madmaskiner-omtalt

Gorenje komfur – Hvad skal dit nye komfur kunne?

Gorenje komfur

Skal du købe nyt komfur, er det en god idé at overveje, hvad der er vigtigt i forhold til dine fremtidige behov i køkkenet.

For selvom du er vant til, at dit gamle komfur kan flere forskellige ting, er det ikke ensbetydende med, at du bruger alle funktionerne.

Omvendt kan der også være noget, du savner i dag, for eksempel et program til let rengøring eller et indbygget stegetermometer.

Tænk komfuret ind i køkkenet

Også designet og farverne kan have stor betydning for dit valg af komfur.

Mange ønsker, at det enten passer ind med de andre ting eller måske omvendt skaber kontrast til nuværende elementer. Og måske har du kun et lille køkken, hvor der ikke er plads til et almindeligt komfur?

Gorenje komfur i fem versioner

For at gøre dig lidt klogere på nogle af de forskellige muligheder, der er på markedet, er der her udvalgt fem forskellige komfurer, som har det tilfælles, at de alle er et Gorenje komfur.

Læs med og opdag selv hvilke modeller, der kommer nærmest på – eller måske opfylder – dine behov og ønsker.

 

Læs også:


Gorenje EC647A21XV komfur

Gorenje EC647A21XV Med dette første Gorenje komfur får man både et keramisk komfur med praktiske detaljer og et flot design, som på grund af det stilsikre, minimalistiske udtryk kan passe ind i stort set alle køkkener.

Fire kogeplader med hurtig varme

Der er fire kogeplader, som varmer hurtigt op. Det er derfor særdeles velegnet til både den store middag og den enkelte gryde, når det gerne skal være nemt og hurtigt til hverdag.

Kogepladerne betjenes via drejeknapper, som er placeret på fronten af komfuret.

Stor ovn

Ovnen kan rumme op til 67 liter, hvilket ligeledes giver plads til tilberedning af både steg og kartofler.

Der er mange funktioner at vælge imellem, så du har mulighed for at finde den tilberedningsmetode, der passer bedst til den ret, du laver.

Få den perfekte steg

Et integreret stegetermometer i ovnen gør det nemt at skabe gode resultater, når du skal lave mad på dette komfur.

Med et stegetermometer kan du nemlig følge med i temperaturen på eksempelvis din steg i ovnen og du kan indstille den ønskede sluttemperatur i forhold til din egen smag.

God hjælp i køkkenet

Teleskopudtræk gør det nemt at håndtere større fade i ovnen, for du kan køre pladerne helt ud af ovnen og samtidig få fuld støtte fra udtrækkene. På den måde har du stadig begge hænder frie til at kontrollere maden.

Alt i alt er Gorenje EC647A21XV et godt komfur, som giver dig masser af muligheder, både til hverdag og fest. Og med et stilsikkert design kan du få glæde af dit komfur i mange år frem.

Se hele anmeldelsen af Gorenje EC647A21XV komfur her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Gorenje E617E17WKA

Gorenje E617E17WKA

Gorenje E617E17WKA et traditionelt komfur i høj kvalitet

Gorenje E617E17WKA komfur er et såkaldt massepladekomfur, som er udstyret med fire kogeplader – tre lynplader og en standard kogeplade. Komfuret er i et traditionelt design, forsynet med et ovnrum på 67 liter, og hylde til fem lag.

Ovnen har ægte varmluft, som betyder lige meget varme fordelt i alle lag. Det giver for eksempel en mere ensartet bagning, uanset placering i ovnen.

Ovnens funktioner

Derudover er ovnen blandt andet udstyret med infra grill og infra gril med varmluft, som gør stegning endnu mere perfekt. Af andre indstillinger kan nævnes nedre varme med luftcirkulation og blæser, nedre varme og blæser, lille infra grill, Defrost, FastPreheat, AquaClean, StayWarm.

EasyClean og holdbarhed

Når først du har lært dit komfur at kende, er der ingen begrænsninger for brugen. Dette Gorenje E617E17WKA kan det hele, og lidt mere til.

Mange får ikke læst manualen før komfuret tages i brug, og det er en fejl. Man får ikke udnyttet alle mulighederne, og specielt en funktion som EasyClean, der gør brugen af komfuret ret meget nemmere i hverdagen. At sørge for hyppigt rengøring, betyder længere holdbarhed for et komfur, og madhygiejnen optimeres.

Børnesikring

Gorenje E617E17WKA har Cooldoor, og sikrer mod at man ikke brænder sig, hvis man kommer til at røre ovnlågen. Et fornuftigt og sikkert valg af komfur til køkkenet. Gorenje er kendt for høj kvalitet og lang levetid, og dette komfur er i energiklasse A, og er dermed også økonomisk at bruge.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

EI67322AX Gorenje komfur

Gorenje EI67322AX

Flot induktionskomfur med multifunktionsovn i energiklasse A

Gorenje EI67322AX er et modern induktionskomfur med en multifunktionsovn. Det her komfur er for dig, som søger et produkt i høj kvalitet. Der er ikke sparet på hverken gode materialer eller smarte funktioner i det her komfur.

Ovnrummet er på hele 65 liter, hvilket er nok selv til en større familie. Ovnen har mekanisk temperatur kontrol og et smart display med fingertouch betjening. Inderlågen er produceret i helt glas.

Ydermere er ovnen udstyret med EcoClean-emalje, som er et klart tegn på god kvalitet. EcoClean-emaljen reflekterer varmen frem for at absorbere den, hvilket både er energibesparende og tager madlavningen til et nyt niveau. Varmen bliver nemlig fordel jævnt i ovnen på en helt ny måde, så alt maden bliver tilberedt ved den samme temperatur. Fedt og snavs har også svært ved at sætte sig fast på EcoClean-emalje. Det gør at der ikke er lige så stort et behov for rengøring, som ved en traditionel ovn.

Induktionskogepladen

Kogepladen er som førnævnt en induktionsplade. Den har en lang række smarte funktioner i sig, som gør madlavningen lidt mere effektiv end hidtil. Et eksempel herpå er PowerBoost funktionen, som varmer en bestemt zone op på rekordtid. Den slår automatisk fra efter 10 minutter for at spare energi. Alle kogezonerne er udstyret med restvarmeindikatorer og en børnesikring.

Der medfølger en rist, to bageplader i emalje og en ekstra dyb bradepande med ovnen. De kan desuden indsættes i ovnen i flere niveauer, grundet de mange glideriller.

Komfuret er i energiklasse A og bruger blot 0,87 kWh ved traditionel ovn, samt 0,79 kWh ved varmluftovn. Højden er 900 mm, bredden måler 600 mm og dybden måler også 600 mm.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Gorenje G611E17WKA

Gorenje G611E17WKA

Gaskomfur med gasovn fra Gorenje

Nogle mennesker er bare til gaskomfur og gasovn, og har man allerede installeret gas i boligen, så er dette Gorenje gaskomfur et helt naturligt valg. Det er udført i et klassisk hvidt design, og har alt hvad et komfur kan byde på. Gorenje G611E17WKA har 4 kogeplader med brændere og en gasovn som rummer 57 liter. Betjeningspanelet er forsynet med ergonomiske knapper.

Fordele ved gaskomfur

Fordelen ved gaskomfur er ikke til at tage fejl af. Varmen er her og nu, ingen opvarmningstid, og når man skruer ned for bluset, er varmen væk på et sekund. Det synes mange bedst om.

Supersize gaskomfur med elektronisk tænding

Gorenje G611E17WKA gaskomfur lever fuldstændigt op til, hvad et komfur skal indeholde i forhold til egenskaber og funktioner.

Her er bare nogle af dem: SuperSize madlavningsområde, Termostatreguleret ovn, AquaClean, EasyCleaning, Ovnbelysning, Kompakt ovnlåge med to lag glas, Elektronisk tænding af gasblus og meget mere.

Gorenje er høj kvalitet

Gorenje står for høj kvalitet og stor driftssikkerhed, som man bør tage med i sin betragtning, når man skal vælge nyt komfur. Er det første gang du skal have et gaskomfur, bør du læse manualen grundigt, og måske se den video, som Gorenje har lavet. På den måde sikrer du, at du får det fulde udbytte af dit nye gaskomfur.

Et gaskomfur skal man vænne sig til, og når man har lært det at kende, bliver det en fantastisk oplevelse at bruge.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Gorenje EC57366AW komfur

Gorenje EC57366AW komfur Med dette Gorenje komfur er der mulighed for at få mere plads i køkkenet til andre ting eller for at få det helt rigtige komfur til det lille køkken.

Her er der nemlig 10 centimeter at spare i bredden på komfuret – heldigvis er der ikke også sparet på funktioner og kvalitet!

Plads til fire kogeplader

Der er fire glaskeramiske kogeplader, som varmer hurtigt op og er nemme at betjene via de drejeknapper, som sidder på fronten af komfuret.

Samtidig er der også gjort plads til små lamper, som lyser rødt, hvis pladerne stadig er varme.

Mindre ovnrum

Ovnen kan rumme 53 liter, hvilket er lidt mindre end normalt – netop fordi det er et ekstra smalt komfur. Der er der dog plads nok til at lave mad til en almindelig familie og der medfølger også både bageplade, bradepande og rist i de passende mål.

Utallige måder at tilberede på

Trods det mindre ovnrum er funktionerne fuldstændig de samme som på en almindelig ovn.

Der er mange tilberedningsfunktioner at vælge imellem og udover de sædvanlige, kan man for eksempel vælge en speciel pizzafunktion eller en anden funktion, der sørger for at holde maden varm.

Nem damprens af ovn

Når det kommer til rengøring af komfuret, er der også her tænkt på at gøre det let og bekvemt.

Ved at vælge Aqua Clean funktionen og hælde vand i bradepanden, løsnes fedt og snavs automatisk i ovnen. Efterfølgende er det nemt at fjerne med en almindelig, våd klud.

Se hele anmeldelsen af Gorenje EC57366AW komfur her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvilket Gorenje komfur dækker dine behov?

Som nævnt i indledningen, er det vigtigt at tænke lidt over egne behov, inden man går ud og investerer i et nyt komfur – uanset om det er et Gorenje komfur eller noget andet.

Som beskrivelsen af de forskellige Gorenje komfur måske har belyst, er der forskelle i selv de små detaljer, som kan gøre en stor forskel for dig.

En vigtig ven i hverdagen

En af årsagerne til at det er vigtigt at føle sig sikker på, hvad man ønsker sig af et nyt komfur, er, at rigtig mange bruger komfuret hver eneste dag.

Det kan derfor hurtigt vise sig at blive en daglig glæde, hvis man finder et godt match – og modsat skabe frustration hver eneste aften, hvis man skal bøvle med kogeplader, som ikke lever op til de konkrete behov.

Et andet eksempel kan være, at du har brug for nogle særlige funktioner i forhold til tilberedning i ovnen eller måske bruger du jævnligt aflange fiskefade, som tilsvarende kræver en aflang kogeplade.

Sammenlignet med kogeplade og indbygningsovn, så udnytter et komfur pladsen mere effektivt, og har derfor, i mange tilfælde, mere plads i ovnen.

Skulle der være behov for en mindre ovn, der varmer hurtigere op, så er en miniovn et godt alternativ at have sit køkken.

Gorenje komfur giver glæde mange år frem

Netop fordi dine egne behov er afgørende for din oplevelse af dit komfur, er det vanskeligt at afgøre, hvilket Gorenje komfur der er bedst. Kig dig lidt omkring og rådfør dig blandt med venner og familie.

Med et Gorenje komfur er der mulighed for at dække mange almindelige behov og alle modeller her er af en kvalitet, som du vil kunne få glæde af i mange år frem.

Så uanset om dit valg ender på et Gorenje komfur eller noget andet, ønskes du mange gode timer i køkkenet med dit nye komfur.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.