madmaskiner-omtalt

Bordgrill test – Grill året rundt

bordgrill test

Danskerne elsker at grille og når solen først har ramt vores land, er der nærmest tale om en ren weber-feber
Efterhånden er flere og flere også begyndt at benytte grillen i ydersæsonerne. En anden måde, hvorpå du kan nyde den dejlige grillmad året rundt, er ved brug af en simpel bordgrill.

Let og utraditionel middag

Konceptet med en bordgrill er at tilbyde den rigtige grillmetode, samtidig med at du ikke skal tænde op i havegrillen hver eneste gang.

Her kan du hurtigt tænde op indendørs og du kan enten have din bordgrill stående i køkkenet eller du kan placere den midt på spisebordet, så gæsterne er med til at grille.

Dine gæster vil helt sikkert synes, det er både unikt og sjovt og du vil derfor kunne skabe en uforglemmelig aften med en god stemning fra start.

Bordgrill test

For lidt nærmere information og konkret viden om forskellige bordgrill har vi her udvalgt tre forskellige modeller på markedet, som vurderes i en bordgrill test. Til sidst kårer vi hvilken model, der er ’Bedst i test’ og hvilken model, der er ’Bedst til prisen’.

 

Læs også:


Tefal XL Health Grill

Tefal XL Health Grill_5

Sommeren nærmer sig, og vi kender alle til smagen af en god bøf på grillen.

Med en elektronisk Tefal XL Health Grill til at have stående på bordet på terrassen, gør det fornøjelsen lidt nemmere.

Tefal XL Health Grill er en enestående, elektronisk bordgrill, der rangerer højt på flere bordgrill tests. På en solrig sommerdag kan den på et splitsekund lave både sundt og lækkert mad til hele familien.

Med en grill til at have stående på bordet kan du nemt og hurtigt kreere flere af familiens livretter, da Tefal XL Health Grill kan tilberede alle former for kød og fisk. Brug grillens to anvendelsesmuligheder, der med fordel kan hjælpe dig med at tilberede stort set alle middagsretter.

Du kan anvende denne Tefal XL Health Grill som en dobbelsidet grill på i alt 800 cm2.

Alternativt er grillen ideel at bruge til barbecue med sin dobbelte stegeflade på 1600 cm2.

Brugervenlig i en travl hverdag.

Alle plader er i den grad brugervenlige, da de er nemme at tage af sammen med den ekstra store og aftagelige drypbakke, der følger med. Både plader og drypbakke kan gå i opvaskemaskinen efter brug, hvilket gør, at I som familie kan spare tid i en travl og hektisk hverdag.

Samtidig skal du ikke bruge ekstra fedtstof, når sommermenuen skal grilles, da de aftagelige plader på denne Tefal XL Health Grill er fremstillet med en unik non-stick belægning. Desuden er der mulighed for at gøre brug af den indbyggede opbevaringsmulighed, der er til strømstik.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Steba VG200 Bordgrill

Steba VG200 Bordgrill_5 Med den anden model i denne bordgrill test er der mulighed for at grille på to måder på samme tid
Dette sker i Steba VG200 Bordgrill, hvor den ene side af grillen har riller og høj temperatur, mens man på den anden side af grillen kan udnytte en lavere temperatur og en flad grillplade.

Grill på to måder

Dobbeltfunktionen giver mulighed for at grille både kød og grønt på én gang og er særdeles velegnet til eksempelvis japansk inspireret madlavning. Grillområdet i denne model måler i alt 40 x 29 centimeter.

Non-stick belægning gir sund mad

Grillpladerne er nemme at gøre rene efter brug, da de alle er belagt med non-stick belægning. Derved er det også muligt at tilberede maden uden en hel masse brug af overflødig fedtstof.

Det fedtstof, som tilsættes eller allerede er i ingredienserne, vil under tilberedning løbe ned i et opsamlingsafløb, så du kan servere et både sundt og nærende måltid uden for meget fedt.

Let og lækkert design

Designet af Steba VG200 Bordgrill er enkelt og stilrent i sort med stålfronter. Der er et låg af glas, som holder på varmen, hvis grillen bruges udendørs. Bordgrillen er let at opbevare, da den ikke fylder meget. De eksakte mål hedder (H/B/D) 11x58x38 cm og den vejer 5,5 kg.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Skousen 721,00 0,00 721,00 Læs mere

COBB Supreme Bordgrill

COBB Supreme Grill Den tredje model i vores bordtest grill er til dig, der enten dyrker fritidslivet aktivt – og laver mad – eller dig, der bare aldrig ved om du spiser ude eller inde, hjemme eller i byen, i parken eller i sommerhuset
Med andre ord er COBB Supreme grill alletiders rejse grill.

Nem at have med

Designet af denne bordgrill er ovalt og med et håndtag øverst på låget, så den er nem at tage med på tur. I midten sidder varmekilden og er omgivet af en isoleret skål. Derved fordeles varmen godt og selve grillen føles ikke varm at røre ved udenpå.

Supreme er storebror

Grillpladen måler 48×34 cm og er noget større end den tidligere model ’COBB Premier’. Derfor har du mulighed for at lave mad til både dig og dine gæster på denne bordgrill, samtidig med at du beholder alle fordele ved en lille bordgrill.

Fra Sydafrika til international anerkendelse

Historien bag COBB grillen er ikke helt så gammel som eksempelvis Morphy Richards, men den er ikke desto mindre unik og interessant. Den blev opfundet i Sydafrika, hvor den tjente som en effektiv grill, der let kan tændes op – selv med majskolber som optændingsmateriale.

Efter at have vundet adskillige priser og titler i USA i 2003, kom COBB grillen også til Danmark, hvor både sportsfolk, campister og helt almindelig danskere nyder godt af den simple men effektive teknik bag COOB grillen.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvem er bedst i bordgrill test?

De tre modeller, som er blevet præsenteret i denne bordgrill test, er alle gode. Samtidig viser de også, er der alligevel kan være forskel på, hvad du får, når du bestiller en bordgrill og at de små forskelle måske kan gøre en stor forskel for dig.

’Bedst i test’

I denne bordgrill test kåres den vinder, som vi mener, er bedst, når flere forskellige parametre såsom kvalitet, funktionalitet, design og pris inddrages. Og på den baggrund er det Morphy Richards bordgrill, der vinder i bordgrill test.

Det er alt i alt en høj kvalitet og det integrerede stegetermometer i håndtaget er en uovertruffen detalje, som man kan få meget glæde af og som sætter sit præg på det færdige resultat. Morphy Richards bordgrill får derfor titlen som værende ’Bedst i test’.

’Bedst til prisen’

Skal du ud og shoppe bordgrill på et begrænset budget eller hvis pris generelt er et meget vigtigt parameter, kan det stærkt anbefales at gå efter Steba VG200 Bordgrill. Her får du en god standard til en meget fornuftigt pris og derfor tildeles Steba Bordgrill titlen som værende ’Bedst til prisen’.

Hvad skal vi grille?

Lige meget hvilken model, du vælger at investere i, vil du nok hurtigt opdage, at når det kommer til sagen om, hvad du skal lægge på din bordgrill, er mulighederne uanede. Det er allerede nævnt, at langt de fleste bordgrill både er gode til kød og grøntsager – og nogle endda på samme tid.

Med en god bordgrill kan du derfor super nemt komponere et lækkert måltid med et godt stykke kød med tilhørende grøntsager. Det kan være auberginer, svampe, courgetter, peberfrugter og meget andet. Sundt er det og virkelig velsmagende. Mangler du kulhydrater på bordet, kan du ligeså let servere noget groft brød dertil.

Også til de små måltider

Fornægter du ikke brød, er bordgrillen helt eminent til at lave perfekte parisertoast. På grund af en større grillflade og en bedre temperatur kan du med en bordgrill lave helt sprøde skorper på en toast. Det er svært at opnå samme resultat med en almindelig toaster.

Skal du lave noget nemt til børnene og deres venner vil du derfor nemt kunne servere en lang række dampende varme og sprøde toast til hele banden.

Slå dig løs

Når du først er kommet godt i gang med at bruge din nye bordgrill og har fundet dig godt til rette med funktionaliteten og de klassiske retter, kan du kaste dig over nye opskrifter via eksempelvis madbloggere på nettet.

Der er rigtig mange dedikerede grillfans derude og flere arbejder også med mad på en bordgrill. Måske bliver du snart selv et medlem af familien?

Rigtig god fornøjelse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.