madmaskiner-omtalt

Isterningmaskine test – Stor prissammenligning af forhandlere

isterningmaskine test

En isterningmaskine kan være meget praktisk og tidsbesparende
Flere og flere mennesker begynder at bruge isterningmaskiner. Grunden til dette skyldes at, priserne i de seneste år er røget helt i bund, samtidig med at vi er blevet mere fokuserede på at få kolde drikke i stedet for varme drikke.

I denne isterningmaskine test kårer vi den bedste isterningmaskine i år.

Vi har fundet vinderen ved at matchen prisen med det man får – altså funktionaliteten og kvaliteten. God fornøjelse.

 

Læs også:


Wilfa ICE-12S isterningmaskine

Wilfa ICE-12S isterningmaskine  En simpel og neutral isterningmaskine fra Wilfa, som er i den lille ende af skalaen – både størrelses- og prismæssigt.
Med en isterningmaskine som denne, er du fri for at skulle bøvle med at lave isterninger selv.

Blot sæt Wilfa ICE-12S isterningmaskinen til strøm – og så har du indenfor 7-8 minutter en god håndfuld isterninger.

Den kan lave 12 kg is på 24 timer, og helt op til 70 isterninger i timen.

I bunden af isterningmaskinen er der en smart ventil som man kan tage ud, og derved tømme maskinen helt for gammelt vand. En meget brugervenlig isterningmaskine.

Læs hele vores anmeldelse af Wilfa ICE-12S isterningmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Skousen 1.049,00 0,00 1.049,00 Læs mere
KitchenOne 1.063,00 0,00 1.063,00 Læs mere

Caso icemaster pro isterningmaskine

Caso icemaster pro isterningmaskine En moderne og elegant isterningmaskine, som går under navnet ’Caso icemaster pro’.

Isterningmaskinen er meget effektiv, da den kan lave hele 500 gram isterninger i timen. Dette gør også at den kan lave op mod 10 kg isterninger på et døgn – i den absolutte høje ende af isterningmaskiner i denne prisklasse.

At den kan lave op mod 500 gram isterninger på en time, gør den velegnet til fester. Når festen er færdig, er det blot at sætte den ind i et skab. Nemt og enkelt. Den er utrolig simpel– så simpel at dine gæster selv kan betjene den.

Ligeledes er der muligheder for at lave to størrelser isterninger. De store isterninger er velegnet til store drinks/læskedrik (fx sodavand), mens de små isterninger er velegnet til ’små’ drinks.

Læs hele vores anmeldelse af Caso Icemaster Pro isterningmaskine her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 1.418,00 0,00 1.418,00 Læs mere
Barlife 1.699,00 0,00 1.699,00 Læs mere

Melissa isterningmaskine

Melissa isterningmaskine

Med en isterningmaskine er det lettere end nogensinde før at producere isterninger, oven i købet er det også væsentligt hurtigere, så nu kan du både nemt og hurtigt lave den is, du har brug for.

Fakta om Melissa’s isterningmaskine

Isterningmaskinen fylder faktisk ikke så meget, den måler 34 cm x 35 cm x 24,3 cm. Det betyder, at den kan stå i et hjørne i køkkenet og stå stille og roligt og fabrikere isterninger, uden at det generer nogen.

Den kan lave ni isterninger i løbet af bare ti minutter, den slukker selv, når beholderen er tom, og den giver selv besked, når der skal fyldes mere vand på. Der kan fyldes op til 1,7 liter vand på ad gangen, og du får som sagt besked, når der skal fyldes mere på – hvis du altså har brug for mere is. Hvis ikke, så sker der ikke noget ved det.

Lav isterninger til hverdag eller til fest

Med en isterningmaskine er det slut med at starte produktionen af isterninger flere dage i forvejen. Nu kan du nemlig bare sætte din maskine i gang. På bare ti minutter kan få være klar med is til dit glas saft eller sodavand eller en spontan drink.

Får du pludseligt gæster, kan du hurtigt få lavet et par portioner isterninger, så I kan have is nok til en hel aften. Skal I holde fest, er det bare at sætte isterningmaskinen i gang med at lave is og så jævnligt fylde mere vand på. Så har du altid frisklavede isterninger, der bare er til at hente fra maskinen.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Hvorfor købe en isterningmaskine?

Isterningmaskiner bliver mere og mere populære herhjemme, og det er med god grund. Hvem har ikke prøvet at sidde en varm sommerdag, med en sodavand eller andet, foran sig, som man har har været lige lidt for længe om at drikke og den derfor er blevet lunken. Med en isterningmaskine slipper du for det, da du altid vil have færdige isterninger klar til at køle dit drikkelse.

En isterningmaskine er også rigtig god at have, når man holder fest, dog skal man lige huske at alle isterningmaskiner har en begrænsning for hvor mange isterninger de kan producere i timen. Hvis du holder mange fester og det primært er derfor du vil anskaffe dig en isterningmaskine, så skal du kigge efter en med en høj produktionskapacitet. Hvis det derimod kun er til dig selv og familien, så er det ikke så vigtigt. I det tilfælde kan du gå mere efter pris og design.

For at gøre det nemt for dig, har vi lavet denne isterningmaskine test, hvor vi har kigget nærmere på de 3 ovenstående modeller. Det er alle maskiner i en virkelig god kvalitet og som kan producere en vis mængde isterninger indenfor en acceptabel tid. I vores isterningmaskine test har vi også kåret en vinder. Det er modellen øverst i testen.

God fornøjelse!

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

 

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.