madmaskiner-omtalt

Trådløst stegetermometer – Hvilket skal du vælge?

Trådløst stegetermometer

Der findes rigtig mange forskellige typer af stegetermometre, og de er langt fra alle sammen ens
En af de varianter der helt sikkert er rigtig smarte og praktiske at anvende er det trådløse stegetermometer, for når du vælger at gøre brug af det, så vil du, f.eks som grillmester, kunne holde øje med det, som du har til at liggende på din grill, selvom du ikke lige står foran grillen.

Faktisk vil du have mulighed for med visse modeller at tage termometret med dig væk i en afstand fra grillen på hele 75 meter.

Dette afhænger dog af, hvilken model du har, eftersom det ikke er alle stegetermometre, der er har helt den samme rækkevidde.

Du kan selvfølgelig også, med fordel, anvende et trådløst stegetermometer i din ovn.

 

Læs også:


OBH 4771 trådløst stegetermometer

OBH 4771 trådløst stegetermometer Et godt trådløst stegetermometer til en rimelig pris
Hvis man ønsker at få sig et trådløst stegetermometer til sin ovn eller grill, som man kan være helt sikker på er i en god kvalitet og til en rimelig pris, så er dette stegetermometer et godt alternativ.

Her vil du få dig et stegetermometer, som giver dig mulighed for at holde øje med temperaturen på kødet i ovnen eller på grillen, med en afstand på helt op til 30 meter.

Dette er praktisk, og det vil gøre, at du kan få rig mulighed for at underholde og hygge dig sammen med gæsterne – dog samtidig med at du selvfølgelig har styr på det, som der skal serveres.

Timerfunktion

OBH 4771 trådløst stegetermometer har desuden timer funktion, som du kan indstille efter ønske og behov, så du altid har styr på det, som ligger på din grill eller i ovnen. Produktet kan benyttes ved kødtyperne svinekød, kalvekød, kylling, kalkun, oksekød og lammekød.

Med andre ord er det altså en hel del forskellige kødtyper, som du vil kunne følge temperaturen på med dette OBH stegetermometer. Det er praktisk og super let at anvende. Et godt produkt i en fornuftig kvalitet til en pris, der er mere end fair.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 337,00 0,00 337,00 Læs mere

Stegetermometer Grill’n’go – Bluetooth

Stegetermometer Grill'n'go - Bluetooth

Med dette grilltermometer er du gearet til at få din steg helt perfekt.

Trådløst stegetermometer

Det har aldrig været nemmere at holde øje med temperaturen i dit kød. Du behøver ikke engang at skære i den for at tjekke, hvordan stegen har det indeni. Du kan nemlig følge med på din smartphone eller din tablet, for med denne trådløse temperaturmåler får du straks oplyst, hvor varm din steg er, og hvornår den er færdig.

Hav styr på stegen fra start til slut

Du kan selv indtaste på stegetermometeret, hvilken type kød det er og hvilken temperatur, kødet skal have, når det er færdigt. Du får en graf, der viser, hvordan temperaturen i dit kød udvikler sig, så du på den måde kan følge stegningen helt nøje. Når stegen er færdig, vil du modtage en bip-tone både på selve termometeret og på din smartphone eller tablet.

Stor rækkevidde

Det er en stor fordel, at du har mulighed for at foretage dig noget andet, mens din steg er i ovnen. Især hvis du langtidssteger, er det praktisk, at du ikke behøver at opholde dig i køkkenet konstant. Det trådløse stegetermometer har en rækkevidde på omkring 30 meter, så du kan nemt følge med i stegningen alligevel, selv om du opholder dig i haven eller i kælderen.

Grilltermometerets spændvidde

Det kan måle temperaturer fra 0 til 240 grader. Sonden kan klare op til 380 grader.

Skal du være helt sikker på, at din steg bliver perfekt, så får du her et køkkenudstyr, der kan give dig de bedste forudsætninger for det. Med det kan du nemlig følge stegen fra start til slut, og dermed får du ingen kedelige overraskelse i forhold til, om din steg bliver lige præcis, som du ønsker.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

BBiQ trådløst stegetermometer

BBiQ trådløst stegetermometer Få mere frihed med dette smarte stegetermometer, hvor du kan følge stegningen på op til 30 meters afstand via din smartphone.

Her, der og alle vegne

BBiQ er et super smart og praktisk stegetermometer, hvor det både er muligt at følge med i temperaturen direkte på selve termometeret eller på din smartphone via den gratis BBiQ app.

Det er således muligt at følge stegningen på lang afstand – fra sofaen, solvognen eller et andet sted. Der er en rækkevidde på op til 30 meter med Bluetooth.

Termometer appen kan downloades til iPhone, iPad og Android med Bluetooth 4.0.

Kom godt fra start

Stegetermometeret er meget nemt at anvende. Det har et stort display, hvor du kan se alle indstillinger og følge med i stegeprocessen. Indstil hvilken type kød, der skal tilberedes, og hvor høj en kernetemperatur du ønsker.

Efterfølgende kan du se den aktuelle temperatur og den ønskede temperatur på displayet – eller på din smartphone, selvfølgelig. Det er også muligt at sætte en timer. Varmesonden, der sættes i stegen, kommer med en 1 meter lang ledning, der sidder fast i termometeret.

Termometeret kan måle fra 0 grader og helt op til 380 grader.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

I Danmark kan vi rigtig godt lide at grille, og en af de ting som vi griller rigtig meget af er naturligvis kød af forskellig art. Der findes mange typer af kød, som man kan tilberede på grillen, og det er selvfølgelig vigtigt, at man sørger for altid at holde rigtig godt øje med, hvor høj eller lav temperaturen er på det kød, som man har til at liggende på grillen.

Ved at gøre brug af et stegetermometer vil du som bekendt få mulighed for at kunne holde øje med temperaturen, således du kan give kødet et passende antal minutter i grillen, så det kan få præcis den farve, som du godt kunne tænke dig, at det fik.

Udvælg præcis det trådløse stegetermometer, der passer til dig

Modeller af trådløse stegetermometre vil du sagtens kunne finde en hel del forskellige modeller af, men det er dog langt fra altid, at man vil kunne finde de samme priser på disse termometre. Der findes en del forskellige varianter, og det er værd at tænke meget over, hvilken model du skal have fat i. Det er vigtigt, at dit valg falder på en af slagsen, som har en fair og rimelig pris.

Hvis du ønsker at gøre dig en god handel, så har vi her på siden fundet 3 rigtig gode tilbud frem til dig på trådløse stegetermometre.

Hvilket stegetermometer bør mit valg falde på?

Det kan selvfølgelig godt være svært helt nøjagtig at benytte sig for, hvilken af de tre ovenstående modeller, der vil være den bedste at vælge. Dog er det sådan, at du ved at vælge en af de tre ovenstående vil få dig et ganske fremragende produkt, som er i en god kvalitet.

Dette gælder uanset hvilken af de tre varianter, som netop dit valg falder på, for der er bestemt tale om kvalitet blandt samtlige af de tre modeller, som vi har fundet frem til dig. Uanset om du vælger modellen fra Weber, OBH Nordica eller du vælger at anskaffe dig en iGrill vil er være tale om et godt produkt, som du kan være helt sikker på, at du vil have rig mulighed for at få glæde af de næste mange gange i fremtiden, når der skal grilles i haven.

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.