madmaskiner-omtalt

Popcornmaskine – Lad den skabe stemningen

Popcornmaskine

Det kan være vanskeligt at leve op til alle børnenes forventninger
Og at skulle finde på nye temaer og unikke happenings, som børnene aldrig har prøvet før men helt sikkert vil elske.

Heldigvis er der her en god idé. Og den er endda rigtig nem. Lån, køb eller lej en popcornmaskine. Børnene vil elske det. Du vil elske det, for det er nemt og det vil kunne bære hele din børnefest.

Har du lyst eller mod på mere, kan en popcornmaskine også indgå i mange forskellige temaer som fx cirkus, tivoli eller biograf. Det er helt op til dig, men en popcornmaskine vil helt sikkert i sig selv være en stærkt trækplaster.

Popcornmaskine test

Hvis du før har overvejet at investere i en popmaskine, er det svært at vide hvad der er på markedet og hvad du skal gå efter.

Vi har derfor valgt at anmelde tre forskellige popcornmaskiner, så du kan føle dig godt rustet til at gå ud og gøre den næste børnefødselsdag til en både nem og sikker sejr for alle parter.

 

Læs også:


Andrew James popcornmaskine

Andrew James popcornmaskine_5 Med denne popcornmaskine fra det anerkendte mærke Andrew James er der bestemt lagt op til en fest i topklasse
For det første er dette en popcornmaskine, som også ligner dem, der står i Tivoli og sender tankerne tilbage til de gode gamle dage

Dette er en maskine, som du rent faktisk gerne vil have stående i dit køkken – hele tiden – fordi den er lækker, pynter og bringer smilet frem.

Inkl. lækre popcorn bægre

Udover et dejligt design er der også god kvalitet at komme efter i denne popcornmaskine.

Den er meget nem at anvende og der følger hele fire flotte popcorn spande med, som kan bruges mange gange, hvis du vasker dem op og passer på dem.

Derudover er der også en måleske til olie.

Som i den virkelige verden

I maskinen sidder der en rigtig lille tromle, så man kan vippe popcornene ned i en bakke i bunden af maskinen, når de er færdige. Herfra kan man tage dem med en ske, som også følger med.

Oplevelsen af at lave popcorn vil blive helt ligesom i virkeligheden – her er det blot dit eget barn, som får mulighed for at lege popcorn sælger.

Popcornmaskinen måler 32,5 cm i længden, 27,5 cm i bredden og 45,5 cm i højden. Den vejer 3,56 kilo.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Barlife 1.199,00 0,00 1.199,00 Læs mere

Ariete Popcornmaskine

Ariete Popcornmaskine_5 Den anden popcornmaskine er af mærket Ariete og ligesom modellen fra Andrew James er den udført i et rødt retro-design
Den fylder ikke helt så meget og det kan derfor være lettere at finde plads til den på bordet eller i skabet.

Popper på under 2 minutter

Også denne popcornmaskine er rigtig nem at bruge og på under 2 minutter kan du forvandle 60 gram majs til en stor portion popcorn.

Derudover er den nem at rengøre, så den er både let at tage i brug og rydde af vejen igen.

Med Ariete Popcornmaskine er der lagt op til mange gode oplevelser med popcorn som en del af begivenheden.

Du kan læse mere om popcornmaskinen hos kjokkenutstyr.net

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Popcornmaskine – Andrew James

Popcornmaskine – Andrew James Den sidste popcornmaskine, som vi har valgt at anmelde her, kommer også fra mærket Andrew James – ligesom den første maskine gør
Der er derfor tale om en maskine af høj kvalitet, dog i et lidt mindre format.

Nemmere at passe ind

Denne popcornmaskine er forholdsvis lille og måler 17 cm i længden, 17 cm i bredden og er 30 cm høj. I modsætning til de to andre maskiner, er denne model hvid, hvilket mange måske vil synes passer bedre ind i et almindeligt køkken.

Popcornmaskinen er nem at bruge og du vil kort tid kunne forkæle både børn og voksne med lune, frisklavede popcorn til festen eller filmen. Og hvorfor ikke give oplevelsen et ekstra pift og servere de lækre popcorn i flotte bægre som man også får det i Tivoli og i biografen.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Find den rigtige popcornmaskine for dig

Hvis du vil investere i en popcornmaskine, har du altså her en del at vælge imellem. Derfor er det op til dine ønsker, stil og behov at vælge den maskine, som passer bedst til dig og din familie.

Du vil helt sikkert kunne finde mange anledninger til at finde popcornmaskinen frem, når først den er kommet indenfor husets fire vægge. Og måske vil du også kunne gøre mange andre familier glade, hvis de må låne den næste gang de skal imponere børnehaveklassen eller familien med en rigtig hjemmebiograf.

Nem og sjov fest med popcornmaskine

Det kan være sværere og sværere at finde på. Der er så mange andre, der har fået gode idéer og man vil jo selv gerne komme op med noget lidt unikt. De klassiske temaer er ikke sjove længere. Der skal mere til.

Store forventninger til børnefødselsdagen.

Det handler naturligvis om børnefødselsdage. Har dine børn nået den alder, hvor de gerne vil have børnehaven eller klassen med hjem for at fejre fødselsdag? Ja så kender du sikkert også allerede meget til de forventninger, der kan være til en sådan arrangement.

Der skal naturligvis være kage og saft og en skattejagt eller noget, der minder om det. Og så skal det hele også meget gerne pakkes ind i et tema, som binder festen sammen og som måske samtidig er noget, der er særlig sjovt for dit barn.

Til både store og små begivenheder

Det sværeste ved at introducere en popcornmaskine bliver nok at til gengæld at skulle fjerne den igen. Du kan derfor overveje, om det vil være en god investering at købe en popcornmaskine, som vil kunne bruges til mange fødselsdage, både for børn og voksne, eller til de gange, hvor der skal gøres noget særligt ud af hjemmehyggen.

Når vintervejret melder sig eller efter en lang dag ved stranden er det skønt at trække sig ind i hulen og se en god film og det vil være helt ligesom en biograftur – hvis ikke bedre – når der også står en popcornmaskine i hjørnet og dufter dejligt.

Ideer til brug af popcornmaskine

Har du allerede en popcornmaskine i skabet og aner du ikke hvad du skal bruge den til, er der hjælp at hente her. Der er allerede nævnt nogle eksempler i denne artikel, men for at gøre det nemt for dig, der mangler en anledning til at finde maskinen frem, har vi her samlet nole gode idéer til, hvornår og hvordan du kan bruge din popcornmaskine.

Børnefødselsdagen

Det er nævnt nogle gange nu, men det bliver simpelthen et sikkert hit. Hvilket barn vil ikke elske at få lov at stå bag en rigtig popcornmaskine og dele flotte bægre ud fyldt med popcorn?

Børne-tema-festen

Har du lyst til at give fødselsdagen ekstra gas med et tema eller skal du holde en almindelig fest for børn, kan det være sjovt at give festen et overordnet tema. Temaet giver mange idéer til både mad og pynt og det kan samtidig også inddrage gæsterne, som skal være klædt ud til dette tema.

Et eksempel på et tema, hvor en popcornmaskine vil gøre sig særligt godt, er cirkus. Her kan børnene klæde sig ud som både dyr, cirkus-prinsesser, klovne, stærke mænd og meget andet. Og I kan øve små numre, som grupperne skal vise for hinanden, så I tilsammen skaber et helt cirkusshow.

Voksen-tema-festen

Bare fordi man selv har fået børn, kan man sagtens stadig finde stor morskab i en temafest for voksne. Det kan for eksempel være et tema som Grease – en film, der skal forestille at foregå i USA i 50’erne. Her vil popcornmaskinen virkelig komme til sin ret med sit retro-look og være en oplagt snack til før eller efter maden.

Hjemme-biograf

Selvom de fleste af os ser fjernsyn næsten hver dag, på den samme skærm, i den samme sofa, sker der pludselig noget magisk, når samme set-up forvandles til ”en biograf”. Stil evt. stole på rækker, gør det ekstra mørkt i rummet og så skal du selvfølgelig servere popcorn ved maskinen inden familien ”går ind i biografen”. Din familie og venner vil elske idéen og det vil føles næsten endnu bedre end en rigtig biograf.

Vejfest, sommerfest, nytårsfest,….

Det kan faktisk være svært at finde en fest, hvor popcornmaskinen ikke vil vække begejstring. Selv til traditionelle julefester vil en popcornmaskine måske give et dejligt afbræk fra de traditionelle lækkerier. Og til alle fester, hvor der både er børn og voksne, vil en popcornmaskine også være kærkommen, for man bliver aldrig for gammel til at holde meget af popcorn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.