madmaskiner-omtalt

Indbygningsovn test – Find den rette indbygningsovn her

Indbygningsovn Test

Hvad skal du kigge efter?
Hvad angår en indbygningsovn, er vi sikkert mange, som ikke tænker videre over, hvad vores ovn kan bruges til ud over at varme op. Nå ja, så kan vi måske vælge mellem varmluft eller almindelig. Og ja, vi kan også grille. Og i dag er der faktisk også nogle ovne, som kan dampe. Og så er det også vigtigt at ovnen er nem at gøre ren. Enten via et automatisk rengøringsprogram eller ved manuel kraft.

Indbygningsovn test

Pludselig er der alligevel en del faktorer at inddrage, hvis du skal ud og kigge på en ny indbygningsovn til at matche dit nye køkken.

For at hjælpe dig godt på vej mod et sikkert køb, som kan vare nogle år frem endnu, har vi her lavet en indbygningsovn test.

 

Læs også:


Bosch HBA63B152S Indbygningsovn

Bosch HBA63B152S Indbygningsovn_5 Næste model i denne indbygningsovn test er af mærket Bosch, som også leverer gode produkter indenfor mange hårde hvidevarer.
Dette gælder også denne indbygningsovn, som kan rumme op til 65 liter. Dermed er du sikret plads nok til at tilberede mad til en stor familie og gæster.

Lynopvarmning redder hverdagsmaden

Denne indbygningsovn giver dig seks forskellige funktioner at vælge imellem: varmluft, økonomisk varmluft, over-/undervarme, stor VARIO grill, varmluft/impulsgrill og undervarme.

Med disse valgmuligheder kan du tilberede din mad på mange forskellige måder og du kan varierer temperaturen efter behov mellem 50 og 300 grader.

Samtidig gør den automatiske lynopvarmning det hurtigt for dig at tilberede lækre retter i ovnen, uden at du skal vente længe og dermed eventuelt nå at kaste håndklædet i ringen.

Rengør ved høj temperatur

Med en indbygningsovn fra Bosch får du også her hjælp til rengøringen. Du skal nemlig bare vælge den selvrensende funktion på ovnen, som så automatisk vil rengøre sig selv ved høj temperatur. Alt hvad du skal gøre, er blot at tørre efter med en klud og altså ingen timer spildte med knofedt en masse.

Også på denne ovn kan du være sikker på at børnene ikke selv tager et kig og risikerer at brænde sig, hvis du ikke er i nærheden. Der er nemlig mekanisk børnesikring på lågen.

Leder du efter en god ovn med flere mulighed og i et flot klassisk design af rustfrit stål, kan den anden model i vores indbygningsovn test være et godt valg for dig.

Læs hele anmeldelsen af Bosch HBA63B152S Indbygningsovn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens HB63A1620S Indbygningsovn

Siemens HB63A1620S indbygningsovne Sidste model i denne indbygningsovn test er fra Siemens og her er der ligeledes tale om et godt produkt, som kan være din tro tjener i mange år frem.
Ligesom modellen fra Bosch kan denne ovn rumme 65 liter, hvilket er rigeligt plads til mad til mange gæster.

Indbygget stegetermometer

Der er flere funktioner at vælge imellem, som for eksempel varmluft, økonomisk varmluft, stor VARIO grill, over-/undervarme og undervarme, varmluft/impulsgrill og du kan justere temperaturen alt imellem 50 til 300 grader.

Med et indbygget stegetermometer er det nemt for dig at holde øje med din mad og skabe præcis de resultater, du gerne vil have.

Ved brug af det selvrensende program pyrolyse får du nemt bugt med fedt og indtørrede rester i ovnen. Du starter bare programmet og så går ovnen selv i gang med at rense.

Sort design

I modsætning til de to andre modeller i denne indbygningsovn test er denne ovn ikke i rustfrit stål men i et sort design og metallakeret betjeningspanel. Dette gør denne ovn særlig god til det helt sorte køkken eller hvis du ønsker at skabe kontrast til det hvide. Og lågen er naturligvis også sikret med en børnesikring.

Læs hele anmeldelsen af Siemens HB63A1620S Indbygningsovn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Miele H 6360 BP clst – NER

Miele H 6360 BP clst – NER_1

Indbygningsovn med pyrolyse fra Miele

Miele H6360BPclst er både flot at se på – i sit unikke stål design, og er samtidig meget funktionel med sit 76 liter ovnrum. Den store ovn har lyn opvarmning, som betyder at det kun tager fem minutter at få temperaturen op på 180 grader.

Miele er kendt for hvidevarer af meget høj kvalitet og lang levetid, og så er deres betjeningssystem meget enkelt. På ovnens forside ser man en oversigt sammen med drejeknapperne, og det gør det ret nemt at indstille til det helt rigtige program eller stege/bage funktion.

Lær din ovn at kende

Du vil meget hurtigt lære denne ovn at kende, og bruge alle dens muligheder. Ovnen har fire linje TFT display, DirectControl, 14 programmer, Pyrolyse med ThermoClean, elektronisk styring – automatisk ur med tilberedningstid og sluk-funktion, samt minutur.

Ovnen lyses op af halogenlys i toppen.

Miele H6360BPclst er i energiklasse A.

Pyrolyse og rengøring

Nu er det slut med opslidende rengøring af din ovn.

Denne Miele H6360BPclst har pyrolyse, som er en funktion, hvor ovnen renser sig selv – helt uden rengøringsmidler. Du slår bare pyrolyse-funktionen til, når ovnen trænger til rengøring, og så bliver ovnen varmet op til ca. 500 grader. Fedt og snavs i ovnen bliver forkullet og kan derfor nemt tørres op fra ovnens bund.

Bageplader og hygiejne

Ovnen leveres med to bageplader, en bradepande og en rist. Disse skal også rengøres hyppigt for at holde en høj madhygiejne.

Hvis du rengør dine plader og rist hver gang efter brug, vil du forøge levetiden betydeligt på både ovn og udstyr. En lille olieplet på en bageplade vil med tiden brænde fast, og dermed skade pladen permanent.

Læs hele anmeldelsen af Miele H 6360 BP clst – NER Indbygningsovn her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Miele H2361B brws indbygningsovn

Miele H2361B brws indbygningsovn_5 Med en indbygningsovn fra Miele er du sikker på at få et produkt af høj kvalitet, som du kan stole på og have glæde af i mange år.
Miele er en stor producent af mange forskellige hårde hvidevarer og de er oftest alle vurderet godt i diverse forbrugertests.

Ekstra meget plads

Er du på udkig efter en ovn med meget plads, så du kan tilberede store stege eller flere retter ad gangen, kan denne indbygningsovn være et rigtig godt valg for dig.

Her er der nemlig tale om et rum med hele 76 liter, hvilket er en del ud over det sædvanlige.

Otte programmer hjælper dig

Når du skal tilberede mad i indbygningsovnen fra Miele, kan du vælge imellem otte programmer, som kan hjælpe dig til at skabe det rigtige resultat med din mad. Og som endnu en medhjælpende faktor kan et automatisk ur inden i ovnen tage tid for dig, så du kan tage dig af andre ting mens maden bliver færdig.

Er der gæster i vente, vil der typisk være mange ting, du skal nå på en gang, og er det en almindelig hverdag, er der overskud til nærvær med familien eller kvalitetstid til dig selv.

Selvrens med damp

Selv når det er blevet tid til at skulle gøre rent, kan ovnen hjælpe til. Den giver nemlig mulighed for at vælge en rensefunktion, så den gør sig selv ren ved hjælp af damp. Dermed slipper du for at skulle bruge meget tid og kræfter på at rense størknet stegefedt og lignende fra din ovn.

Som en del af standardudstyret har denne indbygningsovn fra Miele også en børnesikring, så du ikke skal bekymre dig om at tage børnene med i køkkenet, når i skal tilberede varm mad til familien.

Flot design til mange køkkentyper

Med hensyn til designet ligger Miele indbygningsovn også over middel. Ovnen er udført i rustfrit stål, som signalerer god kvalitet og samtidig passer rigtig godt ind i stort set alle køkkener. Rustfrit stål er slidstærkt og holder godt, så din ovn også vil se godt ud i mange år.

Med denne første model i vores indbygningsovn test er vi således kommet stærkt fra start og med Miele indbygningsovn i dit nye køkken, vil du selv opleve alle fordele af en god kvalitet – hver dag.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Bedst i test

Med Siemens indbygningsovn som den sidste model i vores indbygningsovn test har vi nu været igennem tre forskellige modeller, som alle er af god kvalitet. De har mange af de samme funktioner, men grundet størrelsen og et par ekstrafunktioner har vi valgt at kåre den første model fra Miele som bedst i test.

Hvis du er typen, som foretrækker en limousine, er denne ovn svaret på dit ønske om ny ovn.

Bedst til prisen

Er du mere den prisbevidste type, som dog også gerne vil have god kvalitet, skal du vælge indbygningsovnen fra Bosch, som virkelig også leverer høj kvalitet for pengene. Og muligheden for at lynopvarme denne ovn er en rigtig god detalje, som kan vise sig yderst anvendelig.

Går du efter det helt sorte look, er der naturligvis ingen tvivl om at du skal vælge ovnen fra Siemens.

Sæt dit behov i centrum

Det er i sidste ende op til dine præferencer og behov at pege på den ovn, som vil passe bedst ind i dit nye køkken. Det kan jo også være at du allerede har f.eks en kombiovn eller miniovn i forvejen og at din nye ovn skal matche den.

Vi håber bare at vi med denne indbygningsovn test har hjulpet dig med at skabe et indtryk af en lille del af de muligheder, der er på markedet og vist dig nogle eksempler på rigtig gode ovne.

Nye retter i den nye ovn

Så snart ovnen er installeret, er det bare om at komme i gang og nu hvor du har fået en ny ovn, er det måske også på tide at lave en ny form for mad?

Hvis du savner inspiration til din madlavning, er der masser af gode opskrifter at hente på internettet og du kan jo bare søge på ”mad i ovn”.

Du kan også gå lidt dybere ind i nogle af de populære mad-bloggere, som virkelig laver nogle lækre retter. Nogle vil være krævende, mens andre kan testes en hverdagsaften.

Uanset hvad du vælger, ønsker vi dig held og lykke i køkkenet.

Ny ovn til et nyt køkken?

Står du overfor en større renovering af dit køkken, er der uendelig mange ting at forholde sig til. Måske skal vægge flyttes, brydes ned og nye hyggekroge bygges op?

Måske har de råhvide låger på skabene udtjent deres værnepligt og skal piftes op i det populære sorte look?

Hvad end din opgave er stor eller mindre, er det værd at overveje, om du også skal beholde dine hårde hvidevarer.

Vi tænker måske ikke så meget over det i hverdagen, og hverdagen bliver til år, og pludselig er vores ovn eller opvaskemaskine fem eller syv år gammel og kører på nedsat funktion.

Nye funktioner og lavt energiforbrug

Der sker meget indenfor udviklingen af hårde hvidevarer og på fem år er der helt sikkert sket så mange forandringer, at du vil opleve stor værdi af en nyere model. Dette vil både gælde i forhold til det energiforbrug, som maskinerne skaber, og som du jo skal betale. Men det kan også være nye funktioner, som gør det nemmere for dig eller giver flere muligheder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.