er designet i et stykke helt glas, der er let at rengøre og aldrig bliver mere en 40 grader på ydersiden, selvom ovnen kører på fuldt drøn.

Udvidet kogesektion

Komfuret er udstyret med fire HighSpeed kogezoner, hvoraf en er en dobbeltzone og en anden kan udvides til en oval kogezone – perfekt egnet til fade.

Alle zoner er udstyret med restvarmeindikatorer – både for din sikkerhed, men også for at du kan udnytte den resterende varme til evt. at lune noget.

Ovnen på 66 liter kommer med otte funktioner til optøning, tilberedning, bagning og stegning.

Denne har selvfølgelig også ur/timer, så den selv slukker, når tiden er løbet ud. Når ovnen kører aktiveres et kølesystem, der holder de elektroniske komponenter kølige, således at de ikke overophedes.

Katalytisk selvrens – din vej til mere frihed

Der skal som regel nogle gode arme, en stærk ryg og nogle effektive rengøringsmidler til at gøre en ovn ren. Siemens har gjort det nemt for dig ved at lave delvis katalytisk selvrens på ovnens bagvæg, således at du kan slippe for at sidde og skure og skrubbe på den.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

HA 744230U Siemens komfur

Siemens HA 744230U

Smart keramisk komfur med hele 8 ovnfunktioner.

Siemens HA 744230U er et topmoderne komfur med en masse smarte funktioner, som kan gøre madlavningen lettere end nogensinde før. Komfuret er gavmildt udstyret med fire glaskeramiske kogeplader og en multifunktionsovn med en kapacitet på 66 liter. 66 liter er mere end nok plads, selv hvis du ønsker at tilberede julemiddag til hele familien.

Kogezonerne er alle HighSpeed kogezoner, hvilket gør dem super hurtige til at varme pander og gryder op, som navnet hentyder til. En af dem er en dobbeltzone og en af dem er en oval zone. De har desuden både børnesikringer og restvarmeindikatorer i sig.

Otte forskellige ovnfunktioner

Ovnen er som førnævnt en multifunktionsovn. Den har faktisk hele 8 ovnfunktioner i sig, som sikrer dig at du kan tilberede alle dine yndlingsretter i den. De otte funktioner er over/undervarme, 3D varmluft plus, lille VARIO grill, stor VARIO grill, lynopvarmning, optøning, varmluft/impulsgrill og ikke mindst pizza funktion.

Det her komfur har mange andre smarte funktioner i sig, heriblandt minutur, elektronikur og tidsur. Ovn belysningen kan slukkes når ovnen er tændt, hvilket sparer energi. Så er ovnen også udstyret med katalytisk selvrens på bagvæggen og et hængegitter. Ovnens låge har desuden en smule modstand i sig, så det ikke er muligt at smække den kraftigt i.

Det her keramiske komfur er i energiklasse A og bruger 0,98 kWh ved konventionel varme og 0,84 kWh ved varmluft. I komfuret finder du en magasinskuffe og dets ben er desuden justerbare. Komfurets højdemåler 900 mm, bredden er 600 mm og dybden er også 600 mm. Nettovægten er på 59 kilogram og bruttovægten er på 63 kilogram.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Siemens HC858543U induktionskomfur

Siemens HC858543U induktionskomfur

Energiklasse A, masser af intelligent teknologi, nem madlavning og ikke mindst et lækkert design.

Bæredygtigt design

Dette Siemens komfur er virkelig flot designet i rustfrit stål og med masser af tekniske små detaljer.

Designet er også rengøringsvenligt takket være de store overflader uden alt for mange kanter og hakker.

Ovnlågen er med SoftClose og bliver aldrig mere end maks. 30 grader varm på ydersiden.

Den ultimative kogeø

Kogesektionen er med induktion, som er den mest effektive og energibesparende type kogezoner, der findes på markedet. Hurtig opvarmning og slukker automatisk, hvis kogegrejet fjernes fra zonen. Der er 17 varmetrin og en booster. Alle zonerne har restvarmeindikator.

Fremtiden rykker ind

Den store ovn på 67 liter kan indstilles på 10 forskellige måder til optøning, tilberedning, bagning og stegning. Foruden dette kan du også sætte den til at lave mad med én af de 40 forudindstillede madprogrammer.

Brug også gerne det medfølgende stegetermometer til at lave en perfekt, gennemstegt steg. Både ovn og kogezoner er udstyret med ur/timer med automatisk slukfunktion.

Virkelig nem rengøring

Dette er modellen for dig, der bare ønsker at det skal være nemt på alle måder. Ovnen har ActiveClean katalytisk selvrens for en lettere rengøring.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

HA858231U Siemens komfur

Siemens HA858231U

Moderne og rummeligt pyrolysekomfur med induktionskogeplader

Siemens HA858231U er et praktisk pyrolyse komfur, som kan gøre madlavningen en smule sjovere – hver eneste dag. Komfuret er udført i en lækker og og simpel hvid farve, som du godt kan forvente vil falde godt ind i dit køkken.

Ovnen

Komfurets har naturligvis en ovn i sig og det er en rummelig en af slagsen. Ovnrummet er nemlig på hele 66 liter og har ydermere hele 8 forskellige funktioner i sig, som tilsammen er de perfekte redskaber, uanset hvad du ønsker at tilberede. 66 liter betragtes som et stort ovnrum.

Ikke nok med det, så kan ovnen også hjælpe dig med rengøringen. Den gemmer nemlig på endnu en smart funktion – pyrolysefunktionen. Pyrolysefunktionen opvarmer ovnen til 500 grader, hvilket brænder aske og fedt på ovnens inderside til aske. Det eneste du skal gøre, når ovnen skal rengøres, det er at sætte pyrolyse programmet i gang og når det har kørt færdigt, så kan du let tørre asken af med en våd klud.

Kogesektionen

Kogesektionen er glaskeramisk og gemmer på fire induktionskogezoner, som alle har Booster-funktioner, quickStart funktioner og reStart funktioner. Dertil kommer hele 17 effekttrin, timere med slukfunktioner, naturligvis også for alle kogezonerne, powermanagement funktion, hovedafbryder og en børnesikring. Et lille ekstra plus er justerbare ben og en magasinskuffe.

Komfuret er i energiklasse A og har et energiforbrug på 0,98 kWh ved konventionel varme og et energiforbrug på 0,79 kWh ved varmluft. Komfurets nettovægt er på 60 kilogram og bruttovægten er på 64 kilogram. Højden på komfuret måler 850-900 mm, bredden er 600 mm og dybden er også 600 mm. Komfuret kommer selvfølgelig med en ledning. Den er 120 cm lang.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

HQ738256E Siemens komfur

Siemens HQ738256E

Kæmpe stort og eksklusivt gaskomfur udført i rustfrit stål.

Siemens HQ738256E er et gaskomfur designet til madlavning entusiasten. Det er til dig, som nyder at tilberede måltider til mange gæster og gerne vil have de bedste muligheder til det. Komfuret er gavmildt udstyret med en multifunktionsovn i topklasse.

Ovnrummet er på intet mindre end 112 liter, hvilket er mere eller mindre dobbelt så meget plads sammenlignet med en normal ovn.

Ovnen er elektrisk og har desuden katalytisk selvrens i sig. Katalytisk selvrens finder du på bagvæggen og sidevæggene og giver dig en hjælpende hånd, når det kommer til rengøringen.

Den katalytiske selv ilter nemlig fedtet og frigiver det. Derudover får du teleskopskinner, hvis du vælger det her fantastiske komfur fra Siemens. Teleskopskinner holder bradepander stabiliseret, når du skal have mad ind og ud af ovnen.

Fem forskelliger med hver deres unikke funktioner

Kogesektionen er mindst lige så velegnet madlavning entusiasten som ovnen. Den består nemlig af hele 5 kogezoner, som kan lidt af hvert. En af dem er stærk, to af dem er normale, en anden af dem er en sparebrænder og den sidste er en wok brænder.

Det optimerer dine muligheder for at udfolde alle dine madlavnings talenter. Ydermere så kommer komfuret med en lang række tilbehør, som løfter madlavningen til et nyt niveau. Heriblandt er roterende grillspyd, et dysesæt flaskegas, to grillriste, espresso kryds, teleskopudtræk, emaljeret bageplade og naturligvis meget mere.

Komfuret kan tilpasses netop dine behov, da det kan indstilles både til flaskegas, bygas og naturgas. Så har det selvfølgelig også børnesikring i sig. Komfurets højde er 880 mm, dets bredde er 898 mm og dybden er 600 mm.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Skinnende kogeplader på dit Siemens komfur

Der er lagt meget vægt på at ovnen er med selvrens i denne artikel, samt hvor let det er at gøre den ren, når den har dette.

Kogeplader kan tit være lidt af en udfordring, når der er tale om de gode gamle massekogeplader eller gasblus, fordi der er så mange så riller og hjørner, hvor snavset kan sætte sig.

Alle ovenstående Siemens komfurer har glaskeramiske kogezoner eller induktion, hvilket er betydelig lettere at holde rene.

Start med en klud vredet op i sæbevand. Tager det ikke det fastbrændte snavs, kan du enten bruge en skraber eller noget særligt egnet rensemiddel med slibemiddel. Så bliver de skinnende rene igen, og du skal ikke være bange for at der kommer ridser i pladen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.