madmaskiner-omtalt

Toaster test – Sæt toasteren tilbage på bordet

Toaster test_1

Det kan være svært at skabe variation i de almindelige rugbrødsmadder eller at finde på lidt lækkert til den sene sult
Med en god toaster er dog mange muligheder for at lave et lidt anderledes indslag, uden at det behøver at tage lang tid.

Nye variationer af toasts

Toasteren er gået lidt i glemmebogen og det er en smule synd.

Der er nemlig god grund til at sætte toasten tilbage på bordet, både når det gælder en klassisk toast med skinke og ost, men også i forhold til at slå sig løs med nyere kombinationer af eksempelvis grønsager, krydderurter og de mange grove brødtyper, som efterhånden er kommet på markedet.

Toaster test

Der er mange forskellige modeller på markedet og der er stor forskel på, hvad de tilbyder.

For at skitsere en lille del af markedet har vi  testet de mest populære modeller og herefter udvalgt de tre bedste, som vi har samlet i en toaster test. I den første del beskrives de hver især og i anden del udpeges den toaster, der er ’Bedst i test’ og ’Bedst til prisen’

 

Læs også:


Krups Grcic Sandwich Toaster

Krups Grcic Sandwich Toaster_2

Krups Grcic Sandwich Toaster med ekstra dybe plader

Krups Grcic sandwichtoaster i sort design er et alsidigt køkkenredskab – perfekt til selv store brødstørrelser med sine ekstra store (120 x 120 millimeter) og ekstra dybe sandwichplader. En sandwich toaster skal kunne rumme både i omfang og dybde, hvis du skal udnytte alle de muligheder en toaster kan give dig.

Store toasts kræver plads

At lave en almindelig toast kræver ikke meget, men når du begynder at lave dine egne retter med toastbrød, boller eller andet, så er det rart, at der mulighed for det. Der får du med denne model fra Krups. Tjek for eksempel opskrifter på toasts på internettet, og en hel ny verden vil åbne sig for dig.

Høj kvalitet og lang levetid

Krups Grcic sandwichtoaster, som også er testvinder, har en tænd-/sluk-knap og kontrollamper, der viser når den er tændt, og hvornår den er klar til brug.

Varmelegemet med 850 Watt sikrer et perfekt resultat med en meget høj temperatur, dog forbliver håndtagene kolde under brug. Pladerne er med non-stick belægning for en lettere anvendelse og rengøring.

Rengøring forlænger levetid

Når du rengør dine plader og toaster efter brug hver gang, forlænger du din sandwich toasters levetid betydeligt, og du sikrer dig og din familie en høj madhygiejne.

Med en sandwichtoaster fra Krups er du sikker på høj kvalitet og lang levetid. Sandwichtoasteren har ledningsopbevaring i bunden, og det er muligt at opbevare maskinen vertikalt i et skab, da den heller ikke fylder ret meget.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 321,00 0,00 321,00 Læs mere
CD ON 356,00 29,00 385,00 Læs mere

Exido 3-in-1 toaster

Der er mulighed for at variere valget af lækre snacks med den anden model i denne toaster test
Faktisk får du hele tre produkter i én med Exido 3-in-1 Toaster.

Toast, panini og vaffel i én

I kraft af de udskiftelige plader kan du skifte mellem at lave toast, vafler og panini.

Pladerne til toast giver en firkantet toast, der er skåret over i to trekanter.

Vaflerne får de helt rigtige firkanter, som man kender det fra originale belgiske vafler og paninis, en grillet sandwich, får lange striber, så den både ser og smager helt rigtigt.

Slip for brændt brød

Alle plader til Exido toaster er med non-stick belægning, så man ikke behøver at bruge fedtstof, når man laver de lækre snaks.

Skorpen bliver sprød og du slipper for at brødet, osten eller andet brænder på. Derfor er den også nem at rengøre efter brug.

Som en indbygget sikkerhedsfunktion beskytter Exido toasteren mod overophedning. I så fald vil maskinen selv slå fra.

Til dit køkken, sommerhus, have etc.

Designet af Exido 3-in-1 toaster er enkelt og modellen er holdt i hvid, så den er meget neutral i hvilket som helst køkken.

Den fylder ikke meget og vejer 2,5 kilo, så den er nem at flytte rundt på. Du kan således bruge den både i køkkenet, i haven eller tage den med i sommerhus – kort og godt så langt ledningen rækker.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Cloer 6235 Toaster

Cloer 6235 Den første model i denne toaster test er fra mærket Cloer, som trods et mindre kendt navn, leverer et produkt af høj kvalitet

Klassisk design i rustfrit stål

Designet er meget klassisk og selve kabinet er af rustfrit stål, mens håndtagene er sorte.

Der kan være 2 toast i maskinen på samme tid og en grøn lampe lyser, så snart maden er færdig. Omvendt indikerer den røde lampe, at maskinen er varm og eventuelt i gang med at toaste.

Non-stick belægning

Pladerne i toastmaskinen er med non-stick belægning, hvilket betyder, at du kan lave toast uden brug af fedtstof – og uden at de derfor brænder på. Dette gør det nemt at lave gode toasts med sprød kant og samtidig nemt at gøre rent bagefter.

Fylder ikke meget

En anden fordel ved denne Cloer Toaster er, at den er nem at opbevare uden at tage al for meget plads i skabet.

Maskinen måler h 9 x b 24,5 x l 22 centimeter og den er derfor let at tippe på højkant og skubbe ind på selv lidt plads.

Ledningen opbevares også smart i maskinen.

Alt I alt bliver der med Cloer 6235 Toaster lagt hårdt fra start i vores toaster test og du kan være sikker på at få et godt produkt, hvis du vælger Cloer.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Vinder af toaster test

Der er stor forskel på de tre modeller i denne toaster test. Hver især kan noget, de andre ikke kan og hver især er de produceret af et forskelligt firma. En ting har de dog til fælles og det er, at de alle er gode til at lave toast.

Bedst i test

Der skal udpeges en vinder og da formålet i denne test er at lave toast, er dette den eneste funktion, der inddrages. I al sin enkelhed er det derfor Cloer 6235 Toaster, der er ’Bedst i test’. Den leverer et rigtig godt resultat og den er nem at håndtere, pakke væk og rengøre.

Bedst til prisen

Har du lyst til mere, når du nu skal ud og investere alligevel, kommer du langt for få penge med Exido 3-in-1 toaster.

Det er super smart at skifte pladerne ud efter behov, så du både kan lave vafler til morgen, panini til middag og måske en toast sidst på eftermiddagen eller som en sen aftenspise.

Kvaliteten er udmærket og derfor vinder Exido 3-in-1 titlen som værende ’Bedst til prisen’.

Dine behov er afgørende

Med så forskellige funktioner i spil er det dog vigtigt, at du selv overvejer, hvad dine behov er, inden du køber en ny toaster.

Vil du slippe nemt om ved aftensmaden ved at lægge en kyllingefilet og en peberfrugt på grillen eller elsker du hjemmelavede vafler til morgenmad eller til dessert?

Med denne toaster test er det i hvert tilfælde bevist, at der er mange muligheder med en toaster og det handler derfor om at finde den model, som passer bedst til netop dine behov.

Pas godt på din toaster

Uanset hvilken model du vælger, er det vigtigt at passe godt på din toaster, hvis du vil beholde den i lang tid frem. Den bedste måde er at huske at gøre den ren efter hver gang, du har brugt den.

Med/uden non-stick belægning

Samtlige modeller, som er præsenteret i denne toaster test, har non-stick belægning. Dette forhindrer, at ingredienserne nemt brænder på og gør det samtidig nemmere at holde den ren. Det er dog ingen garanti for, at der ikke med tiden vil sætte sig små rester fast på pladerne og det er netop disse små rester, som er vigtige at få fjernet hurtigst muligt.

Brug en blød svamp

En god måde, hvorpå du kan fjerne de stridbare rester, er ved at tage den bløde side af en opvaskesvamp med lidt vand og mildt opvaskemiddel på. Rens forsigtigt pladerne med svampen og tør efter med vand. De små rester kan eventuelt fjernes med et stykke køkkenrulle.

Til alle tider af dagen

Toasts falder som regel altid i god smag blandt børn og unge, men også voksne kan spises af med en lækker toast, eventuelt ledsaget af en grøn salat. En toaster kan derfor bruges både til middag, eftermiddag, aften og fungerer også særdeles godt som natmad.

Kast dig ud i kreative kombinationer

Som nævnt i indledningen er det på tide at forny den klassiske toast-version med nogle af de nye brødtyper, der er kommet til indenfor de seneste år. Med al vores fokus på sundhed er det også oplagt at putte noget grønt i toasten og derved kunne spise den med helt god samvittighed.

Under alle omstændigheder er der mange muligheder at tage fat på og hvis du skal have et lille skub i gang, kan du blot søge inspiration på nettet.

Velbekomme

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.