madmaskiner-omtalt

Brødrister test – Hvilken er bedst?

Brødrister test

Et produkt som langt de fleste folk vil have meget svært ved at undvære i deres hverdag er en brødrister

Af den samme årsag er det derfor også vigtigt, at man sørger for at vælge sig en ordentlig en af slagsen fra start, så man får anskaffet sig en, som man bliver glad for, og som er i en god kvalitet.

Brødrister test

Vi har testet 3 brødristere, og fundet de bedste priser på dem, så du, nemt og hurtigt, kan danne dig et overblik over hvilken brødrister der passer bedst til dit behov

 

Læs også:


Morphy Richards Accents 2-slice brødrister

Morphy Richards Accents 2-slice brødrister_2 Den første i denne brødrister test er en unikt designet brødrister fra Morphy Richards

Denne brødrister skiller sig ud fra mængden ved dens unikke design, samtidig med at den har række funktioner som gør den meget brugbar i hverdagen.

Der er hele 9 indstillinger til hvor meget brødet skal riste, og der er også en optøningsfunktion. Krummebakken er udtagelig.
Kvaliteten af maskinen føles virkelig god og den burde kunne holde i rigtig lang tid, uden problemer.

Alle disse ting gør at vi har kåret den til vores testvinder i denne brødrister test.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

OBH Classic Brødrister

OBH Classic Brødrister Den sidste model i vores brødrister test er også fra OBH

Det er en klassisk flad brødrister som kan det den er bygget til.

Der er trinløs indstilling af hvor meget brødet skal ristes, og den giver dig et signal når den er færdig med at riste.
Tænd og sluk funktionen er elektronisk med lysindikator og krummebakken er udtagelig, ligesom på de 2 andre modeller i vores brødrister test.

Det flade design gør den nem at pakke væk, hvis det kniber med pladsen på køkkenbordet.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 239,00 0,00 239,00 Læs mere

OBH 2268 brødrister

OBH 2268 brødrister_5 Den næste i vores brødrister test kan riste 4 stykker brød på én gang

Det gør den meget velegnet til familier hvor tiden kan være knap om morgenen

Den er på 1200 W og er designet i stål. Den er måske ikke lige så pæn som den første model i vores brødrister test, men den er meget praktisk med både plads til 4 stykker brød ad gangen, samtidig med at den har en udtagelig krummebakke, så den hurtigt kan gøres ren.

Prisen er absolut rimelig, alt taget i betragtning, og det gør at vi kårer den til “Bedst til prisen”

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvilken brødrister skal du vælge?

Der kan være væsentlige forskelle at finde på de mange typer af brødristere, som du vil kunne finde rundt omkring hos forskellige forhandlere og blandt de forskellige producenter. Hvis du godt kunne tænke dig at få fingrene i den helt rette brødrister til netop dit hjem, så er det meget vigtigt, at du først og fremmest starter ud med at kigge på dit eget behov.

Du skal ganske enkelt få tænkt igennem, hvad du har behov for at det pågældende produkt skal kunne i forhold til de funktioner, som den er lavet med. Det er samtidig også meget vigtigt, at man sørger for at kigge efter andre væsentligt ting i denne forbindelse – herunder skal du kigge på designet.

Design er vigtigt at tænke over ved køb af en brødrister

En ting som man bestemt ikke kan komme udenom i forbindelse med sit køb af en ny brødrister er, at man skal se på det design, som produktet har. Dette skyldes, at der godt kan være meget store forskelle på det produkt, som du vil kunne finde hos forskellige producenter.

Det kan være en super god idé, at du sørger for at anskaffe dig en af slagsen, som er lavet af nogle gode materialer, og som desuden er produceret i et lækkert design.

I denne test vil du kunne finde dig den helt rette brødrister. Vi har nemlig samlet flere modeller sammen, der naturligvis alle er i en god kvalitet. Dog er det alligevel meget vigtigt at understrege, at der godt kan være meget væsentlige forskellige på de produkter, som du vil kunne finde dig forskellige steder fra.

Morphy Richards kåret som testvinderen i vores brødrister test

I denne test sammenlignede vi netop denne model med 2 andre brødristere – begge fra OBH, og det skal siges, at det var et særdeles svært valg, eftersom der er tale om 3 rigtig gode brødristere. Dog besluttede vi os alligevel for, at modellen fra Morphy Richards blev kåret til at været produktet, der var det bedste af de tre modeller, som vi har testet.

Årsagen til at vi besluttede os for at lade valget falde på netop denne model fremfor en af OBH modellerne var, at der var en række mindre detaljer, der i vores optik var en lille smule bedre ved den model, som kommer fra Morphy Richards, og det var kort og godt det, som gjorde, at vores valg faldt på netop dette.

OBH 2268 brødrister – Bedst til prisen

En af de mærker der i særlig grad har gjort sig bemærket indenfor forskellige typer af køkkenudstyr er uden tvivl OBH Nordica.

Netop dette brand har igennem en hel del år lavet mange forskellige typer af køkkenudstyr samt køkkenmaskiner, og der er en ting, som alle produkterne har haft til fælles igennem det lange stykke tid, hvor producenten har lavet deres forskellige produkter – nemlig at kvaliteten altid har været i top.

Samtidig er producenten også meget kendt for at lave sine produkter med en brugervenlighed, der er i top. Der findes mange forskellige former for brødristere, og det er bestemt ikke dem alle sammen, der er lavet lige brugervenligt, og der kan godt være meget væsentlige forskellige på disse.

Mange fordele ved at vælge OBH Manhattan toasteren

Hvis man beslutter sig for at lade sit valg af ny toaster falde på denne model, som stammer fra producenten OBH Nordica, så kan man godt forvente, at der vil være en del fordele, som man kan nyde godt af. Du kan blandt andet nyde godt af, at du med denne model vil have mulighed for at riste hele 4 skiver brød af gangen.

Dette er en smule atypisk, da man på mange andre brødristere kun har mulighed for at riste et stykke brød af gangen. Det er derfor en af de helt store fordele.

Designet på netop denne model er helt bestemt også noget, som er værd at tage med i sine overvejelser, når man skal ud for at finde sig en flot toaster, for her vil du virkelig få dig en af de modeller, hvor der i højeste grad er blevet lagt meget stor vægt på at sikre, at designet er i orden.

Produktet er lavet i stål, og det giver brødristeren et flot og ikke mindst moderniseret look. Dette gør, at den vil passe rigtig godt ind i rigtig mange forskellige hjem, hvor der er indrettet i en moderne stil.

Kåret som bedst til prisen i denne brødrister test

Da vi skulle finde ud af hvilken model, der skulle kåres til at være bedst til prisen, så tog vi et kig på det prisniveau, der er på netop denne rister fra OBH, og så den model som kommer fra Morphy Richards. Her mener vi helt klart, at man får rigtig meget for sine penge, hvis man vælger den model, der er blevet lavet af OBH Nordica.

Ofte ser man, at man blot har mulighed for at komme to skiver brød i sin brødrister, og man ser desuden også ofte, at de lidt billigere modeller ikke har særlig flotte designs. Sådan er det dog slet ikke med denne model.

Hvis du lader dit valg falde på modellen fra OBH, så vil du få dig et fabelagtigt produkt, hvor du vil få enormt meget for dine penge. Designet på produktet er super godt, og du vil ligeledes også kunne opleve, at brugervenligheden er super god, og at produktet er enormt praktisk.

Ønsker du at få et super godt produkt til at riste brød på, som du kan være stensikker på, at du vil kunne få enormt meget glæde af i lang tid frem, er det helt sikkert en model, der vil være værd at overveje. Man får nemlig rigtig meget for sine penge, hvis man vælger OBH modellen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.